- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.441
CANIM Sen 28 haftalik hamile değil misin Daha senin için erken normal i 32. Haftadan itibaren dönmesi acele ediyorsun benceinşallah canım. yok sizinkiler normal de benim oğluş biraz tembel galiba rahat geldi öyle durmak herhaldeçünkü bir ay öncesinde de ters duruyor ama dönmesi için zaman var demişti doktor şimdi de aynı çıktı. eşim de amuda kalkmış gibi niye dursun öyle hiç rahat olmaz diyor şimdi rahatına bakıyor sonra dönecek benim oğlum diyor
Canım geçmiş olsun dikkat et yat bol bol.senin bi şikayetin varmıydı bu açılmayla alakalı?bi kaç gğn hastaneye yatış tedavi falan engelleyebiliyolar açıklığı.zamanında gelsin inşallah bebişin.Kizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
29 doluyor 30a başlıcaz artık canımCANIM Sen 28 haftalik hamile değil misin Daha senin için erken normal i 32. Haftadan itibaren dönmesi acele ediyorsun bence
aa bak böyle miymiş ben sırt üstü yatmak gibi anlamıştım hatta eşime gösterdim şimdi o da sırt üstü anlamış iyi oldu gönderdiğin bunu canım çok teşekkürler ben doktoruma göstereyim de pazartesi böyle mi diye sorayım yazarım sana da tekraranladim canim :) denicem bende..instagramda gormustum bende demekki dogruymus bu pozisyon gibi dimi
Canim toplar damar sag tarafa yakın geçtiği icin kan akışını engellemesin diye saga yatmayin diyorlat.Sağ niye yasak ki? Sol daha iyi biliyorum ama sağa yatmanın zararı olduğunu hiç duymamıştım.
Canım yapan arkadaş vardı ama kimdi hatirlayamadim cok da güzel olmuştu. Bence sıcak silikonla yapistirabilirsin her türlü seyi kolayca yapistiriyorkızlar pleksi ayna kesim kapı süsüne çiçek süsleme yapan var mıydı aranızda bir şey sorucam normal silikonla mı yapıştırdınız çiçekleri acaba ya da bilen varsa cevap verebilir mi?
Canım eğer kokuyorsa erkenden alıp kurmak en mantiklisi. Ben bizim beşiği cok begendim boya kullanmadiklari icin hic koku da yoktu ama şifonyer bildiğin boya kokuyordu geldigi gün kurduk hemen 3 hafta falan boş durdu öyle yerlestirdim iciniKizlar iyi akşamlar. Bebek odası ahşap beşik alanlar acaba kurulduktan sonra ne kadar boş durumda bekletin? Malum kokuyor biraz
Canım gecmis olsun ya mümkün olduginca ayaga kalkmamaya çalış. Esin yardım edecek artık. Bebisler erken gelse de kendilerini kurtaracak kadar büyüdüler. Ama yine de inşallah vaktini bekler miniginKizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
Aynen canım inşallah olur yaa bayılıyorum ben bu tabloyaayyyyyy ne guzeller... benim karam da boyle olur bebisimi cok sever insallah..
Pek sikayetim yoktu rahim sertlesiyordu ama hareketi saniyordum demek ki sanciymis Dr panikoldu pazartesi rekrar bekliyorum dedi Sanirim tekrar cikarsa durdurmak icin yatis yapacak Akintin mi artti mi dedi Gercekten artis olmustu onda ama bilmiyordum insallah bisey kalmazCanım geçmiş olsun dikkat et yat bol bol.senin bi şikayetin varmıydı bu açılmayla alakalı?bi kaç gğn hastaneye yatış tedavi falan engelleyebiliyolar açıklığı.zamanında gelsin inşallah bebişin.
İnternette kokusuz olur diyor. Ama bu kokulu. Uyuyacağım diye tuta tuta idrar sızma durumuna geldi belki de. Kağıt havlu koydum takip edeceğim birkaç saat. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Ağrım sızım da yok Elhamdülillah. İnşallah idrar kaçırmadır.
İnşallah canım.pzt kadar yat hiç bi iş yapma.çok kötü durumda olsan hemen yatışını isterdi heralde o yüzden içini ferah tut biraz.Pek sikayetim yoktu rahim sertlesiyordu ama hareketi saniyordum demek ki sanciymis Dr panikoldu pazartesi rekrar bekliyorum dedi Sanirim tekrar cikarsa durdurmak icin yatis yapacak Akintin mi artti mi dedi Gercekten artis olmustu onda ama bilmiyordum insallah bisey kalmaz
gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaslar aylar once bende sizLer.gibi mayis annesi olacagimj saniyorsum.ama.malesef bebegimi kaybetyim simdi bugun evde test yaptom.ve sonuc pozitif bi yanim.cok.mutlu bi yanim.tedirgin uzun bi zaman kimseyle.paylasmayi dusunmuyorum.ayni seyleri yasamaktam korktugum icin ama.sevincimi paylamsayada ihtiyacim.var o yuzden size yazmak istedim.umarim.hepiniz iyisinizdir doguma az kaldi hepiniz saglkla kucaklasirsiniz mucizelerinizle benim icinde dua edin olir mu☺
ben 112 kiloyum canim :) malesef kilonun alasi var.doktor bisey demedi ama bu 2 hafta icinde bu kadar cabuk almak sasirtti beni.tansiyonda hastane tansiyonu o yuzden yapcak bisey yok..evde iyi cikiyor olcumler not aliyorum zaten.saglik ocagindada olcturuyorum iyi cikiyor ondan..yoksa doktorum onemsiyor tansiyonu. :)oğluşun iyiymiş suyun da iyiymiş kiloyu takma total da kaç kilo aldığımı söylerim şu ana kadar dudağın uçuklar kuzum.ama tansiyon takibi yaptır istersen hamilelikte tansiyon düşer derler benim hep 12-8 çıkardı eskiden hamilelikte 9-6 çıkıo genelde
Tatlım çok sevindim gözün aydın hatırladığım kadarıyla bi çocugun vardı rabbim tamamına erdirsin inşallahMerhaba arkadaslar aylar once bende sizLer.gibi mayis annesi olacagimj saniyorsum.ama.malesef bebegimi kaybetyim simdi bugun evde test yaptom.ve sonuc pozitif bi yanim.cok.mutlu bi yanim.tedirgin uzun bi zaman kimseyle.paylasmayi dusunmuyorum.ayni seyleri yasamaktam korktugum icin ama.sevincimi paylamsayada ihtiyacim.var o yuzden size yazmak istedim.umarim.hepiniz iyisinizdir doguma az kaldi hepiniz saglkla kucaklasirsiniz mucizelerinizle benim icinde dua edin olir mu☺
ofd sorma kizz beninkide yan yatsam hemen bosluklarimdan tekmeliyor birde patinaj mi yapiyo ne iceridebenimde şu aralar en çok rahat ettiğim pozisyon sırt üstü yatmak yanlarım ağrıdı artık hele sol taraf çürüyecek die korkuyorum. ama ne zaman sırt üstü yatsam benim kız içerde halay çekio sanki. hatta bazen kıpırdamadığını hissedersem özellikle sırt üstü yatıyorum başlıyor kıpırdamaya, sonra diomm annemmmm kıyamam tamam dönüom die yanlara dönüyorum yine :)
ya evde iyi saglik ocagindada iyi doktorda artik sasirdi benimde psikolojim bozuldu hangisine inanayim bilemiyorumMaşallah pasana canim inşallah dogumda tansiyonun normale donecek birsey diyormu doktorun bu konuda sana
Daha yeni ogrendigim icin biraz tadim kacti Yardim edecek kimsem de yok Esim de anlamaz yemekten isten. Pazartesi insallah guzel haber alirim da kimseye muhtac kalmadan atlatirim bu donemiİnşallah canım.pzt kadar yat hiç bi iş yapma.çok kötü durumda olsan hemen yatışını isterdi heralde o yüzden içini ferah tut biraz.
Canım bende gebelik diyabeti çıktı.banada 1 hafta 10 gün önde olması sorun değil dedi farkı açmıycaz ama o zaman erken alabiliriz dedi çok önde olursa yanicanım yaa bişi sorucam bizim bebekte 10 gün önde gidio senin bu şeker vs ölçümü gbelik diabeti mi çıktı yoksa bebek iri gittiği için mi verildi..Benim bebeğim de 28+3 1520 gramdı ve 10 gün önde gidiodu doktor bi skntı yok dedi ama baya kafaya takmıştım ben.sağ kasık kemiği ağrısı bende de çok fazla var ona da bebeğim dönmediği için ayaklarından ötürü o ağrıyı çekersin demişti..ayy inşallah bebeğin erken gelmez gelişimini tamamlayıp gününde gelir sağlıkla kuzucummmmmm
kesinlikle katiliyorum.hicbir konuda buyuk konusmamak gerek.insan yasamadan bilemez canim.sende zor zamanlar atlatmissin Allah tekrar yasatmasin canim.aynı durumu ben de yaşadım. (isteyen eski mesajlarımda ayrıntıları okuyabilir.) sütüm gelmemiş. ne doktorlar ne de aile büyükleri anlamadı. üç kez küveze girdik. doktorlar ben abartıyormuşum gibi "her annenin sütü bebeğine yeter", "şu kadar kaka, bu kadar çiş yapıyorsa doyuyordur" gibi kitap cümleleri sarf etti.. sonunda bebeğim böbrek yetmezliğine(yetersiz sıvı alımına bağlı) gitmek üzereyken teşhis konuldu. o ukala doktorların özür dileyişleri ve koşturmaları görülmeye değerdi Allahtan kuzuma bir şey olmadı. akabinde sağdığımda süt gelmedi. pompa yetersizdir diye profesyonel pompa kiralayıp sağdığımda bebeğimi iki hafta aç bıraktığımı anlayıp günlerce ağladım. o sebeple birbirimizi etkilemeyelim. her annenin ve bebeğin öyküsü kendine özeldir. özellikle sezeryan doğumlarda süt geç gelebilir, bu gibi durumlarda mama zehir değildir. bebeğin sağlığı neyi gerektiriyorsa öyle hareket edilmeli. illa anne sütü ısrarı anneye ve bebeğe zarar verici baskı unsuruna dönüşmemeli...
Bizimkini diyete sokcaz teyzesi 150 gr fazlası varmış
İnşallah canım ya bende öyle istiyorumMaşallah oğluşumuza canım kocaman olmuşinşallah vaktinde gelisimini tamamlamis bir sekilde gelir
Hepsi cok seker canim ya sağlıkla giysin prensesimizo Püsküllü botlara bayılıyorum gecen gun ben de ördüm ondan
Deniz atı haahe he deseydin ilk gün dogurmaya kalkardin yavrucaği
Amin canım geçmiş olsun ya oluyor bazen öyle görünmez kazalar Allah korumus minigini bundan sonra hamile oldugunu unutmamaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?