- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.101
Genetik bozukluk var canım 6 genden 3 ü heterozigot. 1 kaybım var benim de o yüzden kafam cok karısık. doktorum normal doguma engel degil dedi ama tam olarak ne zaman bırakmam gerek bırakırsam ne olur filan onları sorucam.Canım doktorun tedbir amaçlımı başlattı yoksa genetik bozuklukmu var?o benimde kafama çok takılıyor.bende bozukluk var.doktorum 1-2 gün önce bıraktırıp sezaryana alıcak 2 kaybım var iğne kullanırken normal doğumu bekleyemeyiz riskli olur senin için dedi.bırakıp normal doğumu beklemekte bebek açısından riskmiş o yüzden bu şekilde olacak bebiş erken davranmazsa.
canım sanki boyutu gayet iyi gibi görünüyor, bende alacaktım bana da iyi fikir oldu.Kızlar bu çantanın boyutu 50*35 iyimi sizce?küçükmü gelir bilemedim?
çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık güzel günlerde kullanın inşallahEveeetttt kızlar nihayet kapı süsü ve takı yastığımız da bittiBi bakın bakalım olmuş mu?
Yastığı sade yapmayı tercih ettik altın takacak yer kalsın dedim
Sadece dikisli olan parcaları ben yaptım diğer bütün ayrıntıları kocişim yaptı tasarımın büyük bir kısmı da ona aitcanım benim yaa minik kızı için ne güzel uğraştı emek verdi, anne kız cok sansliyiz valla Eee NicksizYumurta boşuna aşık olmadı ona
Eki Görüntüle 1789538 Eki Görüntüle 1789539
Tatlım senin pıhtılaşman daha fazla demekki evet benim tanıdıkları da kullanıyordu iyi doguma bi hafta kala bıraktı canın kontrole gidince sor bakalım ne diycek meraİğne+coraspin kullanıyorum canım.iğneyi hemen bırakmıcam onu biliyorum ama coraspin haftası belli değil.
Tatlım benimde bir düşügüm var bide 13 haftalık kalbi durdu bi çocugum var ondanda kardiyoloji falan pıhtılaşma yani ama çok fazla degil 34de kadar kullan dedimrb canm bende coraspin 100 mg kullanıyorum . bi bebeğimi kaybetmiştim önlem amaclı baslamıstı drum 32 . haftada bırakman gerekiyor demişti .
Ay saol canım benim doguma az kaldı bebişler büyüdü az bi süre kaldı bundan sonra dahada kilo alacaklar tombiş tombiş gelsin bebişlerBen temiz kalpli insanların böyle hislerinin olduğuna inanirim canim
Evet minik kızım büyüyor artık tatlım2 haftada 300gr almış
İnşallah tatlım hiç öyle düşünme sezeryan falan allahın izniyle normal dogurursun inşallah hurma normal dogum için çok iyi ama 37 haftada başlıycaksın ben 5 kilo dogmuşum annemde gayet güzel normal doğurmuş sanki ozaman şekeri varmiş varsa bilmiyolardıAy canımcım sağlıklı olsunda gelsin.ama ben sezeryan olmak istemiyorum hiç.inşallah normal doğar.
hıçkırıklarını ben de senin söylediğin gibi altta hissediyorum ama benim bebiş dönmediKızlar ben de tecrubesizim biliyorsunuz ama ben minigimin gün icerisinde döndüğünü hıckırıklarindan anliyorum.
Eger hıçkırıklarını taa asagilarda hissedersem aha döndü diyorum o zaman da zaten göğsümün altından ve midemin oralardan tekmelemeye basliyor yavrucakbu sekilde anlıyorum ben
Hayırlısı olsun artık her doktorun görüşü bir değil bu konuda malesef.ondan kafamız karıştı ne derlerse onu yapıcaz.Genetik bozukluk var canım 6 genden 3 ü heterozigot. 1 kaybım var benim de o yüzden kafam cok karısık. doktorum normal doguma engel degil dedi ama tam olarak ne zaman bırakmam gerek bırakırsam ne olur filan onları sorucam.
Normal anne bebek çantalarının boyutunu bilmediğim için tereddüt yaşadım ama daha büyüğüde valiz gbi olur heralde.alayım bari o zamancanım sanki boyutu gayet iyi gibi görünüyor, bende alacaktım bana da iyi fikir oldu.
Ben de yaptirdim iki doz 24 saat sonra tekrar 2 doz daha biraz yakiyo agri yapti ama hemen gectiKızlar nasılsınız ben iğne oldum bugün bebeğin ciğerleri gelişsin diye.çok kötü ağrıttı.normal iğne gibi değil.yarında olcam.iki dozda haftaya olcam.olası bi erken alınması gerekirse filan solunumda filan sıkıntı olmasın diye.
benim seninle aynı tarihim benim doktor da 25 martta verecek ama o zaman 33+0 değil 32+0 oluyoruz canımCnm 33+0 da cikiyomus dra sotdum bana 26 mart tarihini verdi daha oncesnde sgk onaylamiyo dedi bende hesapladm tam o tarihte 33 oluyorim
6 kilomuuuuuuuu cok sanslisin ben 12 kilo aldim ya daha 12 hafta var norucem bennnn dombili baykus gibi olucamKızlar bu günlerde sürekli acıkıyorum 7 ayda 6 kg aldım son dönemde kaç kg alırım acaba bir de sürekli makarna yemek istiyorum
tatlim sen nicin kullaniyordun ?Dogru söylüyorsun tatlım 34 olunca gidecegim ozaman ne derse artık onu yaparım
bazi kisilere dogumdan sonra birkac hafta daha kullandiriyormus.vucutta pihti atmamasi icin..onuda ogrenmek lazim.simdi geldi aklima benimde onu sormamistim ben .Genetik bozukluk var canım 6 genden 3 ü heterozigot. 1 kaybım var benim de o yüzden kafam cok karısık. doktorum normal doguma engel degil dedi ama tam olarak ne zaman bırakmam gerek bırakırsam ne olur filan onları sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?