2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
pambix canım ikea da ki filden arayan sen miydin ? Migroslarda varmış instagramda okudum şimdi ama kim tam hatırlayamadım

Aynen oyle. O yuzden sen de sakin bu duyduklarin karsisinda uzulme. Aksine kizini guclu birey yetistirmek icin nedenlerin olsun. Bu grubun kucuk prensesleri, gelecegin bilim insanlari, doktorlari, muhendisleri, avukatlari, basbakanlari olsun!
Kesinlikleee üzülmek şurda dursun ne kadar okumuş olurlarsa olsunlar bnm gözümde bunu söyleyenler tam bir cahil.Kız annesi olalım erkek annesi farketmez yapmamız gereken eşitlikçi saygılı sevgili bireyler yetiştirmek.Onlar bizim elimizde bir hamur misali şekillenecek.En iyi biçimde şekillendirmek biz annelerin elinde.İnşallahhh en güzel yerlerde görürüz evlatlarımızı

Amin sekerim! Hepimizin bebeklerine kocaman bir masallah gelsin o zaman

Bazı annelere çok kızıyorum M mrv_mrv_06 e verilen tepkilerden bana da veren oldu kız olduğunu söyleyince neyse sağlıklı olsun da gibi üstelik bu tepkiyi verenler kadınlar.. Kadın kendine değer vermiyor ki başka bir kadına versin..
Eş konusuna gelince biz de sizin gibiyiz. Yeri gelir cam siler eşim. Çünkü annesi öyle yetiştirmiş, onlarda kız erkek ayrımı yoktur. Erkekler her işi yaparlar. Bu konuda şanslıyım

eline sağlık canım, ben koyu mor olanlarını beğendim. kalpler de yakışmış. tülü ütülesen daha şık olacak sanki...

evet gercekten cok uzucu! ne yazik ki benim sulalem de boyle tepkiler vermeye cok hazirmis. Ustelik bunu yapan sadece kadin degil, hem kadin hem anne olanlara nasil kiziyorum anlatamam! Biz bu bebekleri nasil bekledik. gunler gecmek bilmedi. elimizi kaldirip uzanmaya korktuk hamile oldugumzuu duyunca. kendimizden dahi koruduk. gun gelecek, bedenimiz parcalanarak doguracagiz onlari. sutumuzu verecegiz. ve bu kadar emegi bu kadar sevgiyi yasayan insanlar nasil olur da kiz evladi degerli goremezler?! sanirim bunu asla mantigim almayacak!
ama degisecek bu gorus! biz degistirecegiz. her bebek cok degerli, ozellikle de annesi icin!

Kızlar bu haftalarda 28 29 ve sonrasında yoğun adet sancısı yaşayanlar var mı?
Benim birden geliyo adet sancısı gibi belim kalçam falan sanki beş dakka sonra adet olcam gibi korkuyorum doğum sancısı diye ama bir dakka sürmeden geçiyo

Çok şükür benim ailemde böyleleri yok. Aksine kız bizim ailede daha değerlidir, az olduğu için belki de

Kizlar nasilsiniz umarim hersry yolundadir benimde sol diz kapagimda sorun var cok aciyo agryo kireclenme mi oldu anlamadim ozellikle wc ye cktgmda otururken canim cok yaniyor. Bu ara da bebek sekerlrni de yaptik esimle beraber:)

Eklentiler

• P_20160307_011849.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 65
  • P_20160306_231559.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 53
  • P_20160306_231247.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar nasilsiniz umarim hersry yolundadir benimde sol diz kapagimda sorun var cok aciyo agryo kireclenme mi oldu anlamadim ozellikle wc ye cktgmda otururken canim cok yaniyor. Bu ara da bebek sekerlrni de yaptik esimle beraber:)
İkiz olunca da tatlı olmuş şekerler babası da yardım etmiş, elinize sağlık

Çok şükür benim ailemde böyleleri yok. Aksine kız bizim ailede daha değerlidir, az olduğu için belki de
Ne kadar guzel! Ben de esimin ailesinin bu huyunu cok seviyorum. Benim cok fazla kiz evlat istedigini bilen kayinvalidem bebegimizin erkek oldugunu duyunca beni arayip, kiz evlat annesinin yoldasidir. ama erkek evlat da candir sakin uzulme kizim dedi. Benim annem ise kocaman bir oh cekti! Yani annemi anlamaya calisiyorum. uc evladi da kiz ve bu yuzden babam annemi hep hor gormus "bir erkek evlat doguramadi" diye... zaten bizi de terkedeli cok oldu. ama yine de bugun sorsan evlatlarim diyip de baska birsey demeyen annem illa ki bizim birer oglumuz olsun istiyor. hala kizim olursa sevilmeyecegim dusuncesinde. sevilmesem bile kac yazar ki? beni kizim sevsin de, gerisi zaten bos!

Kızlar hepinizden allah razı olsun bugün toprağa verdik ben gidemedim Berenebru Kara_bocugum88 guz_1 sihirlikk M Mjdmjd I iremerve1990 @tlyozgr Lorenaa yesilcan86 NicksizYumurta cananarya yagmurr_damlasi P PembePaltolu satwa karabibereren cilem32 eek140 hepinizr çık teşekkür ederim artık. Bi âile gibi olduk burda Derdimizi neşemizi paylaşıp ortaklaşa olduğunuz için sağolun. Bebeğimi düşündüpüm için gidemedim yarın doktor kontrolüm var umarım herşey güzel çıkar bebişimin iii olması dileğiyle

Babanın haberi yoktu tabi cinsiyet belirleyici genin kendisinden geçtiğinden.. Kendi tabiriyle "kabahat" ondaymış..
Annenin suçu yok bilinçaltına inmiş kadıncağızın.. Benim kayınvalidem de kızı duyunca ayrı bir sevindi, az var ailede.
Eşim de kız istiyordu, ben ise sağlıklı olsun da nolursa olsun diyordum. Böylesi nasipmiş

Geleceğin "erkek" bireylerinden birinin daha kadına hakettigi gibi deger vereceginden artık şüphemiz yok. Çünkü bilinçli bir "erkek" annemiz var ağzına sağlık canım öyle güzel bir yaziydi ki okumaya doyamadım içim rahatladı sanki. Kızımın genç bir kadın oldugunda senin oglun gibi bilinçli erkeklerle karsilacagini düşününce gelecege dair bir umut ışığı gördüm
Bugün gördüğüm bir yazıdan sonra umudumu yitirmek uzereydim. "Kadinlarin bag benim elletirim, bahçe benim belletirim günü kutlu olsun " gibi biseydi. Eminim bunu diyen insan (!) beleşe bağ bulsa elleme, bahçe bulsa belleme fırsatını kaçırmaz..
Malesef kötü bir dünyada yaşıyoruz ama bir nesil bizim elimizde sekillenmis olacak. Bizler bahsettigin gibi anneler olduğumuz sürece bu kötü dünyayı cok güzel bir dünyaya dönüştürürüz...
Günümüz kutlu olsun...

Başın sağ olsun cnm, hasta da olsa yaşlı da olsa kayıp kayıptır

evet iste o yuzden ben annemi anlamaya calisiyorum. ama teyzemle dayima yine de hak veremem! insan kardesine yapilan bu haksizligi gorur de nasil sessiz kalir! nasil hala bana iyi ki erkek doguracaksin diyebilir... demek ki biz hic sevilmemisiz akrabalarimiz tarafindan. hatta ve hatta sadece kiz kardesler oldugumuz icin babamizin bizi terk etmesi normal karsilanmis. demek ki benim kizim olsaydi hic sevmeyeceklermis bebegimi! Sevmesinler... babamin gittigi gun de ayni seyi soyledim. o beni sevmezse, ben onu hic sevmem!

Biz kendi mantığımızla düşününce aklımız almıyor ne tuhaf onlar normal karşılamış.. Giden kendi kaybeder..

Lorena Annenin Duası
Allahım yatalım kalkalım hemen sabah olsun, doktorumuza koşalım
Bebeğimizi görüp, iyi haberler duyalım
Böbrekleri küçülmüş, totosu büyümüş olsun
Bu kaygılar artık son bulsun
Darısı tüm mayıs annelerimizin başına olsun
Huzur, sağlık sevgi bizimle olsun
Buarada da dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu mutlu hep umut dolu olsun

Sonra bunu diyen insana miranda meydan dayagi istedi diye siddet yanlisi oluyor!
insani cileden cikaracaklar vallahi. Sen hic uzulme NicksizYumurta'cigim. Biz ve bebeklerimiz degistirecegiz bu gorusleri. Kadinlar gununun anlamini herkese, gerekirse, zorla anlatacagiz! Sizin prensesleriniz guclu birer kadin olacak. Kendi secimlerini yapip, secimlerinin arkasinda duracak. Bizim pasalarimiz da buna saygi duyacak. Kadinlarinin onunu tikamak yerine destekleyecek. onlara saygi gosterecek. Zorla guzellesecek bu dunya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…