- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.761
Eşinle birlikte gidip konuşun bence Şimdi söylemediğin şeyleri de söylemiş gibi yapabilirSelam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş annemin bu durumunu biliyor ve annemin yüzü falan şişmiş morarmış kv alt katta kızlar çok canım sıkkın dün oldu bu olay ne yapmalıyım karşıma alıp konuşcam
Canım haklısın 3 gündür tansiyonum çıkıyor canımın sıkıntısından içimdende gelmiyor evine gitmekEşinle birlikte gidip konuşun bence Şimdi söylemediğin şeyleri de söylemiş gibi yapabilir
Off bu kv ler yokmu ya!ne diye anneni arıyo koca kadın çocuk gibi annene şikayet mi ediyor.ay canım zor gercekten ama,sana bunu yapıyorsa hiç onun için ne karnındaki yavrucağı nede eşinle aranı boz.bence eşinle konuş o konuşsun annesi ile.bi daha böyle bi şey yaşanmaması ı istesin.tavrını koysun.sen konuşursan iyice yüz göz olursunuz canımcım.lütfen canını sıkma canım benimSelam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş
Ama sıcağı sıcağına hallet telefonda da olmaz yüzüne falan kapatır iyice sinir olursunCanım haklısın 3 gündür tansiyonum çıkıyor canımın sıkıntısından içimdende gelmiyor evine gitmek
Canım nası bi vicdansızlık ya.insan hamile gelinine bunu yaparmı.eğer anlarsa al karşına konuş.yada eşin anlayışlı biriyse yumuşak bi dille anlat.sert çıkma sinirine yenilme haklıyken haksız duruma düşme.Selam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş annemin bu durumunu biliyor ve annemin yüzü falan şişmiş morarmış kv alt katta kızlar çok canım sıkkın dün oldu bu olay ne yapmalıyım karşıma alıp konuşcam
Oyyy maşallah miraçimiza annesiKızlarr kontrolden çıktık çok şükür herşey yolundasuyu gelişimi boy kilo haftasıyla uyumlu 1915 gr olmuş oğluş ama bana baya bi kızdı geçen ay kilo veren ben bu ay 5 kilo alışım toplamda 13 kilo oldu..elim yüzüm şiş ödemde var böyle devam ederse son ayın zor geçer ayakkabını bile giyemezsin dikkat et senin için diyorum dedi..pozisyonda değişmemiş baş gelişi duruyormuş.nst istemedi bi dahaki kontrolede 3 hafta sonraya çağırdı..
Coraspine devam ediyorum kızlar bi süre dha devam bi dahaki kontrolde karar verecek bırakmam için.
Yüzünü görememe sebebim plesenta kapatıyormuş oğluşun suçu yok ama zor bela biraz yakalayabildik elini yüzüne götürmesi dışındatombiş yanaklı bi miraç geliyomuş
Oyy maşallah prensesesimize annesiMeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı Bebişimiz gayet iii 2279 gr olmuşuz 2 hafta önden gidiyorbu gidişimde 32+3 günlüğüz şuan gelişimi 34+2 günlük tahmini doğum tarihi ultrasonda 18 nisan gözüküyor %90 nisan annesi olucam sanırım ama ben kendimi hep mayıs annesi kabul ederim o ayrı . Rahim ağzı uzunluğu 2,5 cm dikişler tutuyor şimdilik kızımı yatmaya dewam ciğer geliştirici iğnemizide vuruldum suyuda gayet ii birdaha ki kontrolümüz 2 hafta sonra inşallah biraz daha sabreder kızçem buda uyuyamıyorum ellerini yüzünden çekmeyen kızım
Eki Görüntüle 1791983
Eki Görüntüle 1791978
İnşallah canım benzer çok bakınca benziyomuş bol bol bak eşine:)
Evet canim inşallah niyetim normal dogum. Dün doktor da sordu normal mi düşünüyorsun diye evet dedim sonra normal doğuma engel bir durumun yok gayet iyi dedi. Inşallah kızım da vaktinde normal bi sekilde olurEvet cnm az kaldi eger bir sorun olmazsa 37 de de alabilirum dedi cok heyecanliyim sayili gun gecer sen normal dogummu yapcaksin
Ay canim yetistirebilecegimi bilsem hepinize örüp gönderirim ama elim cok ağır benim tembellik de cabasıNicksizYumurta canımcım o ne tatlı kıyafetler öyle.öremediğim için uzaktan beğenmeyle yetiniyorum canım
Canim cok şükür minigin iyiymisKızlar bizde hastaneden geldik.çpk ş0kür bebişimiz iimş.doğum pozisyonu almış.ama yüzünü görmek ne mümkün.doktor çok nazlı bu kız dedi.10tane dodex iğne verdi.b12m çok düşük çünkü.bide idrarımdaki iltihap hala var günde 2.5 lt su içmeme rağmenbu sefer kültür yapalım dedi onuda üç gün snra alıcam sonucunu.bebişimiz 1hafta önden gidiyor.doğum tarihinden 10 gün önce gelebilir dedi.bizde haberler böyle kızlar.idrarımdaki iltihapta bitseydi bi hayırlısıyla ((
Canim bi de benim doktorum kendi eşinden örnek vermişti kadincagız son zamanlarinda artik o kadar cok şişmiş ki tuzsuz yemek bile fayda etmemis.agrilari icin bileklik takmak zorunda kalmış. Bazilarinin sebepsiz yere ödemi olabiliyor demisti. Inşallah bizimki de öyle olmaz sadece bununla kalırızYe teyzesi ye tam yemelik olmuş minnaklarımızsorunsuz geldik canım çok şükür o huzurla hiç bişey anlamadım yoldan ay ama benim zaten tuzla aram yok yemekler çok az bişey koyardım hep hiç bişeyin üzerin tuz dökme alışkanlığımda yok ama ne den oluyo anlamadım;( zeytinde sırf salamura diye yemiyodum uzun süredir ev yapımı zeytinde yok ondan yemiyodum bende..ama dediğin gibi canım iyice dikkat etcem artık az kaldı çok şükür
Canim anlattığın seyler bende var. Son zamanlarda bebisimin kafasını ya da ayaklarini göğüs altımda hissediyorum. Benim bebiş uzun zamandır doğum pozisyonu aldı( senin haftanda bile coktan dönmüştü ) gün icerisinde yer degistiriyor ve karnimda sertlikler oluyor. 2 hafta önce sertlikler sıklasınca ben de tedirgin olmustum nstye bagladı doktor sancı çıkmadı. Poposu ya da sırtidır sertlikler rahat ol dedi. Dün de nst vardı bisey cikmadi. Sen de istersen doktoruna bi sor ya da gidebiliyorsan git icin rahat etsin.Kızlar merhaba.
Ya ben son 1-2 haftadır bebeğimin hareketlerini göğüs altımda hissediyorum sanki Meksika dalgası yapıyor...ha aynı anda kasıklarıma doğru tekme savurduğu da oluyor ancak genelde o bölgede...pozisyonunu mu almıştır? çok erken değil mi?
2.sorum...karnımda taşlaşma hissi...bu da oluyor...evet 5dk da bir değil. evet soluğumu kesmiyor (anlatılan sancı gibi) ancak özellikle akşamları..8den sonra saat başı gibi oluyor...bugün gün içinde de elimi koyduğumda hissettim..bazen sağ tarafta bazen sol..bazen de göğüs altımda...doktor periyodik olmadıkça sorun yok demişti. randevum cumartesi..bu durumu yaşayanınız var mı?
Güle güle giy canim aldiklariniEki Görüntüle 1791952 Ben de bugün gecelik ve taç aldım biraz büyük ama belki yanlardan küçülttüreceğim
Ay canim yaa cok sinir oldum yine kvneSelam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş annemin bu durumunu biliyor ve annemin yüzü falan şişmiş morarmış kv alt katta kızlar çok canım sıkkın dün oldu bu olay ne yapmalıyım karşıma alıp konuşcam
Ohh ne güzel canım cok şükür iyiymis ogluş kocaman olmuş maşallahkızlar geldim hastaneden, oğlum büyümüş 1,5 kilo olmuş
bu arada rapor olayını da sordum. doktor tam 32. hafta bitimini söyledi, malum benim hafta sonuna denk geliyor. İstersen cuma istersen pazartesi farketmez bir iki gün, gelirsin yazarız raporu dedi. Ben cuma günü gitmeyi planlıyorum yani benim tarihime göre 31+6 da çalışır raporu alacağım, 37. hafta bitene kadar ki bu mayıs başı oluyor tarih olarak.
bakalım nereye kadar dayanabileceğiz :)
Maşallah prensese canımMeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı Bebişimiz gayet iii 2279 gr olmuşuz 2 hafta önden gidiyorbu gidişimde 32+3 günlüğüz şuan gelişimi 34+2 günlük tahmini doğum tarihi ultrasonda 18 nisan gözüküyor %90 nisan annesi olucam sanırım ama ben kendimi hep mayıs annesi kabul ederim o ayrı . Rahim ağzı uzunluğu 2,5 cm dikişler tutuyor şimdilik kızımı yatmaya dewam ciğer geliştirici iğnemizide vuruldum suyuda gayet ii birdaha ki kontrolümüz 2 hafta sonra inşallah biraz daha sabreder kızçem buda uyuyamıyorum ellerini yüzünden çekmeyen kızım
Eki Görüntüle 1791983
Eki Görüntüle 1791978
Ah be canım bu KV ne yapmak lazım bilmiyorum ki ya ne istiyorlar bu gelinlerden ogullariyla mutlu olalım gözlerine batiyo işte bence tek gitme konuşmaya eşine şöyle ve köy mesafenin gorusmebi azalt çünkü yuz yüze belki kalbini kıracak bisey der daha çok uzulursin aynı apartmanda da olsan gorusmek zorunda değilsin bizim bi arkadaş gorusmuyo bence sende öyle yap boşver o biraz uzak dursunSelam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş annemin bu durumunu biliyor ve annemin yüzü falan şişmiş morarmış kv alt katta kızlar çok canım sıkkın dün oldu bu olay ne yapmalıyım karşıma alıp konuşcam
Oyy maşallah pasamiza ne de güzel büyümüşkızlar geldim hastaneden, oğlum büyümüş 1,5 kilo olmuş
bu arada rapor olayını da sordum. doktor tam 32. hafta bitimini söyledi, malum benim hafta sonuna denk geliyor. İstersen cuma istersen pazartesi farketmez bir iki gün, gelirsin yazarız raporu dedi. Ben cuma günü gitmeyi planlıyorum yani benim tarihime göre 31+6 da çalışır raporu alacağım, 37. hafta bitene kadar ki bu mayıs başı oluyor tarih olarak.
bakalım nereye kadar dayanabileceğiz :)
Maşallah prensesimize ya inşallah sağlıkla alacaksın kucağına canım benim bak ne de güzel buyumusMeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı Bebişimiz gayet iii 2279 gr olmuşuz 2 hafta önden gidiyorbu gidişimde 32+3 günlüğüz şuan gelişimi 34+2 günlük tahmini doğum tarihi ultrasonda 18 nisan gözüküyor %90 nisan annesi olucam sanırım ama ben kendimi hep mayıs annesi kabul ederim o ayrı . Rahim ağzı uzunluğu 2,5 cm dikişler tutuyor şimdilik kızımı yatmaya dewam ciğer geliştirici iğnemizide vuruldum suyuda gayet ii birdaha ki kontrolümüz 2 hafta sonra inşallah biraz daha sabreder kızçem buda uyuyamıyorum ellerini yüzünden çekmeyen kızım
Eki Görüntüle 1791983
Eki Görüntüle 1791978
amaaaannn.. anneli kizli pek guzelsiniz yaaa! :)Eki Görüntüle 1791667
Bebişim 10 gün ileride görünüyor ama benim de geri kalır halim yok görüldüğü üzere
memintolar ve totişimin maşallahı var
+16,5 kilo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?