2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim senin şeker kaç çıktı, suan sürekli olcuyormusun duzene girdimi
seker yuklemem 1. saat 196 2. saat 129 cıkmıstı sımdı devamlı olcuyorum evde cıhaz verdı dr gecen hafta baya dıkkat etmıstım en yuksek 125 cıkmıstı bu hafta bıraz bosladım sankı dıyetı bugun 136 cıktı ögunlerı aksattıgın zaman hemen yukselıyor cnm dıkkat etsek sorun olmucak ama dayanamayıp ogunden once yıyyorum bazen

Benim de açlık 86 tokluk 1.saat 156, 2.saat 157 çıktı, bana da ölçüm cihazı verdi 1 hafta diyet dedi ama ben çok dikkat ettiğim halde bazen yüksek çıkıyor bazende düşük, mesela bugün sabah açlık 86 tokluk 1.saat 88 çıktı ara öğünde 1 tane portakal ve şekersiz süt içtim açlık 92 ydi, bir kase çorba içtim 4 yemek kaşığı sebze yemegi ve 2 ince dilim ekmekle tokluk 161 çıktı, çokta hareket ederim ev içinde ama ölçüm cihazindami sıkıntı var bendemi anlamadim

Kizlar yaklasik yarim saattir kivraniyorum resmen. Gogsumun alt tarafından agri bir agri sanci girdi yanlara doğru. Gogsumde ve alt kismindada vardi cok zorladi beni. Ufaklikda hic durmadi nerdeyse dort dondu içerde. Var mi böyle bir durum yaşayan.

bendede bazen duzensız ara ogunlerı yemek saatıne yakın yıyınce yuksek cıkabılıyor ama 161 baya yuksek cıkmıs ben aksam yemegınde olctum baya yemıstım patates falan yuksek cıkcak dıye kortum 108 cıktı aclıkta 98 dı bıraz cıhazdada sorun olabılır mı dıye dusunmedım degıl bır seferde 156 cıkmıstı 5 dakıka sonra bır daha olctum 136 duzmus gercekten duzende tutmak cok zor ınsulın ıle kontrol etmek daha mı kolay olur dıye dusunmedım degıl

kızlar bu pompa konusu acılmısken bende almadım daha ama fıkırlerınıze ıhtıyacım var ben belkı bebgımı emzıremıcem ılac kulanmak zorunda kalabılırım agrılarım cok fazla olursa ama dr dogumdan sonra durumuna bakarız dedı ben bebegımı emzıremesem bıle sagsam cunku ıkı gogsumdede ele gelen lezyonlr var ılerde kotu bısey olmasını onlemek amaclı faydası olurmu acaba

Ay inşallah kuzum ya vaktinde gelsinler sağlıklı olsunlar da bekleriz birkac hafta daha

Peki canım sagiyoruzya diyelim sut saklama posetine koyup sonra ısıtıp biberonlami vercez o zaman çocuğu biberona alistirmis olmazmiyiz yoksa ben yanlismi biliyorum

bende dediğin ilk yöntemi yaptım. annemlerin kalbi kırılmasın diye. banyo suyuna minicik tuz koydurdum. taş falan toplamışlardı koymuşlardı yıkayıp. zaten suyun içine sokup yıkamamıştık oğlumu. o sudan azıcık üstüne dökttük o kadar.fazlası zaten abartı gereksiz. tuzlamayla ömür boyu ter kokusunu önleme çok mantıksız zaten.

Canım maşallah cok güzel olmussun cok yakismisAllah kucağında miniģinle birlikte gülümseyerek fotoğraf cektirmeyi nasip etsin

Eki Görüntüle 1794174 Eki Görüntüle 1794175 ben de bebek sekerimi simdiden siparis verdim lohusa taci istiyorum tavsiye ettiginiz site var mi kizlar
Keyifle dagitirsin inşallah canım

Hadi gözün aydın canım bi sorun yokmus maşallah oğluşa büyümüş

En guzel utu ki utu sevmeyen ben ilk kez heyecanla yapiyorum ama sirtim agridi Çareyi sandalyeye oturup kanepede ütü yapmakta buldum
Oyyy benim de hayatımda ütülediğim en güzel sey minik prensesimin kıyafetleriydi ohh Çınar oğluşumun cicileri ütülendi hazırlandı ohhh keyifle bekleme moduna gecebilir artık annesi

Canım bnm bnce pompa gerekli.emzirsende emziremesende fazla kalan sütü boşaltman lazımki daha verimli sütün olsun.yoksa mastit denilen bi iltihap oluyr ve çok ateş yapıor.birde lezyonların varsa bnce kesinlikle emzirmeli veya sütünü sağmalısın.böylece lezyonların küçülür veya tamamen kaybolabilir.bnmd3 iki göğsümde sayamayacağım kadar fibrodenomlarom var.doktor emzirmeyle kaybolabileceklerini söylemşti

ömrüm boyunca tatlıyla mesafeli yaşayan ben karameli kaşıklıyorum
30 senelik ömrümde yemediğim tatlıları yedim sanırım

BENDE OYLE DUSUNDUM CNM EN AZNDAN EMZIRMESEM BILE SAGARIM LEZYONLARIN KAYBOMASINI SAGLAR BELKI COK SAOL FIKIRLERIN ICIN

41. hafta da sezeryan artik... ahahahah
bende 41 haftaya girince yeter artık alın bu bebeği diycektim nerdeyse. dr la sezeryan için konuşmaya gitmiştim. muayene etti alttan bu gece sancıların başlar artarsa hastaneye gidersin artmazsada sabaha karşı gel yinede yatışını yap. yarın doğum yapçaksın demişti öylede oldu hakkaten. kızçe içinde normal doğum yapmanda bi sakınca yok zaaten minnak kızçe kolay doğum olur dedi hatta

bende sen gibiyim canım. aslında dinleniyotum annemlere gidince. oğlum anane dede teyze derken bana uğramıyor bende yatıp keyif yapıyorum iyi geliyor. ama yinede 2 gün sonra evimde evim diyorum. en son 4 gün kaldım. baya canım sıkılmıştı. ev kuşuyum azcık

Peki canım sagiyoruzya diyelim sut saklama posetine koyup sonra ısıtıp biberonlami vercez o zaman çocuğu biberona alistirmis olmazmiyiz yoksa ben yanlismi biliyorum
Canim aventin biberonu aynı anne memesi şekli ve deliği çok ince çabuk akitip ıcemiyor çocuk böylece hem annesinde emiyor ama çoğu kişi saçma sapan markaların üstelik büyük boy biberonu alıp bebeğim biberon a alıştı diyor araştırmadan kocaman delikle içerse çocuk tabiki zorlanmadigini görüp annesini emek istemiyo

Kızlar uyuyamıyorum bebeğin hareketinden.kaburgalarımı esnetiyor gümbür gümbür şuan. Sizde durumlar nasıl.. Bir de yandım..gecenin bu saatinde bu enerji..gececi olacak benimki

O da bi keyifliydiki sorma valla oynaşıp durdu hazırlıkları olduğunu anliyomuş gibi bi de ama uyutmuyo kasık ağrısı sola yatmanin ağrısı yüzünden offf off ona değer az kaldı

Kızlar uyuyamıyorum bebeğin hareketinden.kaburgalarımı esnetiyor gümbür gümbür şuan. Sizde durumlar nasıl.. Bir de yandım..gecenin bu saatinde bu enerji..gececi olacak benimki
Bende ne zamandır debelendim ama yok uyuyamadim bi türlü agrilardan ama bebişlerin keyfi yerinde

Günaydın kızlar Nasılsıniz umarım herkesle iyidir doğum yapan filan yok dimi aramızda nisan Annelerinden 3 kişi doğum yapmış geçen haftada..
Ben 1 buçuk aydır doktora gitmiyorum nerdeyse normalde ay başlarında gidiyordum ay değişimie denk geliyordu kafama göre yani bu sefer 32+0 da nasılsa gidicem diye bekledim pazartesiye aldım randevumu çalışabilir raporu alıcam inşallah.. Bu işleri halleder varmı aranızda çalışabilir raporu alan veya doğum iznini başlatan ? Raporu alıp isyerimize veriyoruz dimi başka bişey yapmıyoruz ?
Bide bu haftalarda gidenler doktor nst istiyor mu yoksa erken mi bizim için daha bundan sonra 2 haftada bir mi cagiracakmis bizi ?
Birde kızlar ayriyetten çok düşündüren bi sorum daha var bebeginizin duruş pozisyonları nasıl sizin anlayabiliyorum musunuz benim bebegimin duruşu resmen yan gibi geliyo bana ne kasiklarim da tekme var ne kaburgalarimi başı sıkıştırip zaten görseniz göğsümun altı bomboş nefes alıp vermem ne bileyim eğilmek filan hiç zor bişey değil benim için yoksa büyümedi mi küçük mu kaldı yavrum kiloda hep aynı nerdeyse hiç kilo almıyorum 2 3 haftadır başından beride 7 kilo aldım.. sizlerde nasıl durumlar umarım boşa uzuluyorumdur yalnız degilimdir inşallah offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…