2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım burdan alan oldu bayağı, birissine adli siteden aldım.

bu alttakinden ben de sipariş ettim Small yerine XLarge geldi geri göndermek zorunda kaldım. Sanırım gerçekten çok yoğunlar.. Ama kalitesi güzel ve ücretsiz değiştirip gönderiyorlar, bekliyorum bakalım small bedeni gelsin de deniyim hemen :)

Bende travel araba almistim. Oto koltugunu tasimak icinde kullandim ilk zamanlar. Ama arabada onun icinde pek durmadi. Zatrn nilk alti ay cok aglayan bi cocuktu. Genrl olarak gittigimiz yerlerden apar topar onun cigliklariyla kalkiyoduk

bu travel sistemlerde ufak olan var ya hani adını da tam bilmiyorum arabaya da monte ediliyor. O fazla eğimli değil mi? ilk hastaneden çıkar çıkmaz ona oturtunca çocuğu zarar vermez miyiz? yani rahat görünüyor sanki ama ikiye katlanıyor gibi çocuk.. direk ilk ay bunu kullanabiliyor muyuz? ben garanti olsun diye hem port bebe hem de bundan aldım ama emin olamadım görünce, çok bi oturuyor gibi olmaz mı çocuk?

Sanırım 32+0 da o gün aliniyo yarın alınca yazarım tatlım ayrıntıları hakikaten zorluyor artık bebişler sende gittiğinde sor onun için ne Zaman geleyim diye

benim 32+0 haftasonuna denk geliyor, bugün kontrolümüz var bi sorcam doktora bakalım ne dicek, yazarım burdan doktorun söylediklerini

meraba cnm bende böyle bir puset almıştım dediğin gibi çukur duruyordu şimdi araştırınca sevi bebenin sitesinde gördüm şöyle yazıyordu belki bizim için uygun olabilir.

Ana kucakları belli bir süreden sonra çok kullanışlı bir bebek taşıma aracıdır. Ancak yeni doğan bebeklerin kasları gelişmediği için , yeni doğan bebekler ana kucağının ortasına doğru yığılırlar.Bu nedenle bir çok anne , ana kucaklarının ortasına bez veya yastıktan bir destek koyar. Sevi Bebe bu ihtiyacı bildiği için ,özellikle yeni doğan bebekler için Sevi Bebe Ana Kucağı Bel Desteği yapmıştır. Sevi bebe Ana Kucağı Bel Desteğinin , bebeğin sırtının geldiği kısım bebeğin vücut yapısına göre şekillendirilmiştir. Sevi bebe Ana Kucağı Bel Desteğinin dış yapısı da , ana kucağının iç yapısına uygun şekildedir.Bu özelliği ile de , bebeğin , ana kucağının içine doğru yığılmasının önüne geçmiştir. Sevi Bebe Ana Kucağı Bel Desteğinin gereken yerlerinde , emniyet kemeri kayışlarının geçmesi için gereken delikler bırakılmıştır. Bebeğin başı sağa sola düşmemesi için , ana kucağı bel desteğine baş koruyucu da ilave edilmiştir.Kılıf süngerden ayrılarak yıkanabilme özelliğine sahiptir.

bizde de tam tersi, hep kız beklediler, erkek olunca o tepkileri verdiler, hani bizim de gönlümüzden geçen kız idi ama erkek olsun kız olsun o bizim meleğimiz, hayatımızın anlamı. ne farkeder ki cinsiyeti, o bir insan.
bizim ailede kız veya erkek önemli değildir zaten eşit yetiştirilir. Erkek kardeşim de babam da benden annemden güzel yemek yaparlar, temizlikte benden daha ustalar. Kendi başlarına hayatta kalabilecek şekilde yetiştirilmişler. Aynı şekilde yeri geldiğinde arabanın motoruna da bakarım, musluk veya lamba da tamir ederim.
mesele kız ya da erkek olma meselesi değil, saygılı ve kendi kendine yetebilen bireyler yetiştirebilmek bence. burda yazılanları okudukça umutlanıyorum gelecek için. bizim kızlarımız da erkeklerimiz de birbirlerine saygılı olabilecek anlayışlı ve bilinçli olarak yetişecekler inşallah :)

süpermiş bu ya, hemen bakıp siparişini vereyim, teşekkür ederim :)

lavin ürünün geldiyse pijamanın resmini çekip atar mısın? kalitesi nasıl? çok ucuz geldi bana
Çok uzun zaman giyilecek şey değil ki lohusa pijama, ortalama bir şey yeter diye düşündüm. Tabii gecelik-sabahlık takımı falan da aldım.
Daha yeni sipariş verdim, gelince yorum yazarımm. @mgul bunlardan almıştı ben de ona güvendim.

ne kadar şanslısın canım bu ayrımı yaşatmamış bir aileden geliyorsun. ben yaşadım ama yaşatmak istemiyorum. elimden geldiğince minişimi bilincli yetiştirmek istiyorum inşallah.
ben annem ögrettiği için ev işleri konusunda evlenince hiç sıkıntı yaşamadım.
ilk eşimden boşanınca da - zaten evliyken de yapardım eski eşim hiç sallamazdı evin durumunu - musluk tamir eder, değişimini yapardım. söke - taka ögrenmiştim. boşanınca da sıkıntı çekmedim pek.
kız da olsa erkek te olsa mutlaka ev işi vs ögrenmeli. bu onun iyiliği için gerekli bence. cinsiyet ayrımından ziyade...

ayyy onlar lohusa değil diye ben l beden aldım, karnımı anca kapatır belimi sıkmaz diye. Bakalım nasıl olacak?

shrylz alan biri daha varmış bak.

merabalar kizlaaar bugun wc de akintim gelmis kivamli acik sari. ortasi ic camasirin kenarlarida islakti sizde de oyle olan varmi kenarlari islanmisti su gibi geldi bana renk yok koku yok cok korktum doktoruma msj aticam watsaptan haftaya randevum vardi su mu geliyo ki acaba cok tedirginim

Canım burdan alan oldu bayağı, birissine adli siteden aldım.
Ayy canim güle güle kullan valla cok şanşlısın @mgul aldigindan beri su önü tamamen Düğmeli olan modele ara ara bakiyorum ya tükenmiş oluyor ya bedeni olmuyor sen paylasinca az once yine baktim yine tükenmiş ay ben ne talihli(!) bi insanim yaa
Aman canim madem risk var sakın iş falan yapma minigini düşün ve evde dinlenmenin keyfini çıkar

Eki Görüntüle 1791667
Bebişim 10 gün ileride görünüyor ama benim de geri kalır halim yok görüldüğü üzere
memintolar ve totişimin maşallahı var
+16,5 kilo..
Canımmm bence çok hoş görünüyorsunuz anne kızmemintolar aldı başını gidiyor boşver süt olcak onlarda totiş de bence büyük görünmüyor

bizimki plesantanin baskilamasiyla olusan bir seker durumu oldugundan bilemiyorum canim.doktorum sadece yogurt 1.numarali yiyecegin olsun demisti.gecuci bir durum insallah bebis dogunca bitecek :)

Canımmm bence çok hoş görünüyorsunuz anne kızmemintolar aldı başını gidiyor boşver süt olcak onlarda totiş de bence büyük görünmüyor
ayy inşallah öyle olur canım valla bel diye bişi kalmadı kütük gibi hissediyorum bazen kendimi.
buradaki kızları görünce bi tuhaf oluyorum ama kızım iyi en büyük tesellim bu.
nasılsa bu bebek dogacak yani değil mi? artık azıcık dikkat edicem. cogu dogurur dogurmaz ekstra kiloları verirken ben bir kaç ay daha ugraşacağım olacak olan bu ne yapalım

O talihli insanlardan biriside benim galiba bitanem dugmeliden bende bakiyorum ama hic stokda beden bulamadim denk gelirsek ikimizde haber verelim kuzum

Aynen canım simdi tadını çıkaralım sonra dikkat edelim ben öyle düşünüyorum simdi canım sürekli biseyler yemek istiyor kendimi frenleyemiyorum artıkama kızım sag salim bi gelsin de helen hemen diyet ve sporla kurtulmak istiyorum fazlaliklardan. Eylül'de düğün var zaten baska seçeneğim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…