2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canim doktora gittim,seker olcumlerim icin iyi gidiyorsun dedi.bebekte iyi dedi busefer iri falan demedi.suyunuda bakti iyi dedi.bende kahvalti yapip gitmistim toklugada baktik,94 cikti.ama yinede sekere dikkat etmem konusunda tembihledi beni.
İyi canım çok sevindim bizimki önde yine.ciğer geliştirici iğne olcam erken alınması gerekebilirmiş fark çok açılırsa

Oglum dedesi ve anneannsiyle oyunlar oynuyor.
Bende yattim kzcemin hareketlerini izliyorum.
Bahar yorgunlugumudur nedir bi halsizlik var ustumde.
Heryerim ayri agriyor.
Yatsam hic kalkmasam modundayim
su siralar bendede usengeclik var hep uyusam modundayim,mevsimsel gecisten olabilir dedi.tahlillerimde iyi cikinca boyle bir aciklama yapti.

kızlar pleksi ayna kesim kapı süsüne çiçek süsleme yapan var mıydı aranızda bir şey sorucam normal silikonla mı yapıştırdınız çiçekleri acaba ya da bilen varsa cevap verebilir mi?
Canım cevap verdiler mi bilmiyorum ben silikonla yapıştrdım çiçekleri

Kızlar bnm doktor smdiye kadar rahim agzi ileilgili hhiç bilgi vermedi sormalımiyim.ultrasona mi cikiyo bu acaba bilmiyorum ki bnde
canım ultrasonda görüyor bi açılma olup olmadığını ben önce bebeği sonra da suyunu rahim ağzını soruyorum her seferinde sen de sor benim dr. bebeğin eşine kadar detaylı gösteren biri zaten ama ben ondan önce davranıp öğreniyorum ki içim rahat olsun

Allahtan sağlıklısı neyse öyle olsun ikiniz içinde tatlimm yaa annesi önlemi aliyo neyseki valla yoksa 4.700 doğurmuş arkadasim öyle filan olacakmış

Kızlar iyi akşamlar yarın kontrolümüz var cok özledim oglusumu bir aydır görmüyorum 25+4 de 856 gramdı yarın 30+4 oluyoruz basta saglıklı olsunda tabiki kilosu ne kadardı acaba 30 haftalık bebişlerinizin standartı nedir acaba ?

Bozma canim moralini hic büyük ihtimalle heyecandan cikiyordur evde ve saglik ocaginda iyiyse eger sorun etme seni iyi anliyorum kendimde yok ama annemin yuksek tansiyon problemi var doktoru gormemi yeterli tansiyonun yukselmesi icin herseyin iyi olmasina çok sevindim canim

anladım cnm çok teşekr ederim cevabın için inş. haftaya cumartesı gidicez 32.haftada bir sorayım bakayım

canim cok cok dikkat et,ogunlerinde yemek cesidinden birini eksik ye(corba,ekmek vs )yogurt veya ayran mutlaka olsun,bebek her turlu senden aliyous.midemizi doldurmasakta olur.meyveyide canin cektikce ye.bir sure kendini zorla bakalim ne olacak.zor olsada bir sure sonra duzene alisiyorsun canim

İnşallah canım valla yoruldu artık sitres oldum iyice sebze yiycem artık daha çok dikkat etcem verdiği ciğer geliştirici iğnede şekeri yükseltiyomuş.valla bazen diyorum eski usul hiçmi gitmemek lazım hatta doğumuda evde ebe yaptırsın valla gına geldi artık

*kumsal* canım çok geçmiş olsun. Dinlenmeye bak. İnşallah pazartesi iyi haberler verirsin. Benimde birkaç gündür karnım çok sertleşiyor. Günlerimizde aynı. Korktum resmen Çarşamba kontrolümüz var. Bende sorayım bir doktoruma

Kızlar sizinle az önce esimle çoooook hoşumuza giden, ağlamaktan bi hal olduğumuz bir projeyi paylaşmak istiyorum.
Bugün tıp okuyan eski öğrencilerimden biri ve üniversiteden hocam facebooktan bu sayfayı takip etme istegi gönderince haberim oldu.Site bu:

http://leyladansonra.com

Universite öğrencilerinin hastanede yatan çocukların hayallerini gerçekleştirmeye yönelik yaptığı bir çalışma. Siteyi incelersiniz zaten ama amaçlarını buraya da kopyalayayım belki bakma fırsatınız olmaz diye

BİZ KİMİZ?
Onkoloji servisi ziyaretlerinden birinde tanıştıkları Leyla'nın minicik dileğini gerçekleştirmek ve daha nice çocuğun tebessümüne aracı olmak parolasıyla yola çıkan üç tıp öğrencisinin temel adımlarını attığı, Leyla’nın vefatıyla arkalarında daha fazla pişmanlık bırakmamak adına süreci hızlandırarak kurduğu, şimdi ise Türkiye’nin birçok yerindeki tıp fakültelerinde aktif olarak ziyaret yapan, kronik hastalıklı çocuklarla kaliteli vakit geçiren ve dileklerinin gerçekleşmesine aracı olmaya çalışan tıp öğrencilerinden oluşan bir ekibiz.

Projemiz İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi'nde başlamış olup şu an 21 fakültede aktif olarak ilerlemekte, 32 tıp fakültesinde ise başlaması için çalışmalar devam etmektedir. Çocuklarımızın bizler için belki çok küçük ama onlara bir hayal dünyası ifade eden en büyük dileklerini öğrenip, bu dileklerini gerçekleştirmek isteyen gönüllülerimizle beraber miniklerimizin tebessümü için çalışmaktayız.

SÜREÇ NASIL İŞLİYOR?
Tıp öğrencilerinden oluşan iki – üç kişilik ekipler oluşturuyor, düzenli olarak servislere gidip çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Sohbet ederken en sevdiği renk, izlediği filmler, hayalindeki meslek gibi çocuğumuzu daha iyi tanımamızı sağlayan sorularla arkadaşlığımızı ilerletmeyi ihmal etmiyoruz. Muhabbet sırasında hayatta gerçekleşmesini en çok istediği dileğini öğreniyoruz. Bu çok istenen bir oyuncak, öğrenme hayalleri kurulan bir enstruman ya da okunmayı bekleyen bir kitap olabildiği gibi bir ünlüyle tanışıp imzasını almak, bir gezi, bazen de sadece patates kızartması yemek gibi minik bir istek olabiliyor. Çocuğumuzu tanıtan ufak bir hikayeyle birlikte dileğini internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla, tabii ki cocuklarımız ve ailelerinden onay alarak yayımlıyoruz.

Bu hayali gerçekleştirmeye istekli gönüllülerimiz paylaşılan yazıların altında belirtilen mail adresimize yazarak bizimle iletişime geçiyor. Arkadaşımızın dileğini bizzat ziyarete gelirken getirerek, ya da dileğine yolculuğunda ona eşlik ederek veya kargo yoluyla oyuncak, kitap ya da enstrümanını göndererek gerçekleştiriyor.

Dileğin gerçekleştirilmesi ile bizim görevimiz ve çocuklarımızla iletişimimiz sona ermiyor. Çocuğumuzla duygusal bir bağ kurmuş olup her fırsatta onu ziyaret ediyoruz. Birlikte oyun oynuyor, sohbet ediyor, doğum günleri gibi özel günlerini unutmuyor; onlara abi, abla veya arkadaş oluyoruz. Onların gözlerindeki mutluluğa şahit olmak ve bu iyilik halkasının bir parçası haline gelmek isterseniz sizleri de aramıza bekliyoruz.

seninki olması gereken canım benim bebişin kafası yukarda doğum pozisyonuna geçmedi. dönmezse sezaryen olmak zorunda diye biliyorum inşallah hayırlısıyla döner
benimde bebegim.oyleydi bu son iki kontroldede yan durus pozisyonunda..ama doktorumsikinti dehil daha erken diyor.son haftalarda belli olur,son anda bile donen var dedi.simdiden dogumun gidisatini konusmak yanlis olur dedi

Sağ niye yasak ki? Sol daha iyi biliyorum ama sağa yatmanın zararı olduğunu hiç duymamıştım.
sag tarafta vucutta gecen en buyuk atar damar varmis ve rahimide besliyormus.uzun sureli yatmak kan akimini engelliyormus ondan diye biliyorum

kızlar pleksi ayna kesim kapı süsüne çiçek süsleme yapan var mıydı aranızda bir şey sorucam normal silikonla mı yapıştırdınız çiçekleri acaba ya da bilen varsa cevap verebilir mi?
evet sicak silikon tabancasiyla yapistir canim..gecen eminonjndede oylesine baktim kapi suslerine hep oyle yapistirmislar.

tamam canim yazarsin teyit etmis oluruz :) gerekirse denicez ama insaallah gerek kalmaz bebisler doner inaniyorum

Daha yeni ogrendigim icin biraz tadim kacti Yardim edecek kimsem de yok Esim de anlamaz yemekten isten. Pazartesi insallah guzel haber alirim da kimseye muhtac kalmadan atlatirim bu donemi
canim kalcanin.altina ayaklarin yukarida.kalacak sekilde yastik vs koyup dinlen bir sure.Allah yardimcin olsun.karindan bakarak mi anladi ?

İyi canım çok sevindim bizimki önde yine.ciğer geliştirici iğne olcam erken alınması gerekebilirmiş fark çok açılırsa
benim daha fazla onde cikmadi Allahtan.suyunada bakti.kilosunu gectim belki irsi olabilir bazen dedi ama suyu sinirda yada ustte olsaydi bu iyi olmazdi dedi.cok dikkat et dedi.iyi gidiyorsun az kaldi yine boyle devam dedi.insallah ya sag salim tamamlayalim.sende sikma canini az kaldi diye kendimizi avutalim.gerekirse nefsimizi unutup daha az yicez.senin birde kizin tombis dogmus irside olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…