2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım cok şükür ara açılmamış ve her sey yolundaymis inşallah Nefesimiz kendini toparlar sen sağlıklı beslenmeye devam etBiz de sizi seviyor ve öpüyoruz kocaman

Sagligi iyiymis canim hic kendini uzme sen 1 haftadab birsey olmaz diyor herkes inşallah en yakin zamanda gunuyle denk gelir

Canım yaaa daha zamanımız var her gün artık takip etmek lazım inşallah en kısa zamanda duser stoklara bunun düğmeli olması çok iyi emzirmek için iyi ise yarar

Bunlar batsa da üzülmicez ustelik güzeller de

benim 32+0 haftasonuna denk geliyor, bugün kontrolümüz var bi sorcam doktora bakalım ne dicek, yazarım burdan doktorun söylediklerini
Aslında ben yarın 31+6 oluyorum ama cuma da eşim benle gelemez doktora zaten geçen perşembe bi hafta sonra gel dedi o da yarın oluyo , sorun olmaz sanırım

Canım yaaa daha zamanımız var her gün artık takip etmek lazım inşallah en kısa zamanda duser stoklara bunun düğmeli olması çok iyi emzirmek için iyi ise yarar
Ben de o yüzden alayim dedim canim hastane cantama 1 gecelik, 1 lohusa takımı(sabahlikli) 1tane de yarım düğmeli pijama koydum ama o içime sinmemisti tekrar lohusa takimi da almak istemiyorum en azindan bu düğmeli olan dedigin gibi emzirme icin de günlük giymek icin de iyi. Fiyati da cabası

Keşke becerikli bi annesi olsaydı izne ayrılınca yapsaydim oğluşuma yaa çok tatliii
Canim sen patik örmüştün aslında beceriklisin bence yapabilirsin

Çok haklisin canım kim takar onları sanki keyfi izne ayriliyoz ya o merdivenleri çıkarken ben gibi yorulmuyo, danışma yaparken stres yaşamıyor ya istediğinde okula geliyo, çoğu zaman dışarıda ne anlasin halimizden bende takmiyorum onu

Kızlar biraz beceriksiz biri olarak size bisey sorucam ben dün yufka aldım da dolaba atım sarım da diyorum siz nasıl yapıyorsunuz bakalım börek mi yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…