- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.441
hadi sana gecmis olsun darisi bizim basimiza..Çok yorucuymus belim kopmuş durumda suan canım ama gusel heyecanlar bunlar hepimiz için güzel olsun
hastanede hemsireler bile o kadar cok sey ogretiyor ki, hic meraklanma!İnşallah canım benim ya saol rahatliyorum böyle şeyler duydukça maalesef yalnız bakicam ben Ablam var ama calisiyo eşime güveniyorum çok fazla yeğenlerine baktığı için
hahahah benim adam da ayni. ben de diyorum ki o zaman vereyim azicik sen tasi. seni tekmelesin. senin belin agrisin. seni gece uyandirsin. o zaman sabredebiliyor musun bakalim. biz bebislerin varligini bir saniye unutamiyoruz. kolay mi be anne olmak!Eşim kızıyor bana benim bu düşünelerimi duydukça senin yüzünden erken doğcak bu çocuk diyor ama napayım dayanamıyorum
Ayy alemsin canım yaa fotoğrafçı sabah akşam seni bekleyecek yanigelirler belki yaaa... niyeyse ben hic mayisin sonunu bekleyecekmisim gibi gelmiyor bana. zaten basindan beridir herkes ne zaman bebek geliyor diye sorsa ben hep mayis da bir gun dedim. icimden hep oyle gecti cunku.
hamilelik fotocumu bile razi ettim mayis in 1ine. bana sanki ondan sonraki her an bebis cat kapi ben geeeelddiiiimmm dicekmis gibi geliyo :)
Evet evet bişey olmaz canım bencedeeğer oğluş beklerse 38 de doktorun yanına koşup hürrem gibi oğlumu verin banaaa diye çemkiricem
Olabilir tabi cnm neden olmasın.bende sudo kremle oğlum doğduğunda numune vermşlerdi öyle tanıştım.ve sürekli onu kullandım.bnce sende memnun kalırsınWiwi o zaman ben hastane cantama da koyayim bunu.
ben aslinda aveeno nun pisik onleyici ve tedavi edici kremini almistim. hem icinde frangnans olmadigi icin hem de buradaki forumda anneler en dogali bu onu kullan dedikleri icin. ama ikisini de denerim. hangisi daha iyise bebisimin poposuna onu surerim
yok yok fotocu gebelik icin. fotocu 38. haftada cekim yapmak istedi karnim iyice buyusun diye. ben de zor bela 36. haftaya ikna ettim. cunku icimden bir ses 38. haftada hamile olmayabilirim diyor surekliAyy alemsin canım yaa fotoğrafçı sabah akşam seni bekleyecek yaniBen de hep Nisanda olacak gibi hissediyorum ama Mayıs annesiyim ben
ayyy canim yaa supersin
GEBELIK SEKERI CIKTI CNM 10 GUNDUR DIYETLE IDARE EDIYORUM DIYETISYENE GITTIM AMA SON GITTIGIMDE KADIN DOGUMCUM OYLE DEMISTI YA ANI OLUMLERE YADA ERKEN DOGUMA SEBEB OLUYORMUS KONTROL ALTINA ALINMAYAN SEKERLER MESALA BENDE BIR KAC SEFER TAKIBIMDE 70 DEN YEMEKTEN SONRA 125 CIKMIS BUNLAR IYI DEGIL DEDI BI ANDA YUKSELMESINE YANI DIKKAT ETMEMIZ GEREKIYOR CNM AZ VE SIK YEMEMMIZ GEREKIYOR INS SAGLIKLA DOGAR BEBISLERIMIZ 2 AY SABREDICEZ CNMyesimcim sendeki seker gebelik diyabeti mi yoksa sen normalde de mi diyabetsin? bir de insulin kullaniyor musun?
erken doguma bebek buyuk olursa sebep oluyormus diye duymustum ben. ama diyet ve insulin le bebegin buyumesini kontrol altina aliyorlarmis. ona ragmen yine de erken dogum oluyor muymus?
Ohhh vazelin gibi deseneCanım gerçekten güsel ben ellerime sürüyorum.çok yağlı bi krem azıcık kullanmak yeterli oluyor.ana oğul kullandık biz valla
:)bunun tam tersinide ben yaşıyorum canm yaklaşık yedi aydır annemlerdeyim esim seni ne zaman alayım dedinde bende hep erteliyorum zaten çok aynı evde kalmadık tayin işlerinden dolayı toplasan uc ay ancak o yuzden bende ailemden kopmak istemiyorum ikimizde tam tersi olmusuzIyi geceler kızlar. Biz yarin eminonune gidicez esimle annemle orda buluscaz ordan annemlere gidicem bi hafta kalcam kocis pazar dönecek eve beni bi bidahaki haftaya almaya gelcek ama nedense içim rahat değil onu yanlız bırakcam 5senedir ilk defa bu kadar yanlız birakcam gidiyodum 2-3gun kalıp donerdim bide hamileliğin vermiş olduğu acaba evimdeki gibi rahat edermiyim düşüncesi var insanın ne kadar ailesi de olsa evlenince farklı oluyor sanki bana mi oluyor bu herkeste varmı? Evde de bi annen bi babam bide erkek kardeşim var oda çalışıyor ellerinden geldiğince beni rahat ettirirler ya bide ya bisey olursa esim yokken korkusu var içimde sanki ücra bi köye gidiyorum ist.nin ortası her yer hast atlar gelirim 1,5saatte evdeyim uff aman ne bileyim cokmu abartiyorum ben gereksiz yere evham yaptim sanki kusura bakmayin cok konuştum ama siz anlarsiniz beni en iyi neyapayim
Canımmm sen bence gidince suresine karar verIyi geceler kızlar. Biz yarin eminonune gidicez esimle annemle orda buluscaz ordan annemlere gidicem bi hafta kalcam kocis pazar dönecek eve beni bi bidahaki haftaya almaya gelcek ama nedense içim rahat değil onu yanlız bırakcam 5senedir ilk defa bu kadar yanlız birakcam gidiyodum 2-3gun kalıp donerdim bide hamileliğin vermiş olduğu acaba evimdeki gibi rahat edermiyim düşüncesi var insanın ne kadar ailesi de olsa evlenince farklı oluyor sanki bana mi oluyor bu herkeste varmı? Evde de bi annen bi babam bide erkek kardeşim var oda çalışıyor ellerinden geldiğince beni rahat ettirirler ya bide ya bisey olursa esim yokken korkusu var içimde sanki ücra bi köye gidiyorum ist.nin ortası her yer hast atlar gelirim 1,5saatte evdeyim uff aman ne bileyim cokmu abartiyorum ben gereksiz yere evham yaptim sanki kusura bakmayin cok konuştum ama siz anlarsiniz beni en iyi neyapayim
Ama o da baya geç çağırmış yanı 37. Haftada da birçok bebek doğuyo normal.. Sen en iyisine karar vermissin tatlimm bende 35. Haftada cekicemyok yok fotocu gebelik icin. fotocu 38. haftada cekim yapmak istedi karnim iyice buyusun diye. ben de zor bela 36. haftaya ikna ettim. cunku icimden bir ses 38. haftada hamile olmayabilirim diyor surekli
Evet canım tam tersi olmuş :) biz genelde beraber gider kalırız bu kez yanlız olunca bide hamile olunca gereksiz evham yaptım iste:)bunun tam tersinide ben yaşıyorum canm yaklaşık yedi aydır annemlerdeyim esim seni ne zaman alayım dedinde bende hep erteliyorum zaten çok aynı evde kalmadık tayin işlerinden dolayı toplasan uc ay ancak o yuzden bende ailemden kopmak istemiyorum ikimizde tam tersi olmusuz
Canım mecburen kalcam bi hafta hem anneme söz verdim hiç gelip kalmıyorum diye trip agriyo hemde eşim yollarda tek olmamı istemiyo ben gelir alırım diyo onlarda haklı bebek olmadan gel o zaman gelsende ne guzel bebekle olcak son kez gel bebek olmadan diyorlar. Benimde öyleydi ilk zamanlar ama zamanla alıştılar evlendiğime canım. Sağlıkla gidip gelmeyi dua etmekten baska bisey yok aklima kotu seyler getirmeyeyim ki olmasın :))Canımmm sen bence gidince suresine karar veryazları eşim olmadan 1 ay adıyaman da kalan ben sana ne desem yalan olur bizimkilere kalsa evli olduğumu kabullenemediler tüm yaz tatilini onlarla geçirmesi istiyorlar bende arada kalmaktan biktim eşim bisey demiyo ama insan her yıl 2 ay eşinden ayrı kalır mi ..
Ben de doğum fotoğrafçısı sandım yavyok yok fotocu gebelik icin. fotocu 38. haftada cekim yapmak istedi karnim iyice buyusun diye. ben de zor bela 36. haftaya ikna ettim. cunku icimden bir ses 38. haftada hamile olmayabilirim diyor surekli
Sabahlıklı olan 35 tl canım. Birissine.com dan aldım. Hemen kargoya verdiler eli e ulaştı.SABAHLIKLI OLANI NE KADARA ALDIN CNM HANGI SITEDEN ALDIN
Tatlım aklina kötü seyler getirme sonuçta dünyaya gözlerini actığın kucağa gidiyorsunIyi geceler kızlar. Biz yarin eminonune gidicez esimle annemle orda buluscaz ordan annemlere gidicem bi hafta kalcam kocis pazar dönecek eve beni bi bidahaki haftaya almaya gelcek ama nedense içim rahat değil onu yanlız bırakcam 5senedir ilk defa bu kadar yanlız birakcam gidiyodum 2-3gun kalıp donerdim bide hamileliğin vermiş olduğu acaba evimdeki gibi rahat edermiyim düşüncesi var insanın ne kadar ailesi de olsa evlenince farklı oluyor sanki bana mi oluyor bu herkeste varmı? Evde de bi annen bi babam bide erkek kardeşim var oda çalışıyor ellerinden geldiğince beni rahat ettirirler ya bide ya bisey olursa esim yokken korkusu var içimde sanki ücra bi köye gidiyorum ist.nin ortası her yer hast atlar gelirim 1,5saatte evdeyim uff aman ne bileyim cokmu abartiyorum ben gereksiz yere evham yaptim sanki kusura bakmayin cok konuştum ama siz anlarsiniz beni en iyi neyapayim
Evet canım kötü şeyler düşünmemek gerek ben kurtköy de oturuyorum annemler bayrampasada 1,5-2saat suruyor otobüsle h.ici gelip alamaz isten çıkınca zor gelip almaz tekrar dönmek zor olur annem şimdiden bir sürü plan yapmış bilmem kimleri çağırırım oturmaya yok şunu yaparız bebeğe erken donersem hayal kırıklığına uğrar onuda üzmek istemem diyorum ya ilk defa bu kadar uzun kalcam onun etkisi sanırım bi kere gitsem gevserimde. Dediğin gibi hayata gözlerimizi onlarla açtık benden fazla dikkat ederler bana :)Tatlım aklina kötü seyler getirme sonuçta dünyaya gözlerini actığın kucağa gidiyorsunemin ol onlar seni el üstünde tutarlar eşin icin de endiselenme bisey olmaz azıcık özleyiverirsiniz birbirinizi o kadar aranızda ne kadar mesafe olacak? Annene ne gün dönecegini söyleme baktın icin rahat değil eşin alır seni tekrar
Canim sen turkiyeden katilmiyorsun sanirsam...bebek dogunca etkilemez bence gazli olma durumunu. o gazi annenin sutunden aliyor, bence annenin usutmesine ya da beslenirken bebegin hava yutup yutmamasina bagli.
ama ben gebeligimin ilk 20 haftasi boyunca ictim gunde 2 bardak. dr uma iciyorum demistim o da okay sorun degil demisti. yalniz hangi marka ictigine dikkat etmen lazim. bazilarinin icindeki sodyum orani yuksek oluyor ki o da bebek icin zararli olabilirmis. ben burda perrier diye bir marka iciyordum turkiye de de var sanirim. ben sadesini ictim.
Canım çok iyi anlıyorum seni..hemen hemen aynı duyguları yaşıyoruz şu an.benide eşim 2 gün önce babamlara bıraktı fuara gitti.ben fuar tarihini öğrendiğimden beri evham yapıyodum ya sen yokken doğum olursa ya sana ihtiyacım olursa bi sürü düşünce;( geldiğimden beride gün sayıyorum dönsün diye..halbuki emin ellerdeyim babam var daha ne olsunIyi geceler kızlar. Biz yarin eminonune gidicez esimle annemle orda buluscaz ordan annemlere gidicem bi hafta kalcam kocis pazar dönecek eve beni bi bidahaki haftaya almaya gelcek ama nedense içim rahat değil onu yanlız bırakcam 5senedir ilk defa bu kadar yanlız birakcam gidiyodum 2-3gun kalıp donerdim bide hamileliğin vermiş olduğu acaba evimdeki gibi rahat edermiyim düşüncesi var insanın ne kadar ailesi de olsa evlenince farklı oluyor sanki bana mi oluyor bu herkeste varmı? Evde de bi annen bi babam bide erkek kardeşim var oda çalışıyor ellerinden geldiğince beni rahat ettirirler ya bide ya bisey olursa esim yokken korkusu var içimde sanki ücra bi köye gidiyorum ist.nin ortası her yer hast atlar gelirim 1,5saatte evdeyim uff aman ne bileyim cokmu abartiyorum ben gereksiz yere evham yaptim sanki kusura bakmayin cok konuştum ama siz anlarsiniz beni en iyi neyapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?