2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
O aciyi bende hissediyorum canım ya sanki isiriyo beni dışı olsa öyle dicem gerçekten ya da vura vura yara mi yapıyı diye söylüyorum eşime de çok can yakıcı oluyo ben daha bi çözüm bulamadım ama acitmasi bi garip gerçekten

cnm cok guzel anlatmıssın banada dıyetısyen aynı bu sekılde dıyet verdı bu sekılde dıkkat edınce en yuksek kac cıkıyor sekerın benım 120-128 arası cıktı sımdıye kadar en yuksek
en yuksek 132 cikiyor ama genelde 114-128 arasi cikiyor sekerim bu siralar.cok sukur yoluna koydum bende.alisiyorsun zaten zamanla .sekerli yemedigimi farketmiyorum bile. her zmaan hamur iside tuketmedigim icin o konudada pek eksiklik hissetmiyorum :)

Ay kizlar bisey diyeyim de gülmeyin bana. Ayni aci bende de oluyor sanki ısırıyor ya da tırmalıyor gibiama güleceginiz durum simdi geliyor benim cok hoşuma gidiyor canımı yakmasıvarlığını hissettikce mutlu oluyorum

Ama acimiyo mu benim o zaman sanki nefesim kesiliyo ya

Evet kesinlikle öyleyiz cnm
Maşallah prensesimize ya inşallah sağlıkla alacaksın kucağına canım benim bak ne de güzel buyumus
Amin cnm inşaallah
Inşallah cnm kaçıncı haftasında dogurmustu.acaba hatırlıyormusun

Maşallah canım minigine kocaman olmuş annesi sen hiç uzme kendini odaha büyüyecek içerde rahatı yerinde kiloları almış önden önden gidiyor sen yeterki sabırlı ol stres yapma onlar bizden daha güçlü :)

Sağol canım benimmona şaşırdım bende canım dedim ya tuz nerdeyse yok hayatımda sıfır diyemem ama demekki olanıda istemiyor vücutya da sebebsiz hamileliğe bağlı ödem oluyor.iyi oldu valla buraya gelmem eve tıkılıp kalmışım onu farkettim pazara kadar tadını çıkaralım oğluşla

ay kizlar demek ki ben tek degilmisim bunu hisseden. bebis ozellikle de is yerindeyken cok yapiyor bunu. ben acaba oturus seklimden mi kaynaklaniyor diye merak ettim. cunku bilgisayar basinda oldugum icin biraz one dogru egilip klavye kullaniyorum. demek ki ondan degilmis...

Oyyy maşallah miraçimiza annesi kilodan çok ödem tartiyi fazla gösteriyo bence ahha hh bebişlere değer senin her sey yolundaysa neden sezeryan dusunuyorsunuz canım benim merak ettim
Ayy sağol güzel teyzemizzzaten doktor dedi canım 2 kilosu ödemdir diyedeğer tabi tatlım benim şikayetim yok ben zaten 2 aydır ayakkabılarımız zor giyiyodum
Tatlım bu benim 3. Hamileliğim 2 kayıp biride 2. Trimesterde olunca 4 aylıktı ;( doktor riske atamayız dedi.hamileliğimin başından beri bu doktoru bulana kadar gittiğim diğer doktorlarda direk sezaryan diyodu bana.onların deyimiyle kıymetli gebelik olarak geçiyor bu tarz kayıplardan sonra.ayrıyetten kan sulandırıcı iğne pıhtılaşma bozukluğu vs bi sürü sebep sayıyolar.
Eğer iğne ile devam edip normal doğumu bekledik diyelim doğum gerçekleşemeZde acil sezaryana alınırsam benim açımdan risk oluşuyor ki örneği var çevremde eşimin işyerinden arkadaşının eşi rahmini almak zorunda kalmışlar kanama durmadığı için;(

İnşallah canım o evrelere gelmeyelim;( senin nasıl oluyor bilmiyorum ama benim sabah kalktığımda elim ayağım ve yüzüm şiş uyanıyorum.1-2 saat için yavaş yavaş iniyor şişlikler.ama tamamen değil gğn içinde yine ellerimde olabiliyor.

Bitanem yaaa Allah sana bağışlasn inşallah zamanında güzelce doğum gerçekleşir avantajin tarihini bilip hazırlıklı gitmek olacak inşallah her şey güzel olacak, önemli olan sizin sağlığınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…