2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
CANIM Sen 28 haftalik hamile değil misin Daha senin için erken normal i 32. Haftadan itibaren dönmesi acele ediyorsun bence

Kizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
Canım geçmiş olsun dikkat et yat bol bol.senin bi şikayetin varmıydı bu açılmayla alakalı?bi kaç gğn hastaneye yatış tedavi falan engelleyebiliyolar açıklığı.zamanında gelsin inşallah bebişin.

anladim canim :) denicem bende..instagramda gormustum bende demekki dogruymus bu pozisyon gibi dimi
aa bak böyle miymiş ben sırt üstü yatmak gibi anlamıştım hatta eşime gösterdim şimdi o da sırt üstü anlamış iyi oldu gönderdiğin bunu canım çok teşekkürler ben doktoruma göstereyim de pazartesi böyle mi diye sorayım yazarım sana da tekrar

Sağ niye yasak ki? Sol daha iyi biliyorum ama sağa yatmanın zararı olduğunu hiç duymamıştım.
Canim toplar damar sag tarafa yakın geçtiği icin kan akışını engellemesin diye saga yatmayin diyorlat.

kızlar pleksi ayna kesim kapı süsüne çiçek süsleme yapan var mıydı aranızda bir şey sorucam normal silikonla mı yapıştırdınız çiçekleri acaba ya da bilen varsa cevap verebilir mi?
Canım yapan arkadaş vardı ama kimdi hatirlayamadim cok da güzel olmuştu. Bence sıcak silikonla yapistirabilirsin her türlü seyi kolayca yapistiriyor

Kizlar iyi akşamlar. Bebek odası ahşap beşik alanlar acaba kurulduktan sonra ne kadar boş durumda bekletin? Malum kokuyor biraz
Canım eğer kokuyorsa erkenden alıp kurmak en mantiklisi. Ben bizim beşiği cok begendim boya kullanmadiklari icin hic koku da yoktu ama şifonyer bildiğin boya kokuyordu geldigi gün kurduk hemen 3 hafta falan boş durdu öyle yerlestirdim icini

Kizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
Canım gecmis olsun ya mümkün olduginca ayaga kalkmamaya çalış. Esin yardım edecek artık. Bebisler erken gelse de kendilerini kurtaracak kadar büyüdüler. Ama yine de inşallah vaktini bekler minigin

ayyyyyy ne guzeller... benim karam da boyle olur bebisimi cok sever insallah..
Aynen canım inşallah olur yaa bayılıyorum ben bu tabloya görünce cok hosuma gitti aklıma hemen siz geldiniz

Pek sikayetim yoktu rahim sertlesiyordu ama hareketi saniyordum demek ki sanciymis Dr panikoldu pazartesi rekrar bekliyorum dedi Sanirim tekrar cikarsa durdurmak icin yatis yapacak Akintin mi artti mi dedi Gercekten artis olmustu onda ama bilmiyordum insallah bisey kalmaz

Insallah canim... benimde suyum az cikti,nasil azaliyo bilmiyom ama cok sk tuvalete gidiyom acaba idrarla birlikte odami arada sizi anlamadimki,yoksa onun haricinde normal akintim var allaha sukur

İnşallah canım.pzt kadar yat hiç bi iş yapma.çok kötü durumda olsan hemen yatışını isterdi heralde o yüzden içini ferah tut biraz.

gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

ben 112 kiloyum canim :) malesef kilonun alasi var.doktor bisey demedi ama bu 2 hafta icinde bu kadar cabuk almak sasirtti beni.tansiyonda hastane tansiyonu o yuzden yapcak bisey yok..evde iyi cikiyor olcumler not aliyorum zaten.saglik ocagindada olcturuyorum iyi cikiyor ondan..yoksa doktorum onemsiyor tansiyonu. :)

Tatlım çok sevindim gözün aydın hatırladığım kadarıyla bi çocugun vardı rabbim tamamına erdirsin inşallah

Kızlar bnm doktor smdiye kadar rahim agzi ileilgili hhiç bilgi vermedi sormalımiyim.ultrasona mi cikiyo bu acaba bilmiyorum ki bnde

ofd sorma kizz beninkide yan yatsam hemen bosluklarimdan tekmeliyor birde patinaj mi yapiyo ne iceride baya surtturerek yirtacakmiscasina tekmeliyor.valla ben sola yatmaya alistim ama gece bazen uyku aralarinda saga donerek dinleniyorum geri sola donup kaldigimyerden uyumaya devam :) esime tembihliyorum sag tarafta veya sirt ustu gorursen dondur beni diye.

Maşallah pasana canim inşallah dogumda tansiyonun normale donecek birsey diyormu doktorun bu konuda sana
ya evde iyi saglik ocagindada iyi doktorda artik sasirdi benimde psikolojim bozuldu hangisine inanayim bilemiyorum doktorumda artik bisey demiyor demekki burda biseyler oluyor sana diyor ama halbuki ben iyiyim :) neden oluyor anlamiyorum.cikista acilede gittim olcturdum 13-7 cikti yine ayniydi.bilemicem srtik.sikinti olmasinda cok sukur iyi gidiyormusum.

İnşallah canım.pzt kadar yat hiç bi iş yapma.çok kötü durumda olsan hemen yatışını isterdi heralde o yüzden içini ferah tut biraz.
Daha yeni ogrendigim icin biraz tadim kacti Yardim edecek kimsem de yok Esim de anlamaz yemekten isten. Pazartesi insallah guzel haber alirim da kimseye muhtac kalmadan atlatirim bu donemi

Canım bende gebelik diyabeti çıktı.banada 1 hafta 10 gün önde olması sorun değil dedi farkı açmıycaz ama o zaman erken alabiliriz dedi çok önde olursa yani

kesinlikle katiliyorum.hicbir konuda buyuk konusmamak gerek.insan yasamadan bilemez canim.sende zor zamanlar atlatmissin Allah tekrar yasatmasin canim.

I iremerve1990 maşallah kuzuna canımcım topiğin en önden gideni seninki sanırım
Bizimkini diyete sokcaz teyzesi 150 gr fazlası varmış bende şeker olduğu için iri oldu canım ya 1 aydır diyetteyim diyette olmasam 3 kilo filan olcaktı heralde.doktor arayı çok açarsa erken alcaz dedi.bende hiç sezeryan olmak istemiyorum napcaz bakalım

İnşallah canım ya bende öyle istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…