2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İdrarda çıktı ilacını aldım bol su içiyorum açılmaya bakmadı çarşambe tekrar gideceğim nts gireceğim evde dinlen dedi ama ben işe geldim işte oturuyorum bu hafta rapor alacağım

Olsun artık canım iyi olduğunu görmüşsün o da yeteryarında ayrıntılı görürsün iyice inşallah.ayy iyice büyümüş ya maşallah 2 kg olmuşyarında güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Aynen kuzum neyse sizlerle paylasinca geçti artik sinirim

Şifa olsun inşallah canım tedbir amaçlı iyi olmuş yaptırmanpanik olma diye söylüyorum bu iğneden sonra 1-2 gün bebişin hareketlerinde azalma olabiliyor herkeste aynı etki olmuyor tabi ama başına gelirse stres olma düzenli takip edersin canım.

Canim bebegi direk odasindami uyutacan yoksa kendi yatak odandami? Ben geceleri kendi odamda gunduzleri odasinda uyutuyordum,onun icin misafirler bebegi gormek istediklerinde bebegin odasindalardi yani...

Bende oğlumda aynen dediğin gibi yapıyordum... çokta iyi oluyordu bir tek mevlütte yatak odasına koydum .Orda da başında annem vardı bir kere mevlütte dolandırdık okadar.

İdrarda çıktı ilacını aldım bol su içiyorum açılmaya bakmadı çarşambe tekrar gideceğim nts gireceğim evde dinlen dedi ama ben işe geldim işte oturuyorum bu hafta rapor alacağım
kesinlikle isten ayrilman sizin icin daha dogru olur canim ya.idrarda enfeksiyon cok daha kolay tedavi edilir.zaten gebeligin son haftalarinda enfeksiyon artarmis cunku rahim buyudukce idrar kesesine baski artarmis.suyu artirmakla iyi yapmissin .wc yede sık sık cikki cabuk atilsin ciktikca.Allah yardimcin olsun canim.dikkat et

neff1316 canim dedigin doktora baktim. Iyi yorumlar var. muayenehane pek dusunmuyorum ozel bi hastanede doktor ariyorum. Tahlil vs icin rahat olur. Bide bebisler dogunca malum sik takip oluyor. Sagol tavsiyen icin. Medicalde yard docent varmis bi. Onun da yorumlari guzel olmadi ona bakacagim.
NicksizYumurta nekadar guzel olmus kapi susunuz ve yastiginiz. Elinize saglikEla bahar cok sansli. Masallah ne guzel de buyumus
Bende magnetleri bitirdim bi ara paylasacagim. Sira kapi susunde.
Lorenaa senin adina cok sevindim. Insanin annesinin yaninda olmasi en guzeli. Bende ailemin yaninda yapacagim dogumu yagmurr_damlasi . Esime dedigimde ailen ne dusunur diye o da sen nerde rahat edeceksin onemli olan o dedi sagolsun ilkinde de annem yanimdaydi. Kayinvalidemde cok iyidir sagolsun ama anne iste baska smilesny neden nevresim olmasin ki guzel bi tane serersin. Hem baskalarinin senin yatak odanda ne isi var. bebek ordaysa zaten uyuyordur girmesinler bi zahmet. Ben hic yatakta karsilamadim kimseyi. Yatmadim da zaten. Normal dogumun guzelligi bayanlar
@mgul yurtici kargoyu bende sevmiyorum bize gelen kuryeleride bi gicikti. Bi sene esim baya ugrasmisti sikayet falan. Simdi oldugum yere de haftada bir gun geliyorlar. Park yatagimiz geldi cumadan beri baska bi sehirde dagitim bekliyor
Ay ne cok yazmisim bizim bicirik uyuyorken

sağol canım allah razı olsun sizde dikkat edin benim çok iyi gidiyordu ama ne olacağı belli olmuyor daha 1800 kg daha gelmesin çok ufak

Evet tatlım internette okudum.zaten olurkende panik oldum olsammı olmasammı diye.halil gülden verdi canım.başka doktorada gitmedim başka bişey der kafam karışır diye.

İkiside prenses canm maaşallah

Ayy maşallah ne kadar güzel saglikla dunyaya gelsinler inşallah

Aynen kuzum neyse sizlerle paylasinca geçti artik sinirim

Ohh en güzeli annelerimizin yaninda olmak yada onlarin bizim yanimizda olmasi senin adinada çok sevindim canim

Canim benim inşallah erken dogum olmaz vaktini bekler ogluşumuz ama her ihtimale karşı katlanacaksın artık

Aynen teyzesi totiş büyüyor ısırmalık oluyor artıkyarin doya doya görürüm inşallah prensesimi canım 2 hafta olmuştu ama özlemişim
Ohhh iyi yapmışsın kargoyu sikayet etmekle canım bence artık kendilerini toparlamanin vakti geldi

kızlar bende enfeksiyon varmış nts sancı çıktı erken 40 larda sancım bir kere çıktı erken doğum olmaz değil mi çok korkuyorum
Gecmis olsun canim inşallah vaktini bekler minigin bence rapor al eve git dinlen riske atma kendini

Olsun artık canım iyi olduğunu görmüşsün o da yeteryarında ayrıntılı görürsün iyice inşallah.ayy iyice büyümüş ya maşallah 2 kg olmuşyarında güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Aynen canim ya iyi dedi ya doktor bütün sinirim gecti kocaman olduk biz teyzesiiiiyarin da güzelce görüp iyi haberlerini paylasirim insallah

Teşekkürler canım eminim cok güzel olmustir yaptıkların paylasınca etiketle beni kacirmayayim

Canim erken alinsa bile yani ne kadar erken alinicakki igne gerekiyo

Ay tatlım inan şaskınlık içindeyim

Canim benim insallah vaktinde gelecek yavrun ciger gelistirici igne aslinda cok iyi cunku bu sayede bebek kuvoze girmiyo oyle okumustum

At tatlım iyi olur valla benim kontrole daha var aynen bende çok tedirgin im hangisi dogru bu konuda

Bilemedim ki canim dun arastirdim biraz netten coraspirini 32. Haftadan fazla kullanmak Allah korusun bebekde kalp hastaligina sebep olabiliyormus. Ama yinede kendi doktorumla konusup birakacagim nasilsa o zamana kadar donmus olurum Eskisehir'e
Ay büyük bi kafa karışıklığı npsam bilemedim

Kizlar yaaa , ben tam anlayamadim netten okuyom bazi yerlerde 34.haftada cigerleri tam gelisiyomus deniliyo bazi yerlerdede 37.haftaya kadar suruyomus diyo ben 34.haftayi beklerken 37.mi olcak .... cunku erken olma riski var,bende kendimi su son 3 haftayi gecirirsem rahat olurum saniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…