2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Aynı geceliği almışız çok yakışmış güle güle kullanın

kiyafet olarak ic zibin atletlerden al kisa kollu birkactane uzun kollulardan..sakin patikli kiyafet almamaya calis buyudukce elinde kalir giyemeden...onun yerine patiksiz olanlardan al.patiksiz pijama.pantolonlardan al..birkac tane guzel takimlardan al disari cikinca falan giydirirsin.1 tane kucuk ince yelek aldim ben ilk gunler lazim olur..yaz bebegi olcaklari icin pek kiyafet sikintisi olmucak aslinda :) ben evde atlet zibinlarla tutarim gibi.bacaklari acik olur hava alir bebisim :) isilik pisik olmaz insallah.kendin icinde meme kalkani ve gogus pedi,kremi evde mutlaka kullanicaksin bir sure.bebegede bakim kremleri losyon falan...

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-12-20-50-03.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 66
En guzel utu ki utu sevmeyen ben ilk kez heyecanla yapiyorum ama sirtim agridi Çareyi sandalyeye oturup kanepede ütü yapmakta buldum
Çınar heyecanlancak iyice paşam benimyoruldukça dinlen canım evdesin nasıl olsa artıkbende pzt iple çekiyorum hemn eve gidip başlıcam inşallah

Evet bitanem öyle yaptik bastan kahvalti sonra disariya attik kendimizi ama pek esiyordu hava evden cikarken gayet guzeldi simdi kardesimi arkadaslarinin yanina biraktik eve donduk o zaman sen inatta essen doktorlar aliyor kuzum her turlu ama ela bahar annesini o kadar bekletmez zamaninda gelir

Gözün aydın canım ohh keyfini çıkar bende öyle yapıyorum şu an oğluşta pek mutlu dayısı teyzeleriyle

Teşekkürler canim Öyle yaptim canim o kadar iyi geldiki 20 gun sonra ben gidecegim ama bu bana 20 gün yeter sende keyfini cikar tatlim teyze ve dayisinin

Inşallah döner canım minik kuş teyzeleri dualarını eksik etmiyor nasıl olsa
@hevinroza canim yapmaya calisayim bakayim becerebilirsem bi zarari yok ama dimi bunun pinpirikliyim ben azıcık kusuruma bakma@NicksizYumurta Allah razı olsun canım benim İnşallah döner inatçı sıpa

en guzel utuuuuu :) gule gule giysin pasamiz :) valla ceyizden bile daha heycanli hazirliklarmis bunlar
Ayy çok hoş resmen endorfin hormonlarım tavan yaptı teşekkürler teyzesi
Çınar heyecanlancak iyice paşam benimyoruldukça dinlen canım evdesin nasıl olsa artıkbende pzt iple çekiyorum hemn eve gidip başlıcam inşallah
Ayy o kadar eğlenceli ki annesi yaaa düşün miraçinin giyeceğini hayal ede ede yapıyorsun inşallah sağlıkla giydirmek de nasip olur oynayıp duruyo bak o da keyifli bugün annesi onunla konuşup ona zaman ayiriyo her türlü diye
En güzel yapilan utu canim kolay gelsin kanepeye oturarak yap canim ben öyle yaptim küçük küçük oldugu icin azicik Zorluyor
Aynen tatlım küçük küçük ama bi sürü oturarak kolay oluyo gerçekten neyseki erken baslamisiz valla

Bu arada benim gibi çok başı ağrıyan varmı arkadaşlar benim normalde böyle baş agrim olmazdi hamilelikte oldu

Bende almayı düşünüyorum canım. Nerden alıcaksın sen?

Ben de almayı düşünüyorum ama doğumdan sonra ihtiyaç duyarsam mı alayım diye de düşündüm. Bilemedim. Baby Showerda hediye gelse böyle şeyler insan çok rahatlayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…