- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.641
Hadi ya ama çok sık dimi sana da çok yakışmış Tr eminim güle güle giyelim inşallahAynı geceliği almışızçok yakışmış güle güle kullanın
Ben de medelayi duymustm baya ama e bebek te ya da civil de görmedim sanırım o yüzden Avent alırım bide uygun fiyatlı wewell diye bi marka var ama nasıl bilmiyorumcevremde ya medela yada avent tavsiye edilmisti bende ebebekte indirimdeyken avent aldim.elektrikli
Hadi ya ama çok sık dimi sana da çok yakışmış Tr eminim güle güle giyelim inşallah
Ben de medelayi duymustm baya ama e bebek te ya da civil de görmedim sanırım o yüzden Avent alırım bide uygun fiyatlı wewell diye bi marka var ama nasıl bilmiyorum
Kızlar Dr dan geldik
Kan uyuşmazlığı ignemizi olduk
Paşamız 1.247 gr çıktı maşallah
5 gün ileride çıktı gelişimi ultrasonda :)
12 nisanda doğum iznine ayrilicam inşallah onu da konuştuk
Bazen çok ani sancılar oluyor dedim özellikle rahim ağzına doğru baskı gibi
Hareketleri çok can acitabiliyor dedim
Her çocuk farklı hızda sertlikte hareket edermiş
Suyu da gayet iyiymiş
Sancılar sürekli değilse önemli değil dedi
Bazen çocuk bir damara baskı yaparsa kramp olabiliyormus
Normal dedi
Bizden haberler bu kadar :)
biliyorumda hamileler icin zarari olmasin cnmcim
Canim ben de çalışmıyorum uzun süre ara vericem ama evet bu pompa yi sadete çalışanlar kullanır olayı var bence yanlış sütun güzelde gelse emzirebilsen de göğüslerini düzenli bir şekilde ikisini birden boşaltırsan daha çok ve verimli süt alırsin bazen göğüsler dolu oluyor bebeğe fazla gelebiliyor Pompa yla boşaltmak daha iyi yoksa anne Ateşlenip göğüslerde ağrı olabiliyor pompa sadece sütü az olanların yada çalışanların alacağı birsey değil yaniArkadaşım lansinoh kullanıyor çok da memnun. İlk aylar emzirdi işe başlayınca lansinohun makinesini kullanmaya başladı.
Ben ev hanımıyım. Makine almayı erteledim. Bebiş doğumca ihtiyacım olursa belirledim modelimi annemi veya eşimi gönderip aldırıcam. Hemen almak gerekir mi sizce? Böyle düşünerek yanlış mı yapıyorum?
Bir arkadaşımın bebeği memeyi kabul etmedi. Sağınca içti ama.. O yüzden öncelikle hastane tipi kiraladı. O hem çok ses yapıyordu gece yarılarında hem de çok büyük olduğu için gittiği yere götürmesi çok zor oluyordu. Kirası ayda 70 TL idi. Sonraki ay Medela aldı ve rahat etti. Şimdi kendisi de bana öneriyor. İnşallah çok ihtiyacımız olmaz amaMedela yı çok fazla öneriyorlar canım. Ya da hastane tipi kiralama olayı var. Onlarda daha güçlü ve iyiymiş. Bende ya medela alacağım ya da hastane tipi kiralayacağım.
Canım açıkçası ben de erteledim şimdilik ama sonradan da alınabilir diye düşündüm bende evdeyim acil listemde yok ama ihtiyaç halinde alınabilir hemen nasıl olsaArkadaşım lansinoh kullanıyor çok da memnun. İlk aylar emzirdi işe başlayınca lansinohun makinesini kullanmaya başladı.
Ben ev hanımıyım. Makine almayı erteledim. Bebiş doğumca ihtiyacım olursa belirledim modelimi annemi veya eşimi gönderip aldırıcam. Hemen almak gerekir mi sizce? Böyle düşünerek yanlış mı yapıyorum?
kizlar dogum vaktinden bahsedilmis :) valla hamileyken manda urunleri tuketince (sut,kaymak,yogurt falan) bebek gec geliyor diyorlarmalesef bende bilmeden esim manda kaymagi almisti yemis olmustum sonradan farkettik bakalim oglusum ne zaman gelcek
birde sudokrem trendyol ve markafonide bebek bakimiyla ilgili basliklarda rastlamistim arada takip edin derim.
Canım bende tam bunu yazcaktim yani her halükarda alinmalimiki bende dogumdan sonraya bırakayım diyorum ama rahatlaması için diyolar bende kararsız kaldim herkes aldimiki pompadan aventin en iyisi diyolar ay bilemedim şimdiCanim ben de çalışmıyorum uzun süre ara vericem ama evet bu pompa yi sadete çalışanlar kullanır olayı var bence yanlış sütun güzelde gelse emzirebilsen de göğüslerini düzenli bir şekilde ikisini birden boşaltırsan daha çok ve verimli süt alırsin bazen göğüsler dolu oluyor bebeğe fazla gelebiliyor Pompa yla boşaltmak daha iyi yoksa anne Ateşlenip göğüslerde ağrı olabiliyor pompa sadece sütü az olanların yada çalışanların alacağı birsey değil yani
Eğer ihtiyaç halinde hemen alabilecek bir bölgedeyseniz acele etmeye gerek yok çabucak alınıp gelinir. Ama merkeze uzaksanız alınıp bekletilebilirCanım bende tam bunu yazcaktim yani her halükarda alinmalimiki bende dogumdan sonraya bırakayım diyorum ama rahatlaması için diyolar bende kararsız kaldim herkes aldimiki pompadan aventin en iyisi diyolar ay bilemedim şimdi
Canim ben de çalışmıyorum uzun süre ara vericem ama evet bu pompa yi sadete çalışanlar kullanır olayı var bence yanlış sütun güzelde gelse emzirebilsen de göğüslerini düzenli bir şekilde ikisini birden boşaltırsan daha çok ve verimli süt alırsin bazen göğüsler dolu oluyor bebeğe fazla gelebiliyor Pompa yla boşaltmak daha iyi yoksa anne Ateşlenip göğüslerde ağrı olabiliyor pompa sadece sütü az olanların yada çalışanların alacağı birsey değil yani
Ayyy çok eğlenceli ve yorucu annesi keyifle yaptık yeni bitirdikPamukprncess ayy ozendim şimdi sana minnak minnak kolay gelsin bende başlasam iyi olucak yikamalara
evet cnm dedı kontrol altına alamazsak ınsılun verecek bu haftada olcum yapıyorum haftaya carsamba rendevum var bakalım o gun bellı olur nasıl devam edecegımAnladım. Geçmiş olsun canım. İnşallah sen de bebek de sağlıkla tamamlarsiniz gebeligini.
Peki sana insülin vereceğiz demediler mi? Yani eğer diyetle denetim altında tutamazsak insülin vereceğiz dedi bana doktor. Bebeğin fazla kilo alımını durdurmak için...
Himmm tamm sagol canm iste insan hersey hazır olsun istiyo haklisinEğer ihtiyaç halinde hemen alabilecek bir bölgedeyseniz acele etmeye gerek yok çabucak alınıp gelinir. Ama merkeze uzaksanız alınıp bekletilebilir
Canim şimdi ne desem yalan olur benimde ilk olduğu için elle sağma nasıl olur kolay mı hiç bilmiyorum ama gözümde canlandırdım bi garip geldi :) onla uğraşmaktansa almak daha mantikli ama kiralamak da mantıklı olabilir sürekli kullanmayacaksan ben kendi adıma kullanırım her zaman sürekli emzirmek yorarabilir en azından Sagar gece sagdikkarimi emziririm gündüz memeden emer hem yara falan olursa gece sagdimlarımi emecgi için göğsüm de dinlenmiş olurOnun içinde iki kuzenim ikişer çocuk büyüttüler "Elimizle sağdık çok olduğunda gerekirse madelanınkini kiralarız sana da" dediler. Asıl onlar engel oldular pompa almama yoksa bende senin gibi düşünüyordum.
Teşekkürler cnm benimOh ne güzel kolayca doğum yapmış, darısı başımıza inşallahama 42 de çok yaa bekle bekle bitmez
Maşallah size çok az kilo almışsınız
Çok sağol canım benim Evet Esmerim senin göbüş durumun nasıl cnmMaşallah canım çok güzel görünüyorsunuz bebişinle
Burada nickinle kendinde çok uyumluymuşsun. Bazen aklımda suretler beliriyor. Mesela sen tam hayal ettiğim gibiymişsin
Maşallah canim cok güzel görünüyorsun
Teşekkürler tatlım sende öylesinÇok güzelsiniz sizzz maşallah
Evet canım aynı model ama ben alalı epey oldu üç ay felan olmuştur yaniTatlım aynı bu uğur böcekli modelin aynısını mi 79 du ki .. Teşekkürler tatlimm
Teşekkür ederiz güzel teyzelerdaha iyileri sizlerin olsun.. Seldayavuz tatlım bunu da odada filan kullanmak için alabilirsiniz aslında küçük zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?