2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar sabah metrobüs ile işe gelirken yanıma grip olmuş hapşıran tıksıran bir adam oturdu 1 saat boyunca burnunu çekti öksürdü o tıksırdıkça ben ter içinde kaldım inşallah bulaşmamışdır. Bu kışı nasıl atlatıcam bilmiyorum

katılıyorum arkadaşım sana

benimde korkum grip olmak inş.grip olmadan bu kışı geçiririz

Bana doktorum zencefil cayi önerdi. O biraz iyi geliyor. Sabah cubuk kraker yiyorum. Limon bazen iyi geliyor. Artik mide bulantisina alistim. Umarim 12.haftada biter.

ben de persembe gunu 7 tup kan verdim! idrarda cabasi tabi yaninda. hatta sordum yani siz icerde vampir mi besliyorsunuz napacaksiniz bu kadar kani diye. bunlar bir damla kan kullanmiyorlar mi ya test icin? resmen somurduler damarimi
BEN 2 TÜP VERDİM VALLA COK ALMISLAR ODA BAZILARINI SAGLIK OCAGINDA BAZILARINDA HASTANEDE YAPTIRDIGFIM İCİN TESTLERİMİN O KANLAR BEBEGE LAZIM COK ALMISLAR YAAA

Kizlar bugun doktorumuza gideceğiz insallah 6 +1 olduk bizimm gibi olupda kalp atislarini duyan varmi cok merak ediyorum acaba biz duyarmiyiz

Nirmal zamandaki degerler bu..ama gebelik icin en sagliklisi 2.5 ve altinda olmasiymis..

Daha var o zaman benim ilk hamileligim tuhaf ama sanki bende yasamak istiyor gibiyim nasil bi psikolojidir :)))

Kizlar benim hic bulantim yok hayret bazen uykum geliyo hepsi bu sizin ne zaman basladi bulanti.

cnm benimde ilk hamileliğim bende de yok çok şükür ne mide bulantısı ne aşerme ne tiksinme bence dua edelimde daha olmasın galiba erkek çocukta olmuyomuş öle diyolar hep tecrübelilier doğrumu sizce arkadaşlar =))

Hayirlisi olur insallah allah hepimize hayirli evlat nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…