- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.681
Günaydın kızlar Nasılsıniz umarım herkesle iyidir doğum yapan filan yok dimi aramızda nisan Annelerinden 3 kişi doğum yapmış geçen haftada..
Ben 1 buçuk aydır doktora gitmiyorum nerdeyse normalde ay başlarında gidiyordum ay değişimie denk geliyordu kafama göre yanibu sefer 32+0 da nasılsa gidicem diye bekledim pazartesiye aldım randevumu çalışabilir raporu alıcam inşallah.. Bu işleri halleder varmı aranızda çalışabilir raporu alan veya doğum iznini başlatan ? Raporu alıp isyerimize veriyoruz dimi başka bişey yapmıyoruz ?
Bide bu haftalarda gidenler doktor nst istiyor mu yoksa erken mi bizim için daha bundan sonra 2 haftada bir mi cagiracakmis bizi ?
Birde kızlar ayriyetten çok düşündüren bi sorum daha var bebeginizin duruş pozisyonları nasıl sizin anlayabiliyorum musunuz benim bebegimin duruşu resmen yan gibi geliyo bana ne kasiklarim da tekme var ne kaburgalarimi başı sıkıştırip zaten görseniz göğsümun altı bomboş nefes alıp vermem ne bileyim eğilmek filan hiç zor bişey değil benim için yoksa büyümedi mi küçük mu kaldı yavrum kiloda hep aynı nerdeyse hiç kilo almıyorum 2 3 haftadır başından beride 7 kilo aldım.. sizlerde nasıl durumlar umarım boşa uzuluyorumdur yalnız degilimdir inşallah offf
Günaydın tatlım raporu alıp iş yerine verdim sadece.Günaydın kızlar Nasılsıniz umarım herkesle iyidir doğum yapan filan yok dimi aramızda nisan Annelerinden 3 kişi doğum yapmış geçen haftada..
Ben 1 buçuk aydır doktora gitmiyorum nerdeyse normalde ay başlarında gidiyordum ay değişimie denk geliyordu kafama göre yanibu sefer 32+0 da nasılsa gidicem diye bekledim pazartesiye aldım randevumu çalışabilir raporu alıcam inşallah.. Bu işleri halleder varmı aranızda çalışabilir raporu alan veya doğum iznini başlatan ? Raporu alıp isyerimize veriyoruz dimi başka bişey yapmıyoruz ?
Bide bu haftalarda gidenler doktor nst istiyor mu yoksa erken mi bizim için daha bundan sonra 2 haftada bir mi cagiracakmis bizi ?
Birde kızlar ayriyetten çok düşündüren bi sorum daha var bebeginizin duruş pozisyonları nasıl sizin anlayabiliyorum musunuz benim bebegimin duruşu resmen yan gibi geliyo bana ne kasiklarim da tekme var ne kaburgalarimi başı sıkıştırip zaten görseniz göğsümun altı bomboş nefes alıp vermem ne bileyim eğilmek filan hiç zor bişey değil benim için yoksa büyümedi mi küçük mu kaldı yavrum kiloda hep aynı nerdeyse hiç kilo almıyorum 2 3 haftadır başından beride 7 kilo aldım.. sizlerde nasıl durumlar umarım boşa uzuluyorumdur yalnız degilimdir inşallah offf
Aynen tatlım artık yerleri daraliyo kendilerini dayiyorlar orasını burasını elletiyo dıyorum anneyeGünaydınlar anneler minik kuzular. Bol güneşli gezmeli tekmeli mutlu bir gün olsunbenim oglus bayadir tekme atmiyor donuyor dayiyor suirtini poposunu ayagini dalga dalga yapiyor. Oyle yaptigi icin gun icerisinde hareket halinxe anlayamiyorum. Tekmede cok daha iyi hissediliyordu. Simdi neresi ayagi dirsegi daha kolay anlasiliyor irasi ayri. Siz de boylw mi yapiyor. Dikkat ettim geceleri sessiz artik uzun uykulari oluyor sanirim
Aynen tatlım artık yerleri daraliyo kendilerini dayiyorlar orasını burasını elletiyo dıyorum anneyetekme gibi değil artık
bendede bazen duzensız ara ogunlerı yemek saatıne yakın yıyınce yuksek cıkabılıyor ama 161 baya yuksek cıkmıs ben aksam yemegınde olctum baya yemıstım patates falan yuksek cıkcak dıye kortum 108 cıktı aclıkta 98 dı bıraz cıhazdada sorun olabılır mı dıye dusunmedım degıl bır seferde 156 cıkmıstı 5 dakıka sonra bır daha olctum 136 duzmus gercekten duzende tutmak cok zor ınsulın ıle kontrol etmek daha mı kolay olur dıye dusunmedım degıl
Ben geçen totosunu elledim yaaaBu tekmeden daha güzel ama.Diyorum bak buaayağı bu dizidir kesin. Küçücük ayağı elinizin içinde sanki. Bazen korkmuyor değilim içimde gezinince
Günaydın kızlar, ya burda okuyorum sizin bebislerin tekmelerinin can acittigini felan ama benim oglum hiç can acitici tekme atmadi şimdiye kadar, cok hareketli kıpır kıpır dönüp duruyor ama öyle annenin canını yakmadi hiç, normalmi acaba
Ben nuk kauçuk damaklikli aldım tatlimNicksizYumurta caaanimmm hani sendin dimi emzik zinciri yaptıran nerden almistin? emzogi de arkadaslar avent mi aldiniz herles onu oneriyor etrafimda yegenim de mesela aventi daha iyi tutmustu
Hmmm anladım canım avent biberon 0+böyle bise vardı bundanmi alayım o zaman yoksa standartmi bu biberonlarCanim aventin biberonu aynı anne memesi şekli ve deliği çok ince çabuk akitip ıcemiyor çocuk böylece hem annesinde emiyor ama çoğu kişi saçma sapan markaların üstelik büyük boy biberonu alıp bebeğim biberon a alıştı diyor araştırmadan kocaman delikle içerse çocuk tabiki zorlanmadigini görüp annesini emek istemiyo
Günaydın canımGünaydın kızlar, ya burda okuyorum sizin bebislerin tekmelerinin can acittigini felan ama benim oglum hiç can acitici tekme atmadi şimdiye kadar, cok hareketli kıpır kıpır dönüp duruyor ama öyle annenin canını yakmadi hiç, normalmi acaba
Ben geçen totosunu elledim yaaayerimm onları benn annesi çok güzel ama garip değil mi ama ben alıştım birine anlatırken de karsimdaki garipleniyo ama çok hoş bi his
Aynen canım en küçük boy o zaten standart değil ayına göre alıyorsun suan 0+ almalısınHmmm anladım canım avent biberon 0+böyle bise vardı bundanmi alayım o zaman yoksa standartmi bu biberonlar
Evde dursun canım ne olur ne olmaz, eşin başka yerdeyken gitmen gerekir bir aksilik olur rşin hemen gelemez falanBen hastane çantası hazırladım Ohhh üstümden yük kalktı bi tane bana bi tane bebege bi tanede öyle gerekli bişeyler diye bi çanta yaptım kolonya peçete filan sarj aletleri gibisinden eşimde diyo bi tane büyük valiz hazirlasaydik diyo kesin birini unuturum diyoemzik biberon da kaynattim kurusun onlarida koyucam acaba diyorum arabada mi dursa çantalar evde mi dursa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?