2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
NicksizYumurta caaanimmm hani sendin dimi emzik zinciri yaptıran nerden almistin? emzogi de arkadaslar avent mi aldiniz herles onu oneriyor etrafimda yegenim de mesela aventi daha iyi tutmustu
Evet tatlım ama ben malzemeleri alıp kendim yapmıştım. emzikyap.com dan aldım ben canım malzemeleri.
Bana 2 tane emzik geldi hediye wee nin. Eğer hosuna gitmeze bakacagim caresine.
Bi de chicco pysio öneriyorlar

Evet tatlım ama ben malzemeleri alıp kendim yapmıştım. emzikyap.com dan aldım ben canım malzemeleri.
Bana 2 tane emzik geldi hediye wee nin. Eğer hosuna gitmeze bakacagim caresine.
Bi de chicco pysio öneriyorlar

Evet canım ben de malzemeleri almaya karar verdim. Hem daha fazla oluyor bizde bebek çok paketlerde de çok cikiyormus baktım da. Diğer türlü siparis versem 25 lira tek.

Canım bence kafana takılacak bir durum degil bu çünkü karninin yapisina bebegin durusuna göre de degisiklik gosterir diye düşünüyorum. Bi de bizim haftalar seninkinden ileri ya bebisler daha büyük olduğu icin hareket edecekleri alan daraldı be dönerlerken canımızı yakabiliyor

Hadi gözün aydın canim o is de çıkmış aradan. 3 cantayı da aynı yere koyun unutmazsiniz. Bence evde dursun eger disaridayken bile dogum baslayacak olsa hemen biri kolayca ulasabilir eger arabada olursa esinin uzak bi yere gitse yetisemeyebilir bence

Evet canım ben de malzemeleri almaya karar verdim. Hem daha fazla oluyor bizde bebek çok paketlerde de çok cikiyormus baktım da. Diğer türlü siparis versem 25 lira tek.
Aynen canım bi de sitedekilerle neye ihtiyacım var diye mesaj at onlar yardimci oluyorlar sana.Biz yanlışlıkla bir sürü fazla boncuk eklmisiz sepete arayip bunlar fazla size su kadar yeter diye uyarmislardi böylece gereksiz alisveris yapmamis olursun ve ucuza da gelir keyfince yaparsin zinciri

Benimkide rahat o zaman, tekme atiyor da uykudan uyandıracak canımı acıyacak düzeyde değil yani, yoksa çok hareketli maşallah, belkide anneye kiyamiyodur

Aa ne güzelmiş uyarmalari:) çok sağol canim

Ben ilk gebeligimde hiç hareketlerini hissetmezdim neredeyse bazen yaşıyor mu diye tedirgin olurdum. Bi doğdu aşırı derecede hareketli bi çocuk ki hala da öyledir. Bunda da hareketlerinin acısından duramiyorum yolda yururken bile hissediyorum.bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım bu durum. Bi de karnında hareketliydi normalde de öyle olur derler hikâye bence o da ilk kızında onu yaşayıp gordum.

kizlar parmaginizi deler delmez ilk kani silin yeniden sıkın o kani kullanin..ilk cikan kani kullanmicakmisiz doktorum bana oyle dedi.

Kızlar uyuyamıyorum bebeğin hareketinden.kaburgalarımı esnetiyor gümbür gümbür şuan. Sizde durumlar nasıl.. Bir de yandım..gecenin bu saatinde bu enerji..gececi olacak benimki
bu siralar benimkide gececi ve sabahlari masallah karnim kipir kipir gobek atar gibi uyandiriyor oglusum.gunduzde uyuyor

benimde ablamin ayni oyle olmustu :) ilk.yigenime hamileyken hic hareket etmez uyusuk biseydi doguncada oyle olur diye beklemis ama ayyy ne fenaydiii cok cekti bebekliginde ikinciside cok hareketliydi karnindayken ama dogunca amann doyur yatir o derece usluydu masallah :) benimde oglum bazen uyusuk bazende hareketli merak ediyorum acikcasi :)

benim bebeiste yan durus pozisyonunda ayaklar omuzlarda kafada hep insallah dogum pozisyonuna doner ya.

günaydın kızlar, mutlu huzurlu pazarlar!
kim sormuştu hatırlamıyorum aklımdayken yazayım dedim. birissine den aldığım 3lü lohusa takımım doğru boyutta geldi nihayet, denedim baya güzelmiş gerçekten. 155 boy 58-59 kiloyum şu an ve S beden çok güzel oldu bana hatta azcık büyük bile geldi. Güzelmiş pijama :)

Herkese selam şu negatif duyguları doğurunca da devam ettircem mi acaba deyip duruyorum kendi kendime hareketleri yavaşlıyo bebişimizin aaaaaa bişey mi oldu çok aşağılardan hareketi geliyo doğum kanalına mı girdi 2 hafta geçsin doktor dönüşünden acaba bu hafta gitsem mi??? Deli oldum galiba iyice

Kızlar dün gece baş ağrısından dayanamadım ve acilde aldık soluğu oglum doğum günü hediyesi verdi babasına 2 den 5 e kadar hastanede tuttu doğum günunde serum taktılar ve geçti çok sukur idrar tahlili yaptılar biraz enfeksiyon çıktı doktor buna ilaç yazamam yemene icmene dikkat et dedi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…