2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar ütüyü fişe taktım koştur koştur işe gidecem ayağım ütü nün kablosuna takıldı ütü yere düşmesin diye kendimi yere atmışım bir farkettim hamileyim ama ben neyseki çok şükür Allah"ıma doktora gittik birşeyi yok yavrumun Allah herkesin yavrusunu korusun

ay inşallah sonlara dogru da olsa döner zillli kızım.

eşime gelince, zevzek işte

Geçmiş olsun canım biranlık dikkatsizlikler oluyo ara sıra ama bebişin iyiymiş çok şükür bundan sonra dikkat etmeye çalış

Kızlar sırt üstü yatmak bebeğin nefes almasına engel oluyormuş bir kaç dk tamam ama sakın tum gece oyle uyumayın

Maşallah oğluşumuza canım kocaman olmuş inşallah vaktinde gelisimini tamamlamis bir sekilde gelir

Hepsi cok seker canim ya sağlıkla giysin prensesimiz o Püsküllü botlara bayılıyorum gecen gun ben de ördüm ondan

Deniz atı haahe he deseydin ilk gün dogurmaya kalkardin yavrucaği

Amin canım geçmiş olsun ya oluyor bazen öyle görünmez kazalar Allah korumus minigini bundan sonra hamile oldugunu unutmamaya calis

Kizlar ya doktor bana magnezyum verdi baya oldu ama ben kullanmıyorum. Kan hapi vitamin tamam ama magnzyumu bir turlu icemedim. Sorun olur mu acaba. Siz ne durumdasiniz.
Ay birde sirt üstü yatilmaz demissoniz. Saga yasaka srt üstü yasak yiz üstü zaten imkansız ee napcaz sola mi kaldk hep

seninki olması gereken canım benim bebişin kafası yukarda doğum pozisyonuna geçmedi. dönmezse sezaryen olmak zorunda diye biliyorum inşallah hayırlısıyla döner

Sağ niye yasak ki? Sol daha iyi biliyorum ama sağa yatmanın zararı olduğunu hiç duymamıştım.

Aslında eşimin çok abarttığını düşünüyorum ben ama taktı valla.
Bu arada ben sırt üstü çok rahat uyuyorum yaa, bıraksan öyle deliksiz uyurum hatta.
ben de sırt üstü çok rahat ediyorum bi çok kez uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi. ama bazen ayaklarımda özellikle de topuğumda uyuşma olmuş oluyor sırt üstü yattığımda sen de var mı öyle bi durum canım

benim de kızçemin duruşu aynı seninkiyle canım bazen soldan öyle tekmeler yiyorum ki ordan kapı açacak çıkacak diye bekliyorum hayretle 38de hatta son anda bile dönenler varmış hissedermişsin döndüğünü diyorlar bakalım 2 hafta sonra kontrol var dönecek mi yaramaz normal olsun istiyorum ama hayırlısı artık bizim babamız da konuşuyor bazen su istiyorum akşamları ohh ne rahat diyor ben de son iki ayı sana vereyim sen taşı rahat mı anlarsın diyorum yok yok böyle iyi diye kıvırıyor ay oturduğum yerden kaç hamlede kalkıyorum neresi rahat ayol bu durumun bunlarda neyin kafasını yaşıyorsa artık anlamadım

kızlar pleksi ayna kesim kapı süsüne çiçek süsleme yapan var mıydı aranızda bir şey sorucam normal silikonla mı yapıştırdınız çiçekleri acaba ya da bilen varsa cevap verebilir mi?

Uyuşma hiç yaşamadım. Sadece kramp oluyo bende uyurken maalesef.

Kizlar iyi akşamlar. Bebek odası ahşap beşik alanlar acaba kurulduktan sonra ne kadar boş durumda bekletin? Malum kokuyor biraz

Kizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…