2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yolculuktan korkma tatlım teker ustunde gitmemeye dikkat et ve bi güzel oluyo ki hamileyken ailenin yanında, el ustunde tutuluyorsun filan hayırlı yolculuklar sana

Günaydın güzel anneler hem geç yatiyoz hemde yarım saattir ayakta dikilmişiz bi arkadaş buluşalım diyodu havada güzel ay bilemedim bi ciksam mi tramvayla gidiyorum zaten yer veriyorlar AVM filan etrafta tur atariz sikildim hem ev ev kocacim da odevler sınavlar derken hiç yüzünü goremiyoruz, dün tüm gün yalnizdik mesela akşam da

ben hemen doğsun istiyorum, ama doğru dürüst ne odası hazır ne hastane çantası. Hatta doğum yapacağım il bile net değil! Kaldı iki ay (ne ara geçti 7 ay?!??) ama baya ruhsuz ve fazla rahat hissetmeye başladım kendimi. İlk bebek olacak nasıl bişey olacak ki, eve bir bebek geleceğinin hala çok farkında değilim galiba. Odayı eşyaları düzenleyip hazırlayınca da fazla heyecan basarsa bu sefer de sakinleşemem ki

olmaz mı yaa! yemek isimlerini yazmıyım burda ama zamanında hiç yemediğim yüzüne bakmadığım şeyleri canım ister oldu, aynı şekilde bi dolu şeyi de yiyemez oldum hamilelikte. Ki ne bulursam yerim, yemek ayırmam normalde! Neyse ki mevsimi dışında bişey istemedi canım, buna da şükür :)

canım eğer o kadar canın istiyorsa alkolsüz içkiler var. Hatta malt içecekleri var hem alkolsüz hem de tatları çok güzel. süt falan için de çok faydalılar. Öyle bişey deneyebilirsin. Bende de oldu, ben o şekilde bi çözüm bulmuştum. Tavsiye ederim :)

htcsell15 sizin yine iyimiş ben hamile kaldığım ay esimle baya baya içtim ilk ay valla bende çok severim ve emzirirken de maalesef içemeyiz

İyi geceler kızlar benim bu sipa aşağıya doğru bir vuruyor ki hem idrar kaciracagim gibi oluyo hem bacağı cikacakmis gibi aynı durumu yaşayan varmı normal mi

var var, haftam senden geride ama benimki de pek seviyor mesanenin üstünde zıplamayı. Bi gün komple bırakıp işeyivericem sokak ortasında suyum geldi sanacaklar

bende de var o, 20küsür sene kaldığım evde sanki iki yıldır kaldığım ev kadar rahat edemez gibi hissediyorum, hemen kendi evime dönesim geliyor. ailenle de iyisindir mutlaka ama evinde huzurun yerindeyse normal gibi geliyor bu bana..

Çok garip bana da hamile kalmadan evvel ençok içkiyi bırakmak zor geliyordu. Tabi korunmayı bıraktığımız anda içkiyi de bıraktım. Hayrettir hiç canım istemedi bu süreç içinde. Oysa ki eşimle akşamları keyif yapmayı çok severdik.

Beni en çok doya doya çay içememek zorluyor. Doğum olsun hastane odasına çay ocağı kurdurcam

Hamile olduğumu bilmeden alkol aldım ben de, hatta motorla saatlerce yolculuk yaptık, yağmura yakalandık rüzgarla kuruduk, ne bileyim sırt çantası ağırlık falan taşıdım. Çok şükür ki bişey olmadı, öğrenince dikkat ettim ama o zamanın etkisi olmamıştır inşallah. Önemli olan öğrendikten sonra dikkat etmek diye düşündüm.
Ben kahve kola zaten pek sevmezdim hiç içmedim, ama çaysız yapamam ki. doktorum da çay yasak değil diyince çok açık olarak aralarda kaçamak yaptım.

İyi geceler canım tabiki ben.hareketler hep aşağıda ve idrara çok sık çıkıyorum gitmesem offf ne ağrı.galiba bizim bebişler daha dönmemiş ayaklar aşağıda

var var, haftam senden geride ama benimki de pek seviyor mesanenin üstünde zıplamayı. Bi gün komple bırakıp işeyivericem sokak ortasında suyum geldi sanacaklar

Hmm ayakları asagida demek oluyo. Ya sanki firlicak cikcak gibi töbe töbe

çok doğru tespit güzellik yaa çok güldüm vallahi bu ikidir kordonu doluyo boynuna zaten, halen de rahat duruyur mu yok dört dönüyor kimbilir tıpkı bunu yapmaya çalışabilir gördü ya yaramaz
Durmasın annesi boşver dönsün Çınarcık tabi yaa görünce aklıma sen geldin hemen zaten ahh yaramaz oğluşş

Benimki kadar tuhafı yoktur heralde canım.benim ilk hamileliğimde şu lavabo cifleri varya ondan bide ayakkabı boyası istiyodubunda bu aya kadar olmadı ama bu ay yine cif kokusuna mest oluyorum resmen.ay nası canım çekiyo sormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…