2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canım ikili öğretim bizim okul, toplantılar mecburen haftasonu oluyor yer ve zaman kısıtlılığından. İznimden 4-5 gün öncesine denk geliyor işte.
Seninki yine iyi geçen cuma eş durumuyla yeni gelen bir arkadar 37. haftaya kadar çalıştı zaten sezeryan olacak doğuma 10-15 günü var, idareciler bir hafta daha gel diyorlar. Pesss dedimm.

M Mjdmjd tatlım yolculuk nereye bibde bugun mu paşanın randevusu neff1316 bayiliyorum senin ali kaana maşallah sari sarı yaaa .. Bende sarışınım ya eşim de baya bir esmer acaba nasıl olacak
Birde sari inadi diye bisey var canim
Herseyi iyi hos genel olarak anlayisli uyumlu bi cocuk ama damarina basmicaksin
Heleki buyume ataklari bebekliginden beri hep cok zor gecti.kizcem daha sakin olur insallah boga bebekleri oyle oluyuormus tek tesellim alikaan tam bi aslan

Günaydınlar. .. sekiz saat dersin 6 saati kaldı. . 32 kişilik 11. Erkek sınıfı yoruyor beni. Ama ben dikkat ediyorm.oglusum üzülmesin yorulmasindie son iki saatin de onlarla olması tabi geriyor beni şimdiden. Bugun yorucu bir gunnnn gelsin artık 32 . Hafta tatili..
Çok ozeniyorum. Buradâki 32 den sonraki annislere. .

Canım bu dediğimdede var benim o ana kucağı olan varya ondanda var kızımdan kalan.ana kucağını ben kızım 2 aylıkken alımıştım.çünkü o zaman biraz dik yatıp sağa sola bakacak şekle geliyo.5 aya kadar filan yattı onda hareketlenmeye başlayınca içinde durmuyo zaten.o puset dediğimdede böyle bikaç aylık olana kadar aşısıydı hastanesiydi misafirlikti öyle yerlere giderken koyuyoduk.özellikle hastaneye giderken ne kadar kapalı o kadar iyi az mikrop alır canım.yani ikiside lazım olcak

Ben trevel alayım, olmadı senin dediğini de alırım. Zaten uygun fiyatlı bir şey o da.

Teşekkür ederim canım deneyimlerinden bahsettiğin için.

Ben trevel alayım, olmadı senin dediğini de alırım. Zaten uygun fiyatlı bir şey o da.

Teşekkür ederim canım deneyimlerinden bahsettiğin için.
Bende travel araba almistim. Oto koltugunu tasimak icinde kullandim ilk zamanlar. Ama arabada onun icinde pek durmadi. Zatrn nilk alti ay cok aglayan bi cocuktu. Genrl olarak gittigimiz yerlerden apar topar onun cigliklariyla kalkiyoduk

Darısı bana İnşallah 37.ye kadar yolum var çünkü

Yerim onun atarlarini inşallah ikincisi daha sakin olur annesi ama alikaan yoldan çıkarma planlarına çok önceden başlamışti bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…