2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Aynen öyle canim kiz yada erkek evlatlarimiz hayirli ve iyi insanlar olsunlar hep baban icin birsey diyemem ama kaybeden o olmus sizin gibi cocuklarini kaybetmis benim babamin tarafindada kizlar pek rabet gormezdi eskiden dedem bile kiz oldugumuz icin bizi hep torundan saymazdi amcamin 5 erkek cocugu oldugu icin galiba ama rahatsizlandiginda herkese ve bize çok güzel birsey gosterdi o zaman anladim ki dedem bizi gercekten sevmis ama sevgisini gosterememis. Allah mekanini cennet eylesin. Ayy bu konuda ne kadar doluymusum ben onu farkettim. Kizim oldugunu duyan kimseden kotu bir cevap almadim ama zamaninda yasadiklarimiz baya icimde kalmis

Son düzenleme:
Bende mayis annesiyim ilk haftasi kucagima alacagim insAllah 32 haftaligiz bel agrimiz disinde cok şükür bir sorunumuz yok ama bu bel agrisi cok zorluyor beni az kaldi neyseki Rabbim bebeklerimizi saglikli bir sekilde dogurmayi nasip etsin

Hayirla saglikla kucagina alirsin inşallah canim bebegini cinsiyetiniz nedir. O bel agrisi hepimizde var ne yazikki bir tedaviside yok diyor doktorlar

Canim gözün aydın ne güzel iki gündür gormussun bebisini. Bu kizlar çok fena şimdiden babalara naz yapıyorlar dogunca düşünemiyorum nasılda etraflarında pervane yapacaklar neyseki bizim babalar dünden hazir pervane olmaya. Bu yüzden eslerimiz iyki var ve iyki bebeklerimiz kız olacağı için bize destek olup yanimizdalar

İyi düşünmüşsün canım güzel olur tabi o şekilde değerlendirmenacaba bugüne özel bi indirimmiydi malum günden dolayı.yarında bizim yoğun geçecek önce kontrol sonra aydına yolculuk..inşallah gidebilirim

Iyi geceler kızlar iki gündür pek giremedim ne çok konusmussunuz oku oku bitiremedim
esmerim0786 canın başın sağolsun çok zor bilirim bende bikac sene önce kaybettim anneannemi 3gun içinde aniden vefat etti yikilmistik gitmek istediğini anlıyorum ama içimizdeki canlar bize emanet Allah onların yokluğunu göstermesin
cancat canım çok güzel olmuş mor olan daha güzel ve kalpler ayrıca kabarık olmasi daha cici durmuş tutu gibi
miranda_1986 canım ne güzel soylemissin sen gibi düşünen erkek anneleri oldukça kızlarımız daha iyi bir nesilde yaşayacaklar ve bizimde gözümüz arkada kalmayacak

kalmaz mi! benim ablam tip fakultesini kazanip doktor olacagini soylemeye geldiginde, eli ayagi titriyordu korkudan. ya beni okula gondermezlerse diye!
dusunsene simdi, senin cocugun bir gun cikip gelip sana doktor olacagim diyecek ve sen buna uzuleceksin. nasil da imkansiz geliyor degil mi kulaga? ama biz yasadik iste bunlari.

hepimizin temennisi o hayatim! kizlarimiz ozgurce yasayabilsin bu toplumda!

Teşekkür ederim tatlım evet gördüm minişimi ve cok mutlu oldum aynen canim cok haklısın kızlarımız cok sanslı babaları kızlarıyla vakit gecirecegi günleri iple çekiyor 12. Haftada hastanedeki doktor erkeğe benziyor sanki dediğinde eşimin suratı öyle düşmüştü ki o gün anladım kızını ne kadar cok istediğini Allah onları başımızdan eksik etmesin

Kızlar arkadaştan bu bambu beşiği aldık yazın kullanmak için oturma odasında otururken tv izlerken yanımızda olsun diye zaten en fazla 7-8 ay kullanilabiliyormus şimdi alıncada pek içime sinmedi almasamiydik çok yer kaplıyor falan diye buna alısırsa kendi besigine alısmakta zorlanirmi kullanmazsamda esimde gittik taa nerden aldık dicek etrafına cancat in yaptığı gibi tutu yapayım diyorum hem bunda hemde hastanedeki yatakta kullanırım diyorum napsam sizce

Kızlar biraz gribim bi kaç gündür.bugün 2 büyük çay bardağı ıhlamur içtim.bitane daha içsem zararı olmaz dimi?hiç nefeste alamıorum ya burnum tıkalı inş.geçer hemen
Canım çok fazla bitki çaylarını hamilelikte onermiyolar buhara dur biraz nefesin açılır en azından ama dikkat et çok sıcak olmasın yanma tuzlu su yapabilirsin burnuna cekmek için biraz c vitamini al meyvelerden

Türk kadını çekicidir;
İşe başlarken besmele çeker,
Kendini naza çeker,
Altını gümüşü kendine çeker,
Alışverişte başı çeker,
Yüz çifti olsa da vitrindeki o ayakkabıya iç çeker…
Bekârken abisinden çeker,
Evlenir; kaynanadan çeker,
Yapılanları sineye çeker,
Ama aldatılırsa korku filmi çeker!..
Kâğıttan bigudi yapar fön çeker,
Gecenin bi yarısı canı tatlı çeker,
Hamarattır; mutfağa girdi mi ziyafet çeker,
Kibrit kutusu kadar peynirle açlık çeker,
1.5 İskenderin yanına diyet içecek çeker!
Anadır; doğum sancısı çeker,
50 yaşında bile olsa evladının kulağını çeker,
ATM’den parayı elini ekrana siper eder de çeker,
Eninde sonunda annesine çeker…
Sağlam laf sokar şimşekleri üzerine çeker,
Başa çorap örer kenarına tığla zincir çeker,
Kavga esnasında saç çeker,
Hoşuna gitmeyen durumlarda “Cık cık cık” çeker,
Cevaplardan çok soruya dikkat çeker,
Demir eksikliği, vitamin eksikliği en çok da ilgi eksikliği çeker,
Çoluk çocuğa karışınca çok şeyden elini eteğini çeker,
Evlada kızdığında bilgisayarın fişini çeker,
Eve geç gelen sıpayı sorguya çeker üstüne fırça çeker,
Şifacıdır; sırta bardak çeker,
Perdeleri sıkı sıkı çeker, yorganı da üstünüze çeker,
Bulaşığa girişirken kolları dirseğe çeker,
Elektrik süpürgesiyle vura vura ayakları kenara çeker,
Dikkat; gölgesinden hızlı terlik çeker!..
O eteğe gireceğim diye göbeği içine çeker,
Topuklu ayakkabılar yüzünden halayda, yağmurlu havada, yokuşta patinaj çeker,
Güne gittiği gün hazımsızlık çeker…
Geç gelen kocaya zılgıt çeker,
6.ncı hisle yapılan tüm ‘yaramazlıkların’ röntgenini çeker!
Buket çiçek görünce iç çeker,
Tek kaşı kaldırmak suretiyle ihtar çeker,
Sabrı taşarsa bombanın pimini çeker!..
Dişle tır çekmek de neymiş, dişini tırnağına takar evin bütün yükünü çeker,
Kıymetinin anlaşılacağı günü iple çeker....

Bence çok güzel canım ben çok begeniyorim bu besikleri tutu de çok güzel durur az da olsa kullanirsin diğer bebeğinde de kullanirsin sonra öyle düşünme 8 ay da az bi zaman değil ki

Ya ben bu sepetleri cok seviyorum aslinda. bebek dedigin bunda yatar bence :) ama ben de almadim yerim olmadigi icin.
yine de alan herkes cok memnun. kimi zaman kadinlar salonda uyuyorlarmis eslerini uyandirmamak icin oyle zamanlarda cok lazim oluyor diyorlar. bir de bebek mevlutu falan yaparken hep icine yatiriyormussun.
bence cok fazla masraf yapmadiysan birak kalsin. zaten almissin :)

Puset hangisi oluyor? Ben isimlerini karıştırıyorum artık

En son isyan edip alıp kucağıma getireceğim çocuğumu
Canım böyle içine yatırıyosun kenarlarından fermuarını çekiyosun üstüde şapka gibi örtüyosun ikide kulpu var oralardan tutuyosun.onla çıkıyo hastaneden.o senin resmini koyduğuna 2 aylıkken anca yatar.

miranda_1986 ahhh ahh erkek egemen bir toplumda, eşitliğin olmadığı bir toplumda yaşıyoruz, öyle ki çok iyi tanıdığım bir kadın (doktor), kocasının kendisini aldatıp, adam yerine koymamasinin nedeninin oğlu olmadığından dolayı saniyo be hey kadın sana spermi o verdi diyesi geliyo insanın cahilce insanlar çok umarım bizim oğlumuz kadının kıymetini bilen, kendinden ezik görmeyen, saygılı olacaklar ben o yüzden kendimi şanslı hissediyorum ki bilinçli bir anneyim, gelinim de çok şanslı diyorum şimdiden.. Kaynanamin yaptığı hatayı düzeltmek baya zamanımı aldı çünkü eşim artık her şeyle ilgili sorumluluk aliyo hatta geçen gözleme yapti kaynanam kim yaptı dedi soruya bak! Eşim ben yaptım deyince bi dalga geçti güldü ki vallahi yolasim geldi yeminle el ustunde tutmuş çocuklarını ama gelinler her şeyi yapmak zorunda gibi goruyo ben diğer gelinlerine benzemem ama bunu o da ogreniyo eltilerim desen oğlum olacak diye bana karşı bi tripler, kıskanç tavırlar (zaten ikiz eltilerim ve çok güzel ikişer kızları var) ama akıl noksan işte ya ne yapacan hamileliğimin ilkinde kız hissediyorduk ve bunlar tutturdu bizimki kız oldu seninki erkek olcak daha 5 haftalık ve ben kızım olacak hissettiğimi söyledim ama küçük kızı bile yenge oğlun olacakmış diyo manyak karı 5 haftalık bebeğin cinsiyetini belirledi ve bebeğim boş keseydi simdi kini de erkek hissettik öyle oldu Allah bize bağışlasn ama o karılar bana cephe aldı böyle kadınlar da var işte

Bence kullanilir canim yaaa.
Cokjta sirin ben cok seviyorum bu besikleri. Sadece cok uzun sure kullanilmadigi ve sonrassinda koyacak yerim olmadigi icin almamistim ben.tutu de iyi fikir etrafiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…