- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.461
Yolculuktan korkma tatlım teker ustunde gitmemeye dikkat et ve bi güzel oluyo ki hamileyken ailenin yanında, el ustunde tutuluyorsun filanEvet canım tam tersi olmuş :) biz genelde beraber gider kalırız bu kez yanlız olunca bide hamile olunca gereksiz evham yaptım iste
Canım mecburen kalcam bi hafta hem anneme söz verdim hiç gelip kalmıyorum diye trip agriyo hemde eşim yollarda tek olmamı istemiyo ben gelir alırım diyo onlarda haklı bebek olmadan gel o zaman gelsende ne guzel bebekle olcak son kez gel bebek olmadan diyorlar. Benimde öyleydi ilk zamanlar ama zamanla alıştılar evlendiğime canım. Sağlıkla gidip gelmeyi dua etmekten baska bisey yok aklima kotu seyler getirmeyeyim ki olmasın :))
ay bugun tam 200 gundur hamileymisim.. pffff daha da 80 gun varmis.
ne guzel bazi arkadaslarimizin az zamani kaldi burda..
ay ben cok sabirisizim!! bebisim hemen dogsun da seveyim istiyorum yaaaa.... bazi forumlarda gebelerin bu donemde aman dogmasin, bebegim simdi cok guvenli, cikinca bu kadar guven de olabilecek mi, koruyabilecek miyim diye korktuklarini okudum. ben de saolsun hiiiiiiiiic oyle bir duygu yok. sizlerde benim gibi misiniz kizlar? yoksa bebegim ne kadar gec dogsa o kadar iyi mi diye dusunuyorsunuz?
Maden suyunu hiç sevmezdim. İçenler nasıl içiyor diye merak ederdim bir de. Şimdi öyle canım istiyor ki tadı çok güzelmiş gibi içiyorumdoğal olduğu için faydalıymış tabi abartmadan
Sizin de var mı hamilelikten sonra ortaya çıkan tuhaf alışkanlıklarınız ?
Canım emeğine sağlık valla çok güzel oluyo tamamladiginda paylaş bizimle bende battaniye yaptim ama düz orgu kolaya kactim
Çok garip ama kullanmama karşın hamilwligimin başında resmen canım içki istiyordu tv defalarca içki içenlerin gördükçe ağzımin suyu alıyordu. Bu aralar gene canım istiyor artık ben çareyi limonata meyve suyunda buldum
canım eğer o kadar canın istiyorsa alkolsüz içkiler var. Hatta malt içecekleri var hem alkolsüz hem de tatları çok güzel. süt falan için de çok faydalılar. Öyle bişey deneyebilirsin. Bende de oldu, ben o şekilde bi çözüm bulmuştum. Tavsiye ederim :)
İyi geceler kızlar benim bu sipa aşağıya doğru bir vuruyor ki hem idrar kaciracagim gibi oluyo hem bacağı cikacakmis gibi aynı durumu yaşayan varmı normal mi
Iyi geceler kızlar. Biz yarin eminonune gidicez esimle annemle orda buluscaz ordan annemlere gidicem bi hafta kalcam kocis pazar dönecek eve beni bi bidahaki haftaya almaya gelcek ama nedense içim rahat değil onu yanlız bırakcam 5senedir ilk defa bu kadar yanlız birakcam gidiyodum 2-3gun kalıp donerdim bide hamileliğin vermiş olduğu acaba evimdeki gibi rahat edermiyim düşüncesi var insanın ne kadar ailesi de olsa evlenince farklı oluyor sanki bana mi oluyor bu herkeste varmı? Evde de bi annen bi babam bide erkek kardeşim var oda çalışıyor ellerinden geldiğince beni rahat ettirirler ya bide ya bisey olursa esim yokken korkusu var içimde sanki ücra bi köye gidiyorum ist.nin ortası her yer hast atlar gelirim 1,5saatte evdeyim uff aman ne bileyim cokmu abartiyorum ben gereksiz yere evham yaptim sanki kusura bakmayin cok konuştum ama siz anlarsiniz beni en iyi neyapayim
Çok garip ama kullanmama karşın hamilwligimin başında resmen canım içki istiyordu tv defalarca içki içenlerin gördükçe ağzımin suyu alıyordu. Bu aralar gene canım istiyor artık ben çareyi limonata meyve suyunda buldum
Çok garip bana da hamile kalmadan evvel ençok içkiyi bırakmak zor geliyordu. Tabi korunmayı bıraktığımız anda içkiyi de bıraktım. Hayrettir hiç canım istemedi bu süreç içinde. Oysa ki eşimle akşamları keyif yapmayı çok severdik.
Beni en çok doya doya çay içememek zorluyor. Doğum olsun hastane odasına çay ocağı kurdurcam
İyi geceler canım tabiki ben.hareketler hep aşağıda ve idrara çok sık çıkıyorum gitmesem offf ne ağrı.galiba bizim bebişler daha dönmemiş ayaklar aşağıda
var var, haftam senden geride ama benimki de pek seviyor mesanenin üstünde zıplamayı. Bi gün komple bırakıp işeyivericem sokak ortasında suyum geldi sanacaklar
Durmasın annesi boşver dönsün Çınarcık tabi yaaçok doğru tespit güzellik yaa çok güldüm vallahi bu ikidir kordonu doluyo boynuna zaten, halen de rahat duruyur mu yok dört dönüyor kimbilir tıpkı bunu yapmaya çalışabilir gördü ya yaramaz
Ahhh ahh ballicevizim vallahi bu durumdayızDurmasın annesi boşver dönsün Çınarcık tabi yaagörünce aklıma sen geldin hemen zaten ahh yaramaz oğluşş
Benimki kadar tuhafı yoktur heralde canım.benim ilk hamileliğimde şu lavabo cifleri varya ondan bide ayakkabı boyası istiyoduMaden suyunu hiç sevmezdim. İçenler nasıl içiyor diye merak ederdim bir de. Şimdi öyle canım istiyor ki tadı çok güzelmiş gibi içiyorumdoğal olduğu için faydalıymış tabi abartmadan
Sizin de var mı hamilelikten sonra ortaya çıkan tuhaf alışkanlıklarınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?