- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.401
ay inşallah sonlara dogru da olsa döner zillli kızım.Sağol canım büyük ztn bunlar seneye kışa giyicek yani 8-9 aylıkken
Canım daha erken stres yapma son gün bile dönen varmış. Bnm oğlum 2 kere döndü yani 32de gittik başaşağı duruyodu 34te kafa yukardaydı sonra tekrar başaşağı dönüp pozisyonunu aldı ama sezercik oldum yinedeeşine de çok güldüm ya denizatı
Geçmiş olsun canım biranlık dikkatsizlikler oluyo ara sıra ama bebişin iyiymiş çok şükür bundan sonra dikkat etmeye çalışkızlar ütüyü fişe taktım koştur koştur işe gidecem ayağım ütü nün kablosuna takıldı ütü yere düşmesin diye kendimi yere atmışım bir farkettim hamileyim ama ben neyseki çok şükür Allah"ıma doktora gittik birşeyi yok yavrumun Allah herkesin yavrusunu korusun
Maşallah oğluşumuza canım kocaman olmuşKızlar doktordan dönüyoruz şimdi.bebek bir hafta önde yine.2 kilo 150 gr.bu erken doğuma sebep olabilir dedi.arayı açmamaya çalışcaz dedi.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne verdi.olurya erken doğar diye.bide kasık ağrısı için hap verdi ama ben içmeyi düşünmüyorum.şeker için dahiliyeye yolladı.bir hafta sık ölçüp yaz dedilrr.olmazsa insülin kullancam iki ay.bebek iyi dedi.@pambix canım sen ne yaptın.
Hepsi cok seker canim ya sağlıkla giysin prensesimizTeyzoşlar diğer örgü siparişlerim de nihayet gelditabi bunları seneye kışa giyiceği için büyük yaptırmıştım. Örgü sevmeyen ben örgüye boğdum resmen kızı Eki Görüntüle 1788587
Deniz atı haaay sagol canım içimi rahatlattın.
doktor da ikidir ters ters deyip duruyor. sag yanda kafa sol yanda ayaklar popiş te aşagıda görünüyordu ultrasonda.
babası da gördü akşam diyor ki sola yat sola. hee dedim sol yanım çürümüş sende gece 9 saat hep solda yatta görelim.
ondan önceki akşam da diyordu ki ay denizatı olsam ben hamile kalırdım tüm hizmet ayagıma gelirdi.
hamileymişim süpermişim.
dedim valla böyle bi imkan olsa sen hamile kal ben hizmet edeyim hiiç şikayetim olmaz dedim.
zevzek :)))
Amin canım geçmiş olsun ya oluyor bazen öyle görünmez kazalar Allah korumus minigini bundan sonra hamile oldugunu unutmamaya caliskızlar ütüyü fişe taktım koştur koştur işe gidecem ayağım ütü nün kablosuna takıldı ütü yere düşmesin diye kendimi yere atmışım bir farkettim hamileyim ama ben neyseki çok şükür Allah"ıma doktora gittik birşeyi yok yavrumun Allah herkesin yavrusunu korusun
seninki olması gereken canım benim bebişin kafası yukarda doğum pozisyonuna geçmedi. dönmezse sezaryen olmak zorunda diye biliyorumCanım ben anlamadım bebeğinin duruşu nasıl doğum pozisyonunda mi bide neden dönmesi şart mı dönmezse erken doğuma mi sebeb oluyor benim de 2 haftadır baş asagida bişey demedi Dr um bana şimdi kafam karıştıpurplee1
Söylemediysen hiç doktorunun aklına gelmemiş olabilir. Ya dabenim doktorun önemsediği kadar önemli olmayabilir canım.bende hep sırt üstü yatıyorum yan yattıkça hiç rahat edemiyorum doktorum beni hiç uyarmadı
Sağ niye yasak ki? Sol daha iyi biliyorum ama sağa yatmanın zararı olduğunu hiç duymamıştım.Kizlar ya doktor bana magnezyum verdi baya oldu ama ben kullanmıyorum. Kan hapi vitamin tamam ama magnzyumu bir turlu icemedim. Sorun olur mu acaba. Siz ne durumdasiniz.
Ay birde sirt üstü yatilmaz demissoniz. Saga yasaka srt üstü yasak yiz üstü zaten imkansızee napcaz sola mi kaldk hep
Hepsi çok güzeller, güle güle giydir kızınaaTeyzoşlar diğer örgü siparişlerim de nihayet gelditabi bunları seneye kışa giyiceği için büyük yaptırmıştım. Örgü sevmeyen ben örgüye boğdum resmen kızı Eki Görüntüle 1788587
İyiyiz canım sen nasılsın:)bebiş nasıl 32. Haftada kararlımı doktorun hala.merakta bırakma yaz ara ara:)selammm kızlarr herkesee hayırlı günlerr nasılsınız bebişler nasıl
ben de sırt üstü çok rahat ediyorum bi çok kez uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi. ama bazen ayaklarımda özellikle de topuğumda uyuşma olmuş oluyor sırt üstü yattığımda sen de var mı öyle bi durum canımAslında eşimin çok abarttığını düşünüyorum ben ama taktı valla.
Bu arada ben sırt üstü çok rahat uyuyorum yaa, bıraksan öyle deliksiz uyurum hatta.
benim de kızçemin duruşu aynı seninkiyle canım bazen soldan öyle tekmeler yiyorum ki ordan kapı açacak çıkacak diye bekliyorum hayretleay sagol canım içimi rahatlattın.
doktor da ikidir ters ters deyip duruyor. sag yanda kafa sol yanda ayaklar popiş te aşagıda görünüyordu ultrasonda.
babası da gördü akşam diyor ki sola yat sola. hee dedim sol yanım çürümüş sende gece 9 saat hep solda yatta görelim.
ondan önceki akşam da diyordu ki ay denizatı olsam ben hamile kalırdım tüm hizmet ayagıma gelirdi.
hamileymişim süpermişim.
dedim valla böyle bi imkan olsa sen hamile kal ben hizmet edeyim hiiç şikayetim olmaz dedim.
zevzek :)))
Uyuşma hiç yaşamadım. Sadece kramp oluyo bende uyurken maalesef.ben de sırt üstü çok rahat ediyorum bi çok kez uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi. ama bazen ayaklarımda özellikle de topuğumda uyuşma olmuş oluyor sırt üstü yattığımda sen de var mı öyle bi durum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?