- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.741
Tatlım maşallah oğluşuna kocaman olmuş senin paşada ay canım 36 haftada mı bırakacaksın aspirini valla bütün doktorların görüşü varlı sanırım bu yöndeKızlarr kontrolden çıktık çok şükür herşey yolundasuyu gelişimi boy kilo haftasıyla uyumlu 1915 gr olmuş oğluş ama bana baya bi kızdı geçen ay kilo veren ben bu ay 5 kilo alışım toplamda 13 kilo oldu..elim yüzüm şiş ödemde var böyle devam ederse son ayın zor geçer ayakkabını bile giyemezsin dikkat et senin için diyorum dedi..pozisyonda değişmemiş baş gelişi duruyormuş.nst istemedi bi dahaki kontrolede 3 hafta sonraya çağırdı..
Coraspine devam ediyorum kızlar bi süre dha devam bi dahaki kontrolde karar verecek bırakmam için.
Yüzünü görememe sebebim plesenta kapatıyormuş oğluşun suçu yok ama zor bela biraz yakalayabildik elini yüzüne götürmesi dışındatombiş yanaklı bi miraç geliyomuş
Yok canım ben de sorun olur demiştim ama en rahat böyle oldu bile diyebilirim tüm kapaklar rahat açılıyo. Hareket etmesi rahat. Farklı şekiller de denedik beşiği camın önüne hiç olmadı petek kapandı cama ulaşamadık falan :)bizim odamiz kucukte dolapla karyolayi aynen boyle karsilikli koyucaz dolapla yatak arasi 1 mt yer kaliyor bana kucuk gibi gelmisti hesaplayinca ama senin odayida bizim odaya benzettim ondan merak ettim.burdan iyi gozukuyor araligi. o zaman cok dar olmucak bizimkide.:)
Aynen tatlimmm benim büyük kaynim deniz mavisi gözleri var sarışın olursa tam set isterim, eşimde bende yeşil gözlü o da olabilir esmer yeşil gözlü artistCanim bebisin rengi olacağına varır, benim eltimde kaynimda bayagi esmer, çocuğun teyzeleri halasi felan da hep esmer ama çocuk çeke çeke amcasina yani eşime çekti bembeyaz oldu pamuk gibi, eşimde bende sarışın yeşil gozluyuz bebek sarışın olacak diye bekliyoz ama bizle dalga geçiyorlar sizinkide amcasina benzeyecek esmer olacak diyeesmerde olsa evladım canım cigerim o benim, sarışın bebekken çok tatlı oluyor, esmerde büyüyünce güzel oluyor.
Ayy inşallah kontrolünde gösterir oğluşun canım biz 3 aylık merakla bekliyoduk bugün pek anlaşılmasada yandan gördükMasallahhhhh kuzuya annisi.. Oy ben de oğlumu görmek isterdim.
sagol şeker. evet balık oldum ama balina cinsinden
Sağol canım@esmerim0786 canım başım sag olsun. geçmişi okurken rast geldim. allah ananeciğinin taksiratını affetsin.
@eryesil çok teşekkür ediyorum canım, moral verdin bana. kendimi acayip şişmiş hissediyorum. 37 olan ayaklarım 40 a giriyor artık
M Mjdmjd maşallah evladına canım çok güzel haberlr bunlar.
bu arada bebişin baş gelişi olduğuna sevindim.
ikidir gidiyorum, doktor bebegin ters diyor. sola yat diyor. geçen hafta full sola yattım ama dönmedi benim zilli kız. daha zamanınız var diyor annem, daha döner diyor.
bu arada annemle artık bebeği konuşabiliyoruz. dogumda gelemeyecek ama haziran gibi bizi görmeye gelecekmiş. sevindim...
Evet canım güzel oluyo.bakalım bizde çok merak ediyoruz:)Oyyy nasıl güzel bakışları olur annesi o zaman sizin baba triplenmez hiçnasılsa ona benzeyen prensesi var çekik gözler kızlara çok yakisiyo bence
Ye teyzesi ye tam yemelik olmuş minnaklarımızAyy hadi gözün aydın canım maşallah Miraçımıza yaa yesin onu teyzesicok şükür her seybiyi çıkmış sen de rqhat rahat gidebilirsin artij memlekete. Şişlikler icin tuzu kes canım ben cok uzun zamandır yemeklere hic tuz koymuyorum ona rağmen hala pofuduk pofuduk oluyor ellerim ayaklarım sanırım sıra kahvaltıda yedigim peynir zeytine geldi biraz daha idare ediverecegiz artik
Canım ben 30 derece yıkadım sıkmayı da 800 devire ayarlamıştım sanirım cok kırışmasın diye.
İnşallah canım benzer çok bakınca benziyomuş bol bol bak eşine:)Ay benim oğlumda aynı babası, dr bile babasına benzetti, tombik yanaklari, uzun boyu ve gobekli olusunu, eşimde çok seviniyor yazık çok bekledi, eşime benzesin bende çok istiyordum
Çok sağol teyzesi büyüyo kuzularrMaşallah miraç imiza annesi yakışıklı bir oglan dahabenim oğlum da böyle yapiyo hep kendi elini kapatiyo bakiyo hala rahatsız ediyoruz yüzünü gormek için bu seferde kordonu çekiyor yüzüne bakmayalim diye
Tuza dikkat et kuzum odem içinde su iç bol bol
Teşekkür ederiz teyzesiTatlım maşallah oğluşuna kocaman olmuş senin paşada ay canım 36 haftada mı bırakacaksın aspirini valla bütün doktorların görüşü varlı sanırım bu yönde
Kızlarr kontrolden çıktık çok şükür herşey yolundasuyu gelişimi boy kilo haftasıyla uyumlu 1915 gr olmuş oğluş ama bana baya bi kızdı geçen ay kilo veren ben bu ay 5 kilo alışım toplamda 13 kilo oldu..elim yüzüm şiş ödemde var böyle devam ederse son ayın zor geçer ayakkabını bile giyemezsin dikkat et senin için diyorum dedi..pozisyonda değişmemiş baş gelişi duruyormuş.nst istemedi bi dahaki kontrolede 3 hafta sonraya çağırdı..
Coraspine devam ediyorum kızlar bi süre dha devam bi dahaki kontrolde karar verecek bırakmam için.
Yüzünü görememe sebebim plesenta kapatıyormuş oğluşun suçu yok ama zor bela biraz yakalayabildik elini yüzüne götürmesi dışındatombiş yanaklı bi miraç geliyomuş
Ayy evet canım sağollAyy ayy mirac ne güzel kilolar almis ne güzel pozlarda vermis annesine yandan bile olsatombis bir bebismi daha geliyor doktordan doktora degisiyor corasprin durumu canim inşallah odemin gecer canim
cnm cok guzel anlatmıssın banada dıyetısyen aynı bu sekılde dıyet verdı bu sekılde dıkkat edınce en yuksek kac cıkıyor sekerın benım 120-128 arası cıktı sımdıye kadar en yukseksuan porsiyon hesabi yapmana gerek yok,simdilik kahvaltilarin peynir,zeytin domates yesillik ve 1,2 dilim kara ekmekten olsun.ara ogunlerde sadece porsiyon hesabi yap meyveyi elma gibi buyuk meyveleri yarim ye mesela ,mandalinaysa 1 adet..muz kesinlikle yok.haftada 1 kez muz olabilir ..kuruyemisse yarim avuc +sut veya birkac adet grissiniyle ayran....oglen ve aksam yeneklerde ekmek tuketmemeye calis makarna pilav patates ve hamur isi disinda her turlu sebze et balik yiyebilirsin+yogurt mutlaka her ogunde olmali...aksam meyve yememeye calis.yatmadan yarim bardak sut icebilirsin azcik tarcinli..sekerli ve hamur isinden kesinlikle uzak dur yeter.zamanla nelerin sekerini yukselttigini ogreniyorsun ve yoluna koyuyorsun.ben diyetisyensiz hallettim cok sukur.deneye yanila neleri yiyip yememem konusunda tecrube edindim.hersey yolunda gozukuyor.
Canım ben yıkamadım daha ama haftaya başlıcam.30 da yıkıyım tozu gitsin yeter diye düşünüyorum.ütüyle bol ısı ve buharla da mikrobunu kırarım dedim.kızlar minişlerin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyenler, çanta hazırlayanlar vardı. kıyafetleri kaç derecede yıkadınız? bu haftasonu gibi ben de yavaş yavaş başlayım diyorum nolur nolmaz erken gelirse hazırlıklı olalım.
Canım benimde bi ara baya bi canım istedi ama bi uygulamada bebişler sizin yediklerinizin tadını almaya başlıyor yazıyodu.onu görünce sanki yersem ağzı yancak gibi hissettim hep içim fena oldu yiyemedimKızlar acı yiyen varmı ben aşırı istiyorum bildiğiniz aseriyorum ve yiyorum tutamıyorum kendimi
Ayy evet canım sağollçok mutlu etti annesini aslında iri bi bebek değil haftasıyla uyumlu ama yanaklar şişmiş birazcık:))aman zarar vermesinde canım içerim doktor içme diyene kadar..ödemide halledicez artık sıfır tuzla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?