- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.401
Oo şanşlısın sen canim istedigin zaman görürsünAnladım canım tşk ederim özlüyor insan gerçekten bende hastanedeyim artık bazen burdaki ulturasyon doktorlardan rica ediyorum baktırıyorum..
Bence ikinci fotoğraf mor çiçeklerle çok güzel olmuş canım benim ellerine sağlık bitmiş halini bekliyoruz annesiEki Görüntüle 1791148 Eki Görüntüle 1791150 Teyzoşlar herkese selamlar öpücükler
Hastane beşiği için tütü yapıyorum henüz bitmedi daha çok var. Sizce nasıl olmuş? Lütfen olumsuz yanlarını da söyleyin asla kırılmam zaten acemiyim
1- bel kısmına beyaz çiçekler mi mor olanlar mı?
2- tüller kendiliğinden kıvrıldı böyle mi kalsın yoksa düzleştiriyim mi?
3- kalpler nasıl durmuş hiç koymasam mı?
Bitmiş halini de paylaşırım tabi ilerde
Eki Görüntüle 1791148 Eki Görüntüle 1791150 Teyzoşlar herkese selamlar öpücükler
Hastane beşiği için tütü yapıyorum henüz bitmedi daha çok var. Sizce nasıl olmuş? Lütfen olumsuz yanlarını da söyleyin asla kırılmam zaten acemiyim
1- bel kısmına beyaz çiçekler mi mor olanlar mı?
2- tüller kendiliğinden kıvrıldı böyle mi kalsın yoksa düzleştiriyim mi?
3- kalpler nasıl durmuş hiç koymasam mı?
Bitmiş halini de paylaşırım tabi ilerde
Ayyy ben o zaman sesimi kesip usuuuulca uzaklasayimAyy çok sevindim canım maşallah prensese nasılda büyümüşaz kaldı annesi dünki resimle idare edin artık bu çocuklar canları nasıl isterse öyle davranıyolar canım ben 2-3 aydır göremiyorum yüzünü en son ayrıntılıda aldığımız yüz fotosuna bakıp duruyorum hala bakalım yarın bizde girecekmiyiz nst ye çok merak ediyorum oğluşun tepkilerini:)heyecan bastı yarın olsun hemenn
Evet canım otururken çogu defa hissediyorum.bütün gece hareket beklemekten uyuyamadım tesekkür ederim canım içime su serptinCanım bence otururken yeterince hareket ediyorsa illa yatınca da hareket etmesini bekleme kendini dinledin mi hic pas vermiyor bu minikler anliyorlar sanirim.Ben de hep merak ediyordum guzduzleri hadi anliyorum hareket ettigini de geceleri ne yapiyor acaba diye. Esim bikac kez ben uyurken denk gelmiş kıpırdamalarına hatta sen uyurken oynadik biz diye nispet yapiyor bana bugün de ilk defa hareketlerine
Sagol canimUgras bencede bitanem kizlar babalarina pek trip atarlar zaten simdiden basladi ela bahar
Güle güle kullan bitanem bende bakacam o siselere cikinca
canımcım benim de 75lik yükleme yapıldı, açlık 99 2. saat tokluk 156 idi, doktor normal dedi bana. Ne diyet ne insülin verdi. bizim doktor mu çok rahat acaba. Ben hiç dikkat etmiyorum şekerli hamur işi ne varsa affetmiyorum yiyorum bi temiz..
Canım kendine eziyet etme ya gündüz yeterinse stres oluyoruz hareketlerine gece barı rahat olalim onlar keyfince takiliyor iceride biz kendimizi yiyip bitiriyoruz. Belki de dedigin gibidir tatlim kizlar daha hareketlidir? Kızınla oglusunun hareketlerini kiyaslayınca sen daha iyi anlarsın sanki?Evet canım okurken çogu defa hissediyorum.bütün gece hareket beklemekten uyuyamadım tesekkür ederim canım içime su serptinbirde sanki kız daha mı çok hareketli oluyor bilmiyorum ama
Ay yok tatlım sende haklısın öyle gösterip gösterip kaçınca özlüyodur insan eminim ama bende daha çok merak var..değiştimi aynımı kime benziyo bi sürü soruAyyy ben o zaman sesimi kesip usuuuulca uzaklasayimteşekkür canim benim cok cabuk büyüyorlar yaa hic anlamadan yarin bunlar kocaman olup evden de gidecekler dimi
Inşallah Miraçımızdan güzel haberler getirirsin bize canim bakalim tepkisi ne olacak cekin sunlariiiiiii diye tekmeler yiyebilirsin ya da amaaaannn Dünya yansa umrumda degil deyip tepkisiz de kalabilir tabi
Canım bazen eşime diyorum bu çocuk sanki benle uyuyup benle uyanıyo diye.gün içinde o kadar çok hareket ediyo ki gece artık bişey beklemiyorum yavru kuştanEvet canım otururken çogu defa hissediyorum.bütün gece hareket beklemekten uyuyamadım tesekkür ederim canım içime su serptinbirde sanki kız daha mı çok hareketli oluyor bilmiyorum ama
kakao nasil olur bilemicem belki onun yerine keciboynuzu tozu katarsin..ama sekere her ikisi nasil etki eder bilemicem onu canimevet o da iyi fikirmis.. aslinda aklima sey geldi yaa.. ben tarcin pek sevmem de onun yerine kakao kullanabiliyor muyuz... misal yagsiz yogurt, yagsiz sut, cilek, biraz da kakao yu atsak blender a, sonra da dondursak :) olmaz mi ki?? :)
Evet canım otururken çogu defa hissediyorum.bütün gece hareket beklemekten uyuyamadım tesekkür ederim canım içime su serptinbirde sanki kız daha mı çok hareketli oluyor bilmiyorum ama
Ayy maşallah boyun çok iyimişcanım bir şey sorcam :) brissineden üçlü takımı mı aldın sen acaba ben öyle hatırlıyorum kırmızı olanı mı aldın ben de 173 boyundayım o açıdan zorluk yaşarmıyım acaba boyu nasıl gelir 80 i buldu kilo gebelikten artarda sanırım içi genişsse sorun olmaz ama boyda olursa ama L gelir mi bana acaba :) sen L tercih ettin sanırım dimi :))
canim gebeyken bir gunu bir gune tutmuyor bu seker isi..en faydali sey ceviz ve yogurtmus sekeri dengelemek icin.zaten suracikta 2 ay kaldi :) yinede migros gidince bakiyim@iremerve1990
pambix @miranda_1986 ve diğer şekerle mücadele eden tatlış hamiş arkadaşlarım...
Öncelikle tekrar tekrar geçmiş olsun. Az daha sabır. Bakın mutlu sona epey yaklaştık artık
Bu şekerle ilgili sahip olduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim. Kumkat adı verilen ve daha çok ege-akdenizde bile nadir yetişen tropikal bir meyve var. Mandalina tadında ama yuvarlak şeklinde. Ve bundan günde 2 adet yemek şekeri epey düşürüyormuş. Yani hap niyetine
İnternette satışını yapan yerler varmış. Birde migros marketlere geliyor. Bir incelemenizi tavsiye edeceğim
yagmurr_damlasi nin tavsiyesiyle Gratisten dove seyahat çantasını aldım bi de bu şişeleri aldım
Eki Görüntüle 1791146
Hemen yikadım ve birine sıvı sabun birine de dezenfektan koydum. Böylece hastane cantasindaki eksik de tamamlanmis oldu.Bu arada sıvı sabun sisesinin emniyet kilidi var dökülme ihtimali yok yani hosuma gitti
Eki Görüntüle 1791147
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?