2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
Aa neden oyle olmus ki. Yatip dinlenmen mi gerekiyomus. İnsallah bi skinti olmaz

Kiz masallah sen ne yedin boyle allah nazarlardan korusun ,desene baya tombik bisey dogacak benim gobegim asagida oldugu icin ve suyu az oldugu icin beslenmiyo

Aa neden oyle olmus ki. Yatip dinlenmen mi gerekiyomus. İnsallah bi skinti olmaz
Sebebi nedir anlamadi dr Ne ayakta is yapiyorum ne de enfeksiyonum var Pazartesi tekrar kontrol edip yatis yapacak ya da rapor verip ev istirahati diyecek Hersey ne kadar normal gidiyordu Daha cok erken insallah bisey olmaz hepimize

Kizlar cok moralim bozuk.bugun dr a gittim rahim agzinda aciklik varmis Sancim cikti nst de Erken dogum riskin var dedi Niye boyle oldu Kimse de yok yardim edecek
Canim skma canini, bildigim kadariyla oyle olunca igne yapiyorlar kasilmayi ve rahim agzi.acilmayi engellemek icin... bol bol dinlen canim,

Sebebi nedir anlamadi dr Ne ayakta is yapiyorum ne de enfeksiyonum var Pazartesi tekrar kontrol edip yatis yapacak ya da rapor verip ev istirahati diyecek Hersey ne kadar normal gidiyordu Daha cok erken insallah bisey olmaz hepimize
İnsallah bisey olmaz. Onleme yolu vardir mutlaka. Yatip dinlenirsin bol bol

Cok saol canim benim, bi deniyelim bakalim insallah faydasi olur, elimden geldigince su icmeye calisiyom gunde 2 litre falan iciyom .... bakalim insallah duzelir yoksa bebisim fazla gelismezmis

Bol bol gor mirayi inşallah canim güzel haberlerle gel vede bu arada taclar cok güzel olmus kendine haksizlik etme ismini hazir kesilmis mi aldin kendin mi kestin canim

Bol bol gor mirayi inşallah canim güzel haberlerle gel vede bu arada taclar cok güzel olmus kendine haksizlik etme ismini hazir kesilmis mi aldin kendin mi kestin canim

Sağol canım daha güzelleri simayin olsun annesi kizimida duz krem bi bere var onu susliycem. Eşim word den çeşitli boyutlarla ismini çıkardı bende onları kesip kalıp yapip kestim canım hazir kesilmis değil.

Tatlım benim kızım 30 haftalıkken 1650gr olmuştu boyuda 40cm

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katılabildim Ben de ikinci bebişe hamileyim.İlki erkekti ikincisi kız ama bunda hem çok kilo aldım hem de biraz ağrılarım var.Bu gebeliğimde karnımda yırtılırcasına bi ağrı var.Bebişin hareketlerini hissediyorum ama çatlak falan mı oluşacak acaba? Bilgisi olan var mı? aslında mustelanın çatlak önleyici kreminide kullanıyorum ama bilemedim.İlk gebeliğimde böyle bir yakınmam olmamıştı

Canım bence cok güzel olmus ikisi de ellerine sağlık hiç de öyle amatör gibi görünmüyorOy Miramız kocaman olmuştur artık görmeyeli bol bol hasret gider güzel haberler getir bize

Siz kendi istediğiniz gibi yatağı halıyı alın.. Ben fikir bile danısmadım kimseye :)

Ay inşallah canım yarında ankaraya gitcem annemlere orda biraz daha rahatlarım.haftaya gitcektim öne aldık böyle olunca.canım bizim tahminimiz kızımdada vardı şeker ama bilemediler.o yüzden kilolu doğdu diye düşünüyoruz.doktorda dedi panik yapmayın bişey olmaz biz iğneyle filan tedbir alıyoruz diye.az kaldı tatlım dayancaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…