- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.501
Canım eczanelerde satılıyor.ben oğluma hep bunu kullandım.kızımada sudo krem kullancam inş
Ohhhh sefaniz olsun biz de bbirşeyler atistirdik kizimla oğlum uyanınca kahvaltıda gidecezGünaydın kızlar.
Eşim spora gitti ben de kızımla yatak keyfindeyim
Guzel gunlerde kullanin oglumdan park besik olmasaydi ben alacaktim cok hosuma gittimemlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tlbüyük beişiğimizi de anneannemiz
alcakmış
ohh ohh yalniz degilmisim demek ki.. sut kokusunu icimize cekseeeeeeeek ay ben bebek sevmek istiyorum ayol :)
Hamile olduğumu bilmeden alkol aldım ben de, hatta motorla saatlerce yolculuk yaptık, yağmura yakalandık rüzgarla kuruduk, ne bileyim sırt çantası ağırlık falan taşıdım. Çok şükür ki bişey olmadı, öğrenince dikkat ettim ama o zamanın etkisi olmamıştır inşallah. Önemli olan öğrendikten sonra dikkat etmek diye düşündüm.
Ben kahve kola zaten pek sevmezdim hiç içmedim, ama çaysız yapamam ki. doktorum da çay yasak değil diyince çok açık olarak aralarda kaçamak yaptım.
gebito ben valla çayı da kahveyi de iciyorum ama iyi mi yapıyorum hayır kan değerim ilaca rağmen dusuk çıkıyor en iyisi birakmam
CANİM bende aldım aynısını gittigidiyordan üstelik 79 liraydı indirimden ama istediğim renk ve desen gelmedi farklı bi renk geldi inşallah seninki de öyle olmaz.kullanımı çok rahat sallanması felan güzelgüle güle kullanın kuzummemlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tlbüyük beişiğimizi de anneannemiz alcakmış
Günaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu
Canım internette eczanelerde heryerde var artık çok yaygın bir krem bnde çok duydum kullanan arkadaşlarımdan mutlaka al diyorlar
memlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tlbüyük beişiğimizi de anneannemiz alcakmış
Gözün aydın tatlımGünaydin güzel anneler ve tatlis bebisler.Saglikli mutlu güzel hafta sonu olsun hepimi icin.
Dün akşam kardesim geldi 2 gunde olsa vakit gecirmek ailemden biri ile iyi gelecek bana çok mutluyuz kizimla teyzemiz geldigi icin
Günaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
İlk denemeyi de ilk göz ağrımla yaptık tabii ki. Daha iyisini doğurana kadar ben en iyisi bu
Gözün aydın tatlımohh bol bol hasret gider kardesinle
Günaydın kızlardün gece erken dogumdan falan konuştuk ya rüyamda benim cadı 2mayıs olmasina rağmen gelmiyordu bi türlü bekliyorum bekliyorum sancı falan yok cok sinir oluyordum. Hatta su an hamile olmayan arkadasımın bile bebeği oluyordu
Ay inşallah amaaan 41. Haftayı da göreyim öyle cıkarım demez bu kız
O zaman tadını çıkar tatlım alışırsın hemenEvet canım kötü şeyler düşünmemek gerek ben kurtköy de oturuyorum annemler bayrampasada 1,5-2saat suruyor otobüsle h.ici gelip alamaz isten çıkınca zor gelip almaz tekrar dönmek zor olur annem şimdiden bir sürü plan yapmış bilmem kimleri çağırırım oturmaya yok şunu yaparız bebeğe erken donersem hayal kırıklığına uğrar onuda üzmek istemem diyorum ya ilk defa bu kadar uzun kalcam onun etkisi sanırım bi kere gitsem gevserimde. Dediğin gibi hayata gözlerimizi onlarla açtık benden fazla dikkat ederler bana :)
Ay kuzum varsa öyle bir imkanin keyfince gez dolaşGünaydın güzel annelerhem geç yatiyoz hemde yarım saattir ayakta dikilmişiz bi arkadaş buluşalım diyodu havada güzel ay bilemedim bi ciksam mi tramvayla gidiyorum zaten yer veriyorlar AVM filan etrafta tur atariz sikildim hem ev ev kocacim da odevler sınavlar derken hiç yüzünü goremiyoruz, dün tüm gün yalnizdik mesela akşam da
Öykümüzden güzel haberler getir bize annesiGünaydın mutlu haftasonları hamişlerprensesimi göreceğim bıgün dr teyzemize gidicez inşallah herşey yolundadır. Sonra da arkadaşla buluşacaktım ama hava kapalı ama Antalya belli olmaz tabi inşallah düzelir
Güle güle kullanın canım cok güzel bir araba ayrıca ilk göz ağrına da bayıldım minigin cok şanslı böyle tosuncuk bir arkadası olacagı icinGünaydınn güzel anneler. Korktuğum başıma gelmediii.Bebek arabamız beklediğimden de iyi çıktı. Fotoğrafların hepsini ekleyemicem çünkü kombinasyonları çok fazla içinden çantası ve onun da içinden alt açma bezi de çıkınca tamam dedim kumaşı naylon değil ve yıkanabilir yumuşacık bi kumaş. Arabası olanlar için gerçekten ideal bir travel set. Katlandığında hele ki tekerlekleri çıkarılırsa çok rahatlıkla her bagaja sığar. Pusetle katlandığında tabii ki biraz daha fazla yer kaplıyor. Tekerlekleri beklediğimden biraz büyük çıktı yalnız.
Oh oh çınarcık icinde mışıl mışıl uyusun inşallah tatlışımmemlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tlbüyük beişiğimizi de anneannemiz alcakmış
Sudokrem canımAdı ne tatlım ben kaçırmışım bulamadım tekrar
Oh oh uyusun tatlım teyzoş kahvaltıdan sonra gezmeleeeerrrrTeşekkürler kuzum simdi uyuyor kahvaltiyi hazirlayip uyandiracagim azicik uyusun dedim dinlensin teyzemiz
ayy olurmu olur kuzum bizim kizlardaki bu inatla bize herseyi yaparlar valla ama kiz bebek o kadar beklemez diyorlar ya bakalim zaman ne gosterecek
Ohhhh sefaniz olsun biz de bbirşeyler atistirdik kizimla oğlum uyanınca kahvaltıda gidecez
Guzel gunlerde kullanin oglumdan park besik olmasaydi ben alacaktim cok hosuma gitti
Valla en zor ona sabretmek geliyor bana canım çekiyor çünkü. Eskiden yemekten sonra çaysız kalkmazdım şimdi doğumu bekliyorum. Biraz azaltmaya çalış. Ağır ağır içince çay soğuyor zaten ay bunu böyle içeceğime hiç içmeyeyim diyip yarısını bırakıyorum
Tatlım aynı bu uğur böcekli modelin aynısını mi 79 du ki .. Teşekkürler tatlimmCANİM bende aldım aynısını gittigidiyordan üstelik 79 liraydı indirimden ama istediğim renk ve desen gelmedi farklı bi renk geldi inşallah seninki de öyle olmaz.kullanımı çok rahat sallanması felan güzelgüle güle kullanın kuzum
Çinarimizin memleket besigide hazir ohh keyifle uyusun icinde tatlim saglikla kullanin inşallah pek guzelmis
Teşekkür ederiz güzel teyzelerO zaman tadını çıkar tatlım alışırsın hemen
Ay kuzum varsa öyle bir imkanin keyfince gez dolaş
Öykümüzden güzel haberler getir bize annesiay insallah hava açar da gezersin bol bol
Güle güle kullanın canım cok güzel bir araba ayrıca ilk göz ağrına da bayıldım minigin cok şanslı böyle tosuncuk bir arkadası olacagı icin
Oh oh çınarcık icinde mışıl mışıl uyusun inşallah tatlışımgüle güle kullanın
Evet canım bekledi valla.artık ümidi kestik sezeryan dedik gece sancın tuttu.o zamandan aksiydi benim kızım hala aksiOh oh uyusun tatlım teyzoş kahvaltıdan sonra gezmeleeeerrrr
Ayy tamam inatlar ama beklemesinler yaaküserim valla 41den sonra dogurmuyorum işte 1 hafta da ben inat ediyorum dersem görür o zaman gününü
Ay ama I iremerve1990 ın kızıydı sanırım 41i beklemiş ya
Bende alcam bundan canım.oturma odasına iyi olur.bende afyonda beğendim bitane gidince alcam.güle güle kullan canım sende.memlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tlbüyük beişiğimizi de anneannemiz alcakmış
Güle güle kullanın tatlım benimde aklımda bu tarz küçük bişey vardı.letgodan tinylove 3in1 buldum çook sevindimmemlekette kullanmak için ve oturduğumuz odada kullanmak için bu beşiği aldımm kızlar g.gidiyordn 100 tlbüyük beişiğimizi de anneannemiz alcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?