2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hangi model bana da söyleyin bakayımmmm.
Wellgro trevel sistem beğendim bir de ona bakayım kafamda bir şeyler olsun artık.

biz baya bi kararsız kaldıktan sonra hafta sonu nihayet gidip chicco liteway aldık oğlumuza. arabanın bagaj kapasitesi düşük biraz o nedenle katlandığında diğerlerinden az yer kaplıyor diye ve 6,5 kilo civarında taşıması da kolay diye tercih ettik.
Babymall da kampanya vardı kırmızı olanı bazasıyla birlikte 900 TL, siyah olanı da ayak tulumuyla birlikte 900 TL idi. Biz kırmızısından aldık.

Hangi model bana da söyleyin bakayımmmm.
Wellgro trevel sistem beğendim bir de ona bakayım kafamda bir şeyler olsun artık.

bir de eğer yer ve ağırlık konusunda sıkıntın yoksa kraftın önünde bebek beslenme tepsisi olan bir model vardı, o da hoşuma gitmişti benim, ona da bi bakabilirsin..

Ohh misss alışveriş gibisi yok güzel günlerde kullanin

Aynen canim simdide son kalan seyleri apmak icin cikacagiz banyo esyalari kalmisti Simay'in onlari halledecegiz

Inşallah canim benim 2 haftada bile özlüyor insan doymuyorevet kuzum naz yaptı babamız bozuldu birazcık dün gorememisti ya hicbisey anlamadim bu isten diye söylenip durdu

Aslinda sana degil babaya naz yapmis biras dün gelmezsen annemi yalniz birakirsan bende sana bugün yuzumu gostermem demis ela bahar

Bi şey sormak istiyorum kızlar.şimdi ben uzanırken çok fazla hareket hissetmiyorum.oturup ayaklarımı uzattığımda daha çok hareket ediyor.gece bi türlü uyku tutmadı bu yüzden sürekli hareket bekledim
Canım bence otururken yeterince hareket ediyorsa illa yatınca da hareket etmesini bekleme kendini dinledin mi hic pas vermiyor bu minikler anliyorlar sanirim. Ben de hep merak ediyordum guzduzleri hadi anliyorum hareket ettigini de geceleri ne yapiyor acaba diye. Esim bikac kez ben uyurken denk gelmiş kıpırdamalarına hatta sen uyurken oynadik biz diye nispet yapiyor banabugün de ilk defa hareketlerine uyandım karnimda biseyler oluyor kıpır kıpır baktim kizimmis uykuya devam ettim eminim senin oğluş da uyurken keyfince kıpraşiyordur hic dert etme kendine

Ayy evet tatlim yaa bunu düşünmemiştim ben dur akşam eşimle biraz ugrasayim kizimiz sana ilk tribini de böylelikle atmış oldu diyeyim

Teyzoşlar herkese selamlar öpücükler
Hastane beşiği için tütü yapıyorum henüz bitmedi daha çok var. Sizce nasıl olmuş? Lütfen olumsuz yanlarını da söyleyin asla kırılmam zaten acemiyim
1- bel kısmına beyaz çiçekler mi mor olanlar mı?
2- tüller kendiliğinden kıvrıldı böyle mi kalsın yoksa düzleştiriyim mi?
3- kalpler nasıl durmuş hiç koymasam mı?

Bitmiş halini de paylaşırım tabi ilerde

yagmurr_damlasi nin tavsiyesiyle Gratisten dove seyahat çantasını aldım bi de bu şişeleri aldım

Hemen yikadım ve birine sıvı sabun birine de dezenfektan koydum. Böylece hastane cantasindaki eksik de tamamlanmis oldu.Bu arada sıvı sabun sisesinin emniyet kilidi var dökülme ihtimali yok yani hosuma gitti

canım çok tatlı olmuş bence ikisi de, ama sanki mor çiçekler daha belirgin durmuş, tarz olmuş kıvırcık durması daha iyi değil mi pofuduk pofuduk :) ve de kalpleri çıkarma bence tabi karar senin. Son halini de paylaş mutlaka

Allah razi olsun canim.
İnsallah hemen buyur. Sagligi iyi olsunda ne yapalum.
Sende heop aklimdasin canim. Son zamanlarimiz bakalim bizi nasil heyecanlar bekliyor

Canım ellerine sağlık cok güzel oluyor benceben mor cicekleri daha cok yakistirdim. Beyazlar biraz soluk kalmis gibi geldi sankiayrica kalpler de ayrı bir hava katmış bence kalabilir. Tulleri duzlestirsen gidene kadar yine kırışır sanirim o yüzden böyle kalsa da olur bence.
Kendimi Ivana Sert gibi hissettim haa "bizımlasınnnnnnn"

Ayy çok sevindim canım maşallah prensese nasılda büyümüşaz kaldı annesi dünki resimle idare edin artık bu çocuklar canları nasıl isterse öyle davranıyolar canım ben 2-3 aydır göremiyorum yüzünü en son ayrıntılıda aldığımız yüz fotosuna bakıp duruyorum halabakalım yarın bizde girecekmiyiz nst ye çok merak ediyorum oğluşun tepkilerini:)heyecan bastı yarın olsun hemenn

Ayy evet tatlim yaa bunu düşünmemiştim ben dur akşam eşimle biraz ugrasayim kizimiz sana ilk tribini de böylelikle atmış oldu diyeyim

Ugras bencede bitanem kizlar babalarina pek trip atarlar zaten simdiden basladi ela bahar

Güle güle kullan bitanem bende bakacam o siselere cikinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…