- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.601
Çok güzelsiniz sizzz maşallahKızlar merhaba dünden bi foto 32+5 günlük 52,5 LA başladığım hamilelik 62,5 LA devam ediyoruz tam 10 Kilo aldım sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi Eki Görüntüle 1794124
Hazır alsan da olur tatlım yorma kendiniYrin eşimin doğum günü ve ben sadece pasta yapicam aslında ama onun için bile zerre halim yok öyle bi basım agriyoki kızlar off ya tam da gününü buldu
Sagol canim sekerciniz sitesinden aldim tanesi 1.70di cok cesit var ve uygun buldum diger sitelere goreBebek şekerini nerden kaça aldin bende biblolu alacam çok güzeller canım
Cok begendim Gule gule kullan bebisinle Siteden mi almistinKızlar fotoğraf çekimi için lohusa geceligim sizin için giydim :) daha önce int bulmuştum aynısını buldum çok sevindim diğerleri lohusa terlik ve tacim kızım için ayrı da aldım bide benimkiyle takım saç bandı da var kararsız kaldım orda karar vericem çanta da kızımın hastane çantası benimki nde bir kaç eksik var hala bir tane de normal elbise tarzında lohusa kıyafeti alicam birde süt sağma pompasi kaldı bitirdim işleri rahat ettim sonunda yarına kızımın odasında eşim fotoğrafcilikla ilgileniyor bir kaç poz çekecek bakalım bizden böyle
Valla canım zayıf olmama rağmen tospa gibiydim yatınca kalkamıyodumYaaaa o 40 i geçince insan nasıl dayanırrrr!! İşte bunlar hep senin yüzünden iremcim. Prensesine bu kadar iyi bakarsan o da rahatını bozup da çıkmaz işte!
Valla 36. Haftadan sonra koşuya mi çıkmak lazım ne lazımsa yapalım yaaa :))
Canim yaa bendede o sorun var ama ben bebegin suyumu yoksa akintimi pek emin degilim.... cunku gecen gittigimde doktor.suyun cok yok demisdi..... daha kontrolume 9 gun var... su gibi akintin ic camasirinda leke birakiyomu?Cnm senin sikayetn neydi?bende su gibinakinti oluyo yogun
Cnm bende emin degilim ama dr suyun ii dedi bilmiyorum ki evet acik sari renk kalioCanim yaa bendede o sorun var ama ben bebegin suyumu yoksa akintimi pek emin degilim.... cunku gecen gittigimde doktor.suyun cok yok demisdi..... daha kontrolume 9 gun var... su gibi akintin ic camasirinda leke birakiyomu?
Sepeti nereden aldın acaba eline ulaştı mıEki Görüntüle 1794174 Eki Görüntüle 1794175 ben de bebek sekerimi simdiden siparis verdim lohusa taci istiyorum tavsiye ettiginiz site var mi kizlar
Sağol canım amin elektrikli alicam ama hiç araştırmadim marka olarakMaşallah canım çok güzel çok beğendiminşallah prensesinle de giymek nasip olur güzelce.. Süt sağma pompasını nasıl almayı düşünüyorsun marka filan ben hala kararsizim
Sagol canim tesekkur edrrim hayır canım mağazadan aldım hangi sitede satılıyor bilmiyorum zaten ben google ye yazıp görsellere bakmistim o zamanCok begendim Gule gule kullan bebisinle Siteden mi almistin
Elektrikli alacaksan mustelayı tavsiye ederim, kullananlar memnunSağol canım amin elektrikli alicam ama hiç araştırmadim marka olarak
evet canim hergun yuruyus egzersiz ne yaptiysa kizin gelesi tutmadi.doktoruda artik sezeryan dedi yine istemedi bekledi.en sonunda riske atamayiz dedi 43e girmeden suni sanciyla denediler masallah bu kez bekletmedi geldi bebegi.cok gipta ettim valla gecte olsa istedigi gibi bir dogum yapti catir catir.dikiside azcik 4 taneOh ne güzel kolayca doğum yapmış, darısı başımıza inşallahama 42 de çok yaa bekle bekle bitmez
Maşallah size çok az kilo almışsınız
Mamajoo aldim elektrikli Cok sessiz calisiyor tavsiye ederimSağol canım amin elektrikli alicam ama hiç araştırmadim marka olarak
Sekerciniz sitesinden aldim 1 haftaya ulasir sanirim Sitede videolarida vardiSepeti nereden aldın acaba eline ulaştı mı
ya varya masalalh diyim hic hamile oldugu belli olmuyordu gobegi 8.ayda cikti.kendisi zayif birisiydi hep.ona kalsa hala beklicekti ama doktor artik riske atamayiz dedi..normal olmasaydi sezeryan olcakti mecbur.3.528gr dogmusSagol canim sekerciniz sitesinden aldim tanesi 1.70di cok cesit var ve uygun buldum diger sitelere gore
cevremde ya medela yada avent tavsiye edilmisti bende ebebekte indirimdeyken avent aldim.elektrikliSağol canım amin elektrikli alicam ama hiç araştırmadim marka olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?