- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.121
gule gule kullansin cinariniz canim..napacaksin calisan olunca boyle kimse kusura bakmasinBu da yeni gelen bu sefer sağlam paketli kargomiş yerinde kilerin iyice gözüne battı kargolarim ama kime ne daha emzirme örtüsü sutyeni de gelmiş onları cikaramadim iş yeri ya merak edene mankensiz gösteririm bu sefer mankenlik yapamam NicksizYumurta
ben b12 dusuktu dodex ampul kullaniyorum gecen ay kullandim haftada 2 gun seklinde..bu ayda verdi yine haftada 2 gun vurucam.hemde kendim vuruyorum evde ignemi.igne daha etkili hapina gore kullanmalisin inan yorgunlugum dalginligim azaldi..d3 damlada aksamlari 8 damla kullaniyorum.Merhaba güzel anneler :) bir şey sormak istiyorum. B12 düşük olduğu için bugün iğne olmaya başlıyorum. DODEX AMPUL kullanıcam. Birde D vitamini olmadığı için DEVİT DAMLA. Bu iğneyi olan yada bu damlayı kullanan var mı aranızda. Ben Omega 3, demir ilacı, kalsiyum ve maknezyum ve ayrıca vitaminde alıyorum. Et, balık, yumurta ve süt tüketmediğim için bu ilaçları 3 ayımdan beri düzenli kullanıyorum. Bir zararlarını görmedim. Fakat iğne biraz gözümü korkuttu. Kullanan varsa etkileri hakkında yorumlarını almak isterim...
Canım bence iyi ölçüsü cok büyüğü de valiz gibi olurKızlar bu çantanın boyutu 50*35 iyimi sizce?küçükmü gelir bilemedim?
Gecmis olsun canim sen kendi doktorunu dinle az kaldi azicik sabredeceksin artik minigin icinSonucumu aldım, 75 grlik yuklediler, açlık 86, tokluk 1.saat 156, 2.saat 157 çıktı yani yuksekmis, diyet verdi 1 hafta uygula hergün şekerini olc 1 hafta sonra kontrole gel dedi, eğer yüksek devam ederse insülin baslayacakmis, kendi dr umu aradım, yok o kadar kasma kendini diyetle düzelir o çok yüksek değil dedi, dahiliye biraz korkuttu beni ama Allahtan dr um rahatlattı. 6 bucuktan beri ayaktayim gecede uyku yok zaten yorgunluktan ölüyorum azcık dinleneyim bari
Teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsunçok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık güzel günlerde kullanın inşallah
Ama kafası asagida değilse hıçkırıklar nasıl asagidan geliyor kihıçkırıklarını ben de senin söylediğin gibi altta hissediyorum ama benim bebiş dönmedi
Bana ne kabul etmiyorum mankensiz olmazBu da yeni gelen bu sefer sağlam paketli kargomiş yerinde kilerin iyice gözüne battı kargolarim ama kime ne daha emzirme örtüsü sutyeni de gelmiş onları cikaramadim iş yeri ya merak edene mankensiz gösteririm bu sefer mankenlik yapamam NicksizYumurta
Evet teyzesi büyüyor artıkNicksizYumurta maşşallah fıstığa ya kocaman kız olmuş annesiii
@emineemine123 canım inş. bebişin vakti zamanında gelir ama dınlenmelisin bence ihmal etme
@mgul cicileriniz pek güzel tatlım sağlıklı günlerde kullanın inş.
ben b12 dusuktu dodex ampul kullaniyorum gecen ay kullandim haftada 2 gun seklinde..bu ayda verdi yine haftada 2 gun vurucam.hemde kendim vuruyorum evde ignemi.igne daha etkili hapina gore kullanmalisin inan yorgunlugum dalginligim azaldi..d3 damlada aksamlari 8 damla kullaniyorum.
Yürümekte zorlannaya başladım penguen gibi yürüyorum sen ne durumdasın peki6 kilomuuuuuuuu cok sanslisin ben 12 kilo aldim ya daha 12 hafta var norucem bennnn dombili baykus gibi olucam
evet canim kaba etten :) ilkini saglik ocaginda vurdurmustum.sonra kendim vurmaya basladim zaten haftada 2 gun bana doktorumun soyledigi sekil buydu.bir kutuda 5 ampul var zaten.sana nasil soyledi doktorun? benim 111 di 196 olmustu bu ayda kullanmam icin verdi biraz daha yukselsin onemli dedi.Ya süpersin içimi rahatlattın:) Dediğin gibi şaşkın ördek yavrusu gibiyim çok unutkanım. Bu hafta iki kez düştüm. İnşallah bende de işe yarar. Kendin nasıl vuruyorsun kaba etten mi :)
Canım benim bir oglum var oglumda bays sorumluyu gebeligim pıhtılaşma vardı ama 36 haftada ögrendim 1 düşügüm bitane de 13 haftalık kalbi durdu bebişimin pıhtılaşma var ama çok degil doktorum riske atmak istemeditatlim sen nicin kullaniyordun ?
canim sikma canini,doktorlar boyle iste gayet sogukkanlilar hic dusunmeden konusurlar..ayrica bir sikinti gormemis ama her ihtimalide soylemek zorundaki haklida... bebekler dogmadan hicbirsey kesin degildir malesef.detaylida bile bunu soyledi doktor bana.o yuzden takilma..kilosu hele cok iyi benimde 28 haftada 1330 gr 29 haftalik gozukuyor demisti ki oncesindeki kontroldede 26 haftalikken 1.024 gr di 27 gozukuyor demisti..bu duruma bakilirsa bebeginin kilosu cok normal.iri bebek saglikli bebek degilki takilma kiloya canim.Kızlar biz geldik hastaneden bu kadın benim canımı sıkmak için çabalıyo resmen
Kilosu 1270 boyu 38 cm
Böbrekleri normal kalbinde de çok küçükse bilemem ama bişey göremiyorum dedi.
Kilosu az mı anlamadım ki göbeği küçük falan dedi bana. Çok değil ama iri bi bebek olmayacak normal seyrediyo dedi.
Bizim doktor pek olumsuzcanim sikma canini,doktorlar boyle iste gayet sogukkanlilar hic dusunmeden konusurlar..ayrica bir sikinti gormemis ama her ihtimalide soylemek zorundaki haklida... bebekler dogmadan hicbirsey kesin degildir malesef.detaylida bile bunu soyledi doktor bana.o yuzden takilma..kilosu hele cok iyi benimde 28 haftada 1330 gr 29 haftalik gozukuyor demisti ki oncesindeki kontroldede 26 haftalikken 1.024 gr di 27 gozukuyor demisti..bu duruma bakilirsa bebeginin kilosu cok normal.iri bebek saglikli bebek degilki takilma kiloya canim.
mm anladim canim..benimde 4.faktorde mutant yaziyor..genetikte igne kullancak bir durum degil demislerdi.2 farkli kadin dogum doktoruna danismistim kesinlikle kullancaksin dediler.ama benim kendi doktorumda kullanmana gerek yok fakat madem baslamissin riske atmayalim icin rahat etsin diye kestirmicem demisti.(bu doktoruma 8.haftada baslamistim muayeneye igneye baslamistim hemen)..detaylida doktorada danistim oda ayni sekilde bisey degil igneye bile gerek yokmus aslinda dedi.bendede 2 kez dusuk oldu biri kendiliginden biri kurtaj...belki diger gebeligimde hap kullanirim sadece..suan igneye devam bende.Canım benim bir oglum var oglumda bays sorumluyu gebeligim pıhtılaşma vardı ama 36 haftada ögrendim 1 düşügüm bitane de 13 haftalık kalbi durdu bebişimin pıhtılaşma var ama çok degil doktorum riske atmak istemedi
doktorun aslinda gercekleri konusuyor hakli olarak ama durduk yere dedigin gibi bahsetmesi cok sacma ne gerek var.zaten diken ustundeyiz ..valla Allah kolaylik versin sana canim.boyle doktorla nasil dogum yapicaksin..hep olumsuz hep negatif.sen olunlu dusun yeter canimBizim doktor pek olumsuz
Kalp deliğinden girdi kromozmal anomaliden çıktı başından beri aynı şeyler ben nedense gayet sağlıklı hissediyorum bebeğimi yani gerdi beni artık. Üstelik kendi diyo sadece kalp deliği bişey ifade etmez bazen hiç belirti olmasada anomali olabilir diye de. Artık takmıcAm kendisini zaten
DodexxxMerhaba güzel anneler :) bir şey sormak istiyorum. B12 düşük olduğu için bugün iğne olmaya başlıyorum. DODEX AMPUL kullanıcam. Birde D vitamini olmadığı için DEVİT DAMLA. Bu iğneyi olan yada bu damlayı kullanan var mı aranızda. Ben Omega 3, demir ilacı, kalsiyum ve maknezyum ve ayrıca vitaminde alıyorum. Et, balık, yumurta ve süt tüketmediğim için bu ilaçları 3 ayımdan beri düzenli kullanıyorum. Bir zararlarını görmedim. Fakat iğne biraz gözümü korkuttu. Kullanan varsa etkileri hakkında yorumlarını almak isterim...
Canım lütfen sıkma canını. Kötü bişey söylememişki aslında. Sadece biraz mıymıy bir dr sanırımKızlar biz geldik hastaneden bu kadın benim canımı sıkmak için çabalıyo resmen
Kilosu 1270 boyu 38 cm
Böbrekleri normal kalbinde de çok küçükse bilemem ama bişey göremiyorum dedi.
Kilosu az mı anlamadım ki göbeği küçük falan dedi bana. Çok değil ama iri bi bebek olmayacak normal seyrediyo dedi.
Canım ben gebeliğimden önce çok vuruldum.bizde b12 eksikliği genetik çünkü.ailede herkeste var.hemen toparlıyor değerleri.ilaçtan daha etkili bnce iğne.bnmde geçen tahlilimde çok düşük çıktı.çarş.kontrolüm var banada büyük ihtimal iğne verir.bnce hiç korkma çabucak toparlar inş.iğneMerhaba güzel anneler :) bir şey sormak istiyorum. B12 düşük olduğu için bugün iğne olmaya başlıyorum. DODEX AMPUL kullanıcam. Birde D vitamini olmadığı için DEVİT DAMLA. Bu iğneyi olan yada bu damlayı kullanan var mı aranızda. Ben Omega 3, demir ilacı, kalsiyum ve maknezyum ve ayrıca vitaminde alıyorum. Et, balık, yumurta ve süt tüketmediğim için bu ilaçları 3 ayımdan beri düzenli kullanıyorum. Bir zararlarını görmedim. Fakat iğne biraz gözümü korkuttu. Kullanan varsa etkileri hakkında yorumlarını almak isterim...
bu seker isi nasil oluyo ben 50 gr glikoz ictim sonra bi saat ac bekledim kan verdim onun oncesinde de kan verdim doktor seker normal dedi aclik tokluk nasil oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?