- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.861
süper anlatmışsıınKarin sertlesmesi icin karnini 4 bolgeye bolunmus gibi dusun. Hepsi birden sertse ve 1 dakikadan uzunsa 15 dakikada bir ise mutlaka doktoruna haber et. Ama bolgesel bir sertlik varsa sadece sag ust ya da sol alt gibi o zaman bebek kafasini ya da sirtini fln dayamis oluyor endiselenme pozisyon degisiyor arada
Bende bölgesel olarak anlattığın gibi oluyor kasılma diye korkuyodum iyi oldu bunu yazdığınKarin sertlesmesi icin karnini 4 bolgeye bolunmus gibi dusun. Hepsi birden sertse ve 1 dakikadan uzunsa 15 dakikada bir ise mutlaka doktoruna haber et. Ama bolgesel bir sertlik varsa sadece sag ust ya da sol alt gibi o zaman bebek kafasini ya da sirtini fln dayamis oluyor endiselenme pozisyon degisiyor arada
Yaaa ben de istiyorummmm ben deeeeeGünaydın guzellerBugün izinden önce son iş günümüz yarın iznimizi başlatiyoruz mudur haftayı da kapatirsin artık dedi oldu canım dönemi de kapatalim artık istersen ben yarın baslatacagim tabiki oğlumla evde keyif yapma zamanımız geldi darısı bekleyenlere olsun
İnşallah tatlım gerçekten rabbim çok büyük bu yaptıkları yanına kalmaz ben yarın gidecegim çoj merakediyorum yüzlerini oglum o insanların yüzünden çok korktu bitanem ah canım ne zormuş benim ailem kızlarına da oğlunda çok düşkün dür özellikle babam kızlarına çok düşkün dür canım bsb az m bana bir kere sesini yükseltmedicananarya lütfen üzülme o insanlar için oglunla güzel vakit geçir annenin yanında kafani dagit elbet Rabbim goruyo bunları ve inan yanına da kalmiyo kimsenin ben bunu gördüm gozlerimle sen mutlu ol onlar imrenip durucak senin ailene
Amin Canım benim inşallah evet çok iyi oldu bu olay eşim gördü gerçek yüzlerini düşündükçe aglayasım geliyreşinin yanında olması şansın olmuş canım. ne kadarda olsa ailesi. ikinci ağızdan duyunca içinde bi yerdde acaba mı derdi hep. bizzat görmüş oda. Bundan sonrası iyi olsun inşallah sizin için.
ağlama üzülme sende canım. çok kötü bişey yaşadığın ama bundan sonra yaşayacağın güzel günlerin habercisidir belkide
Ah canım ya gerçekten yazıklar olsun bu insanlara düşünüyrm da bı nasıl insanlar ama bundan sonra asla muhattap olmuycam oglum korktu çok babası zile bastı anne kapıyı açma sana kızacak dede diyor odasına yatırdım akşam gece lambası nı yakmayı unuttum anne umut annesiz kalırsa gününü görürsün dedem sana bagırdı annem ben seni çok seviyrm diyo içim parçalandı bu olanlaraCanım benim senin bisey yapmadığını eşin biliyor yanında ya onun desteği sana yeter. En kısa zamanda kurtul ordan. Yavrum yaa kıyamam ona nasıl korkmustur Allah büyük canım kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Sen sadece yavrularını düşün git annenin yanına kafanı dinle. Allah sana güç, kuvvet ve sabır versin...
Tek dileğim tek duam burdan gitmek uzaklaşmak bunların yüzünü görmemek ozaman hayat benim için yeniden başlıycakcananarya cok cok uzuldum. Insallah kisa zamanda oradan tasinip bu insanlardan yzaga gidersiniz. Hic mi vicdan yok ( ne diyecegimi sasirdim kaldim
Eşim canm iyiki var kafayı yerim bu gidişleEşin yanındaysa hiç üzülme önemli olan onun desteği
Ayni anda 2 bolgede de olabilir. Ya da pozisyondan dolayi baski olabilir. Kanama, adet agrisi gibi rahatsiz edici bel agrisi vs eslik ederse doktotuna danis haberdar et benceBende bölgesel olarak anlattığın gibi oluyor kasılma diye korkuyodum iyi oldu bunu yazdığınama bölgesel olurken aynı anda aşağı doğru bi baskıda oluyor normalmi ki acaba
Cnm çok üzüldüm gerçekten sen bebişine düşün iilllaki bi mikserlik yapmasalar olmuyor biraz sakinleşmeye çalış tatlım allah ıslah etsin hepsini hamile bi kadınayapılacak birşey mi buİyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
Of yaa okurken icim parcalandı canımİnşallah tatlım gerçekten rabbim çok büyük bu yaptıkları yanına kalmaz ben yarın gidecegim çoj merakediyorum yüzlerini oglum o insanların yüzünden çok korktu bitanem ah canım ne zormuş benim ailem kızlarına da oğlunda çok düşkün dür özellikle babam kızlarına çok düşkün dür canım bsb az m bana bir kere sesini yükseltmedi
Amin Canım benim inşallah evet çok iyi oldu bu olay eşim gördü gerçek yüzlerini düşündükçe aglayasım geliyr
Ah canım ya gerçekten yazıklar olsun bu insanlara düşünüyrm da bı nasıl insanlar ama bundan sonra asla muhattap olmuycam oglum korktu çok babası zile bastı anne kapıyı açma sana kızacak dede diyor odasına yatırdım akşam gece lambası nı yakmayı unuttum anne umut annesiz kalırsa gününü görürsün dedem sana bagırdı annem ben seni çok seviyrm diyo içim parçalandı bu olanlara
Tek dileğim tek duam burdan gitmek uzaklaşmak bunların yüzünü görmemek ozaman hayat benim için yeniden başlıycak
Eşim canm iyiki var kafayı yerim bu gidişle
Yok onlar olmuyo canım sadece karnımın bi tarafı sivriliyor diğer taraflar yumuşak oluyor bazen aşağı doğru baskı ya da ağırlık gibi bi his oluyo ama sanırım kafasından kaynaklanıyorAyni anda 2 bolgede de olabilir. Ya da pozisyondan dolayi baski olabilir. Kanama, adet agrisi gibi rahatsiz edici bel agrisi vs eslik ederse doktotuna danis haberdar et bence
Yok onlar olmuyo canım sadece karnımın bi tarafı sivriliyor diğer taraflar yumuşak oluyor bazen aşağı doğru baskı ya da ağırlık gibi bi his oluyo ama sanırım kafasından kaynaklanıyor
Canım yaaa zaman su gibi geciyo azcık sabırYaaa ben de istiyorummmm ben deeeee
8 nisana kadar bana durmak yok
Oturunca daha kolay bıcı bıcı yapacağız deseneevet canım köpüklü içi çabuk soğumuyor üşümez yani. birde @kzbnvemira nın dediği gibi biraz daha büyüyünce ben havlu koymaya başladım altınazaten çok çabuk büyüyorlar. oturmaya başlayınca bişeye gerek kalmıyor
İyi bak rahatladim valla iyi tercih yapmisimbanada bu daha kullanışlı gelmişti canım. ilk inceyi aldık beceremedim onda yıkamayı bu yumuşacık daha kolay geldi kullanması bebişi yıkaması
Ayy inşallah teyzesiiOnu bilmiyordum canım öyle yazıyorsa doğrudur ben içinde sünger var sandım özel usutmez bi kopukse o farklıdır tatlım güzel günlerde bici bici yapsın çınar bey :)
Evet canım sen baslayabilirsin sürmeyesen 32ye girdin bende bikac hafta sonra başlarım.
Canım ben bikac yerde baktim en uygun buradaydı evet kargo ucretide var bi trendyolada bakayım en iyisi saol tatlım
Valla canım bayılıyorum sana.eminim defnecikte sen gibi güçlü.böyle güçlü bi annesi olduğu için çok şanslı.inşallah sağlıkla alcaksın kucağına tatlı kızını.Kızlar Bugün Defne min kalbi için kontrole gittik. Tam bir buçuk saat sürdü muayene.
Asd yani kalpte delik var ve dr da bunu çok sorun etmedi. Zaten çoğunuzda biliyorsunuz bu şekilde hayatına devam edebilir sorunsuz bir şekilde. başka bir sıkıntı daha gördü ama ondan emin olamadı. O yüzden ptesi tekrar gidicez. o bile olsa onunda tedavisi var hiç endişelenmeyin dedi. İnanılmaz tatlı sevecen ve motive eden bir doktordu. Doğumdan hemen sonra veya 1-2 gün içerisinde mutlaka görmem gerekicek bebeğinizi dedi. eğer problem düzelmemişse en azından erken tanı olucak. Yani doğuma kadar düzelme ihtimali var.
benim güçlü kızım bunuda aşacak inanıyorum.
İyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
Ayy canim güle güle kullan valla cok şanşlısınPamukprncess aldigindan beri su önü tamamen Düğmeli olan modele ara ara bakiyorum ya tükenmiş oluyor ya bedeni olmuyor sen paylasinca az once yine baktim yine tükenmiş ay ben ne talihli(!) bi insanim yaa
Aman canim madem risk var sakın iş falan yapmaminigini düşün ve evde dinlenmenin keyfini çıkar
Canımmm bence çok hoş görünüyorsunuz anne kızmemintolar aldı başını gidiyor boşver süt olcak onlarda totiş de bence büyük görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?