- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.681
Sagol cnm aynen dedigin gibi oluyor bir sagdan bir soldan bazen ayni anda bazende biri cok hareketlyse biri sessz duruyo:)))Ay size üç tane maşallah gelsin o zaman canımogluslar kocaman olmuş sanki ay bu arada bisey merak ettim bizde hareketler cogu zaman tek taraftan oluyor ya sende durum nasıl? Sağdan soldan ayni anda geliyordur tekmeler dimi
Aynen tatlım çok işe yarayacakBen de o yüzden alayim dedim canim hastane cantama 1 gecelik, 1 lohusa takımı(sabahlikli) 1tane de yarım düğmeli pijama koydum ama o içime sinmemisti tekrar lohusa takimi da almak istemiyorum en azindan bu düğmeli olan dedigin gibi emzirme icin de günlük giymek icin de iyi. Fiyati da cabası
Canim sen patik örmüştün aslında beceriklisin bence yapabilirsin
Evet canim Mickey de cok seker oluyor. Cok guzel seyler var yaaa tembellik yapmasam örerim ben rengarenk seyler ama bütün gün elimde telefon ayaklari uzatıp keyif yapıyorumYa bunlar çok güzel bende istiyorum ama minnak minnak bi de Micky mouse olanı vardı bayilmistim ona da çok güzeldi
Tesekkurler canim simdilik gökdeniz ve rüzgar taylan diyoruz ama daha degisir gibi:)))Olur mu hic koca gobis canin orada iki tane pasamiz var maşallah hepinize bu arada isimleri belli oldumu ben orayi kacirdim galiba
Evet canım üye ol ona tıklayınca üye olduğun mail adresine gelecek mesaj
Sanada masallah canim :)) genelde ikinci bebislerde karin daha buyuk olurmus srnin ondandir sanirim:)Bende bir sende iki ve senle ayniyim gorunuste canimiyi buyumusum
Benim cok sevdigim bi tarif var canım sekli de cok güzel sana özelden atayim milletin cani cekmesinKızlar biraz beceriksiz biri olarak size bisey sorucam ben dün yufka aldım da dolaba atım sarım da diyorum siz nasıl yapıyorsunuz bakalım börek mi yapıyorsunuz
Tesekkurler canim simdilik gökdeniz ve rüzgar taylan diyoruz ama daha degisir gibi:)))
Ayy yerim onlari yaaSagol cnm aynen dedigin gibi oluyor bir sagdan bir soldan bazen ayni anda bazende biri cok hareketlyse biri sessz duruyo:)))
Ya bende sadece battaniye yaptım kesme artırma hiç bilmiyorum yoksa çok güzeller gerçektenEvet canim Mickey de cok seker oluyor. Cok guzel seyler var yaaa tembellik yapmasam örerim ben rengarenk seyler ama bütün gün elimde telefon ayaklari uzatıp keyif yapıyorum
Sagol teyzesi minnoslar cok yaramaz oldular ama gece gunduz uyutmuyorlar gun sayiyoruz bakalim 29 gunumuz kaldi:))))Ayy yerim onlari yaacok güzel hep ikizim olsun istedim ama ne benim genlerde var ne de eşimde var hayal oldu. Artık senin ogluslari seveceğiz biz de
Ayy çok saol canım benim kusura bakmayın kızlar buradan sordum ama hakkınızı helal edin unuttum ben bi anBenim cok sevdigim bi tarif var canım sekli de cok güzel sana özelden atayim milletin cani cekmesin
Bisey olmaz canım her gün tvde orda burda ağzını sapirdata sapirdata biseyler yiyen insanlari görüyoruzAyy çok saol canım benim kusura bakmayın kızlar buradan sordum ama hakkınızı helal edin unuttum ben bi an
Canım burdan alan oldu bayağı, birissine adli siteden aldım.
Ayyy cok az kalmisss heyecan yaptımSagol teyzesi minnoslar cok yaramaz oldular ama gece gunduz uyutmuyorlar gun sayiyoruz bakalim 29 gunumuz kaldi:))))
Ya aslında önceden pratigin olsa bunlar da cok kolay canim. Patigin ici bos diye yamuk yumuktur Çınarın ayagı doldurunca cok güzel olur eminimAynen tatlım çok işe yarayacakaslında patiği yaptım ama yamuk yumuk, bu daha büyük ya kendime guvenemedim
Ben de şişle fazla model bilmiyorum canim ama tığla örmek kolay geliyor bana. Bunlar da tığla yapılmış. Instagramda yapiyorlar. Hatta bizimYa bende sadece battaniye yaptım kesme artırma hiç bilmiyorum yoksa çok güzeller gerçekten
Amaann son zamanlarimiz keyif yapalım ne olacak sanki ama fotoğraf çekimi için de çok güzel ben arıyorum etraftan orucek birini bilim ordurucem
Cok tesekkur ederim mavitepecigim. Ben de daha çok inanıyorum artık buna. Çünkü annelerimizin hepsi çok bilinçline güzel yazmışsın canım, kesinlikle bu bilinçle yetiştirdiğimiz çocuklarımız sayesinde hayatı daha da anlamlandıracağız. Eline yüreğine sağlık!
Aynen canımÜye olmusum zaten bir zamanlarsimdi giris yapip tikladim kuzum inşallah yakin zamanda gelir onu bekliyorum baska bir tane daha alacagim penyesi yazinda giyilecek gibi geldi bana
Ay maşallah paşalara bak kız valla b enim göbüş de sen gibiBu da benim koca gobusum 1 hafta onceki halim:))
Çok güzel canım ama yüksek ısıda yıkama sakınbende bunun kırmızısını aldım bi tanede kendim bakarak pembe alıcam :)) bakalım merakla bekliyorum malı güzel die yorum yapıolar ama bakalım :)) nasıl peki malı iyimi :))
Bak şimdi farkettim annesi aramızda 4 güncük varmış sizin ultrasonda ilerde mi haftası uyumlu mu, biz bi ara baya geriden takip ettik şimdi 1 güncük ondeyiz bakalımEvet canım üye ol ona tıklayınca üye olduğun mail adresine gelecek mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?