2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bence ikinci fotoğraf mor çiçeklerle çok güzel olmuş canım benim ellerine sağlık bitmiş halini bekliyoruz annesi

Ayy neresi acemilik bunun canim gayet güzel olmus bence ben beyaz cicekleri sevdim kivrik olmasi bence daha guzel modelli duruyor ve kalplerde dursun az kokos olsun demi ellerine saglik bitmis halinide merakla bekliyorum

Ayyy ben o zaman sesimi kesip usuuuulca uzaklasayimteşekkür canim benim cok cabuk büyüyorlar yaa hic anlamadan yarin bunlar kocaman olup evden de gidecekler dimi
Inşallah Miraçımızdan güzel haberler getirirsin bize canim bakalim tepkisi ne olacak cekin sunlariiiiiii diye tekmeler yiyebilirsin ya da amaaaannn Dünya yansa umrumda degil deyip tepkisiz de kalabilir tabi

Evet canım otururken çogu defa hissediyorum.bütün gece hareket beklemekten uyuyamadım tesekkür ederim canım içime su serptin birde sanki kız daha mı çok hareketli oluyor bilmiyorum ama

cancat brn mor cicekli olani begrndim.
Kalplerde tam olmus bence.
Tulun duz hali nasil duruyor bilmedigimden o konuda bisey diyemedim canim.
Cokta basarilisin bence. Cok sirin olmus

Benim kadın dogumcuda çok rahat davrandı yüksek değil dedi de dahiliye öldürdü üzerime toprak attı resmen, biraz dikkat edeyim bari, şeker olcum cihazi verdi olcuyorum 100 un altına düşmüyor pek, kayinvalideminki biraz daha az olcuyor ondan hangisi doğru almadım yâ

Evet canım okurken çogu defa hissediyorum.bütün gece hareket beklemekten uyuyamadım tesekkür ederim canım içime su serptin birde sanki kız daha mı çok hareketli oluyor bilmiyorum ama
Canım kendine eziyet etme ya gündüz yeterinse stres oluyoruz hareketlerine gece barı rahat olalim onlar keyfince takiliyor iceride biz kendimizi yiyip bitiriyoruz. Belki de dedigin gibidir tatlim kizlar daha hareketlidir? Kızınla oglusunun hareketlerini kiyaslayınca sen daha iyi anlarsın sanki?

NicksizYumurta yagmurr_damlasi mavitepe eryesil neff1316 çok mersi canlar ben de ilk sipariş verirken mor çiçekleri düşünmüştüm, beyaz ve pembe tül de almıştım iki renk yaparım belki diye ama lilayla başladım ve böyle oldu aslında ben de sevdim ama çok mu acemi işi olmuş komik mi olur dedim ama zaten 1 gün takıcam sonra bi işe yaramaz heralde
Tekrar çok mersi kızlar bu gazla devam edeyim o zaman ben buna 2-3 güne bitmiş halini de atarım

Kizlar şükürler olsun bebegim gayet iyi 3 günlük gerilik ortadan kalkmış tam gününde kuzucum 1850 gr 31+6yiz. 32+0 da dogum izni baslatiliyor 1 gun cok onemli olmadigi icin artik dogum iznime cikmis bulunuyorum. Nst de guzel cikti dr teyzesinden korktu sanirim hic hareket etmedi dr biraz tedirgin oldj gezdik dolastik tekrar girdik hareket edince ancak gnderdi. Oynatiyorlar bizi. Oynayan cocuk dr gelnce duruyor oyle hic poz da vermedi sadece ayagini gorebildim yavrumun isirmalik tam

Ay yok tatlım sende haklısın öyle gösterip gösterip kaçınca özlüyodur insan eminim ama bende daha çok merak var..değiştimi aynımı kime benziyo bi sürü sorudmi ya bi de o günler var sağ salim gelelimde o zamanlara sağlık olsun yapcak bişey yokinşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum yarını miraç elimi koyduğum an bile tepki veriyo o kemeri takınca düşünemiyorum aşkımıama belli de olmaz tabi bizim bebişlerin sağı solu belli olmuyo

Evet canım otururken çogu defa hissediyorum.bütün gece hareket beklemekten uyuyamadım tesekkür ederim canım içime su serptin birde sanki kız daha mı çok hareketli oluyor bilmiyorum ama
Canım bazen eşime diyorum bu çocuk sanki benle uyuyup benle uyanıyo diye.gün içinde o kadar çok hareket ediyo ki gece artık bişey beklemiyorum yavru kuştanmesela beni daha hiç uykumdan tekmesiyle uyandırmadı ya da kaburgam acıdığı için uyanmadım arkadaşlar 26. Haftalarda kaburgalarımı acıtıyo diye yazınca şaşırıyodum ve korkuyodum hep acaba bi sorun mu var bizde diyebence takıp uykularını kaçırma tatlım akışına bırak zaten gün içinde hareketli bebişler

evet o da iyi fikirmis.. aslinda aklima sey geldi yaa.. ben tarcin pek sevmem de onun yerine kakao kullanabiliyor muyuz... misal yagsiz yogurt, yagsiz sut, cilek, biraz da kakao yu atsak blender a, sonra da dondursak :) olmaz mi ki?? :)
kakao nasil olur bilemicem belki onun yerine keciboynuzu tozu katarsin..ama sekere her ikisi nasil etki eder bilemicem onu canim

Canim bebekten bebege değişiyor kardeşimin kzi oldu 5 aylık şimdi maşallah kıpır kıpır hamileyken öyle değildi. Şimdi diyoruz emekleme den yürür die:) benim oglum da dikkat ettim ise gittiğimde çok sessiz sakin ama evde olduğum günler maşallah oynuyor artık nazar değiyor die düşünmeye başladım. Geceleri böyle ece falan kalktığında kipirdiyor oluyor kalkması haberim olmaz. Kipirdamayinca Felak nas ayetel kursu aklıma ne gelirse okuyup karnimi sivazliyorum hareket etmeye başlıyor çık seviyorlar duayi

Ayy maşallah boyun çok iyimiş L sana kesin olur, bana sadece paçası uzun gelmişti zaten ama sana iyi olur

canim gebeyken bir gunu bir gune tutmuyor bu seker isi..en faydali sey ceviz ve yogurtmus sekeri dengelemek icin.zaten suracikta 2 ay kaldi :) yinede migros gidince bakiyim

yagmurr_damlasi kızlarrr o en mutlu günüzde kullanın inşallahçok uygun bi setmiş yarın bende bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…