- 3 Aralık 2014
- 185
- 225
- 23
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.061
İdrarda çıktı ilacını aldım bol su içiyorum açılmaya bakmadı çarşambe tekrar gideceğim nts gireceğim evde dinlen dedi ama ben işe geldim işte oturuyorum bu hafta rapor alacağımenfeksiyon derken kanda mi,idrarda mi?her turlu antibiyotik kullanilir onda endiselenme canim.birde artik yalanci sancilar olabiliyormus.aciklik yoksa rahimde genelde magnezyum+adalat+progestan falan verirler.tabi surekli cikan bir sanciysa.her ihtimale karsi ciger gekistirici ignede yapilir.son aylar artik tetikte olmamiz gereken aylar malesef
İkiside prenses canm maaşallahAyy aramizda bir ikiz annesi daha varmis maşallah canimcinsiyetleri ne acaba ben onceden yazdiysan bile kacirmisim da
İgneye devam dedi doktorum bana onuda mi birakacagiz ayy kafamda deli sorular var
Olsun artık canım iyi olduğunu görmüşsün o da yeterAy sorma tatlım cok stres oldum ama gecti. Kızım da ilk defa net bi şekilde yüzü bana dönük poz verdi ama cok goremedim malum devlet hastanesi ve doktorun bakması gereken hastalar var diye hic soru bile sormadim. Nasil olsa yarin özeldeki randevum var bekleyenlere de yazik diye düşündüm. Yarin doya doya bakarım artık miniğime
Aynen kuzum neyse sizlerle paylasinca geçti artik sinirimAnladim kuzum mantikli birseymis dusundugun en azindan esinle gidince daha rahat oluyorsun.Sen dedigin gibi diger gunlerden bir gün sec olmadi. Ayy onlar zaten ya uyur yada telefonla oynarlar kalkda hamileler otursun ama yok nerde insanlik yapmis olur kalkarsa ayy yazdikca sinirleniyorum.
Şifa olsun inşallah canım tedbir amaçlı iyi olmuş yaptırmanKızlar nasılsınız ben iğne oldum bugün bebeğin ciğerleri gelişsin diye.çok kötü ağrıttı.normal iğne gibi değil.yarında olcam.iki dozda haftaya olcam.olası bi erken alınması gerekirse filan solunumda filan sıkıntı olmasın diye.
Canim bebegi direk odasindami uyutacan yoksa kendi yatak odandami? Ben geceleri kendi odamda gunduzleri odasinda uyutuyordum,onun icin misafirler bebegi gormek istediklerinde bebegin odasindalardi yani...
kesinlikle isten ayrilman sizin icin daha dogru olur canim ya.idrarda enfeksiyon cok daha kolay tedavi edilir.zaten gebeligin son haftalarinda enfeksiyon artarmis cunku rahim buyudukce idrar kesesine baski artarmis.suyu artirmakla iyi yapmissin .wc yede sık sık cikki cabuk atilsin ciktikca.Allah yardimcin olsun canim.dikkat etİdrarda çıktı ilacını aldım bol su içiyorum açılmaya bakmadı çarşambe tekrar gideceğim nts gireceğim evde dinlen dedi ama ben işe geldim işte oturuyorum bu hafta rapor alacağım
sağol canım allah razı olsun sizde dikkat edin benim çok iyi gidiyordu ama ne olacağı belli olmuyor daha 1800 kg daha gelmesin çok ufakkesinlikle isten ayrilman sizin icin daha dogru olur canim ya.idrarda enfeksiyon cok daha kolay tedavi edilir.zaten gebeligin son haftalarinda enfeksiyon artarmis cunku rahim buyudukce idrar kesesine baski artarmis.suyu artirmakla iyi yapmissin .wc yede sık sık cikki cabuk atilsin ciktikca.Allah yardimcin olsun canim.dikkat et
Evet tatlım internette okudum.zaten olurkende panik oldum olsammı olmasammı diye.halil gülden verdi canım.başka doktorada gitmedim başka bişey der kafam karışır diye.Şifa olsun inşallah canım tedbir amaçlı iyi olmuş yaptırmanpanik olma diye söylüyorum bu iğneden sonra 1-2 gün bebişin hareketlerinde azalma olabiliyor herkeste aynı etki olmuyor tabi ama başına gelirse stres olma düzenli takip edersin canım.
İkiside prenses canm maaşallah
Aynen kuzum neyse sizlerle paylasinca geçti artik sinirim
neff1316 canim dedigin doktora baktim. Iyi yorumlar var. muayenehane pek dusunmuyorum ozel bi hastanede doktor ariyorum. Tahlil vs icin rahat olur. Bide bebisler dogunca malum sik takip oluyor. Sagol tavsiyen icin. Medicalde yard docent varmis bi. Onun da yorumlari guzel olmadi ona bakacagim.
NicksizYumurta nekadar guzel olmus kapi susunuz ve yastiginiz. Elinize saglik Ela bahar cok sansli. Masallah ne guzel de buyumus
Bende magnetleri bitirdim bi ara paylasacagim. Sira kapi susunde.
Lorenaa senin adina cok sevindim. Insanin annesinin yaninda olmasi en guzeli. Bende ailemin yaninda yapacagim dogumu yagmurr_damlasi . Esime dedigimde ailen ne dusunur diye o da sen nerde rahat edeceksin onemli olan o dedi sagolsun ilkinde de annem yanimdaydi. Kayinvalidemde cok iyidir sagolsun ama anne iste baska smilesny neden nevresim olmasin ki guzel bi tane serersin. Hem baskalarinin senin yatak odanda ne isi var. bebek ordaysa zaten uyuyordur girmesinler bi zahmet. Ben hic yatakta karsilamadim kimseyi. Yatmadim da zaten. Normal dogumun guzelligi bayanlar
@mgul yurtici kargoyu bende sevmiyorum bize gelen kuryeleride bi gicikti. Bi sene esim baya ugrasmisti sikayet falan. Simdi oldugum yere de haftada bir gun geliyorlar. Park yatagimiz geldi cumadan beri baska bi sehirde dagitim bekliyor
Ay ne cok yazmisim bizim bicirik uyuyorken
Canim benim inşallah erken dogum olmaz vaktini bekler ogluşumuz ama her ihtimale karşı katlanacaksın artıkKızlar nasılsınız ben iğne oldum bugün bebeğin ciğerleri gelişsin diye.çok kötü ağrıttı.normal iğne gibi değil.yarında olcam.iki dozda haftaya olcam.olası bi erken alınması gerekirse filan solunumda filan sıkıntı olmasın diye.
Aynen teyzesi totiş büyüyor ısırmalık oluyor artıkOyyy prensesimiz totosunu büyütmüş 2kg olmuş bile yerim onuaynen tatlım şikayetlerimi yaptım artık geçti gitti böyle adı ünü duyulmuş bi firmaya yakıştıramadım yarın o zaman 3boyutlu gorursun annesi elayi hadi bakalım
Gecmis olsun canim inşallah vaktini bekler minigin bence rapor al eve git dinlen riske atma kendinikızlar bende enfeksiyon varmış nts sancı çıktı erken 40 larda sancım bir kere çıktı erken doğum olmaz değil mi çok korkuyorum
Aynen canim ya iyi dedi ya doktor bütün sinirim gectiOlsun artık canım iyi olduğunu görmüşsün o da yeteryarında ayrıntılı görürsün iyice inşallah.ayy iyice büyümüş ya maşallah 2 kg olmuş yarında güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Teşekkürler canımneff1316 canim dedigin doktora baktim. Iyi yorumlar var. muayenehane pek dusunmuyorum ozel bi hastanede doktor ariyorum. Tahlil vs icin rahat olur. Bide bebisler dogunca malum sik takip oluyor. Sagol tavsiyen icin. Medicalde yard docent varmis bi. Onun da yorumlari guzel olmadi ona bakacagim.
NicksizYumurta nekadar guzel olmus kapi susunuz ve yastiginiz. Elinize saglik Ela bahar cok sansli. Masallah ne guzel de buyumus
Bende magnetleri bitirdim bi ara paylasacagim. Sira kapi susunde.
Lorenaa senin adina cok sevindim. Insanin annesinin yaninda olmasi en guzeli. Bende ailemin yaninda yapacagim dogumu yagmurr_damlasi . Esime dedigimde ailen ne dusunur diye o da sen nerde rahat edeceksin onemli olan o dedi sagolsun ilkinde de annem yanimdaydi. Kayinvalidemde cok iyidir sagolsun ama anne iste baska smilesny neden nevresim olmasin ki guzel bi tane serersin. Hem baskalarinin senin yatak odanda ne isi var. bebek ordaysa zaten uyuyordur girmesinler bi zahmet. Ben hic yatakta karsilamadim kimseyi. Yatmadim da zaten. Normal dogumun guzelligi bayanlar
@mgul yurtici kargoyu bende sevmiyorum bize gelen kuryeleride bi gicikti. Bi sene esim baya ugrasmisti sikayet falan. Simdi oldugum yere de haftada bir gun geliyorlar. Park yatagimiz geldi cumadan beri baska bi sehirde dagitim bekliyor
Ay ne cok yazmisim bizim bicirik uyuyorken
Canim erken alinsa bile yani ne kadar erken alinicakki igne gerekiyoKızlar nasılsınız ben iğne oldum bugün bebeğin ciğerleri gelişsin diye.çok kötü ağrıttı.normal iğne gibi değil.yarında olcam.iki dozda haftaya olcam.olası bi erken alınması gerekirse filan solunumda filan sıkıntı olmasın diye.
gelmez canim insallah.34 u atlattin mi rahatca beklersin gerisini.bu suredede dinlenmen faydali olur.sağol canım allah razı olsun sizde dikkat edin benim çok iyi gidiyordu ama ne olacağı belli olmuyor daha 1800 kg daha gelmesin çok ufak
Ay tatlım inan şaskınlık içindeyimAy bi de yurtiçi kargo müşteri hızmetlerinden bayanla konuşuyorum her şeyi anlattım, illa 12 haneli no istiyo öyle bisey de yokdiyorki adınıza kargo gorunmuyo nasıl görünmez dedim elimde kargo e o zaman sorun ne dedi tepem attı bi bağırdım buna sen benle dalga mi geciyorsun ben sana paket açık gelmiş dıyorum dedim azari yedi afedersin tam bi manyakla muhatap oldum. Bizi kendi cinsimiz bile anlamıyor bazen sonra şikayeti bağıra bağıra tekrarladim artık not aldi
Canim benim insallah vaktinde gelecek yavrun ciger gelistirici igne aslinda cok iyi cunku bu sayede bebek kuvoze girmiyo oyle okumustumCanım bebek önden gittiği için erken alınması gerekebilirmiş.şuan 1 hafta önde olurya ara açılırsa erken alabiliriz dedi.onun için ciğerleri gelişsin bi sorun yaşamayalım dedi doktor.evet canın annemdeyim aslında burdada bi gitsemmi doktora dedim ama eşim kafamız iyice karışır oda başka bişey söylerde dedi onun için gitmedim.
At tatlım iyi olur valla benim kontrole daha var aynen bende çok tedirgin im hangisi dogru bu konudaCanım çarşamba kontrolum var tamda 32 deyim şu an bakalım ne diyecek?bi de benim genetik pıhtılaşma bozukluğum var o yüzden çok tedirginim;( bıraksam çok tedirgin olucam bırakmasam yine aynı..inşallah iğnede tek başına idare eder.haber veririm size benim durumumu.
Ay büyük bi kafa karışıklığı npsam bilemedimBilemedim ki canim dun arastirdim biraz netten coraspirini 32. Haftadan fazla kullanmak Allah korusun bebekde kalp hastaligina sebep olabiliyormus. Ama yinede kendi doktorumla konusup birakacagim nasilsa o zamana kadar donmus olurum Eskisehir'e
Ay büyük bi kafa karışıklığı npsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?