2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet tatlım internette okudum.zaten olurkende panik oldum olsammı olmasammı diye.halil gülden verdi canım.başka doktorada gitmedim başka bişey der kafam karışır diye.
İyi bari yazarken tedirgin oldum bu söylediğimle stres yaparmı acaba dedim kendi kendime.canım ben çok seviyorum o adamı ya çokta güveniyodum zaten.sağolsun ilk kaybımdan sonra hemen ne yapıp edip tahlilleri yaptırdı bana.bi de eşimle ikimiz her gittiğimzde o meşhur gözlüklerini takıp miribaaa diye selam vermesine bayılıyoduk gülmekten)ama iyi yapmışsın vurulmakla.bu hareket aZalma olayı zaten geçici yan etki gibi bişey.ciğerlerinin gelişmesi daha önemli.

Evlendiğimde de aynı konu vardı beyaziş yatak ettiği nevresim takımı neden yok çeyizinde diye sormuştu Ben de sevmediğimi söylemiştim yine gündeme geldi bekar yatağa gibi oluyormuş eteksiz nevresimli yatak herkes gülüyoronlar mı kaldı diye

Sağlık sözkonusuysa daha dikkatli olmak lazım ekmekten, pilavdan olabildiğince az tüketmek lazım. Söylemesi kolay ama uygulaması zor malesef. Stres etme sağlıklı beslen sürekli tartılma derim

Ay canım sahi valla içime dogmuş @mgul de sende ikimizinde günü biraz Sıkıntılıydı sonu güzel allahtan buarada kızına maşallah kocaman olmuş prenses
@mgul tatlım sende sıkma canını allahtan ürünler açık degil gülerek kullan tatlım
I iremerve1990 tatlım hiç canını sıkma inşallah ogluşun zamanında gelecek zaten şurda ne kaldı ama sen 38 haftada dogurcan gibi doguyor içime

Herkes gülüyormuş öyle mi çok komik ya ben sevmem öyle şeyleri hayret bir şey bu zamanda bunlar mı kalmış

Canım sen sadece coraspin kullanıyosun dmi?belki doktorun ondan bıraktırmamıştır sana.belki banada bıraktırmaz merak içerisindeyim bende:)
Evet tatlım sadece Coraspirin kullanıyorum olabilir belkide oyüzden sendemi igne kullanmıyosun

Canim bebegi direk odasindami uyutacan yoksa kendi yatak odandami? Ben geceleri kendi odamda gunduzleri odasinda uyutuyordum,onun icin misafirler bebegi gormek istediklerinde bebegin odasindalardi yani...
Ben de odasında uyutmayı düşünüyorum şimdilik ama o gün neler getirir bilemiyorum yatak odama almayı düşünmüyorum odalar yan yana zaten

İnşallah teyzesi

Ben temiz kalpli insanların böyle hislerinin olduğuna inanirim canim
Evet minik kızım büyüyor artık tatlım2 haftada 300gr almış

anne ben bu halimle cikip begenemem sen alirsan sereriz tabi de..kendi alsin madem! ay yok yere stres cikariyorlar ya

Ay canımcım sağlıklı olsunda gelsin.ama ben sezeryan olmak istemiyorum hiç.inşallah normal doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…