- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.421
8-4 bayagi dusukmus yaaa.. benim en son 10-4 ciktiginda doktor merdivenleri kullanma, gozun kararirsa da yere otur dedi. ben de hee heee diyip gectim. sonra is yerinde bir kat inerken merdivende gozum donuverdi. zar zor oturdum basamaklara. simdi illa ki asansor kullaniyorum :) ben genelde susuz kaldigimda boyle dusuyor tansiyonum. ne alaka bilmiyorum ama bir bardak soguk su cok iyi geliyor. herhalde vucudumuz cok sicakliyor.Günaydın kızlar,
Umarım herkes ve bebişleri çok iyidir.
tahlil sonucları evde kaldı canım yazamadım ama epey yüksekti. epitel ve bişi görüldü yazıyordu. Şu anda hatırlamıyorum degerleri. eve gidine yazarım. evet magnezyumu bi kaç gün düzenli almamıştım. yani sabah aldıysam akşam almamıştım. onu da düzenli al dedi. magnezyumu düzenli alınca geçer sanıyorum, yüzünde şişlik yok, tansiyon da çok yüksek değil ama takip edeceğiz dedi.
ben pre eklampsiyi bildiğim için endişeliyim açıkçası, öyle mi dedim evet var diyemem ama takip edeceğiz dedi.
evet canım tansiyonun takip et her gün ölçtür yaz bana getir bir hafta sonra dedi. yüzün şişmemiş ödem yok sanırım ama yine de takip edeceğiz dedi. korkuttu beni inşallah haftaya düzelir. pozitif miyim yaw ? aslında karamsarımdır
evet canım bende ondan korktum açıkçası. muayene sırasında 9-6 çıktı yani yüksel değildi. dün akşam 8-4 ve bu sabah 14-8. sabah yüksek çıkması normalmiş öyle dedi bir arkadaşım. benim yüksek değil düşük tansiyon sorunum var aslında yaa. akşam çok düşüktü, eczacı ne yaptın sen kendini çok mu yordun dedi. ama ben iyiyim ki . öyle hissediyorum yani. her zamankinden kötü değilim. göz kararması vs yok .. geçen hafta öncesine göre şekere daha dikkat ettim. zaten -300 gr görünüyorum. aman zaten yüz kiloya dayandım daha da almayayım. tuzu azalttım işte. şeker konusunda bir şey demedi. ama beyaz ekmek yasak dedi. makarna pilavda yemiyorum ben.
inşallah canım dikkat ediyorum ben özellikle de magnezyum alımıma. kan degerlerim çokiyi çıktı ama bu idrarda çıkan protein beni çok korkuttu. bakalım haftaya doktor ne dicek..
hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum.
Ayy ayy babaya bakmaşallah ona.. Sizi dusunuyor adam uykusunda bile Bizim baba çığlıkla uyanıp masaja otomatikmen gözü kapalı basliyo keşke benimde geçse ne yapmam lazım
benim oğlan da ters duruyor hala inşallah dönerler sağa ya da sola yat ama daha çok sola yat dedi benim doktorum da sırt üstü yatma hiç dedi. bide bi hareket anlattı etkili oluyor gerçekten dedi benim biraz kafamı karıştırdı yanlış bişey de yapmak istemiyorum sonuçta pazartesi yine gitcem doktora tekrar sorcam ayrıntılı olarakKızlar bir aydır benim kız da ters. doktor sola yat diyor. yatamıyordum ama kendimi zorluyorum.
kafamı karıştırıyor bu durum.
inşallah döner yoksa doktorum normalci oldugu halde bize sezeryan yolları görünüyor.
ah bu kız. babasının kızı işte.
bu aralar iş yerinde çok yoruluyorum. belki ay sonu ayrılınca dinlenirsem döner. ay inşallah ya
belli de olmaz sekerim. nasil olsa surekli doktora gidiyoruz. gittiginde sorarsin. imkanin olursa muhakkak git bence. beni cok rahatlatiyor vallahi. sirtim isyanlarda!Ay oda dogru ya. Bizim site falan değil canım. Havuz falan yok anca spor merkezlerine falan gidicem. Oda risklidir sanırım izin vermez
var aslında ama bırakmıştım, sanırım tekrar başlayacağımSagolsun canim dusunuyor hakkini yiyememolsun kiz genede yapiyor ya insan o an kendisini çok kotu hissediyor valla ben magnezyuma basladim canim iyi geldi bana her aksam bir tane iciyorum kullaniyormusun sen magenzyum
Ben de baştan çok korkuyordum sonunda aradaki farkın bu olduğunu öğrenince içim rahatladı canım :)Normal akıntı öyleyse. Çoook teşekkür ederim.
canim doktora gittim,seker olcumlerim icin iyi gidiyorsun dedi.bebekte iyi dedi busefer iri falan demedi.suyunuda bakti iyi dedi.bende kahvalti yapip gitmistim toklugada baktik,94 cikti.ama yinede sekere dikkat etmem konusunda tembihledi beni.Malesef
Hımm anladım canım ben senin de baş aşağı sandım yazdıklarından korkma daha var döner bizimki erken ci galiba :) bu arada dediğin gibi baş aşağı dönmesi için bazı egzersizler varmış Dr un yap dediyse dene canım döner inşallahseninki olması gereken canım benim bebişin kafası yukarda doğum pozisyonuna geçmedi. dönmezse sezaryen olmak zorunda diye biliyoruminşallah hayırlısıyla döner
canim.suyu artirmak icin 2 haftalik bir kur var..ilk bir hafta birgun armut,birgun havuc suyu olmak uzere tamamlayacaksin..en fazla 1cay bardagu icilecek..ikinci hafta birgun yapip birgun yapmicaksin..kontrolde suyu duzelmisse daha yapma..ama devam.ediyorsa kure devam et..bolca suda ic canim.cok fayda ediyor.Canim suyu artirmak icin taze skilmis havuc suyumu yoksa hazirda olurmu? Bide armut suyu hmmm. Cok saol canim 2 hafta sonra yine kontrolum var insallah ozaman kadar biraz duzelir...
var aslında ama bırakmıştım, sanırım tekrar başlayacağım
Canim geçen ki eğitimde Ebeler sola yatmak kan dolaşımı açısından daha iyi ama bu sağ sol olayı plesanta nin ne tarafta olduğu ile alakali dedi normalde sağda olurmuş plesanta o zaman zaten sol da rahat ederiz dedi ama eğer sol da ise sağı na yatabilirsin dedi sağa dönmemek plesanta orada olduğu için yatmayin deniyor ama arada yatabilirsin sırt üstü de başına 2 3 yastık koyarsan yatabilirsin hiç yastıksiz dümdüz yatmak zararlı sadece dediKizlar ya doktor bana magnezyum verdi baya oldu ama ben kullanmıyorum. Kan hapi vitamin tamam ama magnzyumu bir turlu icemedim. Sorun olur mu acaba. Siz ne durumdasiniz.
Ay birde sirt üstü yatilmaz demissoniz. Saga yasaka srt üstü yasak yiz üstü zaten imkansızee napcaz sola mi kaldk hep
ayyyyyy ne guzeller... benim karam da boyle olur bebisimi cok sever insallah..http://www.boredpanda.com/cat-guard...ebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook
babybabycat ve miranda_1986 sabah sabah tam size göre bisey buldum
canim hic oyle deme insulin kullanmakla bitmiyor,yine diyete devam ediliyor.o yuzden insulinsiz atlatayim diyorum ama mecbur olursam kullanmaktan kacamicam napalim onemli olan saglikkızlar iyi akşamlar...çok yazamasamda girip okuyorum yazılanları.malum ders çalışıyorum ve sıkı takip edemiyorum.okusam bile anında yazamıyorum.maaşallah hızınıza da yetişilemiyor...ellerine sağlık çok güzel olmuş...
pambix cim ne güzel şekerini dengede tutuyorsun.ben bunu başaramıyorum sanırım.diyete çok bağlı kalamıyorum.çok canım çekiyor ya.direk gidip insülin alsam da herşeyi rahat rahat yesem mi şaka bir yana sıkıntıdayım haftaya dr kontrolüm var.o zamana kadar dengelemem lazım.zaten belli olacaktır bebeğin kilosundan.
hastane muhabbetlerine başlanmış bile.bebeklerin göbeği düşmeden yıkanır mı yıkanmaz mı açıkçası dr a göre değişiyor.ben oğlumda göbeğine çok su getirmemeye çalışarak yıkamıştım.sonra da çok güzel kurulayınca problem olmadı.8. gün göbeği düştü.
ben kaç kere yaşadım uyandığımda sırt üstüyüm ve özellikle de ayak topuklarım uyuşmuş oluyor. sırt üstü yatınca rahim baskı yapıyormuş ya büyük bi damara herhalde o yüzden kan akışı engellendiği için uyuşma oluyor diye düşündümUyuşma hiç yaşamadım. Sadece kramp oluyo bende uyurken maalesef.
gecmis olsun canim. hareketi keseceksin artik. bol bol uzat ayaklarini yat. insallah hemen dogmaz ama bir kac hafta once gelse de yasatirlar artik bebegini icin rahat olsun. azicik kucuk dogar ama sonradan buyuyuverir.Kizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
anladim canim :) denicem bende..instagramda gormustum bende demekki dogruymus bu pozisyon gibi dimiütü masasını koltuğa yaslayarak ters şekilde yatmamı biraz bekleyip eşimin alttan destek olarak kalkmamı söyledi 3 kere yap dedi karışık biraz eşime anlattı özellikle, ben çok iyi anlamadım açıkçası bakalım o yaptırır bana artık ona güvendim
inşallah canım. yok sizinkiler normal de benim oğluş biraz tembel galiba rahat geldi öyle durmak herhaldeHımm anladım canım ben senin de baş aşağı sandım yazdıklarından korkma daha var döner bizimki erken ci galiba :) bu arada dediğin gibi baş aşağı dönmesi için bazı egzersizler varmış Dr un yap dediyse dene canım döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?