2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

32+0 doğum iznine çıktım canım.30. Haftadan sobra 2 haftada bire çıktı muayeneler. 32. Haftada ilk nst ye girdik. Oglusum şu anda doğum pozisyonunda ama bazen kaburgalarima baskı yapıyor zor nefes aliyorum merdiven çıkınca nefes nefese kaliyorum resmen.egilmek ne demek Akrobatik hareket yapıyorum corabumi ayakkabimi giyer ken.

Günaydınlar anneler minik kuzular. Bol güneşli gezmeli tekmeli mutlu bir gün olsun benim oglus bayadir tekme atmiyor donuyor dayiyor suirtini poposunu ayagini dalga dalga yapiyor. Oyle yaptigi icin gun icerisinde hareket halinxe anlayamiyorum. Tekmede cok daha iyi hissediliyordu. Simdi neresi ayagi dirsegi daha kolay anlasiliyor irasi ayri. Siz de boylw mi yapiyor. Dikkat ettim geceleri sessiz artik uzun uykulari oluyor sanirim

Günaydın tatlım raporu alıp iş yerine verdim sadece. benim bebiş de dediğin gibi yan yatıyor gibi geliyordu doktora gittim hala üstte ve yan yatıyordu 32. Haftada .. Sen almadan bile kiloyu bebiş alır korkma sen .. Artık iki haftada bir çağırıyor benim doktorda ntsye erken başladım ben ve artık her gidisimde nts ye girmemi istedi doktor

Aynen tatlım artık yerleri daraliyo kendilerini dayiyorlar orasını burasını elletiyo dıyorum anneye tekme gibi değil artık

Yarın kontrol var bakalım ne diyecek

Günaydın kızlar, ya burda okuyorum sizin bebislerin tekmelerinin can acittigini felan ama benim oglum hiç can acitici tekme atmadi şimdiye kadar, cok hareketli kıpır kıpır dönüp duruyor ama öyle annenin canını yakmadi hiç, normalmi acaba

Bu tekmeden daha güzel ama. Diyorum bak buaayağı bu dizidir kesin. Küçücük ayağı elinizin içinde sanki. Bazen korkmuyor değilim içimde gezinince
Ben geçen totosunu elledim yaaa yerimm onları benn annesi çok güzel ama garip değil mi ama ben alıştım birine anlatırken de karsimdaki garipleniyo ama çok hoş bi his

Normaldir bence. Benim kuzuma öyle çok ser tekme atmiyor.bazen sikistiriyor kaburgalarima doğruama sert tekme atmaz. Hareket eettiği sürece sorun olacağını ssanmıyorum. Zayıf şişman olmak belki etkiliyordur. Çok zayıf sayılmaz 15 kg aldim

Hmmm anladım canım avent biberon 0+böyle bise vardı bundanmi alayım o zaman yoksa standartmi bu biberonlar

Günaydın canım
Benimde öyle kaburga sıkıştırma falan olmuyo öyle tekmeleri acıtıyo bazen ama o kadar.hareket açısından çok aktif..senin haftandada olmuyodu bu haftalardada olmadı.doktorda yeri iyi dediğine göre sorun yoktur heralde.benimde bazen burda yazılanları görünce acaba aşağıdamı diye aklıma gelmiyor değil.

Gunaydin hanimlar hayirli pazarlar insallah herkes musmutlu uyanir 1 ay sonra insallah ilk dogumlar baslicak allah hepimizi bi avazda kurtarir insallah.... bide kizlar dikkat ediyorumda bu son 2-3 haftadir gobegim hic buyumuyor normalmi acaba suyu az diye bebekte oyle kaldi sanirim....

Ben hastane çantası hazırladım Ohhh üstümden yük kalktı bi tane bana bi tane bebege bi tanede öyle gerekli bişeyler diye bi çanta yaptım kolonya peçete filan sarj aletleri gibisinden eşimde diyo bi tane büyük valiz hazirlasaydik diyo kesin birini unuturum diyo emzik biberon da kaynattim kurusun onlarida koyucam acaba diyorum arabada mi dursa çantalar evde mi dursa ?

Evde dursun canım ne olur ne olmaz, eşin başka yerdeyken gitmen gerekir bir aksilik olur rşin hemen gelemez falan
Günaydın, iyi haftasonları hamişdaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…