- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.521
Bende beğeniyorum beğenerek aldım ama sonrada kendi beşiği bizim odamızda geceleri onda yatacak acaba alisabilirmi diyorum bu bebeklerin neyi sevip neyi sevmeyecegi belli olmuyor da :)Bence çok güzel canım ben çok begeniyorim bu besikleri tutu de çok güzel durur az da olsa kullanirsin diğer bebeğinde de kullanirsin sonra öyle düşünme 8 ay da az bi zaman değil ki
Yok canım masraf yapmadım ark tan aldim bende beğeniyorum ama buna alisirsa kendi yatağını istemezse dedim ilk zamanlar kırkı çıkana kadar kendi yatağında yatar sonra geciririm buna saolun kizlar fikirleriniz iyi geldi.Ya ben bu sepetleri cok seviyorum aslinda. bebek dedigin bunda yatar bence :) ama ben de almadim yerim olmadigi icin.
yine de alan herkes cok memnun. kimi zaman kadinlar salonda uyuyorlarmis eslerini uyandirmamak icin oyle zamanlarda cok lazim oluyor diyorlar. bir de bebek mevlutu falan yaparken hep icine yatiriyormussun.
bence cok fazla masraf yapmadiysan birak kalsin. zaten almissin :)
Canım bence cok tatlı bu beşikler bi de tütü yapinca süper olurKızlar arkadaştan bu bambu beşiği aldık yazın kullanmak için oturma odasında otururken tv izlerken yanımızda olsun diye zaten en fazla 7-8 ay kullanilabiliyormus şimdi alıncada pek içime sinmedi almasamiydik çok yer kaplıyor falan diye buna alısırsa kendi besigine alısmakta zorlanirmi kullanmazsamda esimde gittik taa nerden aldık dicek etrafına cancat in yaptığı gibi tutu yapayım diyorum hem bunda hemde hastanedeki yatakta kullanırım diyorum napsam sizceEki Görüntüle 1791478
Eltini duyan da padişah soyuna şehzade doğuracak sanır malesef biz kadınlar hala kızları eksiketek olarak gördüğümüz sürece düzelmez bu toplum erkeklerden önce bizim kendimizi duzeltmemiz gerek.miranda_1986 canım benim hep olucak galiba bu erkek oo iyi denmesi ben de hep kız istedim sadece her kadının hayalidir hanı eşine benzeyen bi oğlunun olması eşimin çocukluk halini de bildigimden hep mutlu ederdi beni küçükken de cebinden çikolata çıkararak ay romantige bagladim neyse bizim aile de görünmeyen bi ayrım var erkek kız ayrımı kendi ailemde biliyorum nasıl bi durum olduğunu bizim de herkes kız istedi bizim erkek olucana eltim bozuldu baya bi ki KV tarafı hiç erkek kız ayirt etmez o konuda KV 4 erkekten sonra kız olsun diye gene doğurmuş öyle dusun ama eltimde ki mantıksu tek erkek torunu ben verim onlara
İyi düşünmüşsün canım güzel olur tabi o şekilde değerlendirmenacaba bugüne özel bi indirimmiydi malum günden dolayı.yarında bizim yoğun geçecek önce kontrol sonra aydına yolculuk..inşallah gidebilirim
kalmaz mi! benim ablam tip fakultesini kazanip doktor olacagini soylemeye geldiginde, eli ayagi titriyordu korkudan. ya beni okula gondermezlerse diye!
dusunsene simdi, senin cocugun bir gun cikip gelip sana doktor olacagim diyecek ve sen buna uzuleceksin. nasil da imkansiz geliyor degil mi kulaga? ama biz yasadik iste bunlari.
Kızlar arkadaştan bu bambu beşiği aldık yazın kullanmak için oturma odasında otururken tv izlerken yanımızda olsun diye zaten en fazla 7-8 ay kullanilabiliyormus şimdi alıncada pek içime sinmedi almasamiydik çok yer kaplıyor falan diye buna alısırsa kendi besigine alısmakta zorlanirmi kullanmazsamda esimde gittik taa nerden aldık dicek etrafına cancat in yaptığı gibi tutu yapayım diyorum hem bunda hemde hastanedeki yatakta kullanırım diyorum napsam sizceEki Görüntüle 1791478
kadinlarin da erkekler kadar degismesi gerektigi asikar! hala tecavuz kurbanina acik giyinmeseymis de o saatte orda ne isi varmis da diyen kadinlar var ulkemizde. erkekleri yok mu, onlar da var tabii! ama soylari kurayacak insallaaaaaaaaaaah. :) kadinlarin herhangi bir saatte her hangi bir semtte ozgurce yuruyebildigi o kadar cok ulke var ki! ben bunun hayal olmadigini bildigim icin, ulkemizde olmamasini cok yadirgiyorum!miranda_1986 ahhh ahh erkek egemen bir toplumda, eşitliğin olmadığı bir toplumda yaşıyoruz, öyle ki çok iyi tanıdığım bir kadın (doktor), kocasının kendisini aldatıp, adam yerine koymamasinin nedeninin oğlu olmadığından dolayı saniyo be hey kadın sana spermi o verdi diyesi geliyo insanın cahilce insanlar çok umarım bizim oğlumuz kadının kıymetini bilen, kendinden ezik görmeyen, saygılı olacaklar ben o yüzden kendimi şanslı hissediyorum ki bilinçli bir anneyim, gelinim de çok şanslı diyorum şimdiden.. Kaynanamin yaptığı hatayı düzeltmek baya zamanımı aldı çünkü eşim artık her şeyle ilgili sorumluluk aliyo hatta geçen gözleme yapti kaynanam kim yaptı dedi soruya bak! Eşim ben yaptım deyince bi dalga geçti güldü ki vallahi yolasim geldi yeminle el ustunde tutmuş çocuklarını ama gelinler her şeyi yapmak zorunda gibi goruyo ben diğer gelinlerine benzemem ama bunu o da ogreniyo eltilerim desen oğlum olacak diye bana karşı bi tripler, kıskanç tavırlar (zaten ikiz eltilerim ve çok güzel ikişer kızları var) ama akıl noksan işte ya ne yapacan hamileliğimin ilkinde kız hissediyorduk ve bunlar tutturdu bizimki kız oldu seninki erkek olcak daha 5 haftalık ve ben kızım olacak hissettiğimi söyledim ama küçük kızı bile yenge oğlun olacakmış diyo manyak karı 5 haftalık bebeğin cinsiyetini belirledi ve bebeğim boş keseydi simdi kini de erkek hissettik öyle oldu Allah bize bağışlasn ama o karılar bana cephe aldı böyle kadınlar da var işte
Canım dün çamaşır filan bskmaya bi mağzaya girdim benle ilgilenen kadında hamileymiş.ben mavi şeylere bakarken erkekmi diye sordu evet dedim.banada herkes erkek diyo dedi.bende şaşkın şaşkın herkes derken diye sordum.mağzaya gelen kadınlardan bahsediyomuş.doktor ne dedi dedim.doktor kız dedi diyo.eee kızdır o zaman dedim.millet neye göre erkek diyomuş sorsaydın bi dedim.erkek güzelleştirirmişte diyo.hay allahın ne kadar çok erkek istiyosa iki kocakarının lafına inancak nerdeyse.sen bakma kimseye doktor kız dediyse kızdır dedim.hemde ilk çocuğuymuş.yani bizim kadınımız bile malesef erkek doğurmayı bi halt sanıyo.evladın kızı erkeğimi olur.ben kızımın bi saç telini bin erkeğe değişmem.önce kızım olması allahın bi lütfu bana.bu arada geç oldu ama herkesin kadınlar günü kutlu olsunmiranda_1986 ahhh ahh erkek egemen bir toplumda, eşitliğin olmadığı bir toplumda yaşıyoruz, öyle ki çok iyi tanıdığım bir kadın (doktor), kocasının kendisini aldatıp, adam yerine koymamasinin nedeninin oğlu olmadığından dolayı saniyo be hey kadın sana spermi o verdi diyesi geliyo insanın cahilce insanlar çok umarım bizim oğlumuz kadının kıymetini bilen, kendinden ezik görmeyen, saygılı olacaklar ben o yüzden kendimi şanslı hissediyorum ki bilinçli bir anneyim, gelinim de çok şanslı diyorum şimdiden.. Kaynanamin yaptığı hatayı düzeltmek baya zamanımı aldı çünkü eşim artık her şeyle ilgili sorumluluk aliyo hatta geçen gözleme yapti kaynanam kim yaptı dedi soruya bak! Eşim ben yaptım deyince bi dalga geçti güldü ki vallahi yolasim geldi yeminle el ustunde tutmuş çocuklarını ama gelinler her şeyi yapmak zorunda gibi goruyo ben diğer gelinlerine benzemem ama bunu o da ogreniyo eltilerim desen oğlum olacak diye bana karşı bi tripler, kıskanç tavırlar (zaten ikiz eltilerim ve çok güzel ikişer kızları var) ama akıl noksan işte ya ne yapacan hamileliğimin ilkinde kız hissediyorduk ve bunlar tutturdu bizimki kız oldu seninki erkek olcak daha 5 haftalık ve ben kızım olacak hissettiğimi söyledim ama küçük kızı bile yenge oğlun olacakmış diyo manyak karı 5 haftalık bebeğin cinsiyetini belirledi ve bebeğim boş keseydi simdi kini de erkek hissettik öyle oldu Allah bize bağışlasn ama o karılar bana cephe aldı böyle kadınlar da var işte
Ahhh ahh mirandam inşallah güçlü kızlarımız da olur, yetiştirmek nasip olur ve dediğin gibi bi ülke oluruz ama cinayetler artiyo ve suçlulari mahkemeler haklı gösteriyokadinlarin da erkekler kadar degismesi gerektigi asikar! hala tecavuz kurbanina acik giyinmeseymis de o saatte orda ne isi varmis da diyen kadinlar var ulkemizde. erkekleri yok mu, onlar da var tabii! ama soylari kurayacak insallaaaaaaaaaaah. :) kadinlarin herhangi bir saatte her hangi bir semtte ozgurce yuruyebildigi o kadar cok ulke var ki! ben bunun hayal olmadigini bildigim icin, ulkemizde olmamasini cok yadirgiyorum!
bir de su arap kulturunden gelme, gelini hizmetci gibi gorme olayina nasil kilim nasil kilim anlatamam! ve biliyor musun bunu anca bangladesli bir aileye gelin gidince anladim. cunku o kadar guzel adetleri var ki! hepsi gorucu usulu ile evleniyorlar. evlenince bir kac sene kayinvalidelerinin yaninda yasiyorlar. ama kadinlari cok mutlu! cunku gorucu usulu evlenmelerine ragmen, eslerini yine de seciyorlar. Sadece ailelerinin uygun gordugu insanlar arasindan. ve bunun disinda gittikleri evde degil hizmet etmek, el ustunde tutuluyorlar. o evin musafiri, nazlisi oluyorlar. daha kapidan girmeden tatli yediriyorlar gelinlerine, tadi bozulmasin diye.
biz de oyle olalim gelinlerimize. el ustunde tutalim, ogullarimiz kadar sevelim. cunku oyle mutlu olacak cocuklarimiz! bize ne kapali kapilarinin arkasinda gozlemeyi kim yapmis? ozellikle onlar agzinin tadiyla yedikten sonra :)
Ayy bi de o muhabbet yok muCanım dün çamaşır filan bskmaya bi mağzaya girdim benle ilgilenen kadında hamileymiş.ben mavi şeylere bakarken erkekmi diye sordu evet dedim.banada herkes erkek diyo dedi.bende şaşkın şaşkın herkes derken diye sordum.mağzaya gelen kadınlardan bahsediyomuş.doktor ne dedi dedim.doktor kız dedi diyo.eee kızdır o zaman dedim.millet neye göre erkek diyomuş sorsaydın bi dedim.erkek güzelleştirirmişte diyo.hay allahın ne kadar çok erkek istiyosa iki kocakarının lafına inancak nerdeyse.sen bakma kimseye doktor kız dediyse kızdır dedim.hemde ilk çocuğuymuş.yani bizim kadınımız bile malesef erkek doğurmayı bi halt sanıyo.evladın kızı erkeğimi olur.ben kızımın bi saç telini bin erkeğe değişmem.önce kızım olması allahın bi lütfu bana.bu arada geç oldu ama herkesin kadınlar günü kutlu olsun
Gösterirse paşam görücez ama hiç sanmıyorum geçen ay sadece ayak fotosu alabildikZannetmiyorum canim indirim yoktu galiba onlarda gratisle watson arasinsa 3 tl fiyat farki var sadece diye biliyorum seni yaniltmayayim ama yinedeohh desene yarin Miraç'i gorme günü inşallah güzel haberlerle gelirsin ve güzel yolculuk yaparsin
Biraz yediklerime dikkat edonce o gerginlik hissi biraz azaldi bende baya. Bol lifli yiyecekler tuketmek laizm. Ben oyle rahatladimKizlar benim karnim cok buyuk degil ama asiri gergin hissediyorum yani patlicakmisim gibi gaz var bide .. siDe durumlar nasil
Bak su Defnenin yaptığına yerini geniş tutup rahat rahat oynayacak iceride zeki kız vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?