2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın canım amin arada bir malesef oluyor üzücü şeyler ve ister istemez bebislerimizi de üzüyoruzinşallah bundan sonra olmaz bi daha şimdi iyisin dimi?

Günaydın canım amin arada bir malesef oluyor üzücü şeyler ve ister istemez bebislerimizi de üzüyoruzinşallah bundan sonra olmaz bi daha şimdi iyisin dimi?
Eh işte canım uykusuzum biraz ama evdeyim nasılsa dinlenirim güzelce inşallah. Teşekkür ederim düşünceli arkdaşım ya kızım annesine destek hep

bence yine dikkat et ama çok da yıpratma kendini. cihaza göre bile oynuyor değerler zaten çok da kritik bir seviye değil.hem doktoruna güven bence, dahiliyeciler normale göre değerlendiriyor olabilirler.

Evet canım dediğim bu.küçücük bebebiş bunda daha rahat olur.öbürü çok dik.ben buna koycam.

Günaydın kızlar

Bu gebelikte epey yavaş hareket ediyorum

İlk gebeligimde bu aylarda hala çok enerji doluydum daha kilolu olmama rağmen

Yaş ilerliyor herhalde

Genç yaşta anne olmak daha iyiymiş anladım

Bu hafta sonu kan uyuşmazlığı iğnemi olacağım Dr kontrolü var

Bakalim oğlum kaç kilo almış nasilmis:)

Günaydın guzeller Bugün izinden önce son iş günümüz yarın iznimizi başlatiyoruz mudur haftayı da kapatirsin artık dedi oldu canım dönemi de kapatalim artık istersen ben yarın baslatacagim tabiki oğlumla evde keyif yapma zamanımız geldi darısı bekleyenlere olsun

Evet canım dediğim bu.küçücük bebebiş bunda daha rahat olur.öbürü çok dik.ben buna koycam.
Diğerinden hiç almayacak mısın? Offff bu işler de pek bir zormuş. Bunun da her yeri kapalı bilemedim sanki çok kullanamayacak gibiyim.

Bizim arabamız var, şeytan diyor kucaklayıp götür her yere, büyüyünce de koyuver oto koltuğuna

Hepsini alıp garantileyebilirim de hem israf hem de evde hep yer kaplayacaklar.

Ne kapatıyormuşsun, sanki dünyayı biz kurtaracağız. Al raporunu geç dinlen miss gibi. Benim de 2 haftam kaldı, tam son haftamda pazar günü veli toplantısı koyacaklarmış pazar gününe, zaten gidiyorum hiç beklemeyin toplantıya beni demeyi düşünüyorumm.
İş görmezlik Raporunu yarın mı alacaksın bugün mü?

ayriyeten kizlar kucuk bi park yatagin yaninda boyle bi yatak yaptirmayi dusunuyorum kendisi giril cikar rahat rahat 4 5 yasina kadarda kullanir sizce nasil yatak modeli
Cnm benim kızım hiç yatmadi içinde diyebilirim inşallah şimdi oğlum yatar
Biz daha alcakta ve hizli sallanan başka iki beşik almak zorunda kaldık onlarda uyudu kizim

Yarın alacağım tatlım.. Artık okulun merdivenleri gözümde dağ gibi duruyo, erkek değil mi ne anlar, basit dusunuyorlar bu keyfi bi durum sanki izne ayrıldığın için katılmak zorunda değilsin sende ve ayrıca neden haftasonu hafta içi boş zaman mi yok haftasonu na bakan bile gelmek zorunda değil dedi öğretmenler için hadi bakalım az kalmış seninde

Tatlım sen puseti al zaten bel desteği de satılıyor onu da al kullanışlı hemde oto koltuğu şeklinde alirsan anakucagi-puseti arabada daha rahat kullanirsin canım ben almakta kararliyim

Eh işte canım uykusuzum biraz ama evdeyim nasılsa dinlenirim güzelce inşallah. Teşekkür ederim düşünceli arkdaşım ya kızım annesine destek hep
Ah ah cok cabuk alıştık varliklarina zaten onlar olmasaydı onlara kavusmanin hevesi olmasaydı eminim bu süreç cok daha zor gecerdi. Iyiki miniklerimiz bizimle güzel hayaller kuralım, canımızı hic sıkmayalım onlar da uzulmesin

Günaydın güzel mayıs anneleri ve onlardan güzel ve tatlı bebişler bugün bizim doktor kontrolümüz var.kızımı çok merak ediyorum inş.bize güzel pozlar verir.hayırlı güzel haberlerle geliriz
Hadi bakalım annesi prenses güzel güzel pozlar versin inşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…