2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tatlım maşallah oğluşuna kocaman olmuş senin paşada ay canım 36 haftada mı bırakacaksın aspirini valla bütün doktorların görüşü varlı sanırım bu yönde

Yok canım ben de sorun olur demiştim ama en rahat böyle oldu bile diyebilirim tüm kapaklar rahat açılıyo. Hareket etmesi rahat. Farklı şekiller de denedik beşiği camın önüne hiç olmadı petek kapandı cama ulaşamadık falan :)

Aynen tatlimmm benim büyük kaynim deniz mavisi gözleri var sarışın olursa tam set isterim, eşimde bende yeşil gözlü o da olabilir esmer yeşil gözlü artist Allah bize bağışlasn canm ama sizin büyük ihtimal sarışın olur

Masallahhhhh kuzuya annisi.. Oy ben de oğlumu görmek isterdim.
Ayy inşallah kontrolünde gösterir oğluşun canım biz 3 aylık merakla bekliyoduk bugün pek anlaşılmasada yandan gördüksağol teyzesi hepimizin bebişlerinden güzel haberler alalım hep

Kızlar bizde hastaneden geldik.çpk ş0kür bebişimiz iimş.doğum pozisyonu almış.ama yüzünü görmek ne mümkün.doktor çok nazlı bu kız dedi.10tane dodex iğne verdi.b12m çok düşük çünkü.bide idrarımdaki iltihap hala var günde 2.5 lt su içmeme rağmen bu sefer kültür yapalım dedi onuda üç gün snra alıcam sonucunu.bebişimiz 1hafta önden gidiyor.doğum tarihinden 10 gün önce gelebilir dedi.bizde haberler böyle kızlar.idrarımdaki iltihapta bitseydi bi hayırlısıyla ((

Sağol canım bizimki baş geliş ama sezaryan olacağı için çokta önemsemiyor doktor..sadece ters dursa ağrın fazla olabilir dedi.bencede daha erken canım 36 ya kadar döner diyolar hep son anda bile dönen olmuş.inşallah prenseste vaktinde döner de zorlamaz annesini
Tatlım ne olursa olsun annenin en ufak bi ilgisi seni mutlu etmeye yetecektir en azından konuşmaya başlamış torunuyla alakalı..devamıda gelecektir eminim mayıs olmaz haziran olur gelip sana anne ilgisini göstersin o da yeter

Ye teyzesi ye tam yemelik olmuş minnaklarımızsorunsuz geldik canım çok şükür o huzurla hiç bişey anlamadım yoldanay ama benim zaten tuzla aram yok yemekler çok az bişey koyardım hep hiç bişeyin üzerin tuz dökme alışkanlığımda yok ama ne den oluyo anlamadım;( zeytinde sırf salamura diye yemiyodum uzun süredir ev yapımı zeytinde yok ondan yemiyodum bende..ama dediğin gibi canım iyice dikkat etcem artık az kaldı çok şükür

Çok sağol teyzesi büyüyo kuzularr
Meraktan çatlıyoduk eşimle canım ya.tam net göremedik yine ama olsun bu da yetti.en önemlisi iyi olduğunu öğrendikaram yoktu zaten canım ama sıfıra indircem artık mecbur.

Tatlım maşallah oğluşuna kocaman olmuş senin paşada ay canım 36 haftada mı bırakacaksın aspirini valla bütün doktorların görüşü varlı sanırım bu yönde
Teşekkür ederiz teyzesiöyle olacak artık canım bugün 32+1 olduk 35 e denk gelcek o da.doktoruma güvenmekten başka çare yok araştırıp kafamıda karıştırmıcam daha fazla.

Ayy ayy mirac ne güzel kilolar almis ne güzel pozlarda vermis annesine yandan bile olsa tombis bir bebismi daha geliyor doktordan doktora degisiyor corasprin durumu canim inşallah odemin gecer canim

Ayy ayy mirac ne güzel kilolar almis ne güzel pozlarda vermis annesine yandan bile olsa tombis bir bebismi daha geliyor doktordan doktora degisiyor corasprin durumu canim inşallah odemin gecer canim
Ayy evet canım sağollçok mutlu etti annesiniaslında iri bi bebek değil haftasıyla uyumlu ama yanaklar şişmiş birazcık:))aman zarar vermesinde canım içerim doktor içme diyene kadar..ödemide halledicez artık sıfır tuzla.

Kızlar merhaba.

Ya ben son 1-2 haftadır bebeğimin hareketlerini göğüs altımda hissediyorum sanki Meksika dalgası yapıyor...ha aynı anda kasıklarıma doğru tekme savurduğu da oluyor ancak genelde o bölgede...pozisyonunu mu almıştır? çok erken değil mi?

2.sorum...karnımda taşlaşma hissi...bu da oluyor...evet 5dk da bir değil. evet soluğumu kesmiyor (anlatılan sancı gibi) ancak özellikle akşamları..8den sonra saat başı gibi oluyor...bugün gün içinde de elimi koyduğumda hissettim..bazen sağ tarafta bazen sol..bazen de göğüs altımda...doktor periyodik olmadıkça sorun yok demişti. randevum cumartesi..bu durumu yaşayanınız var mı?

cnm cok guzel anlatmıssın banada dıyetısyen aynı bu sekılde dıyet verdı bu sekılde dıkkat edınce en yuksek kac cıkıyor sekerın benım 120-128 arası cıktı sımdıye kadar en yuksek

Canım ben yıkamadım daha ama haftaya başlıcam.30 da yıkıyım tozu gitsin yeter diye düşünüyorum.ütüyle bol ısı ve buharla da mikrobunu kırarım dedim.

Kızlar acı yiyen varmı ben aşırı istiyorum bildiğiniz aseriyorum ve yiyorum tutamıyorum kendimi
Canım benimde bi ara baya bi canım istedi ama bi uygulamada bebişler sizin yediklerinizin tadını almaya başlıyor yazıyodu.onu görünce sanki yersem ağzı yancak gibi hissettim hep içim fena oldu yiyemedimtabi yandanda herkes yiyor ne alaka diyorum kendi kendime ama yiyemedim işte

Olsun annesi Miraç'in yanaklari böyle cok seker duruyor maşallah ona annesi rahat bir 4 gün gecirsin artik ailesiyle aynen tatlim doktorlar ne derse ona inanip icecegiz bizim durumlari bilen tek onlar cunku sonucta canim bazen sadece tuz degil vucut bile odem yapiyor sen dikkat et yinede tuzuna inşallah gecer cabucak. Benim arkadasim dogumdan sonra odem oldu 20 gun boyunca sis gezdi kiz doktor bile anlamadi neden oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…