- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.561
Günaydın canım aminGünaydın herkesedün zormbir gün geçirdim moralim bozuk ve stresliydim kızıma yansıtmamak için kendimş frenlemeye çalışsam da başaramadım galiba gece ne o uyudu ne ben bu seferde ona yansıttıgım için kafaya taktım onu üzmeye ne hakkım var ki ama elimde değil inşallah bebişlerimiz sağsalim gelir bütin dertler sıkıntılar kaybolur gider
Eh işte canım uykusuzum biraz ama evdeyim nasılsa dinlenirim güzelce inşallah. Teşekkür ederim düşünceli arkdaşım yaGünaydın canım aminarada bir malesef oluyor üzücü şeyler ve ister istemez bebislerimizi de üzüyoruz inşallah bundan sonra olmaz bi daha şimdi iyisin dimi?
Benim kadın dogumcuda çok rahat davrandı yüksek değil dedi de dahiliye öldürdü üzerime toprak attı resmen, biraz dikkat edeyim bari, şeker olcum cihazi verdi olcuyorum 100 un altına düşmüyor pek, kayinvalideminki biraz daha az olcuyor ondan hangisi doğru almadım yâ
Evet canım dediğim bu.küçücük bebebiş bunda daha rahat olur.öbürü çok dik.ben buna koycam.Benim portbebe dediğim sanırım senin dediğin:
Bir de bunu mu almak lazım? Ben birkaç kere bebek çıkarılırken denk geldim, o bebek taşıma için olan anakucağına koymuşlardı. Kafam karman çorman oldu valla.
Diğerinden hiç almayacak mısın? Offff bu işler de pek bir zormuş. Bunun da her yeri kapalı bilemedim sanki çok kullanamayacak gibiyim.Evet canım dediğim bu.küçücük bebebiş bunda daha rahat olur.öbürü çok dik.ben buna koycam.
Günaydın guzellerBugün izinden önce son iş günümüz yarın iznimizi başlatiyoruz mudur haftayı da kapatirsin artık dedi oldu canım dönemi de kapatalim artık istersen ben yarın baslatacagim tabiki oğlumla evde keyif yapma zamanımız geldi darısı bekleyenlere olsun
Çok geçmiş olsun canım benim tez vakitte iyilesirsin inşallahSaol cnm.dediklerini uyguladım nefesim biraz açıldı.bugün doktor kontrolümde var o da bişiler verir inş.hamilelikte hastalık çok zor ya
Cnm benim kızım hiç yatmadi içinde diyebilirim inşallah şimdi oğlum yatarayriyeten kizlar kucuk bi park yatagin yaninda boyle bi yatak yaptirmayi dusunuyorum kendisi giril cikar rahat rahat 4 5 yasina kadarda kullanir sizce nasil yatak modeli
Hadi hayırlı olsun tatlım
Yarın alacağım tatlım.. Artık okulun merdivenleri gözümde dağ gibi duruyo, erkek değil mi ne anlar, basit dusunuyorlar bu keyfi bi durum sankiNe kapatıyormuşsun, sanki dünyayı biz kurtaracağız. Al raporunu geç dinlen miss gibi. Benim de 2 haftam kaldı, tam son haftamda pazar günü veli toplantısı koyacaklarmış pazar gününe, zaten gidiyorum hiç beklemeyin toplantıya beni demeyi düşünüyorumm.
İş görmezlik Raporunu yarın mı alacaksın bugün mü?
Tatlım sen puseti al zaten bel desteği de satılıyor onu da alDiğerinden hiç almayacak mısın? Offff bu işler de pek bir zormuş. Bunun da her yeri kapalı bilemedim sanki çok kullanamayacak gibiyim.
Bizim arabamız var, şeytan diyor kucaklayıp götür her yere, büyüyünce de koyuver oto koltuğuna
Hepsini alıp garantileyebilirim de hem israf hem de evde hep yer kaplayacaklar.
Ah ah cok cabuk alıştık varliklarina zaten onlar olmasaydı onlara kavusmanin hevesi olmasaydı eminim bu süreç cok daha zor gecerdi. Iyiki miniklerimiz bizimle güzel hayaller kuralım, canımızı hic sıkmayalım onlar da uzulmesinEh işte canım uykusuzum biraz ama evdeyim nasılsa dinlenirim güzelce inşallah. Teşekkür ederim düşünceli arkdaşım yakızım annesine destek hep
Hadi bakalım annesi prenses güzel güzel pozlar versin inşallah sizeGünaydın güzel mayıs anneleri ve onlardan güzel ve tatlı bebişlerbugün bizim doktor kontrolümüz var.kızımı çok merak ediyorum inş.bize güzel pozlar verir.hayırlı güzel haberlerle geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?