2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gösterirse paşam görücez ama hiç sanmıyorum geçen ay sadece ayak fotosu alabildikyolculukta biraz zorunlu istemeyerek gidicem ama yanlız kalmaktan iyidir canımiyi olduğunu öğreniyim o da yeter inşallah

Ayy hersey güzel desin doktorda canim gerisi onemli degil dedigin gibi ben kizimi 4 boyutluda hic goremedim ancak dogdugunda kime benzedigini gorecegiz. Aynen canim yalniz kalmak yerine yolculuk daha mantikli sanada iyi gelir hava degisimi

Heheh aynen yerini rahat tutmus brlli keyfine duskun olucak
Abiside kurtlu zevkle isiririm canimm

Ne olacakmış acaba tek erkek torun? Bu soyadı meselesini hiç anlayamıyorum. Padişah mi soyunuz e mübarek de devam etsin diye tutturuyorsunuz!!! Allah hayırlı evlat versin.

Insallah canim. Hepimizin çocuklarına güzel geleceklere, eşit ve özgür oldukları çevrede, kendi kararlarını vererek buyudukleri bi dünyada yaşamak nasip olsun!

Aynen iremervecim. Bana da benzerlerini diyen oldu biliyor musun? Ve kimisinden gerçekten beklemezdim böyle şeyler. Özellikle açık açık herkese kız evlat istediğimi soylemisken! Değişmeyin kızınızin bir telini. Benim de olsa ben de degismezdim! Oğluma da öyle bir baba olmayı öğreteceğim!

Olucagiz neffcim! Ve Ali Kaan gibi evlatlarımız bizim en büyük başarımız olacak. Defne gibi kızlarımız özgür, kendine güvenerek inanarak büyüyecek. Birbirlerine eşit olmayı, aynı derecede sevilmeyi bilecekler. Çünkü bunu değiştirmek bizim elimizde. Ve ben bugün gördüm ku sayımız hiç de az değil. Biz anneler çocuklarımızı iyi yetiştireceğiz!

İnsallah canim. Bende inaniyorum. Bilincli anneler cogunlukta.

Canım çok fazla bitki çaylarını hamilelikte onermiyolar buhara dur biraz nefesin açılır en azından ama dikkat et çok sıcak olmasın yanma tuzlu su yapabilirsin burnuna cekmek için biraz c vitamini al meyvelerden
Saol cnm.dediklerini uyguladım nefesim biraz açıldı.bugün doktor kontrolümde var o da bişiler verir inş.hamilelikte hastalık çok zor ya

Günaydın kızlar
Bi suredir aktif takip edemedim forumu, ev boyandi temizlendi, alisveris yapildi derken zaman ne de cabuk gecti.. geriye bi iki ufak eksik kaldi, bu hafta sifonyerini alip kiyafetleri yikayip utuleyip kaldiricam.. en son da cantalari hazirlayip el gobekte beklemeye basliicam

Sizler nasilsiniz, bitti mi hazirliklar? Bu senenin bebekleri aceleci, ozellikle mayis basi edtsi olanlar aman dikkat

Benim portbebe dediğim sanırım senin dediğin:

Bir de bunu mu almak lazım? Ben birkaç kere bebek çıkarılırken denk geldim, o bebek taşıma için olan anakucağına koymuşlardı. Kafam karman çorman oldu valla.

Günaydın herkese dün zormbir gün geçirdim moralim bozuk ve stresliydim kızıma yansıtmamak için kendimş frenlemeye çalışsam da başaramadım galiba gece ne o uyudu ne ben bu seferde ona yansıttıgım için kafaya taktım onu üzmeye ne hakkım var ki ama elimde değil inşallah bebişlerimiz sağsalim gelir bütin dertler sıkıntılar kaybolur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…