2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım eczanelerde satılıyor.ben oğluma hep bunu kullandım.kızımada sudo krem kullancam inş

Günaydın kızlar.

Eşim spora gitti ben de kızımla yatak keyfindeyim
Ohhhh sefaniz olsun biz de bbirşeyler atistirdik kizimla oğlum uyanınca kahvaltıda gidecez
memlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tl büyük beişiğimizi de anneannemiz
alcakmış
Guzel gunlerde kullanin oglumdan park besik olmasaydi ben alacaktim cok hosuma gitti

Anne öğrenene kadar bebek kendini korur derler. Zaten öğrendiğimizde minicik bir hücre yığını oluyor daha kalbi bile atmıyor oluyor o aşamada bence de zararı olmaz yaptıklarımızın. Ben hastanede test yaptırdım negatif çıktı o akşam yedik içtik 3 hafta sonra öğrendim ki hamileymilim o zaman testte çıkmamış.

Ben eskiden sabahları kendime çay demler o demliği keyifle içerdim. Şimdi kafein sınırlaması yapıyorum. Minimum düzeyde almaya çalışıyorum. Ancak arkadaşlarımla bir araya gelince tatlının yanına bir çay bir kahve içiyorum ama ayda 10 bardağı geçmez içtiklerim. Çay kahve yasak değil benim drum içebilirsin dedi ama ben kafein bebeğe gitmesin diye çok sınırladım.

gebito ben valla çayı da kahveyi de iciyorum ama iyi mi yapıyorum hayır kan değerim ilaca rağmen dusuk çıkıyor en iyisi birakmam

Valla en zor ona sabretmek geliyor bana canım çekiyor çünkü. Eskiden yemekten sonra çaysız kalkmazdım şimdi doğumu bekliyorum. Biraz azaltmaya çalış. Ağır ağır içince çay soğuyor zaten ay bunu böyle içeceğime hiç içmeyeyim diyip yarısını bırakıyorum

memlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tl büyük beişiğimizi de anneannemiz alcakmış
CANİM bende aldım aynısını gittigidiyordan üstelik 79 liraydı indirimden ama istediğim renk ve desen gelmedi farklı bi renk geldi inşallah seninki de öyle olmaz.kullanımı çok rahat sallanması felan güzelgüle güle kullanın kuzum

Çok güzel görünüyor güle güle kullanın mışıl mışıl uyuyup güle güle gezsin inşallah bebiş içinde

Günaydin güzel anneler ve tatlis bebisler. Saglikli mutlu güzel hafta sonu olsun hepimi icin.

Dün akşam kardesim geldi 2 gunde olsa vakit gecirmek ailemden biri ile iyi gelecek bana çok mutluyuz kizimla teyzemiz geldigi icin
Gözün aydın tatlımohh bol bol hasret gider kardesinle

Günaydın kızlar dün gece erken dogumdan falan konuştuk ya rüyamda benim cadı 2mayıs olmasina rağmen gelmiyordu bi türlü bekliyorum bekliyorum sancı falan yok cok sinir oluyordum. Hatta su an hamile olmayan arkadasımın bile bebeği oluyordu
Ay inşallah amaaan 41. Haftayı da göreyim öyle cıkarım demez bu kız

Güle güle kullanin canim çok guzelmis insanin bebek arabasi icine sinecek öyle alacak bencede bu arada kedicigine bayildim çok tatli maşallah

Gözün aydın tatlımohh bol bol hasret gider kardesinle

Teşekkürler kuzum simdi uyuyor kahvaltiyi hazirlayip uyandiracagim azicik uyusun dedim dinlensin teyzemiz

ayy olurmu olur kuzum bizim kizlardaki bu inatla bize herseyi yaparlar valla ama kiz bebek o kadar beklemez diyorlar ya bakalim zaman ne gosterecek

O zaman tadını çıkar tatlım alışırsın hemen

Ay kuzum varsa öyle bir imkanin keyfince gez dolaş

Öykümüzden güzel haberler getir bize annesiay insallah hava açar da gezersin bol bol

Güle güle kullanın canım cok güzel bir araba ayrıca ilk göz ağrına da bayıldım minigin cok şanslı böyle tosuncuk bir arkadası olacagı icin

memlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tl büyük beişiğimizi de anneannemiz alcakmış
Oh oh çınarcık icinde mışıl mışıl uyusun inşallah tatlışımgüle güle kullanın

Oh oh uyusun tatlım teyzoş kahvaltıdan sonra gezmeleeeerrrr
Ayy tamam inatlar ama beklemesinler yaaküserim valla 41den sonra dogurmuyorum işte 1 hafta da ben inat ediyorum dersem görür o zaman gününü
Ay ama I iremerve1990 ın kızıydı sanırım 41i beklemiş ya

Ohhhh sefaniz olsun biz de bbirşeyler atistirdik kizimla oğlum uyanınca kahvaltıda gidecez

Guzel gunlerde kullanin oglumdan park besik olmasaydi ben alacaktim cok hosuma gitti

Tatlım aynı bu uğur böcekli modelin aynısını mi 79 du ki .. Teşekkürler tatlimm
Çinarimizin memleket besigide hazir ohh keyifle uyusun icinde tatlim saglikla kullanin inşallah pek guzelmis

Teşekkür ederiz güzel teyzeler daha iyileri sizlerin olsun.. Seldayavuz tatlım bunu da odada filan kullanmak için alabilirsiniz aslında küçük zaten ..

Evet canım bekledi valla.artık ümidi kestik sezeryan dedik gece sancın tuttu.o zamandan aksiydi benim kızım hala aksi

Güle güle kullanın tatlım benimde aklımda bu tarz küçük bişey vardı.letgodan tinylove 3in1 buldum çook sevindimhediye gelmiş hiç kullanılmamış 200 tl ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…