- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.581
Yarın alacağım tatlım.. Artık okulun merdivenleri gözümde dağ gibi duruyo, erkek değil mi ne anlar, basit dusunuyorlar bu keyfi bi durum sankiizne ayrıldığın için katılmak zorunda değilsin sende ve ayrıca neden haftasonu hafta içi boş zaman mi yok haftasonu na bakan bile gelmek zorunda değil dedi öğretmenler için hadi bakalım az kalmış seninde
Sagol tatlim
nereden aldınız nasıl bir pijama, benim de eksiğim pijama kaldı. bakıyorum ama içime sinen bir şey olmadı.
Canim ya bel desteghini nerden almistin. Benim ana kucaginada lazimTatlım sen puseti al zaten bel desteği de satılıyor onu da alkullanışlı hemde oto koltuğu şeklinde alirsan anakucagi-puseti arabada daha rahat kullanirsin canım ben almakta kararliyim
ebebek ve jokerde var canım...Canim ya bel desteghini nerden almistin. Benim ana kucaginada lazim
Birde sari inadi diye bisey var canim
Canım bu dediğimdede var benim o ana kucağı olan varya ondanda var kızımdan kalan.ana kucağını ben kızım 2 aylıkken alımıştım.çünkü o zaman biraz dik yatıp sağa sola bakacak şekle geliyo.5 aya kadar filan yattı onda hareketlenmeye başlayınca içinde durmuyo zaten.o puset dediğimdede böyle bikaç aylık olana kadar aşısıydı hastanesiydi misafirlikti öyle yerlere giderken koyuyoduk.özellikle hastaneye giderken ne kadar kapalı o kadar iyi az mikrop alır canım.yani ikiside lazım olcakDiğerinden hiç almayacak mısın? Offff bu işler de pek bir zormuş. Bunun da her yeri kapalı bilemedim sanki çok kullanamayacak gibiyim.
Bizim arabamız var, şeytan diyor kucaklayıp götür her yere, büyüyünce de koyuver oto koltuğuna
Hepsini alıp garantileyebilirim de hem israf hem de evde hep yer kaplayacaklar.
Evet bende oyle biliyorum. Bende bebeklighimde sariymisim. Simdi daha bi esmerimCanım esmer gen baskın gen olurmuş eşine benzeme ihtimali daha yüksek sanki.
nereden aldınız nasıl bir pijama, benim de eksiğim pijama kaldı. bakıyorum ama içime sinen bir şey olmadı.
Sagol canim. Ebebekten alcaklarimda var zatrn onuda ordan alirimebebek ve jokerde var canım...
Canım bu dediğimdede var benim o ana kucağı olan varya ondanda var kızımdan kalan.ana kucağını ben kızım 2 aylıkken alımıştım.çünkü o zaman biraz dik yatıp sağa sola bakacak şekle geliyo.5 aya kadar filan yattı onda hareketlenmeye başlayınca içinde durmuyo zaten.o puset dediğimdede böyle bikaç aylık olana kadar aşısıydı hastanesiydi misafirlikti öyle yerlere giderken koyuyoduk.özellikle hastaneye giderken ne kadar kapalı o kadar iyi az mikrop alır canım.yani ikiside lazım olcak
Bende travel araba almistim. Oto koltugunu tasimak icinde kullandim ilk zamanlar. Ama arabada onun icinde pek durmadi. Zatrn nilk alti ay cok aglayan bi cocuktu. Genrl olarak gittigimiz yerlerden apar topar onun cigliklariyla kalkiyodukBen trevel alayım, olmadı senin dediğini de alırım. Zaten uygun fiyatlı bir şey o da.
Teşekkür ederim canım deneyimlerinden bahsettiğin için.
Günaydın guzellerBugün izinden önce son iş günümüz yarın iznimizi başlatiyoruz mudur haftayı da kapatirsin artık dedi oldu canım dönemi de kapatalim artık istersen ben yarın baslatacagim tabiki oğlumla evde keyif yapma zamanımız geldi darısı bekleyenlere olsun
Yerim onun atarlariniBirde sari inadi diye bisey var canim
Herseyi iyi hos genel olarak anlayisli uyumlu bi cocuk ama damarina basmicaksin
Heleki buyume ataklari bebekliginden beri hep cok zor gecti.kizcem daha sakin olur insallah boga bebekleri oyle oluyuormus tek tesellimalikaan tam bi aslan
Ayy benimkinin pembişleriii çok güzeller canımCanım burdan alan oldu bayağı, birissine adli siteden aldım.
Canim yaaa aktarma yapacaksın degil mi inşallah zaman su gibi geçer de AnlamazdınDarısı bana İnşallah 37.ye kadar yolum var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?