2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Paçangayı fırında mı yağda mı kızartıyorsun canım, poğaçayı merak ettim tarifini ben de istiyorum

ah canım yaa çok üzüldüm. sen tek başına konuşma eşinde gelsin. beraber konuşun önce eşinle konuş hatta.
aranıza bi şekilde mesafe koymanız lazım ama işte eşinin annesi oda zor. Allah yardımcın olsun canım. Allah akıl fikir versin kv ne de (

Kesinlikle defnemiz bunu da atlatacak canım benim o çok güçlü bi prenses inşallah sağlıkla alacağız kucagimiza hepimiz
Bizim yeğen diyim kalbi delik doğdu canım ve Allah korusun iki dk ağlasın morariyodu hemen küçük bisey değildi ama doktor dikkat edin kapanir demiş ve herkes alismisti artık çocuğun morarmasina ama şimdi gor kök söktürüyo resmen herkese ve kapandı gitti deliği daha yurumeden şimdi maşallah sınıf birincisi boyu da herkesi geciyo

Ah be canım çok üzüldüm birden üst uste kötü şeyler olmuş sen bundan sonra kendine dikkat et lütfen kimse degmiyo inan ki kendini uzmeye her işte vardır bi hayır esin bunları gördü ve bundan sonrası inşallah senin için daha iyi olacak canım benim

ay inanamıyorum canım okuduklarıma yaaa.
varsa başka eve çıkma imkanınız durmayın tatlım (
gerçekten aklım almıyor böyle insanları. en çokta oğluşunun bunlara şah,t olmasına çok çok üzüldüm. Yavrucum nasıl korkmuştur. git anneciğinin yanına sende oğlunda unutsun olanları canım

Ne bicim insan bunlar canim ya bi kadina yapilirmi ki bu kadın hamile ne cahillik Allah korusun canım seni de yavrularinida yarin git dr una oranda ailenin yanına yazık uzaktan annecigini de uzmusler. Esin ne diyor bu konuda umarım onuda dolduruşa getiremezler çık uzaklaş o apartmandan bidaha da bakma suratlarına. Allah yardincin olsun canım.

Bunun içinde küçük yuvarlak birşeyler var köpük gibi bebegin usumesine engel oluyo yazıyordu aldığım da ama
evet canım köpüklü içi çabuk soğumuyor üşümez yani. birde kzbnvemira nın dediği gibi biraz daha büyüyünce ben havlu koymaya başladım altına zaten çok çabuk büyüyorlar. oturmaya başlayınca bişeye gerek kalmıyor

Ay canim benim cok üzüldüm ya gecmis olsun annenler uzakta mı? Eger yolculuk yapacaksan önce bi doktoruna git Allah kötü insanlarin şerrinden korusun yaa
Çok saol canım benim bu davranışı hakedecek ne yaptım ben Yok tatlım uzak degil 1 saat sürüyor zaten önce kontrol sonra yola çıkacağız eşim bırakacak burda durursam bu olayın üstüne daha çok canım sıkılacak
Amin Canım inşallah rabbim kolaylık verir banada eşimden yana hiç bir sıkıntım yok o benim canım bana asla Kıyamaz ailesi çok farklı ben anlamıyorum neden böyle bu insanlar hayatımda yaşadığım en kötü gün bugündü
Ne yapmak istiyor acaba derdi ne ki eşin ne düşünüyor peki bu konuda
Tatlım bende anlamadım neye uğradım şasırdım eşim ailesiyle görüşmek istemiyor
Tatlım çok daha kötü leri oldu bugün inan yok yıprandım okuduysan görmüşündür
Hiç sorma tatlım ben şoklardayım ben bunu hakedecek ne yaptım bu nasıl bişey bu nasıl bi aile inanki çok yoruldum ogluma kendime üzüldüm aşkım minik paşam çok korktu rabbim görüyor yukarda bana evladıma bu acıları yaşattı lar ALLAH havlu ediyorum

aynen canım öyle koydum. patates kızartması kurtarıcı yemek
kahvaltı öğle akşam her öğünde bişeylerin yanına gider.

Paçangayı fırında mı yağda mı kızartıyorsun canım, poğaçayı merak ettim tarifini ben de istiyorum
bazen yağda bazende üzerine yoğurtlu yumurtalı sos yapıp fırında pişiriyorum canım. bebiş olunca fırında yapmak daha kolay olur.

Inşallah canım benim Mayis bebelerinin hepsi inatçı olacak Defnemiz de öyle olacağı icin eminim üstesinden gelir inatla saglıklı doğacağım ben diyecek kuzucugumuz
inşallah canımm bende çok inanıyorum kızıma aşacak tüm sıkıntıları.
canımm inşallah bugünleri sadece bi anı olarak konuşuyor olucaz. kızımda gülerek mutlu mutlu bakıcak bana.
bizde sizi kocamnann öpüyoruzz
doktorda çok olumlu konuştu zaten canım. hatta hiç önemli değil bu diye teselli etti bizi. yeterki sadece bu olsun. tedavisi olan çok sorun yaratmayan bi durum bu dedi.
en büyük umudumda doğuma kadar bile düzelebilcek olması

Çok saol kuzum nasıl korktu bitanem agladı vicdan yok bu insanlarda hem canımın içi oglumu hamileyim karnmdaki bebegimi eşimi beni bugün çok üzdüler saatlerce agladım bu yaşananları hiç haketmedim Yaradan görüyor yukarda
Tatlım kesinlikle artık konuşmam yüzlerine bakmam benden bişey beklemesinler bu saatten sonra onlar benim için bitti eşim dolduruşa gelmez çünkü ben haklıyım eşimde gözüyle gördü artık ailesini tanıdı oda çok üzüldü bugün birkez daha anladım ailemin kıymetini

cananarya lütfen üzülme o insanlar için oglunla güzel vakit geçir annenin yanında kafani dagit elbet Rabbim goruyo bunları ve inan yanına da kalmiyo kimsenin ben bunu gördüm gozlerimle sen mutlu ol onlar imrenip durucak senin ailene

eşinin yanında olması şansın olmuş canım. ne kadarda olsa ailesi. ikinci ağızdan duyunca içinde bi yerdde acaba mı derdi hep. bizzat görmüş oda. Bundan sonrası iyi olsun inşallah sizin için.
ağlama üzülme sende canım. çok kötü bişey yaşadığın ama bundan sonra yaşayacağın güzel günlerin habercisidir belkide

Canım benim senin bisey yapmadığını eşin biliyor yanında ya onun desteği sana yeter. En kısa zamanda kurtul ordan. Yavrum yaa kıyamam ona nasıl korkmustur Allah büyük canım kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Sen sadece yavrularını düşün git annenin yanına kafanı dinle. Allah sana güç, kuvvet ve sabır versin...

Karin sertlesmesi icin karnini 4 bolgeye bolunmus gibi dusun. Hepsi birden sertse ve 1 dakikadan uzunsa 15 dakikada bir ise mutlaka doktoruna haber et. Ama bolgesel bir sertlik varsa sadece sag ust ya da sol alt gibi o zaman bebek kafasini ya da sirtini fln dayamis oluyor endiselenme pozisyon degisiyor arada

cananarya cok cok uzuldum. Insallah kisa zamanda oradan tasinip bu insanlardan yzaga gidersiniz. Hic mi vicdan yok ( ne diyecegimi sasirdim kaldim

Eşin yanındaysa hiç üzülme önemli olan onun desteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…