2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
benim 2 gun ince lise arkadasim dogum yapti kizina. 42.haftasi bittigi gun...sezeryan istemiyordu ama doktoru artik bekleyemedi suni sanciyla baslattilar masallah normal yapti catir catir.4 dikisi varmis oh ne guzel valla.

Canım risk olmasa bile ilişki sonrası 34.haftalarda kanaması gelenler olmuştu mart nisan annelerinde okumuştum sanırım.yine siz bilirsiniz tabi
evet aslinda son haftalar riskli nolur nolmaz..ama 37den sonra tekrar oneriyorlar catiyi ve acilmayi kolaylastirdigi icin.benim arkadasima ebe demisti kizim daha acilman yok git eve esinle birlikte ol sonra sicak suya oturma banyosu yap oyle gel demisti.fayda ediyor doguma.

benim 2 gun ince lise arkadasim dogum yapti kizina. 42.haftasi bittigi gun...sezeryan istemiyordu ama doktoru artik bekleyemedi suni sanciyla baslattilar masallah normal yapti catir catir.4 dikisi varmis oh ne guzel valla.

Oh ne güzel kolayca doğum yapmış, darısı başımıza inşallah ama 42 de çok yaabekle bekle bitmez

Kızlar merhaba dünden bi foto 32+5 günlük 52,5 LA başladığım hamilelik 62,5 LA devam ediyoruz tam 10 Kilo aldım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi Eki Görüntüle 1794124

Maşallah size çok az kilo almışsınız

Kızlar merhaba dünden bi foto 32+5 günlük 52,5 LA başladığım hamilelik 62,5 LA devam ediyoruz tam 10 Kilo aldım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi Eki Görüntüle 1794124
Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz bebişinle
Burada nickinle kendinde çok uyumluymuşsun. Bazen aklımda suretler beliriyor. Mesela sen tam hayal ettiğim gibiymişsin

Maşallah canm kafasida doğuma kadar orantilanir merak etme canm geçmiş olsun bu arada az kaldı anneler az ha gayret

Kızlar fotoğraf çekimi için lohusa geceligim sizin için giydim :) daha önce int bulmuştum aynısını buldum çok sevindim diğerleri lohusa terlik ve tacim kızım için ayrı da aldım bide benimkiyle takım saç bandı da var kararsız kaldım orda karar vericem çanta da kızımın hastane çantası benimki nde bir kaç eksik var hala bir tane de normal elbise tarzında lohusa kıyafeti alicam birde süt sağma pompasi kaldı bitirdim işleri rahat ettim sonunda yarına kızımın odasında eşim fotoğrafcilikla ilgileniyor bir kaç poz çekecek bakalım bizden böyle

Eklentiler

• received_10209336305074519.webp
    10 KB · Görüntüleme: 144
  • received_10209336304114495.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 132
  • received_10209336295394277.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 125
  • received_10209336298954366.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 129
  • received_10209336338275349.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 137
Maşallah canım çok güzel çok beğendim inşallah prensesinle de giymek nasip olur güzelce.. Süt sağma pompasını nasıl almayı düşünüyorsun marka filan ben hala kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…