- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.461
İyi canım çok sevindim bizimki önde yine.ciğer geliştirici iğne olcam erken alınması gerekebilirmiş fark çok açılırsacanim doktora gittim,seker olcumlerim icin iyi gidiyorsun dedi.bebekte iyi dedi busefer iri falan demedi.suyunuda bakti iyi dedi.bende kahvalti yapip gitmistim toklugada baktik,94 cikti.ama yinede sekere dikkat etmem konusunda tembihledi beni.
su siralar bendede usengeclik var hep uyusam modundayim,mevsimsel gecisten olabilir dedi.tahlillerimde iyi cikinca boyle bir aciklama yapti.Oglum dedesi ve anneannsiyle oyunlar oynuyor.
Bende yattim kzcemin hareketlerini izliyorum.
Bahar yorgunlugumudur nedir bi halsizlik var ustumde.
Heryerim ayri agriyor.
Yatsam hic kalkmasam modundayim
Canım cevap verdiler mi bilmiyorum ben silikonla yapıştrdım çiçeklerikızlar pleksi ayna kesim kapı süsüne çiçek süsleme yapan var mıydı aranızda bir şey sorucam normal silikonla mı yapıştırdınız çiçekleri acaba ya da bilen varsa cevap verebilir mi?
canım ultrasonda görüyor bi açılma olup olmadığını ben önce bebeği sonra da suyunu rahim ağzını soruyorum her seferinde sen de sor benim dr. bebeğin eşine kadar detaylı gösteren biri zaten ama ben ondan önce davranıp öğreniyorum ki içim rahat olsunKızlar bnm doktor smdiye kadar rahim agzi ileilgili hhiç bilgi vermedi sormalımiyim.ultrasona mi cikiyo bu acaba bilmiyorum ki bnde
Allahtan sağlıklısı neyse öyle olsun ikiniz içinde tatlimm yaa annesi önlemi aliyo neyseki valla yoksa 4.700 doğurmuş arkadasim öyle filan olacakmışBizimkini diyete sokcaz teyzesi 150 gr fazlası varmışbende şeker olduğu için iri oldu canım ya 1 aydır diyetteyim diyette olmasam 3 kilo filan olcaktı heralde.doktor arayı çok açarsa erken alcaz dedi.bende hiç sezeryan olmak istemiyorum napcaz bakalım
ya evde iyi saglik ocagindada iyi doktorda artik sasirdi benimde psikolojim bozuldu hangisine inanayim bilemiyorumdoktorumda artik bisey demiyor demekki burda biseyler oluyor sana diyor ama halbuki ben iyiyim :) neden oluyor anlamiyorum.cikista acilede gittim olcturdum 13-7 cikti yine ayniydi.bilemicem srtik.sikinti olmasinda cok sukur iyi gidiyormusum.
anladım cnm çok teşekr ederim cevabın için inş. haftaya cumartesı gidicez 32.haftada bir sorayım bakayımcanım ultrasonda görüyor bi açılma olup olmadığını ben önce bebeği sonra da suyunu rahim ağzını soruyorum her seferinde sen de sor benim dr. bebeğin eşine kadar detaylı gösteren biri zaten ama ben ondan önce davranıp öğreniyorum ki içim rahat olsun
canim cok cok dikkat et,ogunlerinde yemek cesidinden birini eksik ye(corba,ekmek vs )yogurt veya ayran mutlaka olsun,bebek her turlu senden aliyous.midemizi doldurmasakta olur.meyveyide canin cektikce ye.bir sure kendini zorla bakalim ne olacak.zor olsada bir sure sonra duzene alisiyorsun canimKızlar doktordan dönüyoruz şimdi.bebek bir hafta önde yine.2 kilo 150 gr.bu erken doğuma sebep olabilir dedi.arayı açmamaya çalışcaz dedi.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne verdi.olurya erken doğar diye.bide kasık ağrısı için hap verdi ama ben içmeyi düşünmüyorum.şeker için dahiliyeye yolladı.bir hafta sık ölçüp yaz dedilrr.olmazsa insülin kullancam iki ay.bebek iyi dedi.@pambix canım sen ne yaptın.
Valla önlem almasak bizimde öyle olcak gibi canım.inşallah bi doğursaydık kazasız belasız.Allahtan sağlıklısı neyse öyle olsun ikiniz içinde tatlimm yaa annesi önlemi aliyo neyseki valla yoksa 4.700 doğurmuş arkadasim öyle filan olacakmış
saol canım sıcak silikon değil mi internette herkes farklı şeyler yazmış emin olamadım ona göre malzeme alıcamCanım cevap verdiler mi bilmiyorum ben silikonla yapıştrdım çiçekleri
İnşallah canım valla yoruldu artık sitres oldum iyice sebze yiycem artık daha çok dikkat etcem verdiği ciğer geliştirici iğnede şekeri yükseltiyomuş.valla bazen diyorum eski usul hiçmi gitmemek lazım hatta doğumuda evde ebe yaptırsın valla gına geldi artıkcanim cok cok dikkat et,ogunlerinde yemek cesidinden birini eksik ye(corba,ekmek vs )yogurt veya ayran mutlaka olsun,bebek her turlu senden aliyous.midemizi doldurmasakta olur.meyveyide canin cektikce ye.bir sure kendini zorla bakalim ne olacak.zor olsada bir sure sonra duzene alisiyorsun canim
benimde bebegim.oyleydi bu son iki kontroldede yan durus pozisyonunda..ama doktorumsikinti dehil daha erken diyor.son haftalarda belli olur,son anda bile donen var dedi.simdiden dogumun gidisatini konusmak yanlis olur dediseninki olması gereken canım benim bebişin kafası yukarda doğum pozisyonuna geçmedi. dönmezse sezaryen olmak zorunda diye biliyoruminşallah hayırlısıyla döner
sag tarafta vucutta gecen en buyuk atar damar varmis ve rahimide besliyormus.uzun sureli yatmak kan akimini engelliyormus ondan diye biliyorumSağ niye yasak ki? Sol daha iyi biliyorum ama sağa yatmanın zararı olduğunu hiç duymamıştım.
evet sicak silikon tabancasiyla yapistir canim..gecen eminonjndede oylesine baktim kapi suslerine hep oyle yapistirmislar.kızlar pleksi ayna kesim kapı süsüne çiçek süsleme yapan var mıydı aranızda bir şey sorucam normal silikonla mı yapıştırdınız çiçekleri acaba ya da bilen varsa cevap verebilir mi?
tamam canim yazarsin teyit etmis oluruz :) gerekirse denicez ama insaallah gerek kalmaz bebisler doner inaniyorumaa bak böyle miymiş ben sırt üstü yatmak gibi anlamıştım hatta eşime gösterdim şimdi o da sırt üstü anlamış iyi oldu gönderdiğin bunu canım çok teşekkürler ben doktoruma göstereyim de pazartesi böyle mi diye sorayım yazarım sana da tekrar
canim kalcanin.altina ayaklarin yukarida.kalacak sekilde yastik vs koyup dinlen bir sure.Allah yardimcin olsun.karindan bakarak mi anladi ?Daha yeni ogrendigim icin biraz tadim kacti Yardim edecek kimsem de yok Esim de anlamaz yemekten isten. Pazartesi insallah guzel haber alirim da kimseye muhtac kalmadan atlatirim bu donemi
benim daha fazla onde cikmadi Allahtan.suyunada bakti.kilosunu gectim belki irsi olabilir bazen dedi ama suyu sinirda yada ustte olsaydi bu iyi olmazdi dedi.cok dikkat et dedi.iyi gidiyorsun az kaldi yine boyle devam dedi.insallah yaİyi canım çok sevindim bizimki önde yine.ciğer geliştirici iğne olcam erken alınması gerekebilirmiş fark çok açılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?