- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.621
site güvenilir mi acaba kac defa alışveriş yaptınızCanım burdan alan oldu bayağı, birissine adli siteden aldım.
Hadi yaaa ama bu mudurun keyfine kalmış birşey değil ki ne derse desin ayrilsalarmiş aktarma yapamayacaklarsabu kadarina karismaya haklari yokbu yasal izin yanı sonucta keske karistirtmasalarmis senin izinden onceyse gitmen gerekir yaa değil mi
Annesi bilinçli eminim çok iyi anlaşırlar ve bazen seni ayakta uyuturlar bir olupDimi yaa kavga etceklerrdi bol bol
Hic olmazsa birbirlerine sararlarbende oturur onlari izlerim hayaller boyle bakalim hayatlar ne olcak
diye güvenilir mi acaba kac defa alışveriş yaptınız
O konuda haklisin bak bana izne çıkacağımi bile bile yeni öğrencilerle gorusme talep ediyorlar gorusuyorum ama takibini yapamayacagim için hiç bir anlamı olmayacak, acil değilse değil mi.. Daha ne yapsın kadın yaa 37 haftalık da bi zahmet çalışmasın yaa bende 36 ya kadar en son çalışabilir anneler diye biliyorum amaKadın zaten kalmadı. Hani 32 de ayrılacak olsa, yeni öğretmen bulana kadar 1 hafta diye rica edebilirler de kadıncağız zaten 37 de ayrılıyor ne yapsın. Aslında müdürümüz anlayışlı biridir böyle bir şey demesine çok şaşırdım.
Toplantıya da zaten devamında okulda olup takip yapamayacağımdan katılmayayım dedim. Çünkü velilerle görüştükten sonra devamında işbirliği oluşturacak zamanım olmayacak. Azıcık da şımarıklık ediyor olabilirim tabii.
Baya yaptık burdan tatlım güvenilirsite güvenilir mi acaba kac defa alışveriş yaptınız
O konuda haklisin bak bana izne çıkacağımi bile bile yeni öğrencilerle gorusme talep ediyorlar gorusuyorum ama takibini yapamayacagim için hiç bir anlamı olmayacak, acil değilse değil mi.. Daha ne yapsın kadın yaa 37 haftalık da bi zahmet çalışmasın yaa bende 36 ya kadar en son çalışabilir anneler diye biliyorum ama
Miraç bu konuda kızlardan daha nazlı çıktı teyzesiiAynen bana da orası rahat geliyooo miraç paşa nasıl pozlar verecek bakalım annesine
lavin ürünün geldiyse pijamanın resmini çekip atar mısın? kalitesi nasıl? çok ucuz geldi banaCanım burdan alan oldu bayağı, birissine adli siteden aldım.
Kizlar benim karnim cok buyuk degil ama asiri gergin hissediyorum yani patlicakmisim gibi gaz var bide .. siDe durumlar nasil
Yerimmm naziniiii bizimkide en sonunda güzel poz verdi ama eller yüzü kapanıyordu aradaMiraç bu konuda kızlardan daha nazlı çıktı teyzesiien son ayrıntılıda gördük paşanın yüzünü biraz artistte kendileri
Ayy inşaallah tatlım ya 1 ayı geçti göremedim kızımı çok heyecanlıyımHadi bakalım annesi prenses güzel güzel pozlar versin inşallah size
Baya buyudu gobus canim. İnsallah defne de buyumustur.çok tatlı olmuş göbüşün de ali kaan süper yaa maşallah bayıldım hareketlerine
Oo baya olmuş artık daha sık çağırır annesiAyy inşaallah tatlım ya 1 ayı geçti göremedim kızımı çok heyecanlıyım
Ewet cnım ya inşaallah bakalım bende öyle ümit ediyorumOo baya olmuş artık daha sık çağırır annesi
yönetmeliğe göre "en fazla doğumdan 3 hafta öncesine kadar" diyor canım. ancak 32 den sonra doktorunuz çalışamaz raporu verirse hiçbir amirin birşey demeye hakkı yok. belki erken doğum riski var yatış gerekli iş yerinde mi doğuralım? çok kızıyorum bu anlayışsız yöneticilere...O konuda haklisin bak bana izne çıkacağımi bile bile yeni öğrencilerle gorusme talep ediyorlar gorusuyorum ama takibini yapamayacagim için hiç bir anlamı olmayacak, acil değilse değil mi.. Daha ne yapsın kadın yaa 37 haftalık da bi zahmet çalışmasın yaa bende 36 ya kadar en son çalışabilir anneler diye biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?