- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.081
İyi bari yazarken tedirgin oldum bu söylediğimle stres yaparmı acaba dedim kendi kendime.canım ben çok seviyorum o adamı ya çokta güveniyodum zaten.sağolsun ilk kaybımdan sonra hemen ne yapıp edip tahlilleri yaptırdı bana.bi de eşimle ikimiz her gittiğimzde o meşhur gözlüklerini takıp miribaaa diye selam vermesine bayılıyoduk gülmektenEvet tatlım internette okudum.zaten olurkende panik oldum olsammı olmasammı diye.halil gülden verdi canım.başka doktorada gitmedim başka bişey der kafam karışır diye.
Aynen tatlım yapacak bişey yok doktoruma güvenmekte başkaCanim doktorun ne derse onu dinle bence sonucta heryerde farkli seyler yaziyor en iyisini bizi takip eden doktorlar biliyor onlara guvenmekten baska yapacak birsey yok
Evlendiğimde de aynı konu vardı beyaziş yatak ettiği nevresim takımı neden yok çeyizinde diye sormuştu Ben de sevmediğimi söylemiştim yine gündeme geldi bekar yatağa gibi oluyormuş eteksiz nevresimli yatak herkes gülüyoronlar mı kaldı diyene alaka canim.normal nevresim neden olmasinmis?ayrica yaptir diyene kadar kendi yaptirsin madem gerekliymis.of valla hayatimiz baskalarina indekslenmis resmen.hicte ayip olmaz.istiyorsa alsin kendisi sende serersin elbet..bana kalirsa ben normal odamda vakit gecirmeye niyetliyim insallah.yatak odasina emzirme vs icin giderim.
Kızlar ben de 27.haftada +6kilo almış bulunuyorum drum gebeligimin toplamından sağlık problemleri sebeple +10u gecmemem gerektiğini söylemiştidaha 2bucuk ay var önümde son ay 1 kilo alsam diyelim hadi en iyi ihtimalle 8.ayda da 2 kilo alsam 10 kiloyu aşmamam lazimmmmmm
Canım sen sadece coraspin kullanıyosun dmi?belki doktorun ondan bıraktırmamıştır sana.belki banada bıraktırmaz merak içerisindeyim bende:)At tatlım iyi olur valla benim kontrole daha var aynen bende çok tedirgin im hangisi dogru bu konuda
Ay canım sahi valla içime dogmuş @mgul de sende ikimizinde günü biraz Sıkıntılıydı sonu güzel allahtan buarada kızına maşallah kocaman olmuş prensesAyy canım benim yaa nasıl da hissettin gördün rüyandadevlet hastanesinde randevum vardı ve ilk defa yalnız gittim canim doktor ameliyatta oldugu icin epey bekledim hadi o sorun degil de ordaki anlayissiz insanlara ne demeli herkes yaninda biriyle gelmis hastane tıklım tıklım dolu bütün sandalyeler dolu bi Allah'in kulu da hamilesin otur demedi cok sinir oldum. Ben hep eşimle gidiyordum bos yer olsa bile oturmaz o belki bir baskasi gelir oturur diye. Böyle iste tatlım canımın sıkılacağı malum olmuş sana
Herkes gülüyormuş öyle miEvlendiğimde de aynı konu vardı beyaziş yatak ettiği nevresim takımı neden yok çeyizinde diye sormuştu Ben de sevmediğimi söylemiştim yine gündeme geldi bekar yatağa gibi oluyormuş eteksiz nevresimli yatak herkes gülüyoronlar mı kaldı diye
Evet tatlım sadece Coraspirin kullanıyorum olabilir belkide oyüzden sendemi igne kullanmıyosunCanım sen sadece coraspin kullanıyosun dmi?belki doktorun ondan bıraktırmamıştır sana.belki banada bıraktırmaz merak içerisindeyim bende:)
Dogru söylüyorsun tatlım 34 olunca gidecegim ozaman ne derse artık onu yaparımkizlar doktorunuz ne derse odur.baskasinin gebeligiyle bizimkiler farklidir dolayisiyla doktor bilir ve soyler sizlere :) kafaniz karismasincananarya
Ben de odasında uyutmayı düşünüyorum şimdilik ama o gün neler getirir bilemiyorum yatak odama almayı düşünmüyorum odalar yan yana zatenCanim bebegi direk odasindami uyutacan yoksa kendi yatak odandami? Ben geceleri kendi odamda gunduzleri odasinda uyutuyordum,onun icin misafirler bebegi gormek istediklerinde bebegin odasindalardi yani...
İğne+coraspin kullanıyorum canım.iğneyi hemen bırakmıcam onu biliyorum ama coraspin haftası belli değil.Evet tatlım sadece Coraspirin kullanıyorum olabilir belkide oyüzden sendemi igne kullanmıyosun
İnşallah teyzesiCanim benim inşallah erken dogum olmaz vaktini bekler ogluşumuz ama her ihtimale karşı katlanacaksın artık
Aynen teyzesi totiş büyüyor ısırmalık oluyor artıkyarin doya doya görürüm inşallah prensesimi canım 2 hafta olmuştu ama özlemişim
Ohhh iyi yapmışsın kargoyu sikayet etmekle canım bence artık kendilerini toparlamanin vakti geldi
Gecmis olsun canim inşallah vaktini bekler minigin bence rapor al eve git dinlen riske atma kendini
Aynen canim ya iyi dedi ya doktor bütün sinirim gectikocaman olduk biz teyzesiiii yarin da güzelce görüp iyi haberlerini paylasirim insallah
Teşekkürler canımeminim cok güzel olmustir yaptıkların paylasınca etiketle beni kacirmayayim
Canım öyle bi tarih filan vermedi bebeğin haftasından ne kadar önde olduğuna bağlı.takip etcek artık ona göre.Canim erken alinsa bile yani ne kadar erken alinicakki igne gerekiyo
Evet canımcım aynen öyleymiş.Canim benim insallah vaktinde gelecek yavrun ciger gelistirici igne aslinda cok iyi cunku bu sayede bebek kuvoze girmiyo oyle okumustum
mrb canm bende coraspin 100 mg kullanıyorum . bi bebeğimi kaybetmiştim önlem amaclı baslamıstı drum 32 . haftada bırakman gerekiyor demişti .Evet tatlım sadece Coraspirin kullanıyorum olabilir belkide oyüzden sendemi igne kullanmıyosun
Ben temiz kalpli insanların böyle hislerinin olduğuna inanirim canimAy canım sahi valla içime dogmuş @mgul de sende ikimizinde günü biraz Sıkıntılıydı sonu güzel allahtan buarada kızına maşallah kocaman olmuş prenses
@mgul tatlım sende sıkma canını allahtan ürünler açık degil gülerek kullan tatlım
I iremerve1990 tatlım hiç canını sıkma inşallah ogluşun zamanında gelecek zaten şurda ne kaldı ama sen 38 haftada dogurcan gibi doguyor içime
anne ben bu halimle cikip begenemem sen alirsan sereriz tabi de..kendi alsin madem! ay yok yere stres cikariyorlar yaEvlendiğimde de aynı konu vardı beyaziş yatak ettiği nevresim takımı neden yok çeyizinde diye sormuştu Ben de sevmediğimi söylemiştim yine gündeme geldi bekar yatağa gibi oluyormuş eteksiz nevresimli yatak herkes gülüyoronlar mı kaldı diye
Ay canımcım sağlıklı olsunda gelsin.ama ben sezeryan olmak istemiyorum hiç.inşallah normal doğar.Ay canım sahi valla içime dogmuş @mgul de sende ikimizinde günü biraz Sıkıntılıydı sonu güzel allahtan buarada kızına maşallah kocaman olmuş prenses
@mgul tatlım sende sıkma canını allahtan ürünler açık degil gülerek kullan tatlım
I iremerve1990 tatlım hiç canını sıkma inşallah ogluşun zamanında gelecek zaten şurda ne kaldı ama sen 38 haftada dogurcan gibi doguyor içime
Canım inşallah iyi çıkar sonuçların.aile hekimliğinde de yapıyolar ebe bişey demedimi sana?hatta bana illa içeceğini al gel burda yapalım hastaneye boşuna ye para veriyosun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?