2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Amin canim benim ya. Benim de ayni canım özellikle sabaha karşı ellerim artik nerdeyse kapanmıyor sislikten tuvalete giderken ayaklarım aciyor üstüne pofuduk pofuduk bastigimi hissediyorum. Dedigin gibi kalktiktan birkac saat sonra azalıyor ilk zamanlar arada bir oluyordu ama simdi gun içerisinde bile birden sistigi oluyor

Benimki cogu zaman yatarken oluyor canım normal bir durumdur yani bebislerimiz büyüyor belki de yavrucaklar ellerini açıp kapatiyorlar. oyyy yerim ki ben onlari yaaa

[QUOTE="NicksizYumurta, post: 45541879, member: 682942". Omurler]Ellerine sağlık canım Allah şimdiden kabul etsin Nefesimiz hayırli evlat olsun inşallah [/QUOTE]
Amin teyzesi rabbim hepimizin cocuklarina hayirli guzel omur nasip etsin insallah

Kizlar dun yada bugün bi ara konuşulmuştu tam emin olamadım pusetlerin içine bel desteği benim.bebek te indirime girmiş buradan almayı düşünüyorum ben başka almak isteyen olursa bakabilir Pamukprncess cum sana da yazicam yazıdan unutuyorum göğüs ucu kremini sordum dr a 32.haftadan itibaren surebilirsin göğüsleri uyarmadan dedi:)

Ayy bitanemmm bende başlasam mi geldi kremim de bu desteği aldın mi peki ben sanki daha uygun aldım kargo dahil mi

Trendyolda 35 e aldım 150 TL üzerinde kargo ücretsiz ücret odememisim ben .. Hemen hemen aynı hesap aslında kargı ayrıca vermeyeceksen

Canim üzücü gercekten ama bence huc sallama . Delidir ne yapsa yeridir modunda dolan. Pek te gorusme esine de neden gitmedigini bagirnadan sitem etmeden anlat.
Boyle boyle konusmus bu saatten sonra annenle biraz arama mesafe koyacahim cocugumada annne dedirtmesi beni rahatsiz ediyo bilgin olsun de gec.
Kendini bos yere yipratma totonu yirtsan ogluna anasinin kotu olduguna inandiramassin.

miranda'cığım ne kadar güzel yazmışsın ilk yazını da...etrafımızda böyle insanlar var muhakkak ama umudumuzu kaybetmeyelim.
benim 10 yaşında oğlum var.şimdiki de kısmetse kız olacak.kız olacağını duyunca kayınvalidemler annemler,konu,komşu,arkadaşlar çok şanslısınız insanın muhakkak kızı olmalı dediler.kimseden aksi birşey duymadık.ama oğluma söylenenler canımı sıkmadı değil zaman zaman.neymiş kız kardeşin olacak sana su getirecek,sofrayı hazırlıycak,hizmet edecek demezler mi?bir delirdim.siz ne diyorsunuz diye.kadın şok oldu.çocukları böyle yetiştirdiğiniz için kocalarınızdan şikayet ediyorsunuz dedim.hiç bir kız çocuğu erkeğe hizmet etmek için yetiştirilmiyor diye bir başladım kadın laf söylediğine pişman oldu.
ben oğluma her işi yaptırırım.makinaya çamaşırda atar,bulaşık makinasını da doldurur,boşaltır,masayı kurar kaldırır,hatta şimdiden yemek yapmayı bile öğrendi.kekler börekler derken çok şeyi bilir.bunları beraber yaparken hep konuşurum onunla kız işi diye bir şey yok sende bileceksin yapacaksın ilerde diye.
ama birşeye katılıyorum bizim hemcinslerimiz kendini küçük görüyor.kendini bunlara mecbur hissediyor.ama ben inanaıyorum bizim gibi anneler oldukça düzelicek evet zaman alacak ama düzelicek...

Canim neden öyle yapıyor ki kıskanıyor seni sanırım. Esin ne diyor bu duruma.karşına al güzelce tatlı dille konuş baktın olmadı yavaş yavaş mesafe koyarsin araya.

Ayy bitanemmm bende başlasam mi geldi kremim de bu desteği aldın mi peki ben sanki daha uygun aldım kargo dahil mi

Evet canım sen baslayabilirsin sürmeye sen 32ye girdin bende bikac hafta sonra başlarım.
Trendyolda 35 e aldım 150 TL üzerinde kargo ücretsiz ücret odememisim ben .. Hemen hemen aynı hesap aslında kargı ayrıca vermeyeceksen
Canım ben bikac yerde baktim en uygun buradaydı evet kargo ucretide var bi trendyolada bakayım en iyisi saol tatlım

Evet canım sen baslayabilirsin sürmeye sen 32ye girdin bende bikac hafta sonra başlarım.

Canım ben bikac yerde baktim en uygun buradaydı evet kargo ucretide var bi trendyolada bakayım en iyisi saol tatlım
Tatlım trendyolda anne ve bebekler için herşey butiği var, şuan o butik kapalı yarın bir gün yine satışa başlar acele etmek istemiyorsan bekle onu kargoyla birlikte 42 ödersin, belki kampanyadan başka şeyler alır odemezsin de kargo filan her şeyi en uygun ordan aldık

maaşallah size.biz de aynı durumdayız.nisan annesi olucaz desene..bu arada başın sağolsun canım.gidememişsin ama bebişlerimiz için katlanıyoruz birçok şeye...allah sabır versin canım

Yok canım acele etmiyorum puseti de henüz almadık alalım ona gore alırız diyoruz belki gerek kalmaz kendiliğinden olanlar oluyor ya. Tekrar saol tatlım. Birde kuvetin içine sen filemi aldin yoksa sungermi birde sungerli fileler oluyormuş her okuduğum yerde herkez farklı birşeyi övüyor sungerli fileler çabuk soğuyor bebei usutuyormus diyorlar bide onu araştırıyorum.
NicksizYumurta sen nasıl aldin canım?

Aminnn canım hepimizinkini inşallahaynen tatlım beklerse oğluş öyle olacakzaten ikincisindede normal doğum deneyimini yaşamıştım birazallahtan hayırlısını istiyorum herzaman nasıl olacağı önemli değil

bencede kesiin beni ayakta uyuturlar
Allah gönlüne göre versin canım. Rahata alışmadan ikinciyi yapmakta mantıklı ama tabi şimdi yaşamadan çokta yorum yapmıyım

Bende üşümesin diye inceceik olandan değil de sevi bebenin şunu aldım ve markafoniden 20 li biseydi 22 mi ne

Eklentiler

• 8692241008697m_0_62x59.webp
    574 bayt · Görüntüleme: 53
Ben öneriler üzerine file aldım canım hatta file kullanmayın elde daha cok rahat eder bebis diyen bile oldu.ilk zamanlar fileyle yıkarız artık minigimizin durumuna göre degistirmemiz gerekirse degistiririz tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…