2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay size üç tane maşallah gelsin o zaman canımogluslar kocaman olmuş sankiay bu arada bisey merak ettim bizde hareketler cogu zaman tek taraftan oluyor ya sende durum nasıl? Sağdan soldan ayni anda geliyordur tekmeler dimi
Sagol cnm aynen dedigin gibi oluyor bir sagdan bir soldan bazen ayni anda bazende biri cok hareketlyse biri sessz duruyo:)))

Aynen tatlım çok işe yarayacak aslında patiği yaptım ama yamuk yumuk, bu daha büyük ya kendime guvenemedim

Ya bunlar çok güzel bende istiyorum ama minnak minnak bi de Micky mouse olanı vardı bayilmistim ona da çok güzeldi
Evet canim Mickey de cok seker oluyor. Cok guzel seyler var yaaa tembellik yapmasam örerim ben rengarenk seyler ama bütün gün elimde telefon ayaklari uzatıp keyif yapıyorum

Evet canim Mickey de cok seker oluyor. Cok guzel seyler var yaaa tembellik yapmasam örerim ben rengarenk seyler ama bütün gün elimde telefon ayaklari uzatıp keyif yapıyorum
Ya bende sadece battaniye yaptım kesme artırma hiç bilmiyorum yoksa çok güzeller gerçekten
Amaann son zamanlarimiz keyif yapalım ne olacak sanki ama fotoğraf çekimi için de çok güzel ben arıyorum etraftan orucek birini bilim ordurucem

Ayy yerim onlari yaa cok güzel hep ikizim olsun istedim ama ne benim genlerde var ne de eşimde var hayal oldu. Artık senin ogluslari seveceğiz biz de
Sagol teyzesi minnoslar cok yaramaz oldular ama gece gunduz uyutmuyorlar gun sayiyoruz bakalim 29 gunumuz kaldi:))))

Canım burdan alan oldu bayağı, birissine adli siteden aldım.

bende bunun kırmızısını aldım bi tanede kendim bakarak pembe alıcam :)) bakalım merakla bekliyorum malı güzel die yorum yapıolar ama bakalım :)) nasıl peki malı iyimi :))

Sagol teyzesi minnoslar cok yaramaz oldular ama gece gunduz uyutmuyorlar gun sayiyoruz bakalim 29 gunumuz kaldi:))))
Ayyy cok az kalmisss heyecan yaptım ben de 54 gün kaldı cok heyecanlı diyordum ama seninkini görünce saymaktan vazgeçtim Allahim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

Aynen tatlım çok işe yarayacak aslında patiği yaptım ama yamuk yumuk, bu daha büyük ya kendime guvenemedim
Ya aslında önceden pratigin olsa bunlar da cok kolay canim. Patigin ici bos diye yamuk yumuktur Çınarın ayagı doldurunca cok güzel olur eminim

Ben de şişle fazla model bilmiyorum canim ama tığla örmek kolay geliyor bana. Bunlar da tığla yapılmış. Instagramda yapiyorlar. Hatta bizim candanotecann da yapıyor satıyor mu ona sorabilirsin

Bu da benim koca gobusum 1 hafta onceki halim:))
Ay maşallah paşalara bak kız valla b enim göbüş de sen gibi bak yaa kilolari kaç peki
bende bunun kırmızısını aldım bi tanede kendim bakarak pembe alıcam :)) bakalım merakla bekliyorum malı güzel die yorum yapıolar ama bakalım :)) nasıl peki malı iyimi :))
Çok güzel canım ama yüksek ısıda yıkama sakın solma yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…