2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
41. hafta da sezeryan artik... ahahahah

Yerim miraçı sabırsız annesi çınardan önce pırtlarsa fotosunu isterim valla doktorların biz nazlı anneler-bebeklerinden cekecekleri var
Göndermezmiyim canım o gün gelsinde sağ salim paylaşırız teyzeleriyle inşallahbazen kendi kendime keşke sat tarihim şu olsaymış falan diye düşünüyorum sudocrem eczanelerde satılıyor canım en çok giden kremdi ben depoda çalışırken.ama ben öncelikle sebamed pişik önleyici kullanıcam inşallah pişik kremlerine gerek kalmaz canları acımasın;(

Ben sen gibiyim valla, öncelik onun sağlığı olmakla beraber bugün dogsa yok demem, kucağıma alsam bağrıma bassam daha ne isterim

Aynen tatlım bundann önce benimde aklımda sebamedin vardı ama bak şimdi kararsız kaldım :) inşallah güzellik sağ salim gelsinler bu dönemler o zaman bize su gibi geçmiş olacak

Iyi akşamlar kızlar giremedim bu aralar bu hafta baya yoruldum eksikleri aldık her akşam lohusa tacı terligi göğüs Pedi falan aradığım lohusa geceligimi buldum çok güzel bulamam diye üzülüyordum yarın giyip size atıcam Bebeğimin çantasını kendi cantami da hazırladım bu arada ütü falan çok yoruldum eşim yapmak istedi illa çantasını ben hazirliycam dedim inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur herkes iyidir inşallah sizler Nasılsıniz doğum falan yapan yok dimi

Güzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum

Bu kremden bizde var, eltimin kızına kullanıyoruz, bize hollanda dan geldi, benim bebise de almanyadan sipariş verdik, mayısta eşimin kuzeni geliyor getirecek.

iyi akşamlar canım oh eksikler alınmış çantalar hazırlanmış şimdi rahat rahat beklersin kızını.. Bende çantamı haftaya hazırlarım diyorum göğüs pedi göğüs kremi falan benimde alacaklarım arasında./

İyi geceler kızlar benim bu sipa aşağıya doğru bir vuruyor ki hem idrar kaciracagim gibi oluyo hem bacağı cikacakmis gibi aynı durumu yaşayan varmı normal mi

İnşallah canım benim ya saol rahatliyorum böyle şeyler duydukça maalesef yalnız bakicam ben Ablam var ama calisiyo eşime güveniyorum çok fazla yeğenlerine baktığı için

İyi geceler kızlar benim bu sipa aşağıya doğru bir vuruyor ki hem idrar kaciracagim gibi oluyo hem bacağı cikacakmis gibi aynı durumu yaşayan
İyi geceler canım tabiki ben.hareketler hep aşağıda ve idrara çok sık çıkıyorum gitmesem offf ne ağrı.galiba bizim bebişler daha dönmemiş ayaklar aşağıda

Aynen tatlım bundann önce benimde aklımda sebamedin vardı ama bak şimdi kararsız kaldım :) inşallah güzellik sağ salim gelsinler bu dönemler o zaman bize su gibi geçmiş olacak
İnşallah canım..sen yine pişik önleyicide al sudocremi pişik olursa kullanırsın

Çok yorucuymus belim kopmuş durumda suan canım ama gusel heyecanlar bunlar hepimiz için güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…