2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sodalı bayatlamayan poğaça
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı ılık süt
5-6 su bardağı un
1 yemek kaşığı toz şeker
1 şişe soda
1.5 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta sarısı

ılık sütün içine şeker eklenip karıştırılır. maya ilave edilip oda karıştırılır. sıvıyağ soda tuz eklenir.
un yavaş yavaş eklenir. ele yapışan bir hamur olur. üzeirni kapatıp mayalanması için bekletilir. mayalanan hamurdan cevizden büyük parçalar alıp iç malzemesi konur. yağlı tepsiye aralıklarla konur. yarım saat kadar tepside de mayalanması için bekletilir. üzerine yumurta sürülüp susam dökülür. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirilir.
ben bu poğaçayı en çok patatesli seviyorum. püre patates in içine kavrulmuş ev salçası ilave edip karıştırıyorum.

smilesny eryesil kızlar tarif bu

süper anlatmışsıın

Bende bölgesel olarak anlattığın gibi oluyor kasılma diye korkuyodum iyi oldu bunu yazdığınama bölgesel olurken aynı anda aşağı doğru bi baskıda oluyor normalmi ki acaba

Yaaa ben de istiyorummmm ben deeeee
8 nisana kadar bana durmak yok

İnşallah tatlım gerçekten rabbim çok büyük bu yaptıkları yanına kalmaz ben yarın gidecegim çoj merakediyorum yüzlerini oglum o insanların yüzünden çok korktu bitanem ah canım ne zormuş benim ailem kızlarına da oğlunda çok düşkün dür özellikle babam kızlarına çok düşkün dür canım bsb az m bana bir kere sesini yükseltmedi
Amin Canım benim inşallah evet çok iyi oldu bu olay eşim gördü gerçek yüzlerini düşündükçe aglayasım geliyr
Ah canım ya gerçekten yazıklar olsun bu insanlara düşünüyrm da bı nasıl insanlar ama bundan sonra asla muhattap olmuycam oglum korktu çok babası zile bastı anne kapıyı açma sana kızacak dede diyor odasına yatırdım akşam gece lambası nı yakmayı unuttum anne umut annesiz kalırsa gününü görürsün dedem sana bagırdı annem ben seni çok seviyrm diyo içim parçalandı bu olanlara
cananarya cok cok uzuldum. Insallah kisa zamanda oradan tasinip bu insanlardan yzaga gidersiniz. Hic mi vicdan yok ( ne diyecegimi sasirdim kaldim
Tek dileğim tek duam burdan gitmek uzaklaşmak bunların yüzünü görmemek ozaman hayat benim için yeniden başlıycak
Eşin yanındaysa hiç üzülme önemli olan onun desteği
Eşim canm iyiki var kafayı yerim bu gidişle

Bende bölgesel olarak anlattığın gibi oluyor kasılma diye korkuyodum iyi oldu bunu yazdığınama bölgesel olurken aynı anda aşağı doğru bi baskıda oluyor normalmi ki acaba
Ayni anda 2 bolgede de olabilir. Ya da pozisyondan dolayi baski olabilir. Kanama, adet agrisi gibi rahatsiz edici bel agrisi vs eslik ederse doktotuna danis haberdar et bence

Cnm çok üzüldüm gerçekten sen bebişine düşün iilllaki bi mikserlik yapmasalar olmuyor biraz sakinleşmeye çalış tatlım allah ıslah etsin hepsini hamile bi kadınayapılacak birşey mi bu

Of yaa okurken icim parcalandı canım Allah oğluşuna bu yasadıklarını hemen unuttursun kıyamam ona ya. Sen de artık daha fazla üzme kendini ve minik kızını canım

Ayni anda 2 bolgede de olabilir. Ya da pozisyondan dolayi baski olabilir. Kanama, adet agrisi gibi rahatsiz edici bel agrisi vs eslik ederse doktotuna danis haberdar et bence
Yok onlar olmuyo canım sadece karnımın bi tarafı sivriliyor diğer taraflar yumuşak oluyor bazen aşağı doğru baskı ya da ağırlık gibi bi his oluyo ama sanırım kafasından kaynaklanıyor

cananarya canim çok üzüldüm bugün yasadiklarina insanliktan nasibini gercekten almamislar onlar bir kadina el kaldirmak nedir ya helede bu kadin hamile iken ayy sinirden cumle kuramiyorum resmen. İnşallah yarin doktorun sana çok güzel seyler soyler bugun yasadiklarinizi azda olsa unutursun. Ailenin yanindada kendine gelirsin sende oglusunda cabucak atlatirsiniz bu durumu. Esinin yaninda olmasi en büyük tesellin gercekten en azindan ailesinin nasil birileri oldugunu gormus

Oturunca daha kolay bıcı bıcı yapacağız desene ayy ben 40 imi yalnız cikararim büyük ihtimal 20 gün filan durur anneler yanımda sonra esimle yaptiririz ohh miss

Evet canım sen baslayabilirsin sürmeye sen 32ye girdin bende bikac hafta sonra başlarım.

Canım ben bikac yerde baktim en uygun buradaydı evet kargo ucretide var bi trendyolada bakayım en iyisi saol tatlım

Canim onlardan bende alicam e bebekte 35 lira gibiydi hatırlıyorum sevivbebenin oraya bak

Valla canım bayılıyorum sana.eminim defnecikte sen gibi güçlü.böyle güçlü bi annesi olduğu için çok şanslı.inşallah sağlıkla alcaksın kucağına tatlı kızını.

Çok üzüldümccanım kendine ve bebegine dikkat et. Bu kadar hassas bir donrmdeyken insanların böyle davranması. Rabbim en kisa zamandaherseyi bir hale yola koyar iinşalla . Biraz uzaklaşmak daha iyi olacaktır.

Ben de her gün bakıyordum, salı gecesi yine bakarken denk geldim. Müsaitsen sen de her gün bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…