2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Kadın zaten kalmadı. Hani 32 de ayrılacak olsa, yeni öğretmen bulana kadar 1 hafta diye rica edebilirler de kadıncağız zaten 37 de ayrılıyor ne yapsın. Aslında müdürümüz anlayışlı biridir böyle bir şey demesine çok şaşırdım.

Toplantıya da zaten devamında okulda olup takip yapamayacağımdan katılmayayım dedim. Çünkü velilerle görüştükten sonra devamında işbirliği oluşturacak zamanım olmayacak. Azıcık da şımarıklık ediyor olabilirim tabii.

Dimi yaa kavga etceklerrdi bol bol
Hic olmazsa birbirlerine sararlar bende oturur onlari izlerim hayaller boyle bakalim hayatlar ne olcak
Annesi bilinçli eminim çok iyi anlaşırlar ve bazen seni ayakta uyuturlar bir olup sonuçta planlar hazır yaramazlık yapacaklar sanslilar yaaa inşallah bizimde ilerde sağlıklı kardeşlerimiz de olur arayi uzatmamayi düşünüyo annesi

miranda_1986 harika yazmışsın canım dün. gözlerim dolarak okudum. noktası virgülüne altına imzamı atarım ben de.
bizim ailede çok kız var bir de erkek sevelim diye erkek istemiştim ben. benim gibi bir feministin asla kız bebek istememesi düşünülemez ama salt sevgisini tadalım diye istemiştim ve kız olduğunu duyunca az da olsa - utanarak söylüyorum - üzülmüştüm.
ama aylar geçtikçe nasıl da hatalı olduğumu anlıyorum. çok şanlıymışım. kız annesi olacağım !
kız olduğunu görümceme ilk söylediğimde bana - olsun sağlıklı olsun da- demişti. o zaman ayılamamıştım. sanki benim kızım çok kötü bir haberdi. düşündükçe sinir olmuştum. ama artık takmıyorum. onu hiç kimse sevmese bile ben seveceğim tüm dünyaya inat. babası da ilk başlarda kız olduğuna inanmak istememişti ama şimdi çok seviyor kızını ve sabırsızlıkla bekliyor.
güzel kızımın kendine güvenen, erkekler karşısında asla farklı ve ezik olduğunu düşünmeyen bir kadın olarak yetişmesi için elimden geleni yapacağım.
benim yetiştirildiğim gibi - sen kızsın- kız kısmı şöyle olur böyle olur - laflarını asla duymayacak. en azından benden. şimdiden kendimi buna hazırlıyorum. çünkü Türkiye gibi bir ülkede kadın olacak, kendi yaşadıklarımı düşünerek onun için endişelenmekten de kendimi alamıyorum..

O konuda haklisin bak bana izne çıkacağımi bile bile yeni öğrencilerle gorusme talep ediyorlar gorusuyorum ama takibini yapamayacagim için hiç bir anlamı olmayacak, acil değilse değil mi.. Daha ne yapsın kadın yaa 37 haftalık da bi zahmet çalışmasın yaa bende 36 ya kadar en son çalışabilir anneler diye biliyorum ama

Yok tatlım 37 yi tamamlayana kadar çalışabiliyorsun.

Ben görüşme yaparken bilgilendiriyorum ben ayrılacağım, yerime gelen arkadaşla tekrar görüşüp devamını getirin diye.

Günaydın güzel anneler
2haftaddr sıkıntılı gunler geciriyorus kızımla
Kasik agrilarimdan dolayı doktora gittim nstde sancı göründü daha 28+4tuk
2gün boyunca takibin yapılmadı baya geçmedi sancı taburcu olup geçen haftayı evde istirahati geçirdim
Ptesi kontrole gittim iyi bi sorun yok dedi ben istediğim için bu haftada rapor verdi sukur 30 haftalık olduk inşallah kalanını atlatiris sıkıntısız
Bu hafta cok sukur kendini iyi hissediyorum gayet yapacak bi suru İs var işlere girisesim var ama korkuyorum bi yandan da bilemedim

Kizlar benim karnim cok buyuk degil ama asiri gergin hissediyorum yani patlicakmisim gibi gaz var bide .. siDe durumlar nasil

benim sabahları yine iyi gibi de akşam hareket edemiyorum. Bir de yemeklerden sonra, alttan bebek üstten yemek patlayan ben oluyorum hep birlikte davul olma yolundayız, ki bu çok normal, haftalar ilerledikçe karınlar da koca göbüşler haline dönüşecek :) her şey minik meleklerimiz için

Miraç bu konuda kızlardan daha nazlı çıktı teyzesiien son ayrıntılıda gördük paşanın yüzünü biraz artistte kendileri
Yerimmm naziniiii bizimkide en sonunda güzel poz verdi ama eller yüzü kapanıyordu arada bakalım bugüne neye karar verecek paşa

yönetmeliğe göre "en fazla doğumdan 3 hafta öncesine kadar" diyor canım. ancak 32 den sonra doktorunuz çalışamaz raporu verirse hiçbir amirin birşey demeye hakkı yok. belki erken doğum riski var yatış gerekli iş yerinde mi doğuralım? çok kızıyorum bu anlayışsız yöneticilere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…