- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #43.841
Ay dimi canimEvet canım file yada içine oturan sungerlerden diyorlar. Var ya en güzeli annelerimizin yöntemi bebein cikardigin kiyafetlerini koy legenin içine yatır bebei yıkaeskiden kuvetmis fileymis mi vardi Eki Görüntüle 1792141
Paçangayı fırında mı yağda mı kızartıyorsun canım, poğaçayı merak ettim tarifini ben de istiyorumdaha dün paçanga bide sigara böreği yaptık canım bizde.
paçanganın içine salam sosis turşu domates kaşar koyuyorum ben. sigara böreğinden daha kalın sarıyorum.
sigara böreğini lorla yaptım. ama onuda daha çok patatesli seviyoruz patates haşlayıp daha sonrada patatesli yapıcam.
birde ben kaşarlı gözleme yapıp koyucam buzluğa.
bugün birde kardeşim evdeki patatesleri kızartmalık hazırlayıp buzluğa atmış :))
normal köftede yapıp koyuyorum ben az az poşetleyip atıyorum buzluğa. hem oğlum içinde hazırda bişeyler olması iyi oluyor. bayatlamayan buzluk poğçası var onunda tarifini yazayım oda çok iyi oluyor canım
ah canım yaa çok üzüldüm. sen tek başına konuşma eşinde gelsin. beraber konuşun önce eşinle konuş hatta.Selam kızlar bir haftadır baya bi Üzgünüm kv ogluma anne dedirtiyor diye canlarım çok moralim bozuk içim içimi yiyor kv annemi aramış erkek kardeşimin eşi açmış teli benim hakkımda çok kötü şeyler söylemiş gelinimize senin arkandan atıyor falan demiş uydurmuş söylemiş aile terbiyesi almamış Görgüsüz daha neler neler ben hamileyim hiç umursamıyor canını sokar bişey olur diye anneme üzülmek yasak çünkü yüzü şişiyor doktoru felç geçirirsin demiş annemin bu durumunu biliyor ve annemin yüzü falan şişmiş morarmış kv alt katta kızlar çok canım sıkkın dün oldu bu olay ne yapmalıyım karşıma alıp konuşcam
Kesinlikle defnemiz bunu da atlatacak canım benim o çok güçlü bi prenses inşallah sağlıkla alacağız kucagimiza hepimizKızlar Bugün Defne min kalbi için kontrole gittik. Tam bir buçuk saat sürdü muayene.
Asd yani kalpte delik var ve dr da bunu çok sorun etmedi. Zaten çoğunuzda biliyorsunuz bu şekilde hayatına devam edebilir sorunsuz bir şekilde. başka bir sıkıntı daha gördü ama ondan emin olamadı. O yüzden ptesi tekrar gidicez. o bile olsa onunda tedavisi var hiç endişelenmeyin dedi. İnanılmaz tatlı sevecen ve motive eden bir doktordu. Doğumdan hemen sonra veya 1-2 gün içerisinde mutlaka görmem gerekicek bebeğinizi dedi. eğer problem düzelmemişse en azından erken tanı olucak. Yani doğuma kadar düzelme ihtimali var.
benim güçlü kızım bunuda aşacak inanıyorum.
Ah be canım çok üzüldüm birden üst uste kötü şeyler olmuş sen bundan sonra kendine dikkat et lütfen kimse degmiyo inan ki kendini uzmeye her işte vardır bi hayır esin bunları gördü ve bundan sonrası inşallah senin için daha iyi olacak canım benimİyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
banada bu daha kullanışlı gelmişti canım. ilk inceyi aldık beceremedim onda yıkamayı bu yumuşacık daha kolay geldi kullanması bebişi yıkamasıBende üşümesin diye inceceik olandan değil de sevi bebenin şunu aldım ve markafoniden 20 li biseydi 22 mi ne
ay inanamıyorum canım okuduklarıma yaaa.İyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
Ne bicim insan bunlar canim ya bi kadina yapilirmi ki bu kadın hamile ne cahillik Allah korusun canım seni de yavrularinida yarin git dr una oranda ailenin yanına yazık uzaktan annecigini de uzmusler. Esin ne diyor bu konuda umarım onuda dolduruşa getiremezler çık uzaklaş o apartmandan bidaha da bakma suratlarına. Allah yardincin olsun canım.İyi akşamlar bende yarın kontrole gidecegim inşallah kızım iyidir bu arada bana cvp yazan arkadaşlara çok teşekür ederim kv akşam bize geldi bende konuştum eşimde Yanındaydı kayın Peder yukarı çıktı kapıyı tekmeledi bana agız alınmıycak küfürler etti çok sinirli biri kv eşim önüne geçti beni dövecek ti nerdeyse üstüme yürüdü kv olcak insana vurdu ben dursam bana vuracaktı açtım kapıyı oglum çok korktu agladı bitanem canımın içi çok Üzgünüm mutsuzum korkudan iki kere bayıldım yarın ailemin yanına gidecegim en kısa zamandada bu evden taşınacagım
evet canım köpüklü içi çabuk soğumuyor üşümez yani. birdeBunun içinde küçük yuvarlak birşeyler var köpük gibi bebegin usumesine engel oluyo yazıyordu aldığım da ama
Çok saol canım benim bu davranışı hakedecek ne yaptım ben Yok tatlım uzak degil 1 saat sürüyor zaten önce kontrol sonra yola çıkacağız eşim bırakacak burda durursam bu olayın üstüne daha çok canım sıkılacakAy canim benim cok üzüldüm ya gecmis olsun annenler uzakta mı? Eger yolculuk yapacaksan önce bi doktoruna git Allah kötü insanlarin şerrinden korusun yaa
Amin Canım inşallah rabbim kolaylık verir banada eşimden yana hiç bir sıkıntım yok o benim canım bana asla Kıyamaz ailesi çok farklı ben anlamıyorum neden böyle bu insanlar hayatımda yaşadığım en kötü gün bugündüCanım yaa inşallah yarın güzel haberler alırsında unutursun bu gününü..ne kadar günah ya nasıl insanlar bunlar da hamile bi kadına bunu yaşatıyolar;( umarım eşin onlara uymuyodurda sana destek oluyodur..bende aile apartmanında büyüdüm ama o kadar mutluyduk ki evlenirken anne baba değilde ordan ayrılacağım için çok ağlamıştım..her ailede illa ki sorunlar yaşanıyor bizimkilerde de eltiler geçinemezdi ama bu kadar büyümezdi tabi.inşallah en yakın zamanda taşınırsın da kurtulursun bu stresten..
Tatlım bende anlamadım neye uğradım şasırdım eşim ailesiyle görüşmek istemiyorNe yapmak istiyor acaba derdi ne ki eşin ne düşünüyor peki bu konuda
Tatlım çok daha kötü leri oldu bugün inan yok yıprandım okuduysan görmüşündürah canım yaa çok üzüldüm. sen tek başına konuşma eşinde gelsin. beraber konuşun önce eşinle konuş hatta.
aranıza bi şekilde mesafe koymanız lazım ama işte eşinin annesi oda zor. Allah yardımcın olsun canım. Allah akıl fikir versin kv ne de(
Hiç sorma tatlım ben şoklardayım ben bunu hakedecek ne yaptım bu nasıl bişey bu nasıl bi aile inanki çok yoruldum ogluma kendime üzüldüm aşkım minik paşam çok korktu rabbim görüyor yukarda bana evladıma bu acıları yaşattı lar ALLAH havlu ediyorumAh be canım çok üzüldüm birden üst uste kötü şeyler olmuş sen bundan sonra kendine dikkat et lütfen kimse degmiyo inan ki kendini uzmeye her işte vardır bi hayır esin bunları gördü ve bundan sonrası inşallah senin için daha iyi olacak canım benim
aynen canım öyle koydum. patates kızartması kurtarıcı yemekÇok sağol canım o tarifi de istiyorum ben mutlaka çünkü benim hazirlamam lazım şimdiden bugün dolapları sildim ama yarın sarıcam yufkaları son zamanlara bisey bırakmak istemiyorum çünkü agirlasiyorum iyice patatesleri soyup yıkayıp kurutup posetliyosun dimi ayy çok beceriksiz miyim ben
bazen yağda bazende üzerine yoğurtlu yumurtalı sos yapıp fırında pişiriyorum canım. bebiş olunca fırında yapmak daha kolay olur.Paçangayı fırında mı yağda mı kızartıyorsun canım, poğaçayı merak ettim tarifini ben de istiyorum
inşallah canımm bende çok inanıyorum kızıma aşacak tüm sıkıntıları.Inşallah canım benim Mayis bebelerinin hepsi inatçı olacak Defnemiz de öyle olacağı icin eminim üstesinden gelir inatla saglıklı doğacağım ben diyecek kuzucugumuz
canımm inşallah bugünleri sadece bi anı olarak konuşuyor olucaz. kızımda gülerek mutlu mutlu bakıcak bana.maşallah canım defnemize bende inanıyorum sen bu kadar pozitif ve enerji dolu olursan kızın hem iylesecek hemde gününü yakalayacak sağlıklı doğacak anne-kız ikinizide opuyoruz mirayla :) ayrıca ali kaani da mincikliyoruz çok tatlı bayılırım sarışın erkek çocuklara
doktorda çok olumlu konuştu zaten canım. hatta hiç önemli değil bu diye teselli etti bizi. yeterki sadece bu olsun. tedavisi olan çok sorun yaratmayan bi durum bu dedi.Kesinlikle defnemiz bunu da atlatacak canım benim o çok güçlü bi prenses inşallah sağlıkla alacağız kucagimiza hepimiz
Bizim yeğen diyim kalbi delik doğdu canım ve Allah korusun iki dk ağlasın morariyodu hemen küçük bisey değildi ama doktor dikkat edin kapanir demiş ve herkes alismisti artık çocuğun morarmasina ama şimdi gor kök söktürüyo resmen herkese ve kapandı gitti deliği daha yurumeden şimdi maşallah sınıf birincisi boyu da herkesi geciyo
Çok saol kuzum nasıl korktu bitanem agladı vicdan yok bu insanlarda hem canımın içi oglumu hamileyim karnmdaki bebegimi eşimi beni bugün çok üzdüler saatlerce agladım bu yaşananları hiç haketmedim Yaradan görüyor yukardaay inanamıyorum canım okuduklarıma yaaa.
varsa başka eve çıkma imkanınız durmayın tatlım(
gerçekten aklım almıyor böyle insanları. en çokta oğluşunun bunlara şah,t olmasına çok çok üzüldüm. Yavrucum nasıl korkmuştur. git anneciğinin yanına sende oğlunda unutsun olanları canım
Tatlım kesinlikle artık konuşmam yüzlerine bakmam benden bişey beklemesinler bu saatten sonra onlar benim için bitti eşim dolduruşa gelmez çünkü ben haklıyım eşimde gözüyle gördü artık ailesini tanıdı oda çok üzüldü bugün birkez daha anladım ailemin kıymetiniNe bicim insan bunlar canim ya bi kadina yapilirmi ki bu kadın hamile ne cahillik Allah korusun canım seni de yavrularinida yarin git dr una oranda ailenin yanına yazık uzaktan annecigini de uzmusler. Esin ne diyor bu konuda umarım onuda dolduruşa getiremezler çık uzaklaş o apartmandan bidaha da bakma suratlarına. Allah yardincin olsun canım.
eşinin yanında olması şansın olmuş canım. ne kadarda olsa ailesi. ikinci ağızdan duyunca içinde bi yerdde acaba mı derdi hep. bizzat görmüş oda. Bundan sonrası iyi olsun inşallah sizin için.Çok saol kuzum nasıl korktu bitanem agladı vicdan yok bu insanlarda hem canımın içi oglumu hamileyim karnmdaki bebegimi eşimi beni bugün çok üzdüler saatlerce agladım bu yaşananları hiç haketmedim Yaradan görüyor yukarda
Tatlım kesinlikle artık konuşmam yüzlerine bakmam benden bişey beklemesinler bu saatten sonra onlar benim için bitti eşim dolduruşa gelmez çünkü ben haklıyım eşimde gözüyle gördü artık ailesini tanıdı oda çok üzüldü bugün birkez daha anladım ailemin kıymetini
Canım benim senin bisey yapmadığını eşin biliyor yanında ya onun desteği sana yeter. En kısa zamanda kurtul ordan. Yavrum yaa kıyamam ona nasıl korkmustur Allah büyük canım kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Sen sadece yavrularını düşün git annenin yanına kafanı dinle. Allah sana güç, kuvvet ve sabır versin...Çok saol canım benim bu davranışı hakedecek ne yaptım ben Yok tatlım uzak degil 1 saat sürüyor zaten önce kontrol sonra yola çıkacağız eşim bırakacak burda durursam bu olayın üstüne daha çok canım sıkılacak
Amin Canım inşallah rabbim kolaylık verir banada eşimden yana hiç bir sıkıntım yok o benim canım bana asla Kıyamaz ailesi çok farklı ben anlamıyorum neden böyle bu insanlar hayatımda yaşadığım en kötü gün bugündü
Tatlım bende anlamadım neye uğradım şasırdım eşim ailesiyle görüşmek istemiyor
Tatlım çok daha kötü leri oldu bugün inan yok yıprandım okuduysan görmüşündür
Hiç sorma tatlım ben şoklardayım ben bunu hakedecek ne yaptım bu nasıl bişey bu nasıl bi aile inanki çok yoruldum ogluma kendime üzüldüm aşkım minik paşam çok korktu rabbim görüyor yukarda bana evladıma bu acıları yaşattı lar ALLAH havlu ediyorum
Kızlar merhaba.
Ya ben son 1-2 haftadır bebeğimin hareketlerini göğüs altımda hissediyorum sanki Meksika dalgası yapıyor...ha aynı anda kasıklarıma doğru tekme savurduğu da oluyor ancak genelde o bölgede...pozisyonunu mu almıştır? çok erken değil mi?
2.sorum...karnımda taşlaşma hissi...bu da oluyor...evet 5dk da bir değil. evet soluğumu kesmiyor (anlatılan sancı gibi) ancak özellikle akşamları..8den sonra saat başı gibi oluyor...bugün gün içinde de elimi koyduğumda hissettim..bazen sağ tarafta bazen sol..bazen de göğüs altımda...doktor periyodik olmadıkça sorun yok demişti. randevum cumartesi..bu durumu yaşayanınız var mı?
Eşin yanındaysa hiç üzülme önemli olan onun desteğiÇok saol canım benim bu davranışı hakedecek ne yaptım ben Yok tatlım uzak degil 1 saat sürüyor zaten önce kontrol sonra yola çıkacağız eşim bırakacak burda durursam bu olayın üstüne daha çok canım sıkılacak
Amin Canım inşallah rabbim kolaylık verir banada eşimden yana hiç bir sıkıntım yok o benim canım bana asla Kıyamaz ailesi çok farklı ben anlamıyorum neden böyle bu insanlar hayatımda yaşadığım en kötü gün bugündü
Tatlım bende anlamadım neye uğradım şasırdım eşim ailesiyle görüşmek istemiyor
Tatlım çok daha kötü leri oldu bugün inan yok yıprandım okuduysan görmüşündür
Hiç sorma tatlım ben şoklardayım ben bunu hakedecek ne yaptım bu nasıl bişey bu nasıl bi aile inanki çok yoruldum ogluma kendime üzüldüm aşkım minik paşam çok korktu rabbim görüyor yukarda bana evladıma bu acıları yaşattı lar ALLAH havlu ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?