2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
cevremde ya medela yada avent tavsiye edilmisti bende ebebekte indirimdeyken avent aldim.elektrikli
Ben de medelayi duymustm baya ama e bebek te ya da civil de görmedim sanırım o yüzden Avent alırım bide uygun fiyatlı wewell diye bi marka var ama nasıl bilmiyorum

Ben de medelayi duymustm baya ama e bebek te ya da civil de görmedim sanırım o yüzden Avent alırım bide uygun fiyatlı wewell diye bi marka var ama nasıl bilmiyorum

Arkadaşım lansinoh kullanıyor çok da memnun. İlk aylar emzirdi işe başlayınca lansinohun makinesini kullanmaya başladı.

Ben ev hanımıyım. Makine almayı erteledim. Bebiş doğumca ihtiyacım olursa belirledim modelimi annemi veya eşimi gönderip aldırıcam. Hemen almak gerekir mi sizce? Böyle düşünerek yanlış mı yapıyorum?

Son adet tarihin neydi acaba 1 eylul mu

Canim ben de çalışmıyorum uzun süre ara vericem ama evet bu pompa yi sadete çalışanlar kullanır olayı var bence yanlış sütun güzelde gelse emzirebilsen de göğüslerini düzenli bir şekilde ikisini birden boşaltırsan daha çok ve verimli süt alırsin bazen göğüsler dolu oluyor bebeğe fazla gelebiliyor Pompa yla boşaltmak daha iyi yoksa anne Ateşlenip göğüslerde ağrı olabiliyor pompa sadece sütü az olanların yada çalışanların alacağı birsey değil yani

Medela yı çok fazla öneriyorlar canım. Ya da hastane tipi kiralama olayı var. Onlarda daha güçlü ve iyiymiş. Bende ya medela alacağım ya da hastane tipi kiralayacağım.
Bir arkadaşımın bebeği memeyi kabul etmedi. Sağınca içti ama.. O yüzden öncelikle hastane tipi kiraladı. O hem çok ses yapıyordu gece yarılarında hem de çok büyük olduğu için gittiği yere götürmesi çok zor oluyordu. Kirası ayda 70 TL idi. Sonraki ay Medela aldı ve rahat etti. Şimdi kendisi de bana öneriyor. İnşallah çok ihtiyacımız olmaz ama

Canım açıkçası ben de erteledim şimdilik ama sonradan da alınabilir diye düşündüm bende evdeyim acil listemde yok ama ihtiyaç halinde alınabilir hemen nasıl olsa

Off ben de manda yoğurdu yemiştim daha 5 6 haftalık hamileyken : (

Canım bende tam bunu yazcaktim yani her halükarda alinmalimiki bende dogumdan sonraya bırakayım diyorum ama rahatlaması için diyolar bende kararsız kaldim herkes aldimiki pompadan aventin en iyisi diyolar ay bilemedim şimdi

Canım bende tam bunu yazcaktim yani her halükarda alinmalimiki bende dogumdan sonraya bırakayım diyorum ama rahatlaması için diyolar bende kararsız kaldim herkes aldimiki pompadan aventin en iyisi diyolar ay bilemedim şimdi
Eğer ihtiyaç halinde hemen alabilecek bir bölgedeyseniz acele etmeye gerek yok çabucak alınıp gelinir. Ama merkeze uzaksanız alınıp bekletilebilir

Onun içinde iki kuzenim ikişer çocuk büyüttüler "Elimizle sağdık çok olduğunda gerekirse madelanınkini kiralarız sana da" dediler. Asıl onlar engel oldular pompa almama yoksa bende senin gibi düşünüyordum.

evet cnm dedı kontrol altına alamazsak ınsılun verecek bu haftada olcum yapıyorum haftaya carsamba rendevum var bakalım o gun bellı olur nasıl devam edecegım

Canim şimdi ne desem yalan olur benimde ilk olduğu için elle sağma nasıl olur kolay mı hiç bilmiyorum ama gözümde canlandırdım bi garip geldi :) onla uğraşmaktansa almak daha mantikli ama kiralamak da mantıklı olabilir sürekli kullanmayacaksan ben kendi adıma kullanırım her zaman sürekli emzirmek yorarabilir en azından Sagar gece sagdikkarimi emziririm gündüz memeden emer hem yara falan olursa gece sagdimlarımi emecgi için göğsüm de dinlenmiş olur

Oh ne güzel kolayca doğum yapmış, darısı başımıza inşallah ama 42 de çok yaabekle bekle bitmez

Maşallah size çok az kilo almışsınız
Teşekkürler cnm benim
Maşallah canım çok güzel görünüyorsunuz bebişinle
Burada nickinle kendinde çok uyumluymuşsun. Bazen aklımda suretler beliriyor. Mesela sen tam hayal ettiğim gibiymişsin
Çok sağol canım benim Evet Esmerim senin göbüş durumun nasıl cnm

Maşallah canim cok güzel görünüyorsun

Çok güzelsiniz sizzz maşallah
Teşekkürler tatlım sende öylesin

Evet canım aynı model ama ben alalı epey oldu üç ay felan olmuştur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…