2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar Bugün Defne min kalbi için kontrole gittik. Tam bir buçuk saat sürdü muayene.
Asd yani kalpte delik var ve dr da bunu çok sorun etmedi. Zaten çoğunuzda biliyorsunuz bu şekilde hayatına devam edebilir sorunsuz bir şekilde. başka bir sıkıntı daha gördü ama ondan emin olamadı. O yüzden ptesi tekrar gidicez. o bile olsa onunda tedavisi var hiç endişelenmeyin dedi. İnanılmaz tatlı sevecen ve motive eden bir doktordu. Doğumdan hemen sonra veya 1-2 gün içerisinde mutlaka görmem gerekicek bebeğinizi dedi. eğer problem düzelmemişse en azından erken tanı olucak. Yani doğuma kadar düzelme ihtimali var.
benim güçlü kızım bunuda aşacak inanıyorum.

Bende üşümesin diye inceceik olandan değil de sevi bebenin şunu aldım ve markafoniden 20 li biseydi 22 mi ne

Canım bunun içinde sünger var ya bunlar usutuyormus içindeki köpük sünger islanınca çabuk soguyormus bebekte usutuyormus bi forumda yazmıştı hamile eğitmeni bulursam paylasayim.

hastanede doktora gösterdim bende canım sıkıntı yok dedi. ama bende sen gibi hiç benimseyemedim o koltuğu zaten çokta kullanmadım. oda sevmediki hep ağladı. gerçi ilk aylar herşeye ağlıyodu sebebi kesin söylemek zor

bak işte bu çok iyimiş.

Ya ben de sungerden çekiniyorum açıkçası şu bulaşık sungeri en çok mikrop toplayan nesnelerdenmis ya banyo sungerine de guvenemedim bir türlü

İyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım

mrb canm bende coraspin 100 mg kullanıyorum . bi bebeğimi kaybetmiştim önlem amaclı baslamıstı drum 32 . haftada bırakman gerekiyor demişti .
Bende ilk bebeğimi kaybettim ve şu an coraspin kullanıyorum. Günlerimizde aynıymış. Doktorum henüz ne zaman bırakacağım konusunda bişey söylemedi. Her gün alıyorum.

Ben öneriler üzerine file aldım canım hatta file kullanmayın elde daha cok rahat eder bebis diyen bile oldu.ilk zamanlar fileyle yıkarız artık minigimizin durumuna göre degistirmemiz gerekirse degistiririz tatlim

Evet canım file yada içine oturan sungerlerden diyorlar. Var ya en güzeli annelerimizin yöntemi bebein cikardigin kiyafetlerini koy legenin içine yatır bebei yıka eskiden kuvetmis fileymis mi vardi

Inşallah canım benim Mayis bebelerinin hepsi inatçı olacak Defnemiz de öyle olacağı icin eminim üstesinden gelir inatla saglıklı doğacağım ben diyecek kuzucugumuz

Kızlar biraz beceriksiz biri olarak size bisey sorucam ben dün yufka aldım da dolaba atım sarım da diyorum siz nasıl yapıyorsunuz bakalım börek mi yapıyorsunuz
daha dün paçanga bide sigara böreği yaptık canım bizde.
paçanganın içine salam sosis turşu domates kaşar koyuyorum ben. sigara böreğinden daha kalın sarıyorum.
sigara böreğini lorla yaptım. ama onuda daha çok patatesli seviyoruz patates haşlayıp daha sonrada patatesli yapıcam.
birde ben kaşarlı gözleme yapıp koyucam buzluğa.
bugün birde kardeşim evdeki patatesleri kızartmalık hazırlayıp buzluğa atmış :))
normal köftede yapıp koyuyorum ben az az poşetleyip atıyorum buzluğa. hem oğlum içinde hazırda bişeyler olması iyi oluyor. bayatlamayan buzluk poğçası var onunda tarifini yazayım oda çok iyi oluyor canım

Canım bunun içinde sünger var ya bunlar usutuyormus içindeki köpük sünger islanınca çabuk soguyormus bebekte usutuyormus bi forumda yazmıştı hamile eğitmeni bulursam paylasayim.
Bunun içinde küçük yuvarlak birşeyler var köpük gibi bebegin usumesine engel oluyo yazıyordu aldığım da ama

neff1316 inşallah annesinin gücü ona da yansıyacak çok güzel olacak her şey annesi .. Allah dermansız dert vermesin bitanem defnemiz güçlü toparlayacak basit sorunları da aşacak inşallah

maşallah canım defnemize bende inanıyorum sen bu kadar pozitif ve enerji dolu olursan kızın hem iylesecek hemde gününü yakalayacak sağlıklı doğacak anne-kız ikinizide opuyoruz mirayla :) ayrıca ali kaani da mincikliyoruz çok tatlı bayılırım sarışın erkek çocuklara

Kızlar acı yiyen varmı ben aşırı istiyorum bildiğiniz aseriyorum ve yiyorum tutamıyorum kendimi
ay canım ben ilk zamanlar acıya boğdum resmen kendimi herseyi acılayıp yedim hep. sanırım ondan sonra oldu bu basur ( o yüzden sen yinede çopk yeme canım. artık çok nadir yiyorum canım çok çektiğpi zaman

Ay canim benim cok üzüldüm ya gecmis olsun annenler uzakta mı? Eger yolculuk yapacaksan önce bi doktoruna git Allah kötü insanlarin şerrinden korusun yaa

Canım yaa inşallah yarın güzel haberler alırsında unutursun bu gününü..ne kadar günah ya nasıl insanlar bunlar da hamile bi kadına bunu yaşatıyolar;( umarım eşin onlara uymuyodurda sana destek oluyodur..bende aile apartmanında büyüdüm ama o kadar mutluyduk ki evlenirken anne baba değilde ordan ayrılacağım için çok ağlamıştım..her ailede illa ki sorunlar yaşanıyor bizimkilerde de eltiler geçinemezdi ama bu kadar büyümezdi tabi.inşallah en yakın zamanda taşınırsın da kurtulursun bu stresten..

Ne yapmak istiyor acaba derdi ne ki eşin ne düşünüyor peki bu konuda

Çok sağol canım o tarifi de istiyorum ben mutlaka çünkü benim hazirlamam lazım şimdiden bugün dolapları sildim ama yarın sarıcam yufkaları son zamanlara bisey bırakmak istemiyorum çünkü agirlasiyorum iyice patatesleri soyup yıkayıp kurutup posetliyosun dimi ayy çok beceriksiz miyim ben

Bunun içinde küçük yuvarlak birşeyler var köpük gibi bebegin usumesine engel oluyo yazıyordu aldığım da ama
Onu bilmiyordum canım öyle yazıyorsa doğrudur ben içinde sünger var sandım özel usutmez bi kopukse o farklıdır tatlım güzel günlerde bici bici yapsın çınar bey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…