- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.501
28.hafta kontrolum vardı bundan sonra iki haftada bir gel dedi canımKaç haftadalık olduktan sonra 2 hafta bir çağıryor.
Dok sekerim dok. konusa konusa cikacak bunlar disariya. benimkisi gibi kotu babalarin yaninda seninkisi gibi iyi babalarin olmasi da bizim umudumuz. bir de @Berenebru nun babasi gibi... demek ki iyi babalar, kiz evlatlarina deger veren insanlar cogaliyor bu dunyada. insallah daha da cogalacak.
zaman gelecek "kiz dogdu sessizlik oldu" gibi kavramlar yok olacak. biri kiz bebege hamileyim dediginde, karsisindaki "ayy ne guzel, mini sen" diyebilecek "uzulme bir dahaki erkek olur" yerine... baska bir kadin erkek bebege hamileyim dediginde, karsisindaki "hayirli evlat olur insallah" diyebilecek "erkek anasi oldun" modlari yerine..
iste tam da bunlar olabilsin diye yazdim bugun yazdiklarimi. ve de ne guzel cevaplar, ne guzel destekler aldim sizlerden!
Bende mayis annesiyim ilk haftasi kucagima alacagim insAllah 32 haftaligiz bel agrimiz disinde cok şükür bir sorunumuz yok ama bu bel agrisi cok zorluyor beni az kaldi neyseki Rabbim bebeklerimizi saglikli bir sekilde dogurmayi nasip etsin
Canim gözün aydın ne güzel iki gündür gormussun bebisini. Bu kizlar çok fena şimdiden babalara naz yapıyorlar dogunca düşünemiyorum nasılda etraflarında pervane yapacaklar neyseki bizim babalar dünden hazir pervane olmaya. Bu yüzden eslerimiz iyki var ve iyki bebeklerimiz kız olacağı için bize destek olup yanimizdalarDoktora gittik geldik kızlar. Benim minik cadı özeldeki doktor amcasina cok naz yapıyor bu sefer nerdeyse hic poz vermedi. Dün yine de gülümseyen bi poz yakalamıştık. Bugun o da yokkilosu 2095gr çıktı. Malum cihazdan cihaza degisiklik gösteriyor. Nst yapıldı yine cok şükür aceleci bi durum çıkmadı kizım hic sevmiyor o kemeri yaa habire tekmeleyip durdu zilloş Bizden haberler boyle 2 haftada bir görüyorum artık kızımı bu iş cok sardi bana
Hepimiz miniklerden güzel haberler alalim inşallah
Lohusa pijamamizi tatlımBen görmedim
İyi düşünmüşsün canım güzel olur tabi o şekilde değerlendirmenTeşekkürler canim ayy hic alasim yokken aldim bende sen bak begenirsen al sampuanlari hastanede kullanmasam bile esim yazlari denize gidiyor o zaman kullanir dedimcantasinida kizimin taraklarini felan toplarim diye dusundum hastaneden sonra cok islevli oldu
kalmaz mi! benim ablam tip fakultesini kazanip doktor olacagini soylemeye geldiginde, eli ayagi titriyordu korkudan. ya beni okula gondermezlerse diye!Aynen öyle canim kiz yada erkek evlatlarimiz hayirli ve iyi insanlar olsunlar hepbaban icin birsey diyemem ama kaybeden o olmus sizin gibi cocuklarini kaybetmis benim babamin tarafindada kizlar pek rabet gormezdi eskiden dedem bile kiz oldugumuz icin bizi hep torundan saymazdi amcamin 5 erkek cocugu oldugu icin galiba ama rahatsizlandiginda herkese ve bize çok güzel birsey gosterdi o zaman anladim ki dedem bizi gercekten sevmis ama sevgisini gosterememis. Allah mekanini cennet eylesin. Ayy bu konuda ne kadar doluymusum ben onu farkettim. Kizim oldugunu duyan kimseden kotu bir cevap almadim ama zamaninda yasadiklarimiz baya icimde kalmis
hepimizin temennisi o hayatim! kizlarimiz ozgurce yasayabilsin bu toplumda!Iyi geceler kızlar iki gündür pek giremedim ne çok konusmussunuz oku oku bitiremedim
esmerim0786 canın başın sağolsun çok zor bilirim bende bikac sene önce kaybettim anneannemi 3gun içinde aniden vefat etti yikilmistik gitmek istediğini anlıyorum ama içimizdeki canlar bize emanet Allah onların yokluğunu göstermesin
cancat canım çok güzel olmuş mor olan daha güzel ve kalpler ayrıca kabarık olmasi daha cici durmuş tutu gibi
miranda_1986 canım ne güzel soylemissin sen gibi düşünen erkek anneleri oldukça kızlarımız daha iyi bir nesilde yaşayacaklar ve bizimde gözümüz arkada kalmayacak
Valla oyleydi canim pek gönülsüz gittim ama cok iyi geldi :)Ne güzel iç açıcı bir yer orasıgünaydın
Teşekkür ederim tatlım evet gördüm minişimi ve cok mutlu oldumCanim gözün aydın ne güzel iki gündür gormussun bebisini. Bu kizlar çok fena şimdiden babalara naz yapıyorlar dogunca düşünemiyorum nasılda etraflarında pervane yapacaklar neyseki bizim babalar dünden hazir pervane olmaya. Bu yüzden eslerimiz iyki var ve iyki bebeklerimiz kız olacağı için bize destek olup yanimizdalar
Canım çok fazla bitki çaylarını hamilelikte onermiyolar buhara dur biraz nefesin açılır en azından ama dikkat et çok sıcak olmasın yanma tuzlu su yapabilirsin burnuna cekmek için biraz c vitamini al meyvelerdenKızlar biraz gribim bi kaç gündür.bugün 2 büyük çay bardağı ıhlamur içtim.bitane daha içsem zararı olmaz dimi?hiç nefeste alamıorum ya burnum tıkalı inş.geçer hemen
Bence çok güzel canım ben çok begeniyorim bu besikleri tutu de çok güzel durur az da olsa kullanirsin diğer bebeğinde de kullanirsin sonra öyle düşünme 8 ay da az bi zaman değil kiKızlar arkadaştan bu bambu beşiği aldık yazın kullanmak için oturma odasında otururken tv izlerken yanımızda olsun diye zaten en fazla 7-8 ay kullanilabiliyormus şimdi alıncada pek içime sinmedi almasamiydik çok yer kaplıyor falan diye buna alısırsa kendi besigine alısmakta zorlanirmi kullanmazsamda esimde gittik taa nerden aldık dicek etrafına cancat in yaptığı gibi tutu yapayım diyorum hem bunda hemde hastanedeki yatakta kullanırım diyorum napsam sizceEki Görüntüle 1791478
Ya ben bu sepetleri cok seviyorum aslinda. bebek dedigin bunda yatar bence :) ama ben de almadim yerim olmadigi icin.Kızlar arkadaştan bu bambu beşiği aldık yazın kullanmak için oturma odasında otururken tv izlerken yanımızda olsun diye zaten en fazla 7-8 ay kullanilabiliyormus şimdi alıncada pek içime sinmedi almasamiydik çok yer kaplıyor falan diye buna alısırsa kendi besigine alısmakta zorlanirmi kullanmazsamda esimde gittik taa nerden aldık dicek etrafına cancat in yaptığı gibi tutu yapayım diyorum hem bunda hemde hastanedeki yatakta kullanırım diyorum napsam sizceEki Görüntüle 1791478
Canım böyle içine yatırıyosun kenarlarından fermuarını çekiyosun üstüde şapka gibi örtüyosun ikide kulpu var oralardan tutuyosun.onla çıkıyo hastaneden.o senin resmini koyduğuna 2 aylıkken anca yatar.Puset hangisi oluyor? Ben isimlerini karıştırıyorum artık
En son isyan edip alıp kucağıma getireceğim çocuğumu
Bence kullanilir canim yaaa.Kızlar arkadaştan bu bambu beşiği aldık yazın kullanmak için oturma odasında otururken tv izlerken yanımızda olsun diye zaten en fazla 7-8 ay kullanilabiliyormus şimdi alıncada pek içime sinmedi almasamiydik çok yer kaplıyor falan diye buna alısırsa kendi besigine alısmakta zorlanirmi kullanmazsamda esimde gittik taa nerden aldık dicek etrafına cancat in yaptığı gibi tutu yapayım diyorum hem bunda hemde hastanedeki yatakta kullanırım diyorum napsam sizceEki Görüntüle 1791478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?