- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.481
htcsell15 sizin yine iyimiş ben hamile kaldığım ay esimle baya baya içtim ilk ay valla bende çok severim ve emzirirken de maalesef içemeyiz
Aynen öyleIlk aylar canım çok önemli değilmiş herkes herseyi yiyip icti bilmeden. Bende sigara kullandım. Diyorum ilk ay ne yeyin ictiysek yanımıza kar kaldi
Canım benim kız 41de doğdu.artık o kadar zorlaşmıştıki yatamıyodum bile.oturarak uyumaya çalışıyodum.ağrımayan yerim yoktu resmen.bebek doğunca ilk günler anamdan yeni doğmuş gibi olmuştum.tabi sonraları gazıydı filan karnımdaki günleri geri arar oldumayyy evet o 40. haftayi gecince cok zor oluyormus! insan nasil bekler ki o gunleri? -1 -2 diye saymalara baslariz artik
Hangi arabayı nerden aldınız hayırlı olsun canım içinde bebişin güle güle buyusun gezsin tozsunGünaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu
canım eğer o kadar canın istiyorsa alkolsüz içkiler var. Hatta malt içecekleri var hem alkolsüz hem de tatları çok güzel. süt falan için de çok faydalılar. Öyle bişey deneyebilirsin. Bende de oldu, ben o şekilde bi çözüm bulmuştum. Tavsiye ederim :)
Fotoğrafları yüklemeyi unuttuğum için tabiiHangi arabayı nerden aldınız hayırlı olsun canım içinde bebişin güle güle buyusun gezsin tozsun
Günaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu
Canım internette eczanelerde heryerde var artık çok yaygın bir krem bnde çok duydum kullanan arkadaşlarımdan mutlaka al diyorlarGüzeller en iyi pişik kremi bi yere not edin kullanan kurtulmuş hep, facete paylaştılar annler de hep olumlu tecrübelerini yazmışlar nerden bulacaksak onu bilmiyorum
Güle güle yatsın uyusun Çınar canım. Ah anneler ahhh bitaneler dimimemlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tlbüyük beişiğimizi de anneannemiz alcakmış
eczaneden temin edelim bizde bakalımCanım internette eczanelerde heryerde var artık çok yaygın bir krem bnde çok duydum kullanan arkadaşlarımdan mutlaka al diyorlar
hemde nasılll ilk torunu bi de yaa kıyamammmmGüle güle yatsın uyusun Çınar canım. Ah anneler ahhh bitaneler dimi
çok güzelll canımm hayırlı olsunFotoğrafları yüklemeyi unuttuğum için tabiişu an düzenledim iletimi görebilirsiniz. Lorelli luna. Ayhançocuk tan aldım. N11.com üzerinden Teşekkür ederimm.
teşekkür ederim.çok güzelll canımm hayırlı olsunkaç yaşa kadar kullanılıyo peki, ana kucağı oluyo mu üst kısmı -oto koltuğu şeklinde
Çok teşekkür ederimÇok güzel canım güle güle kullaninnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?