2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
gebito ben valla çayı da kahveyi de iciyorum ama iyi mi yapıyorum hayır kan değerim ilaca rağmen dusuk çıkıyor en iyisi birakmam

Günaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii. Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.

İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu

Eklentiler

• image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 101
ayyy evet o 40. haftayi gecince cok zor oluyormus! insan nasil bekler ki o gunleri? -1 -2 diye saymalara baslariz artik
Canım benim kız 41de doğdu.artık o kadar zorlaşmıştıki yatamıyodum bile.oturarak uyumaya çalışıyodum.ağrımayan yerim yoktu resmen.bebek doğunca ilk günler anamdan yeni doğmuş gibi olmuştum.tabi sonraları gazıydı filan karnımdaki günleri geri arar oldum

Hangi arabayı nerden aldınız hayırlı olsun canım içinde bebişin güle güle buyusun gezsin tozsun

Normalde içkiyi sevmem mesela şarabın tadına bakmadim yurtdışında şişeleri için aldığım çok oldu ama merak edip icmisligim yoktu. Canım soğuk serin ferah tatlı birşey istiyor tv de gördüm dedim aha bu:) baya bir ruyalarimda içki içip sigara keyfi yapiyordum. Bir ara gittiğimde alim canim oglumun bir yerler isismesin

Hangi arabayı nerden aldınız hayırlı olsun canım içinde bebişin güle güle buyusun gezsin tozsun
Fotoğrafları yüklemeyi unuttuğum için tabii şu an düzenledim iletimi görebilirsiniz. Lorelli luna. Ayhançocuk tan aldım. N11.com üzerinden Teşekkür ederimm.

Çok güzel canım güle güle kullaninnn

Güzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum
Canım internette eczanelerde heryerde var artık çok yaygın bir krem bnde çok duydum kullanan arkadaşlarımdan mutlaka al diyorlar

Güle güle yatsın uyusun Çınar canım. Ah anneler ahhh bitaneler dimi
hemde nasılll ilk torunu bi de yaa kıyamammmm tüm çocukları il dışında çalışıyo çok özlüyo, bi de torun olursa nasıl yapar bilemiyorum teşekkürler güzelllllimmm inşallah içinde tepinir artık kordon da yok idare etcek beşikte

Fotoğrafları yüklemeyi unuttuğum için tabii şu an düzenledim iletimi görebilirsiniz. Lorelli luna. Ayhançocuk tan aldım. N11.com üzerinden Teşekkür ederimm.
çok güzelll canımm hayırlı olsun kaç yaşa kadar kullanılıyo peki, ana kucağı oluyo mu üst kısmı -oto koltuğu şeklinde

çok güzelll canımm hayırlı olsun kaç yaşa kadar kullanılıyo peki, ana kucağı oluyo mu üst kısmı -oto koltuğu şeklinde
teşekkür ederim. bebek 15 kilograma kaçıncı yaşında ulaşırsa evet o küçük olan puset ana kucağı/oto koltuğu olarak kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…