2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sağol canım daha güzelleri simayin olsun annesi kizimida duz krem bi bere var onu susliycem. Eşim word den çeşitli boyutlarla ismini çıkardı bende onları kesip kalıp yapip kestim canım hazir kesilmis değil.

Ohhh süslü süslü giysin miramiz o zaman saglikli gunlerde canim. O zaman kendine hic amatorce deme bence gayet basarili olmus benimde isim cikarmam lazim bir ara pc'nin basina oturayim barim yoksa yaptiklarim isimsiz kalacak

Hosgeldin canim aramiza oglusunu Allah bagislasin kizinida saglikla kucagina alirsin inşallah sorunla alakali bir bilgim yok ama catlamadan önce kasinti yapiyormus öyle birsey varmi

evet tatlim,doktorlara guvenmemiz gerekiyor.bazen gebelikte ne yaparsan yap yukseliyormus seker elimizde olmadan..yetmedigimiz yerde insulin..nasil tiroidi yuksek olan tiroid ilaci kullaniyorsa insulinde ayni sekilde dusun demisti bana doktorum.

Kızlar günaydın çok kötü bir gece geçirdimmmm 2 gibi felan gece ağrı tuttu beni nefesim kesildi ağrıdan ve 2 3 saat boyunca ağrılıydım karnımda semsertti..korktum erken doğum diye. yataktan kalkıp biraz yürüdüm evin içinde geçmedi ama sık sık rahatsız etmedi...böyle yarım saatte bir sırtıma da ağrı girdi...acaba bu haftalarda yalancı sancılar mı başladı...

aramıza hoşgelidn canım bebe yağı kullanıyorum bende çok kiloaldım karnım çok gergin...rahatlatıo masaj yaparak bebe yağı sürmek. dene istersen

Günaydın kızlar sabaha yutkunurken acıyan bi boğazla başladım.başımda ağrıyor.boğaz pastili kullanılabiliyormu bilginiz varmı?
Geçmiş olsun canım. Benim doktorum Poledrops ( ballı &limonlu c vitaminli) pastili kullanabilecegimi söylemişti. Sen de doktoruna bi danış istersen

Geçmiş olsun canım ya bu haftalarda olabiliyor diye biliyorum ama sen yine de bi doktora mı gitsen ki ntsye girersin yalancı kasılma mı yoksa rahim kasılması mı anlardın

Aramıza hos geldin canim Allah kızını sag salim kucagina almayi nasip etsin
Kilo aldığın icin karnın genisliyor ya agrılar o yüzden oluyordur muhtemelen. Çatlak da olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor sanırım

Geçmiş olsun canım ya bu haftalarda olabiliyor diye biliyorum ama sen yine de bi doktora mı gitsen ki ntsye girersin yalancı kasılma mı yoksa rahim kasılması mı anlardın
doktor kontrolüm haftaya bugün canım. ilçede yaşıom merkeze gdiom kontrole o yüzden aramadım doktoru hani gel derse iki hafta üst üste gitmek de yol da yorucu oluyo..ama yine olursa aramam gerekir gibi duruo...

canim.oyle bir durum olursa hemen ilik bir dusun altina gir.agrin kesiliyorsa yalanci sancidir.hem rahatlatirda seni.artik bu haftalarda basliyormus yalanci sancilar.doguma hazirliyor vucut.

canim.oyle bir durum olursa hemen ilik bir dusun altina gir.agrin kesiliyorsa yalanci sancidir.hem rahatlatirda seni.artik bu haftalarda basliyormus yalanci sancilar.doguma hazirliyor vucut.
ya onu bende okudum uzanıyorsanız kalkın yürüyün , ılık duş alın, su için vs gibi ama eşimi uyandırdım uff deyip geri yattı tek başıma duşa girmeye korktum açıkcası bişey olursa diye en azından o uyanıkk olsaydı duş alıcaktım.. korkuyorumm bazen yaa erken doğumdan

Kizlar gunaydin.
Aslinda bana artik sabahlar hic gunaymiyor dayak yemis gibi her yerim agri icinde kalkiyorum
Aynı durum hepimizde basladı canim yaa eskiden uyusak uyaninca dinlenmis olurduk, simdi uyumaya korkuyorum sabah uyandım ama sanki 3 gün daha uyusam anca kendime gelecek gibiydim. hatta bi ara başımı eşimin sırtına koymustum o arada bile uyumusum dalga geçiyor benimle sırtımda uyudun farkinda misin diye

Çalışan anneler göğüs pompası aldiniz mi? Aldıysanız öneri de bulunurmusunuz bana da ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…