- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.541
Ay size üç tane maşallah gelsin o zaman canımBu da benim koca gobusum 1 hafta onceki halim:))
Gösterirse paşam görücez ama hiç sanmıyorum geçen ay sadece ayak fotosu alabildikyolculukta biraz zorunlu istemeyerek gidicem ama yanlız kalmaktan iyidir canım iyi olduğunu öğreniyim o da yeter inşallah
Bu da benim koca gobusum 1 hafta onceki halim:))
Bende bir sende iki ve senle ayniyim gorunuste canimBu da benim koca gobusum 1 hafta onceki halim:))
Heheh aynen yerini rahat tutmus brlli keyfine duskun olucakBak su Defnenin yaptığına yerini geniş tutup rahat rahat oynayacak iceride zeki kız vesselamcok tatlı görünüyorsunuz canim maşallah Ali Kaanı da yarin uyaninca ısırıver benim için pek sevimli paşamız
Sagol canimm ucumuzde buyuyoruz brn bu kadar buyumeyeydim iyiydi sanki ama nryseAyy çok tatlisiniz canim maşallah hem sana hem defneye hemde ali kaana gelsin
Ne olacakmış acaba tek erkek torun? Bu soyadı meselesini hiç anlayamıyorum. Padişah mi soyunuz e mübarek de devam etsin diye tutturuyorsunuz!!! Allah hayırlı evlat versin.miranda_1986 canım benim hep olucak galiba bu erkek oo iyi denmesi ben de hep kız istedim sadece her kadının hayalidir hanı eşine benzeyen bi oğlunun olması eşimin çocukluk halini de bildigimden hep mutlu ederdi beni küçükken de cebinden çikolata çıkararak ay romantige bagladim neyse bizim aile de görünmeyen bi ayrım var erkek kız ayrımı kendi ailemde biliyorum nasıl bi durum olduğunu bizim de herkes kız istedi bizim erkek olucana eltim bozuldu baya bi ki KV tarafı hiç erkek kız ayirt etmez o konuda KV 4 erkekten sonra kız olsun diye gene doğurmuş öyle dusun ama eltimde ki mantıksu tek erkek torunu ben verim onlara
Insallah canim. Hepimizin çocuklarına güzel geleceklere, eşit ve özgür oldukları çevrede, kendi kararlarını vererek buyudukleri bi dünyada yaşamak nasip olsun!Ne senin nede ablanin cocuklarina sizin yasadiklarinizi Allah yasatmasin canim. Yasamadan bilinmez böyle seyler bundan sonra cok daha güzel bir hayat sizinle olsun oglun esin sen ve nasip olursa birde kizin olur inşallah dileklerin gercek olur
Aynen iremervecim. Bana da benzerlerini diyen oldu biliyor musun? Ve kimisinden gerçekten beklemezdim böyle şeyler. Özellikle açık açık herkese kız evlat istediğimi soylemisken! Değişmeyin kızınızin bir telini. Benim de olsa ben de degismezdim! Oğluma da öyle bir baba olmayı öğreteceğim!Canım dün çamaşır filan bskmaya bi mağzaya girdim benle ilgilenen kadında hamileymiş.ben mavi şeylere bakarken erkekmi diye sordu evet dedim.banada herkes erkek diyo dedi.bende şaşkın şaşkın herkes derken diye sordum.mağzaya gelen kadınlardan bahsediyomuş.doktor ne dedi dedim.doktor kız dedi diyo.eee kızdır o zaman dedim.millet neye göre erkek diyomuş sorsaydın bi dedim.erkek güzelleştirirmişte diyo.hay allahın ne kadar çok erkek istiyosa iki kocakarının lafına inancak nerdeyse.sen bakma kimseye doktor kız dediyse kızdır dedim.hemde ilk çocuğuymuş.yani bizim kadınımız bile malesef erkek doğurmayı bi halt sanıyo.evladın kızı erkeğimi olur.ben kızımın bi saç telini bin erkeğe değişmem.önce kızım olması allahın bi lütfu bana.bu arada geç oldu ama herkesin kadınlar günü kutlu olsun
Olucagiz neffcim! Ve Ali Kaan gibi evlatlarımız bizim en büyük başarımız olacak. Defne gibi kızlarımız özgür, kendine güvenerek inanarak büyüyecek. Birbirlerine eşit olmayı, aynı derecede sevilmeyi bilecekler. Çünkü bunu değiştirmek bizim elimizde. Ve ben bugün gördüm ku sayımız hiç de az değil. Biz anneler çocuklarımızı iyi yetiştireceğiz!Erkek cocuk kiz cocuk konusundaki dusuncelerimi daha oncede yazmistim.miranda_1986 canim guzel bi konuya deyinmissin bu guzel gunde.
Alikaan da kizim olucani dusunmus hissetmistim. Ama oglum olucakmis. Oo erkek annesi oluyorsun diyenlerr oluyor evet. Manasiz akilsiz insan cok ne yazik ki.
Gecende paylasmistim hatirlarsiniz biz oglumla butun ev islerrini berabrr yapiyoruz. Kendi isini kendi gorur. Bazen istedigi seyler kendi yapabilecegi seylerse kendin yap derim kalkip yapmam. Ama bazi errkrk annelerinde benim akrabalarimda da var erkrk cpcuklarina is yaptirmiyorlsr. Sanki anne degil hizmetci.ama kiz cocuklarina aman ogrensin kiz cocugu ev isini bilmeli diye kucucuktrn her ise kosturuyorlar.
Cok sukur ki esimde bu konuda bana buyuk destek biri aman o erkrk cocugu o isi yapnasin gibi soylemlerde bulundugunda hemen uyarir.
Hamile kaldigimda kizim olucani hissetmistim ve cok iatemistim. O dengeyi lkurup oyle yasayabildigimizi gosterebilmrk icin. Ben yeni nesil annelerin daha bilincli olduguna inaniyorum. Esitligi dengeyi bilen anneler cocuklar olacagina inaniyorum.
Oy maşallah hepinize! Çok da güzelsiniz ya! Ay aman çirkin diyeyim bi de tu tu azıcık tüküreyim. Nazar değmesin
İnsallah canim. Bende inaniyorum. Bilincli anneler cogunlukta.Olucagiz neffcim! Ve Ali Kaan gibi evlatlarımız bizim en büyük başarımız olacak. Defne gibi kızlarımız özgür, kendine güvenerek inanarak büyüyecek. Birbirlerine eşit olmayı, aynı derecede sevilmeyi bilecekler. Çünkü bunu değiştirmek bizim elimizde. Ve ben bugün gördüm ku sayımız hiç de az değil. Biz anneler çocuklarımızı iyi yetiştireceğiz!
Ehehh sagol canimmOy maşallah hepinize! Çok da güzelsiniz ya! Ay aman çirkin diyeyim bi de tu tu azıcık tüküreyim. Nazar değmesin
Saol cnm.dediklerini uyguladım nefesim biraz açıldı.bugün doktor kontrolümde var o da bişiler verir inş.hamilelikte hastalık çok zor yaCanım çok fazla bitki çaylarını hamilelikte onermiyolar buhara dur biraz nefesin açılır en azından ama dikkat et çok sıcak olmasın yanma tuzlu su yapabilirsin burnuna cekmek için biraz c vitamini al meyvelerden
Canım böyle içine yatırıyosun kenarlarından fermuarını çekiyosun üstüde şapka gibi örtüyosun ikide kulpu var oralardan tutuyosun.onla çıkıyo hastaneden.o senin resmini koyduğuna 2 aylıkken anca yatar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?