2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy cok güzel bir heyecan olacak o günü hayal ederken bile kalbim yerinden cikacak gibi oluyor Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

bizim odamiz kucukte dolapla karyolayi aynen boyle karsilikli koyucaz dolapla yatak arasi 1 mt yer kaliyor bana kucuk gibi gelmisti hesaplayinca ama senin odayida bizim odaya benzettim ondan merak ettim.burdan iyi gozukuyor araligi. o zaman cok dar olmucak bizimkide.:)

C
Ay maşallah paşalara bak kız valla b enim göbüş de sen gibi bak yaa kilolari kaç peki

Çok güzel canım ama yüksek ısıda yıkama sakın solma yapabilir
Canim gecen hafta pazartesi 1710 bri 1756 digrydi artik 2 haftada bi gtcem pazartesi kontrolumuz var bakalim nekdar oldular:)

Ayyy cok az kalmisss heyecan yaptım ben de 54 gün kaldı cok heyecanlı diyordum ama seninkini görünce saymaktan vazgeçtim Allahim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
Evet cnm az kaldi eger bir sorun olmazsa 37 de de alabilirum dedi cok heyecanliyim sayili gun gecer sen normal dogummu yapcaksin

Hadi hayırlı olsun tatlım kumaşı filan güzel begenirsin sende umarım

Canim bebisin rengi olacağına varır, benim eltimde kaynimda bayagi esmer, çocuğun teyzeleri halasi felan da hep esmer ama çocuk çeke çeke amcasina yani eşime çekti bembeyaz oldu pamuk gibi, eşimde bende sarışın yeşil gozluyuz bebek sarışın olacak diye bekliyoz ama bizle dalga geçiyorlar sizinkide amcasina benzeyecek esmer olacak diye esmerde olsa evladım canım cigerim o benim, sarışın bebekken çok tatlı oluyor, esmerde büyüyünce güzel oluyor.

Canim bende tam olarak bilmiyom ama 2-3 gundur bendede var o islaklik bende acaba suyum siziyormu diye dusunuyom,bende cok korkuyom.... 12 gun sonra kontrolum var ama galiba okadar beklemicem,zaten gecen hafta gittigimde bana suyumun az oldugunu soyledi, offf yaaa insallah su degildir

Ay benim oğlumda aynı babası, dr bile babasına benzetti, tombik yanaklari, uzun boyu ve gobekli olusunu, eşimde çok seviniyor yazık çok bekledi, eşime benzesin bende çok istiyordum

Korkuyorum bi zararı olur mu diye ama dayanamıyorum eşim aliyo artık elimden yeme diye ama oğlum da çok hareket ediyo çikolataya bu kadar tepki vermiyordu

Ben bir çok yerde okudum bir sakıncası yok diyorlardı. Ben hamıle kaldığımdan beri yiyorum. acı yı birde işkembe çorbası eşim hep diyor yarın biberona doldurup acılı sarımsaklı işkembe vereceksin diye dalga geçiyro.

Ayy gerçekten insan dayanamiyo aslında anne neye aserirse bebek onu çok severmiş bizim bi arkadaş sadece bi şey asermis yazmayim şimdi yavru şimdi nasıl yiyo ondan severek iştahlı iştahlı hatta pişik yapiyo o yedigi de ama tutamıyo annesi
Bizimkiler de acı sever

Slm kızlar bende bu geceligi begendim kremini almak istiyorum instagramda begendim 95TL dedi cok geldi foto çekiminde güzel durur diye düşünüyorum ctesi eminönüne gidicem bulursan belki ordan alırım bulamazsam karar vercem artık.

Maşallah inşallah canım ...

canım korkma akıntım benım hamılelıgımın başından beri var ama doktoruna sor yınede icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…