- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.381
Hangi model bana da söyleyin bakayımmmm.
Wellgro trevel sistem beğendim bir de ona bakayım kafamda bir şeyler olsun artık.
Hangi model bana da söyleyin bakayımmmm.
Wellgro trevel sistem beğendim bir de ona bakayım kafamda bir şeyler olsun artık.
Ohh misss alışveriş gibisi yok güzel günlerde kullanin
Inşallah canim benim 2 haftada bile özlüyor insan doymuyorevet kuzum naz yaptı babamız bozuldu birazcık dün gorememisti ya hicbisey anlamadim bu isten diye söylenip durdu
Canım bence otururken yeterince hareket ediyorsa illa yatınca da hareket etmesini bekleme kendini dinledin mi hic pas vermiyor bu minikler anliyorlar sanirim.Bi şey sormak istiyorum kızlar.şimdi ben uzanırken çok fazla hareket hissetmiyorum.oturup ayaklarımı uzattığımda daha çok hareket ediyor.gece bi türlü uyku tutmadı bu yüzden sürekli hareket bekledim
Inşallah canim benim 2 haftada bile özlüyor insan doymuyorevet kuzum naz yaptı babamız bozuldu birazcık dün gorememisti ya hicbisey anlamadim bu isten diye söylenip durdu
Ayy evet tatlim yaa bunu düşünmemiştim ben dur akşam eşimle biraz ugrasayim kizimiz sana ilk tribini de böylelikle atmış oldu diyeyimAynen canim simdide son kalan seyleri apmak icin cikacagiz banyo esyalari kalmisti Simay'in onlari halledecegiz
Aslinda sana degil babaya naz yapmis biras dün gelmezsen annemi yalniz birakirsan bende sana bugün yuzumu gostermem demis ela bahar
Ben 30 haftadan sonra başladım canımKaç haftadalık olduktan sonra 2 hafta bir çağıryor.
http://sihirlikecelerim.kadinlarkulubu.com.tr/2014/04/evde-bebek-sekeri-etiketinizi-kendiniz.html
Arkadaşlar selamm.Bebek şekerini kendileri yapanlar etiketlerini de yapmak isterseniz aklınızda olsun burdan bakabilirsiniz.
Kaç haftadalık olduktan sonra 2 hafta bir çağıryor.
Anladım canım tşk ederim özlüyor insan gerçekten bende hastanedeyim artık bazen burdaki ulturasyon doktorlardan rica ediyorum baktırıyorum..Ben 30 haftadan sonra başladım canım
Eki Görüntüle 1791148 Eki Görüntüle 1791150 Teyzoşlar herkese selamlar öpücükler
Hastane beşiği için tütü yapıyorum henüz bitmedi daha çok var. Sizce nasıl olmuş? Lütfen olumsuz yanlarını da söyleyin asla kırılmam zaten acemiyim
1- bel kısmına beyaz çiçekler mi mor olanlar mı?
2- tüller kendiliğinden kıvrıldı böyle mi kalsın yoksa düzleştiriyim mi?
3- kalpler nasıl durmuş hiç koymasam mı?
Bitmiş halini de paylaşırım tabi ilerde
Allah razi olsun canim.Bende prematüre kıyafetlerine baktım ve aklıma ilk sen geldin biliyo musun ? Eşime bile anlattım seni biliyo beraber amniyosentez olduğumuzu falan dualarimdasin inşallah hemen buyuycek ve annesini hic uzmucek bizim kızımız
Canım ellerine sağlık cok güzel oluyor benceEki Görüntüle 1791148 Eki Görüntüle 1791150 Teyzoşlar herkese selamlar öpücükler
Hastane beşiği için tütü yapıyorum henüz bitmedi daha çok var. Sizce nasıl olmuş? Lütfen olumsuz yanlarını da söyleyin asla kırılmam zaten acemiyim
1- bel kısmına beyaz çiçekler mi mor olanlar mı?
2- tüller kendiliğinden kıvrıldı böyle mi kalsın yoksa düzleştiriyim mi?
3- kalpler nasıl durmuş hiç koymasam mı?
Bitmiş halini de paylaşırım tabi ilerde
Ayy çok sevindim canım maşallah prensese nasılda büyümüşDoktora gittik geldik kızlar. Benim minik cadı özeldeki doktor amcasina cok naz yapıyor bu sefer nerdeyse hic poz vermedi. Dün yine de gülümseyen bi poz yakalamıştık. Bugun o da yokkilosu 2095gr çıktı. Malum cihazdan cihaza degisiklik gösteriyor. Nst yapıldı yine cok şükür aceleci bi durum çıkmadı kizım hic sevmiyor o kemeri yaa habire tekmeleyip durdu zilloş Bizden haberler boyle 2 haftada bir görüyorum artık kızımı bu iş cok sardi bana
Hepimiz miniklerden güzel haberler alalim inşallah
Ayy evet tatlim yaa bunu düşünmemiştim ben dur akşam eşimle biraz ugrasayim kizimiz sana ilk tribini de böylelikle atmış oldu diyeyim
yagmurr_damlasi nin tavsiyesiyle Gratisten dove seyahat çantasını aldım bi de bu şişeleri aldım
Eki Görüntüle 1791146
Hemen yikadım ve birine sıvı sabun birine de dezenfektan koydum. Böylece hastane cantasindaki eksik de tamamlanmis oldu.Bu arada sıvı sabun sisesinin emniyet kilidi var dökülme ihtimali yok yani hosuma gitti
Eki Görüntüle 1791147
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?