2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
miranda_1986 canım benim hep olucak galiba bu erkek oo iyi denmesi ben de hep kız istedim sadece her kadının hayalidir hanı eşine benzeyen bi oğlunun olması eşimin çocukluk halini de bildigimden hep mutlu ederdi beni küçükken de cebinden çikolata çıkararak ay romantige bagladim neyse bizim aile de görünmeyen bi ayrım var erkek kız ayrımı kendi ailemde biliyorum nasıl bi durum olduğunu bizim de herkes kız istedi bizim erkek olucana eltim bozuldu baya bi ki KV tarafı hiç erkek kız ayirt etmez o konuda KV 4 erkekten sonra kız olsun diye gene doğurmuş öyle dusun ama eltimde ki mantıksu tek erkek torunu ben verim onlara

Bence çok güzel canım ben çok begeniyorim bu besikleri tutu de çok güzel durur az da olsa kullanirsin diğer bebeğinde de kullanirsin sonra öyle düşünme 8 ay da az bi zaman değil ki
Bende beğeniyorum beğenerek aldım ama sonrada kendi beşiği bizim odamızda geceleri onda yatacak acaba alisabilirmi diyorum bu bebeklerin neyi sevip neyi sevmeyecegi belli olmuyor da :)

Yok canım masraf yapmadım ark tan aldim bende beğeniyorum ama buna alisirsa kendi yatağını istemezse dedim ilk zamanlar kırkı çıkana kadar kendi yatağında yatar sonra geciririm buna saolun kizlar fikirleriniz iyi geldi.

Canım bence cok tatlı bu beşikler bi de tütü yapinca süper olurbence bebekler çabuk alışır ya buyuyunce bunda rahat edemeyince kendi yatagini daha cok sever

Eltini duyan da padişah soyuna şehzade doğuracak sanır malesef biz kadınlar hala kızları eksiketek olarak gördüğümüz sürece düzelmez bu toplum erkeklerden önce bizim kendimizi duzeltmemiz gerek.

Zannetmiyorum canim indirim yoktu galiba onlarda gratisle watson arasinsa 3 tl fiyat farki var sadece diye biliyorum seni yaniltmayayim ama yinede ohh desene yarin Miraç'i gorme günü inşallah güzel haberlerle gelirsin ve güzel yolculuk yaparsin

Ne senin nede ablanin cocuklarina sizin yasadiklarinizi Allah yasatmasin canim. Yasamadan bilinmez böyle seyler bundan sonra cok daha güzel bir hayat sizinle olsun oglun esin sen ve nasip olursa birde kizin olur inşallah dileklerin gercek olur

Bence kullanisli olur almissinda her ikisinede alisir bebekler herseye cabuk alisiyor zaten canim tutude güzel fikir istedigin gibi suslersin

Erkek cocuk kiz cocuk konusundaki dusuncelerimi daha oncede yazmistim. miranda_1986 canim guzel bi konuya deyinmissin bu guzel gunde.
Alikaan da kizim olucani dusunmus hissetmistim. Ama oglum olucakmis. Oo erkek annesi oluyorsun diyenlerr oluyor evet. Manasiz akilsiz insan cok ne yazik ki.
Gecende paylasmistim hatirlarsiniz biz oglumla butun ev islerrini berabrr yapiyoruz. Kendi isini kendi gorur. Bazen istedigi seyler kendi yapabilecegi seylerse kendin yap derim kalkip yapmam. Ama bazi errkrk annelerinde benim akrabalarimda da var erkrk cpcuklarina is yaptirmiyorlsr. Sanki anne degil hizmetci.ama kiz cocuklarina aman ogrensin kiz cocugu ev isini bilmeli diye kucucuktrn her ise kosturuyorlar.
Cok sukur ki esimde bu konuda bana buyuk destek biri aman o erkrk cocugu o isi yapnasin gibi soylemlerde bulundugunda hemen uyarir.
Hamile kaldigimda kizim olucani hissetmistim ve cok iatemistim. O dengeyi lkurup oyle yasayabildigimizi gosterebilmrk icin. Ben yeni nesil annelerin daha bilincli olduguna inaniyorum. Esitligi dengeyi bilen anneler cocuklar olacagina inaniyorum.

Biz de bugün kocamla konuştuk tam ustune geldi konu ben hep ona derim bak ben annene hep gidiyorum oğlum da bize gelsin diye evlenince eşim de onun kendi hayatı olucak belli olmaz deyip duruyo ve bazen çok üzülüyorum inşallah ben hep şunu düşünüyorum şimdiden oğlu olanlarin kizi olucak günün birinde kızı olanların da oğlu

kadinlarin da erkekler kadar degismesi gerektigi asikar! hala tecavuz kurbanina acik giyinmeseymis de o saatte orda ne isi varmis da diyen kadinlar var ulkemizde. erkekleri yok mu, onlar da var tabii! ama soylari kurayacak insallaaaaaaaaaaah. :) kadinlarin herhangi bir saatte her hangi bir semtte ozgurce yuruyebildigi o kadar cok ulke var ki! ben bunun hayal olmadigini bildigim icin, ulkemizde olmamasini cok yadirgiyorum!

bir de su arap kulturunden gelme, gelini hizmetci gibi gorme olayina nasil kilim nasil kilim anlatamam! ve biliyor musun bunu anca bangladesli bir aileye gelin gidince anladim. cunku o kadar guzel adetleri var ki! hepsi gorucu usulu ile evleniyorlar. evlenince bir kac sene kayinvalidelerinin yaninda yasiyorlar. ama kadinlari cok mutlu! cunku gorucu usulu evlenmelerine ragmen, eslerini yine de seciyorlar. Sadece ailelerinin uygun gordugu insanlar arasindan. ve bunun disinda gittikleri evde degil hizmet etmek, el ustunde tutuluyorlar. o evin musafiri, nazlisi oluyorlar. daha kapidan girmeden tatli yediriyorlar gelinlerine, tadi bozulmasin diye.

biz de oyle olalim gelinlerimize. el ustunde tutalim, ogullarimiz kadar sevelim. cunku oyle mutlu olacak cocuklarimiz! bize ne kapali kapilarinin arkasinda gozlemeyi kim yapmis? ozellikle onlar agzinin tadiyla yedikten sonra :)

Canım dün çamaşır filan bskmaya bi mağzaya girdim benle ilgilenen kadında hamileymiş.ben mavi şeylere bakarken erkekmi diye sordu evet dedim.banada herkes erkek diyo dedi.bende şaşkın şaşkın herkes derken diye sordum.mağzaya gelen kadınlardan bahsediyomuş.doktor ne dedi dedim.doktor kız dedi diyo.eee kızdır o zaman dedim.millet neye göre erkek diyomuş sorsaydın bi dedim.erkek güzelleştirirmişte diyo.hay allahın ne kadar çok erkek istiyosa iki kocakarının lafına inancak nerdeyse.sen bakma kimseye doktor kız dediyse kızdır dedim.hemde ilk çocuğuymuş.yani bizim kadınımız bile malesef erkek doğurmayı bi halt sanıyo.evladın kızı erkeğimi olur.ben kızımın bi saç telini bin erkeğe değişmem.önce kızım olması allahın bi lütfu bana.bu arada geç oldu ama herkesin kadınlar günü kutlu olsun

Ahhh ahh mirandam inşallah güçlü kızlarımız da olur, yetiştirmek nasip olur ve dediğin gibi bi ülke oluruz ama cinayetler artiyo ve suçlulari mahkemeler haklı gösteriyo inan eve kargo istemeye korkar oldum çünkü olan hep kadınlara oluyo onlar ne halt yese haklı.. Bangladeş in adetine bayıldım valla yanlış yere gelin gitmisiz biz

Ayy bi de o muhabbet yok mu yok güzelleşirsin, yok karnın sivri olur ben o tırı vırılara hiç mi hiç inanmam ilk çocuğu hemde ne güzel şanslı ama kıymetini bilmiyo ki demek Allah akıl fikir versin önce hemcinslerimize ve fazlasıyla da erkeklere

Gösterirse paşam görücez ama hiç sanmıyorum geçen ay sadece ayak fotosu alabildikyolculukta biraz zorunlu istemeyerek gidicem ama yanlız kalmaktan iyidir canımiyi olduğunu öğreniyim o da yeter inşallah

Kizlar benim karnim cok buyuk degil ama asiri gergin hissediyorum yani patlicakmisim gibi gaz var bide .. siDe durumlar nasil
Biraz yediklerime dikkat edonce o gerginlik hissi biraz azaldi bende baya. Bol lifli yiyecekler tuketmek laizm. Ben oyle rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…