- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.801
Amin canim benim ya. Benim de ayni canım özellikle sabaha karşı ellerim artik nerdeyse kapanmıyor sislikten tuvalete giderken ayaklarım aciyor üstüne pofuduk pofuduk bastigimi hissediyorum. Dedigin gibi kalktiktan birkac saat sonra azalıyor ilk zamanlar arada bir oluyordu ama simdi gun içerisinde bile birden sistigi oluyorİnşallah canım o evrelere gelmeyelim;( senin nasıl oluyor bilmiyorum ama benim sabah kalktığımda elim ayağım ve yüzüm şiş uyanıyorum.1-2 saat için yavaş yavaş iniyor şişlikler.ama tamamen değil gğn içinde yine ellerimde olabiliyor.
Benimki cogu zaman yatarken oluyor canım normal bir durumdur yani bebislerimiz büyüyor belki de yavrucaklar ellerini açıp kapatiyorlar. oyyy yerim ki ben onlari yaaaay kizlar demek ki ben tek degilmisim bunu hisseden. bebis ozellikle de is yerindeyken cok yapiyor bunu. ben acaba oturus seklimden mi kaynaklaniyor diye merak ettim. cunku bilgisayar basinda oldugum icin biraz one dogru egilip klavye kullaniyorum. demek ki ondan degilmis...
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkKızımın mevlut hediyelikleri hazır sadece isim etiketleri kaldı Eki Görüntüle 1792091
Ellerine sağlık canım Allah şimdiden kabul etsin Nefesimiz hayırli evlat olsun inşallahKızımın mevlut hediyelikleri hazır sadece isim etiketleri kaldı Eki Görüntüle 1792091
Tesekkur ederiz teyzesiÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Ayy bitanemmm bende başlasam mi geldi kremimKizlar dun yada bugün bi ara konuşulmuştu tam emin olamadım pusetlerin içine bel desteği benim.bebek te indirime girmiş buradan almayı düşünüyorum ben başka almak isteyen olursa bakabilirEki Görüntüle 1792113Pamukprncess cum sana da yazicam yazıdan unutuyorum göğüs ucu kremini sordum dr a 32.haftadan itibaren surebilirsin göğüsleri uyarmadan dedi:)
Trendyolda 35 e aldım 150 TL üzerinde kargo ücretsiz ücret odememisim ben .. Hemen hemen aynı hesap aslında kargı ayrıca vermeyeceksenKizlar dun yada bugün bi ara konuşulmuştu tam emin olamadım pusetlerin içine bel desteği benim.bebek te indirime girmiş buradan almayı düşünüyorum ben başka almak isteyen olursa bakabilirEki Görüntüle 1792113Pamukprncess cum sana da yazicam yazıdan unutuyorum göğüs ucu kremini sordum dr a 32.haftadan itibaren surebilirsin göğüsleri uyarmadan dedi:)
Selam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş annemin bu durumunu biliyor ve annemin yüzü falan şişmiş morarmış kv alt katta kızlar çok canım sıkkın dün oldu bu olay ne yapmalıyım karşıma alıp konuşcam
miranda'cığım ne kadar güzel yazmışsın ilk yazını da...etrafımızda böyle insanlar var muhakkak ama umudumuzu kaybetmeyelim.Dok sekerim dok. konusa konusa cikacak bunlar disariya. benimkisi gibi kotu babalarin yaninda seninkisi gibi iyi babalarin olmasi da bizim umudumuz. bir de @Berenebru nun babasi gibi... demek ki iyi babalar, kiz evlatlarina deger veren insanlar cogaliyor bu dunyada. insallah daha da cogalacak.
zaman gelecek "kiz dogdu sessizlik oldu" gibi kavramlar yok olacak. biri kiz bebege hamileyim dediginde, karsisindaki "ayy ne guzel, mini sen" diyebilecek "uzulme bir dahaki erkek olur" yerine... baska bir kadin erkek bebege hamileyim dediginde, karsisindaki "hayirli evlat olur insallah" diyebilecek "erkek anasi oldun" modlari yerine..
iste tam da bunlar olabilsin diye yazdim bugun yazdiklarimi. ve de ne guzel cevaplar, ne guzel destekler aldim sizlerden!
Canim neden öyle yapıyor ki kıskanıyor seni sanırım. Esin ne diyor bu duruma.karşına al güzelce tatlı dille konuş baktın olmadı yavaş yavaş mesafe koyarsin araya.Selam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş annemin bu durumunu biliyor ve annemin yüzü falan şişmiş morarmış kv alt katta kızlar çok canım sıkkın dün oldu bu olay ne yapmalıyım karşıma alıp konuşcam
Ayy bitanemmm bende başlasam mi geldi kremimde bu desteği aldın mi peki ben sanki daha uygun aldım kargo dahil mi
Canım ben bikac yerde baktim en uygun buradaydı evet kargo ucretide var bi trendyolada bakayım en iyisi saol tatlımTrendyolda 35 e aldım 150 TL üzerinde kargo ücretsiz ücret odememisim ben .. Hemen hemen aynı hesap aslında kargı ayrıca vermeyeceksen
Tatlım trendyolda anne ve bebekler için herşey butiği var, şuan o butik kapalı yarın bir gün yine satışa başlar acele etmek istemiyorsan bekle onu kargoyla birlikte 42 ödersin, belki kampanyadan başka şeyler alır odemezsin de kargo filan her şeyi en uygun ordan aldıkEvet canım sen baslayabilirsin sürmeyesen 32ye girdin bende bikac hafta sonra başlarım.
Canım ben bikac yerde baktim en uygun buradaydı evet kargo ucretide var bi trendyolada bakayım en iyisi saol tatlım
maaşallah size.biz de aynı durumdayız.nisan annesi olucaz desene..bu arada başın sağolsun canım.gidememişsin ama bebişlerimiz için katlanıyoruz birçok şeye...allah sabır versin canımMeraba kızlar bugün kontrolümüz vardı Bebişimiz gayet iii 2279 gr olmuşuz 2 hafta önden gidiyorbu gidişimde 32+3 günlüğüz şuan gelişimi 34+2 günlük tahmini doğum tarihi ultrasonda 18 nisan gözüküyor %90 nisan annesi olucam sanırım ama ben kendimi hep mayıs annesi kabul ederim o ayrı . Rahim ağzı uzunluğu 2,5 cm dikişler tutuyor şimdilik kızımı yatmaya dewam ciğer geliştirici iğnemizide vuruldum suyuda gayet ii birdaha ki kontrolümüz 2 hafta sonra inşallah biraz daha sabreder kızçem buda uyuyamıyorum ellerini yüzünden çekmeyen kızım
Eki Görüntüle 1791983
Eki Görüntüle 1791978
Tatlım trendyolda anne ve bebekler için herşey butiği var, şuan o butik kapalı yarın bir gün yine satışa başlar acele etmek istemiyorsan bekle onu kargoyla birlikte 42 ödersin, belki kampanyadan başka şeyler alır odemezsin de kargo filan her şeyi en uygun ordan aldık
Aminnn canım hepimizinkini inşallahBitanem yaaa Allah sana bağışlasn inşallah zamanında güzelce doğum gerçekleşir avantajin tarihini bilip hazırlıklı gitmek olacakinşallah her şey güzel olacak, önemli olan sizin sağlığınız canım
bencede kesiin beni ayakta uyuturlarAnnesi bilinçli eminim çok iyi anlaşırlar ve bazen seni ayakta uyuturlar bir olupsonuçta planlar hazır yaramazlık yapacaklar sanslilar yaaa inşallah bizimde ilerde sağlıklı kardeşlerimiz de olur arayi uzatmamayi düşünüyo annesi
Bende üşümesin diye inceceik olandan değil de sevi bebenin şunu aldım ve markafoniden 20 li biseydi 22 mi neYok canım acele etmiyorum puseti de henüz almadık alalım ona gore alırız diyoruz belki gerek kalmaz kendiliğinden olanlar oluyor ya. Tekrar saol tatlım. Birde kuvetin içine sen filemi aldin yoksa sungermi birde sungerli fileler oluyormuş her okuduğum yerde herkez farklı birşeyi övüyor sungerli fileler çabuk soğuyor bebei usutuyormus diyorlar bide onu araştırıyorum.
NicksizYumurta sen nasıl aldin canım?
Ben öneriler üzerine file aldım canım hatta file kullanmayın elde daha cok rahat eder bebis diyen bile oldu.ilk zamanlar fileyle yıkarız artık minigimizin durumuna göre degistirmemiz gerekirse degistiririz tatlimYok canım acele etmiyorum puseti de henüz almadık alalım ona gore alırız diyoruz belki gerek kalmaz kendiliğinden olanlar oluyor ya. Tekrar saol tatlım. Birde kuvetin içine sen filemi aldin yoksa sungermi birde sungerli fileler oluyormuş her okuduğum yerde herkez farklı birşeyi övüyor sungerli fileler çabuk soğuyor bebei usutuyormus diyorlar bide onu araştırıyorum.
NicksizYumurta sen nasıl aldin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?