2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
öyle miii süper erkenden duymuşsun arkadaşlarımdan 9. hafta da duyduk diyenler oldu seninki sabırsız ve erkenci

evet ben de sadece kese görsem yeter beklentisiyle gitmiştim ama içinde minnoşu görünce doktor kalbine de baktı derinden geldi ama duyduk :) :) darısı başına

senin ki kız heralde canım tabiki Allahtan hayırlsıı çok şükür ben de ne bulantı ne kusma ne tiksinme herşey aynı eskisi gibi aksine iştah 2 katına çıktı. rabbim yardımcın olsun çalışıyorken çok çok daha zor geçenlerde 1 saat kadar midem bulandı dünyam karardı resmen. bol bol tuzlu çubuk al yanına

evet ben de sadece kese görsem yeter beklentisiyle gitmiştim ama içinde minnoşu görünce doktor kalbine de baktı derinden geldi ama duyduk :) :) darısı başına
inşallah bakalım hamilelik nasıl geçiyor senin bende ne bulantı ne kusma hiçbirşey yok çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu :)

İnşallah sende olmaz canım bence oğlanda kızda olmaz diye bir şey yok bünyeye bağlı bir durum benim bulantım şimdi hafif hafif başladı o zaman bu da kız diyemeyiz bence
inşallah cnm hepimiz sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik geçirir sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Bende su kokuyor resmen ben doktora sordum bu gayet saglik bir gebelik oldugunu gosterirr dedi insallah öyledir

vajinal yoldan progestan kullanımı hak bılgısı olan var mı ?? itiyorum ama orda duruyo hapın görunmemesımı lazım

Okulda dün 6 saat derse girdim ayakta mecbur ders anlatıyorum 3 kat merdiven çıkıyorum bugün de ayakta duramiyorum rapor aldım yatiyirum 27 saat dersim var azaltacam ya bu böyle gitmez

Selam kızlar herkese hayırlı günler.
Bugün grip oldum çok fenayım ben tutuldum ,siz tutulmayın havaların durumu malum dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…