- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.501
Sağol canım daha güzelleri simayin olsun annesikizimida duz krem bi bere var onu susliycem. Eşim word den çeşitli boyutlarla ismini çıkardı bende onları kesip kalıp yapip kestim canım hazir kesilmis değil.
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katılabildimBen de ikinci bebişe hamileyim.İlki erkekti ikincisi kız ama bunda hem çok kilo aldım hem de biraz ağrılarım var.Bu gebeliğimde karnımda yırtılırcasına bi ağrı var.Bebişin hareketlerini hissediyorum ama çatlak falan mı oluşacak acaba? Bilgisi olan var mı? aslında mustelanın çatlak önleyici kreminide kullanıyorum ama bilemedim.İlk gebeliğimde böyle bir yakınmam olmamıştı
Normalde canim her kontrolde benim doktor altan muane edip rahmin kapali olup olmadigini ve yukardami diye bakiyoKızlar bnm doktor smdiye kadar rahim agzi ileilgili hhiç bilgi vermedi sormalımiyim.ultrasona mi cikiyo bu acaba bilmiyorum ki bnde
Tatlım seninkide kocaman olmuştur bende merakettim şimdiMasallah prensese canım bakalım yarın bizimki nasılmıs :)
evet tatlim,doktorlara guvenmemiz gerekiyor.bazen gebelikte ne yaparsan yap yukseliyormus seker elimizde olmadan..yetmedigimiz yerde insulin..nasil tiroidi yuksek olan tiroid ilaci kullaniyorsa insulinde ayni sekilde dusun demisti bana doktorum.Ay inşallah canım yarında ankaraya gitcem annemlere orda biraz daha rahatlarım.haftaya gitcektim öne aldık böyle olunca.canım bizim tahminimiz kızımdada vardı şeker ama bilemediler.o yüzden kilolu doğdu diye düşünüyoruz.doktorda dedi panik yapmayın bişey olmaz biz iğneyle filan tedbir alıyoruz diye.az kaldı tatlım dayancaz artık
aramıza hoşgelidn canım bebe yağı kullanıyorum bende çok kiloaldım karnım çok gergin...rahatlatıo masaj yaparak bebe yağı sürmek. dene istersenMerhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katılabildimBen de ikinci bebişe hamileyim.İlki erkekti ikincisi kız ama bunda hem çok kilo aldım hem de biraz ağrılarım var.Bu gebeliğimde karnımda yırtılırcasına bi ağrı var.Bebişin hareketlerini hissediyorum ama çatlak falan mı oluşacak acaba? Bilgisi olan var mı? aslında mustelanın çatlak önleyici kreminide kullanıyorum ama bilemedim.İlk gebeliğimde böyle bir yakınmam olmamıştı
Geçmiş olsun canım. Benim doktorum Poledrops ( ballı &limonlu c vitaminli) pastili kullanabilecegimi söylemişti. Sen de doktoruna bi danış istersenGünaydın kızlar sabaha yutkunurken acıyan bi boğazla başladım.başımda ağrıyor.boğaz pastili kullanılabiliyormu bilginiz varmı?
Geçmiş olsun canım ya bu haftalarda olabiliyor diye biliyorum ama sen yine de bi doktora mı gitsen ki ntsye girersin yalancı kasılma mı yoksa rahim kasılması mı anlardınKızlar günaydın çok kötü bir gece geçirdimmmm 2 gibi felan gece ağrı tuttu beni nefesim kesildi ağrıdan ve 2 3 saat boyunca ağrılıydım karnımda semsertti..korktum erken doğum diye. yataktan kalkıp biraz yürüdüm evin içinde geçmedi ama sık sık rahatsız etmedi...böyle yarım saatte bir sırtıma da ağrı girdi...acaba bu haftalarda yalancı sancılar mı başladı...
Aramıza hos geldin canim Allah kızını sag salim kucagina almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katılabildimBen de ikinci bebişe hamileyim.İlki erkekti ikincisi kız ama bunda hem çok kilo aldım hem de biraz ağrılarım var.Bu gebeliğimde karnımda yırtılırcasına bi ağrı var.Bebişin hareketlerini hissediyorum ama çatlak falan mı oluşacak acaba? Bilgisi olan var mı? aslında mustelanın çatlak önleyici kreminide kullanıyorum ama bilemedim.İlk gebeliğimde böyle bir yakınmam olmamıştı
doktor kontrolüm haftaya bugün canım. ilçede yaşıom merkeze gdiom kontrole o yüzden aramadım doktoru hani gel derse iki hafta üst üste gitmek de yol da yorucu oluyo..ama yine olursa aramam gerekir gibi duruo...Geçmiş olsun canım ya bu haftalarda olabiliyor diye biliyorum ama sen yine de bi doktora mı gitsen ki ntsye girersin yalancı kasılma mı yoksa rahim kasılması mı anlardın
canim.oyle bir durum olursa hemen ilik bir dusun altina gir.agrin kesiliyorsa yalanci sancidir.hem rahatlatirda seni.artik bu haftalarda basliyormus yalanci sancilar.doguma hazirliyor vucut.Kızlar günaydın çok kötü bir gece geçirdimmmm 2 gibi felan gece ağrı tuttu beni nefesim kesildi ağrıdan ve 2 3 saat boyunca ağrılıydım karnımda semsertti..korktum erken doğum diye. yataktan kalkıp biraz yürüdüm evin içinde geçmedi ama sık sık rahatsız etmedi...böyle yarım saatte bir sırtıma da ağrı girdi...acaba bu haftalarda yalancı sancılar mı başladı...
ya onu bende okudum uzanıyorsanız kalkın yürüyün , ılık duş alın, su için vs gibi ama eşimi uyandırdım uff deyip geri yattı tek başıma duşa girmeye korktum açıkcası bişey olursa diye en azından o uyanıkk olsaydı duş alıcaktım..canim.oyle bir durum olursa hemen ilik bir dusun altina gir.agrin kesiliyorsa yalanci sancidir.hem rahatlatirda seni.artik bu haftalarda basliyormus yalanci sancilar.doguma hazirliyor vucut.
Günaydın kuzum şmdiden gecemiz gündüzümüz birbirine girdiKizlar gunaydin.
Aslinda bana artik sabahlar hic gunaymiyor dayak yemis gibi her yerim agri icinde kalkiyorum
Aynı durum hepimizde basladı canim yaa eskiden uyusak uyaninca dinlenmis olurduk, simdi uyumaya korkuyorumKizlar gunaydin.
Aslinda bana artik sabahlar hic gunaymiyor dayak yemis gibi her yerim agri icinde kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?