2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş annemin bu durumunu biliyor ve annemin yüzü falan şişmiş morarmış kv alt katta kızlar çok canım sıkkın dün oldu bu olay ne yapmalıyım karşıma alıp konuşcam

Eşinle birlikte gidip konuşun bence Şimdi söylemediğin şeyleri de söylemiş gibi yapabilir

Off bu kv ler yokmu ya!ne diye anneni arıyo koca kadın çocuk gibi annene şikayet mi ediyor.ay canım zor gercekten ama,sana bunu yapıyorsa hiç onun için ne karnındaki yavrucağı nede eşinle aranı boz.bence eşinle konuş o konuşsun annesi ile.bi daha böyle bi şey yaşanmaması ı istesin.tavrını koysun.sen konuşursan iyice yüz göz olursunuz canımcım.lütfen canını sıkma canım benim

kızlar geldim hastaneden, oğlum büyümüş 1,5 kilo olmuş
bu arada rapor olayını da sordum. doktor tam 32. hafta bitimini söyledi, malum benim hafta sonuna denk geliyor. İstersen cuma istersen pazartesi farketmez bir iki gün, gelirsin yazarız raporu dedi. Ben cuma günü gitmeyi planlıyorum yani benim tarihime göre 31+6 da çalışır raporu alacağım, 37. hafta bitene kadar ki bu mayıs başı oluyor tarih olarak.
bakalım nereye kadar dayanabileceğiz :)

Canım nası bi vicdansızlık ya.insan hamile gelinine bunu yaparmı.eğer anlarsa al karşına konuş.yada eşin anlayışlı biriyse yumuşak bi dille anlat.sert çıkma sinirine yenilme haklıyken haksız duruma düşme.

Meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı Bebişimiz gayet iii 2279 gr olmuşuz 2 hafta önden gidiyor bu gidişimde 32+3 günlüğüz şuan gelişimi 34+2 günlük tahmini doğum tarihi ultrasonda 18 nisan gözüküyor %90 nisan annesi olucam sanırım ama ben kendimi hep mayıs annesi kabul ederim o ayrı . Rahim ağzı uzunluğu 2,5 cm dikişler tutuyor şimdilik kızımı yatmaya dewam ciğer geliştirici iğnemizide vuruldum suyuda gayet ii birdaha ki kontrolümüz 2 hafta sonra inşallah biraz daha sabreder kızçem buda uyuyamıyorum ellerini yüzünden çekmeyen kızım

Oyyy maşallah miraçimiza annesi kilodan çok ödem tartiyi fazla gösteriyo bence ahha hh bebişlere değer senin her sey yolundaysa neden sezeryan dusunuyorsunuz canım benim merak ettim

Oyy maşallah prensesesimize annesi baya iyi durumu zamanında gelir inşallah ne kaldı ki topiğin ikinci doğan bebişi olabilir desene heyecan tavan şimdi bende bile bak

Evet cnm az kaldi eger bir sorun olmazsa 37 de de alabilirum dedi cok heyecanliyim sayili gun gecer sen normal dogummu yapcaksin
Evet canim inşallah niyetim normal dogum. Dün doktor da sordu normal mi düşünüyorsun diye evet dedim sonra normal doğuma engel bir durumun yok gayet iyi dedi. Inşallah kızım da vaktinde normal bi sekilde olur

NicksizYumurta canımcım o ne tatlı kıyafetler öyle.öremediğim için uzaktan beğenmeyle yetiniyorum canım
Ay canim yetistirebilecegimi bilsem hepinize örüp gönderirim ama elim cok ağır benim tembellik de cabası

Canim cok şükür minigin iyiymis. Inşallah b12 ve iltihap problemin de duzelir rahatlarsin

Canim bi de benim doktorum kendi eşinden örnek vermişti kadincagız son zamanlarinda artik o kadar cok şişmiş ki tuzsuz yemek bile fayda etmemis.agrilari icin bileklik takmak zorunda kalmış. Bazilarinin sebepsiz yere ödemi olabiliyor demisti. Inşallah bizimki de öyle olmaz sadece bununla kalırız

Canim anlattığın seyler bende var. Son zamanlarda bebisimin kafasını ya da ayaklarini göğüs altımda hissediyorum. Benim bebiş uzun zamandır doğum pozisyonu aldı( senin haftanda bile coktan dönmüştü ) gün icerisinde yer degistiriyor ve karnimda sertlikler oluyor. 2 hafta önce sertlikler sıklasınca ben de tedirgin olmustum nstye bagladı doktor sancı çıkmadı. Poposu ya da sırtidır sertlikler rahat ol dedi. Dün de nst vardı bisey cikmadi. Sen de istersen doktoruna bi sor ya da gidebiliyorsan git icin rahat etsin.

Eki Görüntüle 1791952 Ben de bugün gecelik ve taç aldım biraz büyük ama belki yanlardan küçülttüreceğim
Güle güle giy canim aldiklarini

Ay canim yaa cok sinir oldum yine kvne bence önce sakinleş sonra esinle konus meseleyi. Eger eşin gel beraber gidelim derse git sınırı aşmadan anlat derdini. Ama eger birlikte gidelim demezse eşini gönder o muhatap olsun annesiyle. Kadındaki kıskançlık beni deli etti yaa

Ohh ne güzel canım cok şükür iyiymis ogluş kocaman olmuş maşallah

Maşallah prensese canım inşallah sabreder biraz daha annesi cok şükür her sey yolunda bi terslik yok son gününe kadar böyle gitsin inşallah
Benim dogum da büyük ihtimalle nisanda olacak ama senin gibi düşünüyorum biz mayıs annesiyizzzzz

Ah be canım bu KV ne yapmak lazım bilmiyorum ki ya ne istiyorlar bu gelinlerden ogullariyla mutlu olalım gözlerine batiyo işte bence tek gitme konuşmaya eşine şöyle ve köy mesafenin gorusmebi azalt çünkü yuz yüze belki kalbini kıracak bisey der daha çok uzulursin aynı apartmanda da olsan gorusmek zorunda değilsin bizim bi arkadaş gorusmuyo bence sende öyle yap boşver o biraz uzak dursun

Oyy maşallah pasamiza ne de güzel büyümüş

Maşallah prensesimize ya inşallah sağlıkla alacaksın kucağına canım benim bak ne de güzel buyumus

esmerim0786 aklıma geldi canım bak nisan annelerinden biri de erken doğurdu ama maşallah bebeği kuvoze bile girmedi arkadaşın adını unuttum da gelişmesini tamamlamış çünkü bebek inşallah prensesimiz de öyle olucak annesi

amaaaan bu bebis napiyor bana anlayamiyorum yaaa....

kizlar bazen oluyor sol gogsumun altinda acayip bir seyler oluyor. sanki organlarimi tirnaklariyla ciziyor kerata o denli canim yaniyor. ve nedense hep oralarda takilmaktan cok hoslaniyor. bu bebis ne pozisyonda kafasi eli ayagi nerde ben bi turlu anlayamiyorum. bi de boyle canim cok aciyinca napmam gerekli yaa.. bir dermani yok mu bu isin? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…