- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.721
Ayy cok güzel bir heyecan olacak o günü hayal ederken bile kalbim yerinden cikacak gibi oluyorOrası tam bir muamma acaba nasıl olacak, ne zaman olacak.. Tembihliyorum oğlunu bak hafta içi ve gündüz gelirsen doktor amcani hazır buluruz iyi olur diyeannesini dilnemezse de kendi bilir bizde ayagimiza Çağırırız doktor amcayi
bizim odamiz kucukte dolapla karyolayi aynen boyle karsilikli koyucaz dolapla yatak arasi 1 mt yer kaliyor bana kucuk gibi gelmisti hesaplayinca ama senin odayida bizim odaya benzettim ondan merak ettim.burdan iyi gozukuyor araligi. o zaman cok dar olmucak bizimkide.:)Canım tam ölçmedik ama araya 80 cm lik halı alacağım bu şekilde kenarlarında da boşluk kalıyor. Beşik ebeveyn karyolalı o tam açılıp kullanılabilir şekilde şuan. Aşağı yıkarı 1 metre vardır yani
Canim gecen hafta pazartesi 1710 bri 1756 digrydi artik 2 haftada bi gtcem pazartesi kontrolumuz var bakalim nekdar oldular:)Ay maşallah paşalara bak kız valla b enim göbüş de sen gibibak yaa kilolari kaç peki
Çok güzel canım ama yüksek ısıda yıkama sakınsolma yapabilir
Evet cnm az kaldi eger bir sorun olmazsa 37 de de alabilirum dedi cok heyecanliyim sayili gun gecer sen normal dogummu yapcaksinAyyy cok az kalmisss heyecan yaptımben de 54 gün kaldı cok heyecanlı diyordum ama seninkini görünce saymaktan vazgeçtim Allahim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
Hadi hayırlı olsun tatlımkumaşı filan güzel begenirsin sende umarım
Canim bende tam olarak bilmiyom ama 2-3 gundur bendede var o islaklikmerabalar kizlaaar bugun wc de akintim gelmis kivamli acik sari. ortasi ic camasirin kenarlarida islakti sizde de oyle olan varmi kenarlari islanmisti su gibi geldi bana renk yok koku yok cok korktum doktoruma msj aticam watsaptan haftaya randevum vardi su mu geliyo ki acaba cok tedirginim
Ay benzeyince pek bi seviniyolar sorma.benim kız babaya daha çok benziyo.buda ona benziycek sanki.bi gözleri bana benziycek gibi bunun.eşimin gözleri küçük ve çekiktir.kızımında öyle.oğlum ben gibi badem gözlü olcak gibi
Kızlar acı yiyen varmı ben aşırı istiyorum bildiğiniz aseriyorum ve yiyorum tutamıyorum kendimi
Korkuyorum bi zararı olur mu diye ama dayanamıyorum eşim aliyo artık elimden yeme diye ama oğlum da çok hareket ediyo çikolataya bu kadar tepki vermiyorduBende çok yiyorum çorbalara falan bol bol döküyorum.
Korkuyorum bi zararı olur mu diye ama dayanamıyorum eşim aliyo artık elimden yeme diye ama oğlum da çok hareket ediyo çikolataya bu kadar tepki vermiyordu
Ayy gerçekten insan dayanamiyo aslında anne neye aserirse bebek onu çok severmiş bizim bi arkadaş sadece bi şey asermis yazmayim şimdi yavru şimdi nasıl yiyo ondan severek iştahlı iştahlı hatta pişik yapiyo o yedigi de ama tutamıyo annesiBen bir çok yerde okudum bir sakıncası yok diyorlardı. Ben hamıle kaldığımdan beri yiyorum. acı yı birde işkembe çorbası eşim hep diyor yarın biberona doldurup acılı sarımsaklı işkembe vereceksin diye dalga geçiyro.
Ayy gerçekten insan dayanamiyo aslında anne neye aserirse bebek onu çok severmiş bizim bi arkadaş sadece bi şey asermis yazmayim şimdi yavru şimdi nasıl yiyo ondan severek iştahlı iştahlı hatta pişik yapiyo o yedigi de ama tutamıyo annesi
Bizimkiler de acı sever
canım korkma akıntım benım hamılelıgımın başından beri var ama doktoruna sor yınede icin rahat olsunmerabalar kizlaaar bugun wc de akintim gelmis kivamli acik sari. ortasi ic camasirin kenarlarida islakti sizde de oyle olan varmi kenarlari islanmisti su gibi geldi bana renk yok koku yok cok korktum doktoruma msj aticam watsaptan haftaya randevum vardi su mu geliyo ki acaba cok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?