- 18 Mayıs 2008
- 265
- 243
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #42.481
Amin canim Ulttasonda gordu acikligi sonra nst istedi Ordada kesinlesticanim kalcanin.altina ayaklarin yukarida.kalacak sekilde yastik vs koyup dinlen bir sure.Allah yardimcin olsun.karindan bakarak mi anladi ?
Aa neden oyle olmus ki. Yatip dinlenmen mi gerekiyomus. İnsallah bi skinti olmazKizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
Kiz masallah sen ne yedin boyleKızlar doktordan dönüyoruz şimdi.bebek bir hafta önde yine.2 kilo 150 gr.bu erken doğuma sebep olabilir dedi.arayı açmamaya çalışcaz dedi.bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne verdi.olurya erken doğar diye.bide kasık ağrısı için hap verdi ama ben içmeyi düşünmüyorum.şeker için dahiliyeye yolladı.bir hafta sık ölçüp yaz dedilrr.olmazsa insülin kullancam iki ay.bebek iyi dedi.@pambix canım sen ne yaptın.
Sebebi nedir anlamadi dr Ne ayakta is yapiyorum ne de enfeksiyonum var Pazartesi tekrar kontrol edip yatis yapacak ya da rapor verip ev istirahati diyecek Hersey ne kadar normal gidiyordu Daha cok erken insallah bisey olmaz hepimizeAa neden oyle olmus ki. Yatip dinlenmen mi gerekiyomus. İnsallah bi skinti olmaz
Canim skma canini, bildigim kadariyla oyle olunca igne yapiyorlar kasilmayi ve rahim agzi.acilmayi engellemek icin... bol bol dinlen canim,Kizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
İnsallah bisey olmaz. Onleme yolu vardir mutlaka. Yatip dinlenirsin bol bolSebebi nedir anlamadi dr Ne ayakta is yapiyorum ne de enfeksiyonum var Pazartesi tekrar kontrol edip yatis yapacak ya da rapor verip ev istirahati diyecek Hersey ne kadar normal gidiyordu Daha cok erken insallah bisey olmaz hepimize
Cok saol canim benim, bi deniyelim bakalim insallah faydasi olur, elimden geldigince su icmeye calisiyom gunde 2 litre falan iciyom .... bakalim insallah duzelir yoksa bebisim fazla gelismezmiscanim.suyu artirmak icin 2 haftalik bir kur var..ilk bir hafta birgun armut,birgun havuc suyu olmak uzere tamamlayacaksin..en fazla 1cay bardagu icilecek..ikinci hafta birgun yapip birgun yapmicaksin..kontrolde suyu duzelmisse daha yapma..ama devam.ediyorsa kure devam et..bolca suda ic canim.cok fayda ediyor.
Iyi akşamlar kızlar yarin bizim randevumuz var bakalim mira hanım nasıl? Tüm dr a gidecekler güzel haberlerle dönsün minnaklarini görsün. Bunlarda yaptığım taçlar nasıl olmuş biraz amatör işi oldu ama iş görür sanırımEki Görüntüle 1788914
Bol bol gor mirayi inşallah canim güzel haberlerle gel vedebu arada taclar cok güzel olmus kendine haksizlik etme ismini hazir kesilmis mi aldin kendin mi kestin canim
Tatlım benim kızım 30 haftalıkken 1650gr olmuştu boyuda 40cmKızlar iyi akşamlar yarın kontrolümüz var cok özledim oglusumu bir aydır görmüyorum 25+4 de 856 gramdı yarın 30+4 oluyoruz basta saglıklı olsunda tabiki kilosu ne kadardı acaba 30 haftalık bebişlerinizin standartı nedir acaba ?
Canım bence cok güzel olmus ikisi de ellerine sağlık hiç de öyle amatör gibi görünmüyorIyi akşamlar kızlar yarin bizim randevumuz var bakalim mira hanım nasıl? Tüm dr a gidecekler güzel haberlerle dönsün minnaklarini görsün. Bunlarda yaptığım taçlar nasıl olmuş biraz amatör işi oldu ama iş görür sanırımEki Görüntüle 1788914
Masallah prensese canım bakalım yarın bizimki nasılmıs :)Tatlım benim kızım 30 haftalıkken 1650gr olmuştu boyuda 40cm
Siz kendi istediğiniz gibi yatağı halıyı alın.. Ben fikir bile danısmadım kimseye :)stres henüz başlamadı bende, hatta ne ara bu zamana geldik şaşkınım. Çok hızlı geçti sanki!
Adetler konusundan ben de muzdarip durumdayım. kv saolsun hiç bişey dediği yok kadıncağızın ağzı var dili yok. bişey istesem yapar, istemesem susar. Ama annem şimdiden tutturdu yok sarı yemeni olması şart yok odasında bu lazım şu lazım. Halı böyle olacak yatak şöyle olacak dolap bilmem ne olacak. Doğum olduğunda napıcam bilmiyorum daha şimdiden başladık çatışmaya!
Ay inşallah canım yarında ankaraya gitcem annemlere orda biraz daha rahatlarım.haftaya gitcektim öne aldık böyle olunca.canım bizim tahminimiz kızımdada vardı şeker ama bilemediler.o yüzden kilolu doğdu diye düşünüyoruz.doktorda dedi panik yapmayın bişey olmaz biz iğneyle filan tedbir alıyoruz diye.az kaldı tatlım dayancaz artıkbenim daha fazla onde cikmadi Allahtan.suyunada bakti.kilosunu gectim belki irsi olabilir bazen dedi ama suyu sinirda yada ustte olsaydi bu iyi olmazdi dedi.cok dikkat et dedi.iyi gidiyorsun az kaldi yine boyle devam dedi.insallah yasag salim tamamlayalim.sende sikma canini az kaldi diye kendimizi avutalim.gerekirse nefsimizi unutup daha az yicez.senin birde kizin tombis dogmus irside olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?