- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.421
41. hafta da sezeryan artik... ahahahahSeninki daha ilginçmiş
40 hafta 41. haftayı görenler bile var yaao kadar da durmasın bence 38 iyidir
Bunu da buraya yazıyorum bakalım gerçekte ne zaman gelecek
Ben de eskiden hiç içemezdim ama şimdi içerken görsen canın çeker
Bu ismi biliyorum piyasadaki en iyi pişik kremi ve en doğala yakını sanırım. N11.com da en uygun fiyatla kargo ücreti olmadan alabilirsin. Ben öyle yapıcam şahsen
Göndermezmiyim canım o gün gelsinde sağ salim paylaşırız teyzeleriyle inşallahYerim miraçı sabırsız annesi çınardan önce pırtlarsa fotosunu isterim valladoktorların biz nazlı anneler-bebeklerinden cekecekleri var
ay bugun tam 200 gundur hamileymisim.. pffff daha da 80 gun varmis.
ne guzel bazi arkadaslarimizin az zamani kaldi burda..
ay ben cok sabirisizim!! bebisim hemen dogsun da seveyim istiyorum yaaaa.... bazi forumlarda gebelerin bu donemde aman dogmasin, bebegim simdi cok guvenli, cikinca bu kadar guven de olabilecek mi, koruyabilecek miyim diye korktuklarini okudum. ben de saolsun hiiiiiiiiic oyle bir duygu yok. sizlerde benim gibi misiniz kizlar? yoksa bebegim ne kadar gec dogsa o kadar iyi mi diye dusunuyorsunuz?
Aynen tatlım bundann önce benimde aklımda sebamedin vardı ama bak şimdi kararsız kaldım :) inşallah güzellik sağ salim gelsinler bu dönemler o zaman bize su gibi geçmiş olacakGöndermezmiyim canım o gün gelsinde sağ salim paylaşırız teyzeleriyle inşallahbazen kendi kendime keşke sat tarihim şu olsaymış falan diye düşünüyorum sudocrem eczanelerde satılıyor canım en çok giden kremdi ben depoda çalışırken.ama ben öncelikle sebamed pişik önleyici kullanıcam inşallah pişik kremlerine gerek kalmaz canları acımasın;(
ahahah cok guldum vallahi :) ama aklima da yatmadi degil
Baya biliniyo o zaman bi ben bilmiyomuşumCanım eczanelerde satılıyor.ben oğluma hep bunu kullandım.kızımada sudo krem kullancam inş
Bak burdan kullanan anneler de memnunmuşbu burda cok yaygin yaa.. bu muymus en iyisi.. bana da gittigim ultrason merkezinden hediye verdiler bu kadar kucuk bir numune. acaba hastaneye gotursem de orda kullansam mi diye dusunuyordum...
Güzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum
Ooo baya ünlü kremmiş bi ben bilmiyomuşumBu kremden bizde var, eltimin kızına kullanıyoruz, bize hollanda dan geldi, benim bebise de almanyadan sipariş verdik, mayısta eşimin kuzeni geliyor getirecek.
iyi akşamlar canım oh eksikler alınmış çantalar hazırlanmış şimdi rahat rahat beklersin kızını.. Bende çantamı haftaya hazırlarım diyorum göğüs pedi göğüs kremi falan benimde alacaklarım arasında./Iyi akşamlar kızlar giremedim bu aralar bu hafta baya yoruldum eksikleri aldık her akşam lohusa tacı terligi göğüs Pedi falan aradığım lohusa geceligimi buldum çok güzel bulamam diye üzülüyordum yarın giyip size atıcam Bebeğimin çantasını kendi cantami da hazırladım bu arada ütü falan çok yoruldum eşim yapmak istedi illa çantasını ben hazirliycam dedim inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur herkes iyidir inşallah sizler Nasılsıniz doğum falan yapan yok dimi
İnşallah canım benim ya saol rahatliyorum böyle şeyler duydukça maalesef yalnız bakicam ben Ablam var ama calisiyo eşime güveniyorum çok fazla yeğenlerine baktığı içinbakarsin canim niye bakamayacaksin. ilk basta biraz saskin olursun, sonra biraz korkarsin. sonra butun duygular birbirine karisir. ama ona olan askinla anne olmayi da ogrenirsin. sonucta annelik sonradan ogrenilen bir meziyet. ama merak etme bu sirada hic yalniz kalmiyor insan. anneler, teyzeler, halalar, ablalar o kadar iyiler ki.. biri gelip biri gidiyor basindan. ben ablama yardimci oldugumda daha 18 dim. ama ben bile ogrenmistim. bir hafta icinde bebekle tamamiyle yalniz basima kalip ona bakabilecek kadar ogrenmistim ki ben sadece bir teyzeyim. anne olmak cok daha guzel
Canım emeğine sağlık valla çok güzel oluyo tamamladiginda paylaş bizimle bende battaniye yaptim ama düz orgu kolaya kactimBurda ay ne kadar beceriksizim
Canım gerçekten güsel ben ellerime sürüyorum.çok yağlı bi krem azıcık kullanmak yeterli oluyor.ana oğul kullandık biz valla
ohh ohh yalniz degilmisim demek ki.. sut kokusunu icimize cekseeeeeeeek ay ben bebek sevmek istiyorum ayol :)Ben sen gibiyim valla, öncelik onun sağlığı olmakla beraber bugün dogsa yok demem, kucağıma alsam bağrıma bassam daha ne isterim
İyi geceler canım tabiki ben.hareketler hep aşağıda ve idrara çok sık çıkıyorum gitmesem offf ne ağrı.galiba bizim bebişler daha dönmemiş ayaklar aşağıdaİyi geceler kızlar benim bu sipa aşağıya doğru bir vuruyor ki hem idrar kaciracagim gibi oluyo hem bacağı cikacakmis gibi aynı durumu yaşayan
İnşallah canım..sen yine pişik önleyicide al sudocremi pişik olursa kullanırsınAynen tatlım bundann önce benimde aklımda sebamedin vardı ama bak şimdi kararsız kaldım :) inşallah güzellik sağ salim gelsinler bu dönemler o zaman bize su gibi geçmiş olacak
Çok yorucuymus belim kopmuş durumda suan canım ama gusel heyecanlar bunlar hepimiz için güzel olsuniyi akşamlar canım oh eksikler alınmış çantalar hazırlanmış şimdi rahat rahat beklersin kızını.. Bende çantamı haftaya hazırlarım diyorum göğüs pedi göğüs kremi falan benimde alacaklarım arasında./
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?