- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.621
en guzel utuuuuu :) gule gule giysin pasamiz :) valla ceyizden bile daha heycanli hazirliklarmis bunlarEn guzel utu ki utu sevmeyen ben ilk kez heyecanla yapiyorum ama sirtim agridi Çareyi sandalyeye oturup kanepede ütü yapmakta buldum
Kızlar fotoğraf çekimi için lohusa geceligim sizin için giydim :) daha önce int bulmuştum aynısını buldum çok sevindim diğerleri lohusa terlik ve tacim kızım için ayrı da aldım bide benimkiyle takım saç bandı da var kararsız kaldım orda karar vericem çanta da kızımın hastane çantası benimki nde bir kaç eksik var hala bir tane de normal elbise tarzında lohusa kıyafeti alicam birde süt sağma pompasi kaldı bitirdim işleri rahat ettim sonunda yarına kızımın odasında eşim fotoğrafcilikla ilgileniyor bir kaç poz çekecek bakalım bizden böyle
Elektrikli alacaksan mustelayı tavsiye ederim, kullananlar memnun
kiyafet olarak ic zibin atletlerden al kisa kollu birkactane uzun kollulardan..sakin patikli kiyafet almamaya calis buyudukce elinde kalir giyemeden...onun yerine patiksiz olanlardan al.patiksiz pijama.pantolonlardan al..birkac tane guzel takimlardan al disari cikinca falan giydirirsin.1 tane kucuk ince yelek aldim ben ilk gunler lazim olur..yaz bebegi olcaklari icin pek kiyafet sikintisi olmucak aslinda :) ben evde atlet zibinlarla tutarim gibi.bacaklari acik olur hava alir bebisim :) isilik pisik olmaz insallah.kendin icinde meme kalkani ve gogus pedi,kremi evde mutlaka kullanicaksin bir sure.bebegede bakim kremleri losyon falan...Kızlar merhaba benim aklımda şu hastane çantası olayı var Bebek giysisi zıbını aldım ama hastanede ve eve gelınce ne lazım olucak liste yapan arkadaslardan yardım rica edıyorum işten dolayı hıc ilgilenemedim
Çınar heyecanlancak iyice paşam benimEn guzel utu ki utu sevmeyen ben ilk kez heyecanla yapiyorum ama sirtim agridi Çareyi sandalyeye oturup kanepede ütü yapmakta buldum
Oh oh uyusun tatlım teyzoş kahvaltıdan sonra gezmeleeeerrrr
Ayy tamam inatlar ama beklemesinler yaaküserim valla 41den sonra dogurmuyorum işte 1 hafta da ben inat ediyorum dersem görür o zaman gününü
Ay ama @iremerve1990 ın kızıydı sanırım 41i beklemiş ya
Gözün aydın canımohh keyfini çıkar bende öyle yapıyorum şu an oğluşta pek mutlu dayısı teyzeleriyle
ay kizlaaar ben cok cok hastayim kutur kutur oksuruyorum ne geciriri acaba balli cevizcim pozisyonu deistirmek icin basini ve gogsunu yastiga dogru amuda kalkar gibi popo yukarda gobek yere bakacak sekilde gunde 2 kere 5 dk beklemek bebegiin pozisyonunu degistirirmis benimde en son gittigimde kafa yukardaydi ama bi kac kez pozisyon degistirdi kiz yerinde duramiyoki zillos
@hevinroza canim yapmaya calisayim bakayim becerebilirsem bi zarari yok ama dimi bunun pinpirikliyim ben azıcık kusuruma bakmaInşallah döner canım minik kuş teyzeleri dualarını eksik etmiyor nasıl olsa
En guzel utu ki utu sevmeyen ben ilk kez heyecanla yapiyorum ama sirtim agridi Çareyi sandalyeye oturup kanepede ütü yapmakta buldum
Ayy çok hoş resmen endorfin hormonlarım tavan yaptıen guzel utuuuuu :) gule gule giysin pasamiz :) valla ceyizden bile daha heycanli hazirliklarmis bunlar
Ayy o kadar eğlenceli ki annesi yaaa düşün miraçinin giyeceğini hayal ede ede yapıyorsunÇınar heyecanlancak iyice paşam benimyoruldukça dinlen canım evdesin nasıl olsa artık bende pzt iple çekiyorum hemn eve gidip başlıcam inşallah
Aynen tatlım küçük küçük ama bi sürü oturarak kolay oluyo gerçektenEn güzel yapilan utu canim kolay gelsinkanepeye oturarak yap canim ben öyle yaptim küçük küçük oldugu icin azicik Zorluyor
Avent, medela gibi bi marka ve , lansinoh markasının güzelmiş tatlım en dusuk 200 TLSağol canım amin elektrikli alicam ama hiç araştırmadim marka olarak
Bende onu diyecektim tatlım o siteyi kesfettik inşallah pahalı almamıştır dedimSagol canim sekerciniz sitesinden aldim tanesi 1.70di cok cesit var ve uygun buldum diger sitelere gore
Bende almayı düşünüyorum canım. Nerden alıcaksın sen?Arkadaşlar, wrap sling almayı düşünüyorum. Baby K!tan kullananlar çok memnun sanırım ondan edıneceğim. Wrap sling kullanan,başka önerisi olan var mı?
Medela yı çok fazla öneriyorlar canım. Ya da hastane tipi kiralama olayı var. Onlarda daha güçlü ve iyiymiş. Bende ya medela alacağım ya da hastane tipi kiralayacağım.Sağol canım amin elektrikli alicam ama hiç araştırmadim marka olarak
Merhaba geceliği çok beğendim nerden aldınız acabaAynı geceliği almışızçok yakışmış güle güle kullanın
Sonradan anladım canım :)) bende mustela nin pompasimi varmış dedim :)babybabycat medela yazacaktım yanlış olmuş
Bursada bir mağazadan aldım tatlım. Kağan parfümeri ismi.Merhaba geceliği çok beğendim nerden aldınız acaba
Bende almayı düşünüyorum canım. Nerden alıcaksın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?