2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
M Mjdmjd tatlım yolculuk nereye bibde bugun mu paşanın randevusu neff1316 bayiliyorum senin ali kaana maşallah sari sarı yaaa .. Bende sarışınım ya eşim de baya bir esmer acaba nasıl olacak
Aydına gidicem canım eşimin fuarı var 4 gün yok babamlarda kalıcam bende:)evet tatlım bugün 11:45 te ayy çok heyecanlıyım tansiyon çıkmaz inşallah yine

ne güzel yazmışsın canım, kesinlikle bu bilinçle yetiştirdiğimiz çocuklarımız sayesinde hayatı daha da anlamlandıracağız. Eline yüreğine sağlık!

Evet bende oyle biliyorum. Bende bebeklighimde sariymisim. Simdi daha bi esmerim Esimde simdi kumral ama bebekken oda sariymis. Kizcemde sanki kara kiz olcakmis gibi geliyor bana
Bende küçükken sarıymışım büyüdükçe bende esmerleşmişim.eşim daha bi akça pakçadır.kızımda ben gibi çok beyaz değil.

Aydına gidicem canım eşimin fuarı var 4 gün yok babamlarda kalıcam bende:)evet tatlım bugün 11:45 te ayy çok heyecanlıyım tansiyon çıkmaz inşallah yine
Ayyy bisey kalmamış bak yaz bize de anne-baba yanı gibisi var mı yolun açık olsun canım teker üzerinde gitme bak

Tatlim tipi aynı ben ama teni için merak icindeyiz bari o kısmı babaya çekse de sevinse hayırlısı olsun bakalim
Ay benzeyince pek bi seviniyolar sorma.benim kız babaya daha çok benziyo.buda ona benziycek sanki.bi gözleri bana benziycek gibi bunun.eşimin gözleri küçük ve çekiktir.kızımında öyle.oğlum ben gibi badem gözlü olcak gibi

Yerim onun atarlarini inşallah ikincisi daha sakin olur annesi ama alikaan yoldan çıkarma planlarına çok önceden başlamışti bilemicem
Dimi yaa kavga etceklerrdi bol bol
Hic olmazsa birbirlerine sararlar bende oturur onlari izlerim hayaller boyle bakalim hayatlar ne olcak

Tatlım sen puseti al zaten bel desteği de satılıyor onu da al kullanışlı hemde oto koltuğu şeklinde alirsan anakucagi-puseti arabada daha rahat kullanirsin canım ben almakta kararliyim
Canım bel desteği dediğin böyle bişeymi sanki bunla çıkaramayız gibi geldi bana ama kararsız kaldım bende.pusetin içinde beyaz minder gibi bişey var?

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 47
Hadi yaaa ama bu mudurun keyfine kalmış birşey değil ki ne derse desin ayrilsalarmiş aktarma yapamayacaklarsa bu kadarina karismaya haklari yokbu yasal izin yanı sonucta keske karistirtmasalarmis senin izinden onceyse gitmen gerekir yaa değil mi

canım benim de 32. haftam yakında dolacak. yarın doktora kontrole gidince soracağım ama şimdiden ögrensem de fena olmaz.
bu raporu iznin başladığı gün mü alıyorsun yoksa bir hafta on gün önceden de alınıyor mu?
fena ağırlaştım zaten bu şirket için bir gün bile çalışmak zul geliyor bana. evimde dinlenmek istiyorum kızımla artık.

Son düzenleme:
Canım bel desteği dediğin böyle bişeymi sanki bunla çıkaramayız gibi geldi bana ama kararsız kaldım bende.pusetin içinde beyaz minder gibi bişey var?
Bu kendiliğinden var içinde sanırım aynı böyle gibi ama bel boşluğu kalın baya ve boşluğu dolduruyor netten yaz çıkar tatlım

Ayyy bisey kalmamış bak yaz bize de anne-baba yanı gibisi var mı yolun açık olsun canım teker üzerinde gitme bak
Evett çok az kaldıaynen tatlım çok uzun değil en fazla 2 saat sürer ama sıkılırsam dura dura gideriz artık.önde oturuyorum en sarsılmayan yer orası gibi geliyo bana

Sanırım 32+0 da o gün aliniyo yarın alınca yazarım tatlım ayrıntıları hakikaten zorluyor artık bebişler sende gittiğinde sor onun için ne Zaman geleyim diye

Evett çok az kaldıaynen tatlım çok uzun değil en fazla 2 saat sürer ama sıkılırsam dura dura gideriz artık.önde oturuyorum en sarsılmayan yer orası gibi geliyo bana
Aynen bana da orası rahat geliyooo miraç paşa nasıl pozlar verecek bakalım annesine

Bende travel araba almistim. Oto koltugunu tasimak icinde kullandim ilk zamanlar. Ama arabada onun icinde pek durmadi. Zatrn nilk alti ay cok aglayan bi cocuktu. Genrl olarak gittigimiz yerlerden apar topar onun cigliklariyla kalkiyoduk

Artık bebişin huyu da kısmet işi bilemiyoruz, belki önemsiz görüğümüz bir şeye çok ihtiyacımız olacak, belki de çok önemli zannettiğimizin yüzüne bile bakmayacağız.

İşte bunların hepsi deneyimsizlik

Oyyy nasıl güzel bakışları olur annesi o zaman sizin baba triplenmez hiç nasılsa ona benzeyen prensesi var çekik gözler kızlara çok yakisiyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…