- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.581
benim 2 gun ince lise arkadasim dogum yapti kizina. 42.haftasi bittigi gun...sezeryan istemiyordu ama doktoru artik bekleyemediYaaaa o 40 i geçince insan nasıl dayanırrrr!! İşte bunlar hep senin yüzünden iremcim. Prensesine bu kadar iyi bakarsan o da rahatını bozup da çıkmaz işte!
Valla 36. Haftadan sonra koşuya mi çıkmak lazım ne lazımsa yapalım yaaa :))
m Su gibi akintm var dieDoktor mu verdi? Ne için
evet aslinda son haftalar riskli nolur nolmaz..ama 37den sonra tekrar oneriyorlar catiyi ve acilmayi kolaylastirdigi icin.benim arkadasima ebe demisti kizim daha acilman yok git eve esinle birlikte ol sonra sicak suya oturma banyosu yap oyle gel demisti.fayda ediyor doguma.Canım risk olmasa bile ilişki sonrası 34.haftalarda kanaması gelenler olmuştu mart nisan annelerinde okumuştum sanırım.yine siz bilirsiniz tabi
benim 2 gun ince lise arkadasim dogum yapti kizina. 42.haftasi bittigi gun...sezeryan istemiyordu ama doktoru artik bekleyemedisuni sanciyla baslattilar masallah normal yapti catir catir.4 dikisi varmis oh ne guzel valla.
Kızlar merhaba dünden bi foto 32+5 günlük 52,5 LA başladığım hamilelik 62,5 LA devam ediyoruz tam 10 Kilo aldım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi Eki Görüntüle 1794124
Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz bebişinleKızlar merhaba dünden bi foto 32+5 günlük 52,5 LA başladığım hamilelik 62,5 LA devam ediyoruz tam 10 Kilo aldım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi Eki Görüntüle 1794124
Maşallah canm kafasida doğuma kadar orantilanir merak etme canm geçmiş olsun bu arada az kaldı anneler az ha gayretKizlar merhabalar takip ediyorum sizleri ama yazmaya fırsat bulamiyorum. Dun 32 hafta kontrolumuz vardi kafamiz uc hafta vucudumuz 1 hafta onden gidiyormus. Bu onden gitme bende 28 den sonra basladi doktorumuz bi sorun yok genetik diyo hersey normal kilosu biraz fazla dedi 2200 gr olmusuz tombul olacagiz sanirim :) +12 kiloyla da ben gidiyorum doguma kadar bakalim kac olacagim..
Mide yanmalarim had safhada mirac beyin kafasi halen yukarda cunku uyuyamiyorum. Kramplar da basladi birde sag kasigimda agrilar hissediyorum sanirim onlar da bacaklar :)
Maşallah canim cok güzel görünüyorsunKızlar merhaba dünden bi foto 32+5 günlük 52,5 LA başladığım hamilelik 62,5 LA devam ediyoruz tam 10 Kilo aldım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi Eki Görüntüle 1794124
Ben kullandim canım hicbi isede yaramadı bende yanında antibiyotikte kullanıyorum yok enfeksiyon gecmiyo bende birakcam artıkKizlar aranizda vajiheks fitil kullanan var mi
Cnm senin sikayetn neydi?bende su gibinakinti oluyo yogunBen kullandim canım hicbi isede yaramadı bende yanında antibiyotikte kullanıyorum yok enfeksiyon gecmiyo bende birakcam artık
Bende akıntı yeşil gibi su gibi yanma ne ararsan var yaklaşık uc aydır bu sıkıntılarım var hep bu ilaclari verdi ama bi ise yaramadı almıyorum artık canmCnm senin sikayetn neydi?bende su gibinakinti oluyo yogun
Canım bende kullandım 16. Haftalarda olması lazımdı vajinal enfeksiyon için vermişti doktor canım.çok işe yaradı kullanması biraz zor ama yapacak bişey yokLorenaa cnm ne icin kullanmstn kacinci haftada kullandn ve sikayetn gecti mia
Maşallah canım çok güzel çok beğendimKızlar fotoğraf çekimi için lohusa geceligim sizin için giydim :) daha önce int bulmuştum aynısını buldum çok sevindim diğerleri lohusa terlik ve tacim kızım için ayrı da aldım bide benimkiyle takım saç bandı da var kararsız kaldım orda karar vericem çanta da kızımın hastane çantası benimki nde bir kaç eksik var hala bir tane de normal elbise tarzında lohusa kıyafeti alicam birde süt sağma pompasi kaldı bitirdim işleri rahat ettim sonunda yarına kızımın odasında eşim fotoğrafcilikla ilgileniyor bir kaç poz çekecek bakalım bizden böyle
İnstegram da lohusa.terlikleri adresinde arkadaşım aldı beğendik fiyat da uygunEki Görüntüle 1794174 Eki Görüntüle 1794175 ben de bebek sekerimi simdiden siparis verdim lohusa taci istiyorum tavsiye ettiginiz site var mi kizlar
Bebek şekerini nerden kaça aldin bende biblolu alacam çok güzeller canımEki Görüntüle 1794174 Eki Görüntüle 1794175 ben de bebek sekerimi simdiden siparis verdim lohusa taci istiyorum tavsiye ettiginiz site var mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?