- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.441
7.haftaya kadar hiç olmadımı cnm
Sabah peceteye iki damla kahverengi leke geldi çok korkuyorum
cnm benimde ilk hamileliğim bende de yok çok şükür ne mide bulantısı ne aşerme ne tiksinme bence dua edelimde daha olmasın galiba erkek çocukta olmuyomuş öle diyolar hep tecrübelilier doğrumu sizce arkadaşlar =))
aynen bende seviniyorum yok diye inş.başlamazda bundan sonra oğlan olunca bulanmz derler o zaman doğru değil bu tespit dimi senin oğlanda da olmuş cnmOlmadı ben de seviniyordum inşallah bulantım olmadan atlatırım diye ama 2 gündür hafif hafif bulanıyor inşallah şiddetlenmez oğlumda 3-4 ay arası ölüp ölüp dirilmiştim tam 6 kilo vermiştim.
benim oğlumda 3-4 ay arası 1 ay boyunca istifra ettim çok kötüydüm sonra düzeldi
İnşallah sende olmaz canım bence oğlanda kızda olmaz diye bir şey yok bünyeye bağlı bir durum benim bulantım şimdi hafif hafif başladı o zaman bu da kız diyemeyiz benceaynen bende seviniyorum yok diye inş.başlamazda bundan sonra oğlan olunca bulanmz derler o zaman doğru değil bu tespit dimi senin oğlanda da olmuş cnm
Yaa insallahevet cnm geçtiğimiz p.tesi gittik ogün 6+1 dik kalp atışlarını gösterdi doktor inş.sende görürsün
5.haftada az az başladı suan 6+3 çüm çok yoğunlaştı.her sabah safra çıkana kadar kusuyorum,,,,sonra rahatlıyorum sonra gene başlıyor bulantı tiksinme olarakKizlar benim hic bulantim yok hayret bazen uykum geliyo hepsi bu sizin ne zaman basladi bulanti.
Evet canim bizde henuz duymadik insallah bugun duymaya gidicegiZslm mayıs anneleri 12 eylülde kesemizi gördük çok şükür, bu hafta sonu cumartesi tekrar gidicem doktora kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce? 12 eylülde gittiğimde doktor ya 4 hafta 5 günlük ya da 5 haftalık demişti. içimde korkuyla karışık bir heyecan var sizler ne zaman duydunuz benim gibi olup duymayan var mı?
Benim gibisin bende yogun bulanti halindeyim cok zor belli basli seylerden migdem bulaniyor özellikle etlerden tiksiniyorum5.haftada az az başladı suan 6+3 çüm çok yoğunlaştı.her sabah safra çıkana kadar kusuyorum,,,,sonra rahatlıyorum sonra gene başlıyor bulantı tiksinme olarak
benim ilk hamileğimde oğlan oldu 9 ay çıkardım...ne eksiyle ne cinsiyetle alakalı..tamamen bünyeaynen bende seviniyorum yok diye inş.başlamazda bundan sonra oğlan olunca bulanmz derler o zaman doğru değil bu tespit dimi senin oğlanda da olmuş cnm
DUYARSIN CANIM BEN 6.HAFTAMDA DUYDUM VAJİNAL ULTRASONLA 19 EYLÜLDE 7 EYLÜLDEDE KESEMİ GÖRMÜŞTÜM ÜSTTEN KARINDAN ULTRASONLAslm mayıs anneleri 12 eylülde kesemizi gördük çok şükür, bu hafta sonu cumartesi tekrar gidicem doktora kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce? 12 eylülde gittiğimde doktor ya 4 hafta 5 günlük ya da 5 haftalık demişti. içimde korkuyla karışık bir heyecan var sizler ne zaman duydunuz benim gibi olup duymayan var mı?
gerçenten çok zor isten eve gidiyorum önüme ne konsa mütiş tiksiniyorum ettende sebzedende ekmektende meyvedende herseyden....su içemiyorum ayrandan tiksindim...limon atıyorum suyun içine öyle içiyorum.yani napacam bilmiyorum gerçekten çok çaresizimBenim gibisin bende yogun bulanti halindeyim cok zor belli basli seylerden migdem bulaniyor özellikle etlerden tiksiniyorum
canım ben ilk defa dün 6+1 diye gittim karından hem kese hem bebek hem kalp atışı aldık 5+5 çıktı ultrasonda da.slm mayıs anneleri 12 eylülde kesemizi gördük çok şükür, bu hafta sonu cumartesi tekrar gidicem doktora kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce? 12 eylülde gittiğimde doktor ya 4 hafta 5 günlük ya da 5 haftalık demişti. içimde korkuyla karışık bir heyecan var sizler ne zaman duydunuz benim gibi olup duymayan var mı?
Kizlar bugun doktorumuza gideceğiz insallah 6 +1 olduk bizimm gibi olupda kalp atislarini duyan varmi cok merak ediyorum acaba biz duyarmiyiz
inşallah canım açıkcası vajinal ultrasondan yana değilim aramızda 2 gün varmış sen duymuşşsan inşallah bende duyarım bu hafta.DUYARSIN CANIM BEN 6.HAFTAMDA DUYDUM VAJİNAL ULTRASONLA 19 EYLÜLDE 7 EYLÜLDEDE KESEMİ GÖRMÜŞTÜM ÜSTTEN KARINDAN ULTRASONLA
grip aşısı ile ilgili bilgi almamız lazım bu konuda doktordanGünaydın kızlar sabah metrobüs ile işe gelirken yanıma grip olmuş hapşıran tıksıran bir adam oturdu 1 saat boyunca burnunu çekti öksürdü o tıksırdıkça ben ter içinde kaldım inşallah bulaşmamışdır. Bu kışı nasıl atlatıcam bilmiyorum
öyle miii süper erkenden duymuşsun arkadaşlarımdan 9. hafta da duyduk diyenler oldu seninki sabırsız ve erkencicanım ben ilk defa dün 6+1 diye gittim karından hem kese hem bebek hem kalp atışı aldık 5+5 çıktı ultrasonda da.
Ben de aynı durumdayım. Kusmuyorum ama çekiyorum. Her geçen saat artıyor.
Maden suyu iyi geliyor bana,bi de ayran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?