2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sabah peceteye iki damla kahverengi leke geldi çok korkuyorum

kahve rengi akıntıdan korkma cnm pembe akıntı bile normal sayıyo doktorlar kanama olursa kork kahve rengi akıntı rahim genişlediği için kılcar damarlar kanama yapıomuş dışarı atılana kadar kan koyulaşıyormuş bana böle demişti doktorum ... stres yapıp takma çünkü daha kötü oluyo içini ferah tut =)

benim oğlumda 3-4 ay arası 1 ay boyunca istifra ettim çok kötüydüm sonra düzeldi

Olmadı ben de seviniyordum inşallah bulantım olmadan atlatırım diye ama 2 gündür hafif hafif bulanıyor inşallah şiddetlenmez oğlumda 3-4 ay arası ölüp ölüp dirilmiştim tam 6 kilo vermiştim.
aynen bende seviniyorum yok diye inş.başlamazda bundan sonra oğlan olunca bulanmz derler o zaman doğru değil bu tespit dimi senin oğlanda da olmuş cnm

aynen bende seviniyorum yok diye inş.başlamazda bundan sonra oğlan olunca bulanmz derler o zaman doğru değil bu tespit dimi senin oğlanda da olmuş cnm
İnşallah sende olmaz canım bence oğlanda kızda olmaz diye bir şey yok bünyeye bağlı bir durum benim bulantım şimdi hafif hafif başladı o zaman bu da kız diyemeyiz bence

slm mayıs anneleri 12 eylülde kesemizi gördük çok şükür, bu hafta sonu cumartesi tekrar gidicem doktora kalp atışlarını duyabilir miyiz sizce? 12 eylülde gittiğimde doktor ya 4 hafta 5 günlük ya da 5 haftalık demişti. içimde korkuyla karışık bir heyecan var sizler ne zaman duydunuz benim gibi olup duymayan var mı?

Kizlar benim hic bulantim yok hayret bazen uykum geliyo hepsi bu sizin ne zaman basladi bulanti.
5.haftada az az başladı suan 6+3 çüm çok yoğunlaştı.her sabah safra çıkana kadar kusuyorum,,,,sonra rahatlıyorum sonra gene başlıyor bulantı tiksinme olarak

Evet canim bizde henuz duymadik insallah bugun duymaya gidicegiZ

5.haftada az az başladı suan 6+3 çüm çok yoğunlaştı.her sabah safra çıkana kadar kusuyorum,,,,sonra rahatlıyorum sonra gene başlıyor bulantı tiksinme olarak
Benim gibisin bende yogun bulanti halindeyim cok zor belli basli seylerden migdem bulaniyor özellikle etlerden tiksiniyorum

benim ilk hamileğimde oğlan oldu 9 ay çıkardım...ne eksiyle ne cinsiyetle alakalı..tamamen bünye

DUYARSIN CANIM BEN 6.HAFTAMDA DUYDUM VAJİNAL ULTRASONLA 19 EYLÜLDE 7 EYLÜLDEDE KESEMİ GÖRMÜŞTÜM ÜSTTEN KARINDAN ULTRASONLA

Benim gibisin bende yogun bulanti halindeyim cok zor belli basli seylerden migdem bulaniyor özellikle etlerden tiksiniyorum
gerçenten çok zor isten eve gidiyorum önüme ne konsa mütiş tiksiniyorum ettende sebzedende ekmektende meyvedende herseyden....su içemiyorum ayrandan tiksindim...limon atıyorum suyun içine öyle içiyorum.yani napacam bilmiyorum gerçekten çok çaresizim

canım ben ilk defa dün 6+1 diye gittim karından hem kese hem bebek hem kalp atışı aldık 5+5 çıktı ultrasonda da.

DUYARSIN CANIM BEN 6.HAFTAMDA DUYDUM VAJİNAL ULTRASONLA 19 EYLÜLDE 7 EYLÜLDEDE KESEMİ GÖRMÜŞTÜM ÜSTTEN KARINDAN ULTRASONLA
inşallah canım açıkcası vajinal ultrasondan yana değilim aramızda 2 gün varmış sen duymuşşsan inşallah bende duyarım bu hafta.

grip aşısı ile ilgili bilgi almamız lazım bu konuda doktordan

canım ben ilk defa dün 6+1 diye gittim karından hem kese hem bebek hem kalp atışı aldık 5+5 çıktı ultrasonda da.
öyle miii süper erkenden duymuşsun arkadaşlarımdan 9. hafta da duyduk diyenler oldu seninki sabırsız ve erkenci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…