2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
pambix canım darısı bize kolay bi doğum olur inş .. 42 de çokmuş iyiki suni almış o zaman bebeği kaç kg doğdu

Cok begendim Gule gule kullan bebisinle Siteden mi almistin

Valla canım zayıf olmama rağmen tospa gibiydim yatınca kalkamıyodumher yerime bişeyler batıyodu.son günler oturuyodum artık boynuma yastık koyuyodum otobüslerdeki gibi uyuyodum.valla canım ne yaparsan yap vaktini bekliyo vakti gelmeden amuda kalksanda çıkmıyo

Canim yaa bendede o sorun var ama ben bebegin suyumu yoksa akintimi pek emin degilim.... cunku gecen gittigimde doktor.suyun cok yok demisdi..... daha kontrolume 9 gun var... su gibi akintin ic camasirinda leke birakiyomu?
Cnm bende emin degilim ama dr suyun ii dedi bilmiyorum ki evet acik sari renk kalio

Kızlar Dr dan geldik

Kan uyuşmazlığı ignemizi olduk

Paşamız 1.247 gr çıktı maşallah

5 gün ileride çıktı gelişimi ultrasonda :)

12 nisanda doğum iznine ayrilicam inşallah onu da konuştuk

Bazen çok ani sancılar oluyor dedim özellikle rahim ağzına doğru baskı gibi

Hareketleri çok can acitabiliyor dedim

Her çocuk farklı hızda sertlikte hareket edermiş

Suyu da gayet iyiymiş

Sancılar sürekli değilse önemli değil dedi

Bazen çocuk bir damara baskı yaparsa kramp olabiliyormus

Normal dedi

Bizden haberler bu kadar :)

Maşallah canım çok güzel çok beğendim inşallah prensesinle de giymek nasip olur güzelce.. Süt sağma pompasını nasıl almayı düşünüyorsun marka filan ben hala kararsizim
Sağol canım amin elektrikli alicam ama hiç araştırmadim marka olarak

Oh ne güzel kolayca doğum yapmış, darısı başımıza inşallah ama 42 de çok yaabekle bekle bitmez

Maşallah size çok az kilo almışsınız
evet canim hergun yuruyus egzersiz ne yaptiysa kizin gelesi tutmadi.doktoruda artik sezeryan dedi yine istemedi bekledi.en sonunda riske atamayiz dedi 43e girmeden suni sanciyla denediler masallah bu kez bekletmedi geldi bebegi.cok gipta ettim valla gecte olsa istedigi gibi bir dogum yapti catir catir.dikiside azcik 4 tane

Sagol canim sekerciniz sitesinden aldim tanesi 1.70di cok cesit var ve uygun buldum diger sitelere gore
ya varya masalalh diyim hic hamile oldugu belli olmuyordu gobegi 8.ayda cikti.kendisi zayif birisiydi hep.ona kalsa hala beklicekti ama doktor artik riske atamayiz dedi..normal olmasaydi sezeryan olcakti mecbur.3.528gr dogmus

Kızlar merhaba benim aklımda şu hastane çantası olayı var Bebek giysisi zıbını aldım ama hastanede ve eve gelınce ne lazım olucak liste yapan arkadaslardan yardım rica edıyorum işten dolayı hıc ilgilenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…