- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.661
Hadi yaa sansa bakO talihli insanlardan biriside benim galiba bitanem dugmeliden bende bakiyorum ama hic stokda beden bulamadimdenk gelirsek ikimizde haber verelim kuzum
Canım cok şükür ara açılmamış ve her sey yolundaymis inşallah Nefesimiz kendini toparlar sen sağlıklı beslenmeye devam etGünaydın güzel anneler dün kontrolüm vardı 28+2 günlük bebeğim 1055 gr hala çok küçük ama sağlığı iyi tüm ölçümleri bir hafta geriden geliyor bunun dışında herşey çok iyi umarım herkes güzel haberler alır hepinizi seviyorum ve opuyorum
Hadi yaa sansa baktamam canim her gün kontrol edelim bari
Günaydın güzel anneler dün kontrolüm vardı 28+2 günlük bebeğim 1055 gr hala çok küçük ama sağlığı iyi tüm ölçümleri bir hafta geriden geliyor bunun dışında herşey çok iyi umarım herkes güzel haberler alır hepinizi seviyorum ve opuyorum
Siteye msj mı atsak ne yapsak kuzum biz bundan istiyoruz gelince haber verin diyeAynen canim yaa sabah esimi gonderdikten sonra aklima geldi baktim yoktu ne ara geldi ne ara bitti anlamadim ben
Canım yaaa daha zamanımız var her gün artık takip etmek lazım inşallah en kısa zamanda duser stoklara bununAyy canim güle güle kullan valla cok şanşlısınPamukprncess aldigindan beri su önü tamamen Düğmeli olan modele ara ara bakiyorum ya tükenmiş oluyor ya bedeni olmuyor sen paylasinca az once yine baktim yine tükenmiş ay ben ne talihli(!) bi insanim yaa
Aman canim madem risk var sakın iş falan yapmaminigini düşün ve evde dinlenmenin keyfini çıkar
Canımmm bence çok hoş görünüyorsunuz anne kızmemintolar aldı başını gidiyor boşver süt olcak onlarda totiş de bence büyük görünmüyor
Keşke becerikli bi annesi olsaydı izne ayrılınca yapsaydim oğluşuma yaa çok tatliiiAyy ogluş anneleri az önce bu yenidoğan kostümlerini gördüm bayıldım hemen sizinle paylaşayım dedim
Ay balıkçı ve balıklar cok tatlı yaaaa
Eki Görüntüle 1791705 Eki Görüntüle 1791706
Bunlar batsa da üzülmicezÇok uzun zaman giyilecek şey değil ki lohusa pijama, ortalama bir şey yeter diye düşündüm. Tabii gecelik-sabahlık takımı falan da aldım.
Daha yeni sipariş verdim, gelince yorum yazarımm.Pamukprncess bunlardan almıştı ben de ona güvendim.
Canim stoklara düşünce haber ver secenegi varmis ona tıkladım mail gonderecekler tabi maile bakmak aklima gelirseAynen canim yaa sabah esimi gonderdikten sonra aklima geldi baktim yoktu ne ara geldi ne ara bitti anlamadim ben
Siteye msj mı atsak ne yapsak kuzum biz bundan istiyoruz gelince haber verin diye
Aslında ben yarın 31+6 oluyorum ama cuma da eşim benle gelemez doktora zaten geçen perşembe bi hafta sonra gel dedi o da yarın oluyo , sorun olmaz sanırımbenim 32+0 haftasonuna denk geliyor, bugün kontrolümüz var bi sorcam doktora bakalım ne dicek, yazarım burdan doktorun söylediklerini
Ya bunlar çok güzel bende istiyorum ama minnak minnak bi de Micky mouse olanı vardı bayilmistim ona da çok güzeldiAyy ogluş anneleri az önce bu yenidoğan kostümlerini gördüm bayıldım hemen sizinle paylaşayım dedim
Ay balıkçı ve balıklar cok tatlı yaaaa
Eki Görüntüle 1791705 Eki Görüntüle 1791706
Canim stoklara düşünce haber ver secenegi varmis ona tıkladım mail gonderecekler tabi maile bakmak aklima gelirse
Ben de o yüzden alayim dedim canim hastane cantama 1 gecelik, 1 lohusa takımı(sabahlikli) 1tane de yarım düğmeli pijama koydum ama o içime sinmemisti tekrar lohusa takimi da almak istemiyorum en azindan bu düğmeli olan dedigin gibi emzirme icin de günlük giymek icin de iyi. Fiyati da cabasıCanım yaaa daha zamanımız var her gün artık takip etmek lazım inşallah en kısa zamanda duser stoklara bunundüğmeli olması çok iyi emzirmek için iyi ise yarar
Canim sen patik örmüştün aslında beceriklisin bence yapabilirsinKeşke becerikli bi annesi olsaydı izne ayrılınca yapsaydim oğluşuma yaa çok tatliii
Çok haklisin canım kim takar onlarıyönetmeliğe göre "en fazla doğumdan 3 hafta öncesine kadar" diyor canım. ancak 32 den sonra doktorunuz çalışamaz raporu verirse hiçbir amirin birşey demeye hakkı yok. belki erken doğum riski var yatış gerekli iş yerinde mi doğuralım? çok kızıyorum bu anlayışsız yöneticilere...
Evet canım üye ol ona tıklayınca üye olduğun mail adresine gelecek mesajBende tikladim di onada birsey demedi bana dur bende tiklayayim yeniden uyemi olmak gerek bastan.Maile hergun bakarim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?