- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.701
Evet tatlım ama ben malzemeleri alıp kendim yapmıştım. emzikyap.com dan aldım ben canım malzemeleri.NicksizYumurta caaanimmm hani sendin dimi emzik zinciri yaptıran nerden almistin? emzogi de arkadaslar avent mi aldiniz herles onu oneriyor etrafimda yegenim de mesela aventi daha iyi tutmustu
Evet tatlım ama ben malzemeleri alıp kendim yapmıştım. emzikyap.com dan aldım ben canım malzemeleri.
Bana 2 tane emzik geldi hediye wee nin. Eğer hosuna gitmeze bakacagim caresine.
Bi de chicco pysio öneriyorlar
Canım bence kafana takılacak bir durum degil bu çünkü karninin yapisina bebegin durusuna göre de degisiklik gosterir diye düşünüyorum. Bi de bizim haftalar seninkinden ileri ya bebisler daha büyük olduğu icin hareket edecekleri alan daraldı be dönerlerken canımızı yakabiliyorGünaydın kızlar, ya burda okuyorum sizin bebislerin tekmelerinin can acittigini felan ama benim oglum hiç can acitici tekme atmadi şimdiye kadar, cok hareketli kıpır kıpır dönüp duruyor ama öyle annenin canını yakmadi hiç, normalmi acaba
Hadi gözün aydın canim o is de çıkmış aradan. 3 cantayı da aynı yere koyun unutmazsiniz. Bence evde dursun eger disaridayken bile dogum baslayacak olsa hemen biri kolayca ulasabilir eger arabada olursa esinin uzak bi yere gitse yetisemeyebilir benceBen hastane çantası hazırladım Ohhh üstümden yük kalktı bi tane bana bi tane bebege bi tanede öyle gerekli bişeyler diye bi çanta yaptım kolonya peçete filan sarj aletleri gibisinden eşimde diyo bi tane büyük valiz hazirlasaydik diyo kesin birini unuturum diyoemzik biberon da kaynattim kurusun onlarida koyucam acaba diyorum arabada mi dursa çantalar evde mi dursa ?
Aynen canım bi de sitedekilerle neye ihtiyacım var diye mesaj at onlar yardimci oluyorlar sana.Biz yanlışlıkla bir sürü fazla boncuk eklmisiz sepete arayip bunlar fazla size su kadar yeter diye uyarmislardiEvet canım ben de malzemeleri almaya karar verdim. Hem daha fazla oluyor bizde bebek çok paketlerde de çok cikiyormus baktım da. Diğer türlü siparis versem 25 lira tek.
Günaydın canım
Benimde öyle kaburga sıkıştırma falan olmuyo öyle tekmeleri acıtıyo bazen ama o kadar.hareket açısından çok aktif..senin haftandada olmuyodu bu haftalardada olmadı.doktorda yeri iyi dediğine göre sorun yoktur heralde.benimde bazen burda yazılanları görünce acaba aşağıdamı diye aklıma gelmiyor değil.
Canım bence kafana takılacak bir durum degil bu çünkü karninin yapisina bebegin durusuna göre de degisiklik gosterir diye düşünüyorum. Bi de bizim haftalar seninkinden ileri ya bebisler daha büyük olduğu icin hareket edecekleri alan daraldı be dönerlerken canımızı yakabiliyor
Hadi gözün aydın canim o is de çıkmış aradan. 3 cantayı da aynı yere koyun unutmazsiniz. Bence evde dursun eger disaridayken bile dogum baslayacak olsa hemen biri kolayca ulasabilir eger arabada olursa esinin uzak bi yere gitse yetisemeyebilir bence
Aynen canım bi de sitedekilerle neye ihtiyacım var diye mesaj at onlar yardimci oluyorlar sana.Biz yanlışlıkla bir sürü fazla boncuk eklmisiz sepete arayip bunlar fazla size su kadar yeter diye uyarmislardiböylece gereksiz alisveris yapmamis olursun ve ucuza da gelir keyfince yaparsin zinciri
Canım bence kafana takılacak bir durum degil bu çünkü karninin yapisina bebegin durusuna göre de degisiklik gosterir diye düşünüyorum. Bi de bizim haftalar seninkinden ileri ya bebisler daha büyük olduğu icin hareket edecekleri alan daraldı be dönerlerken canımızı
Belkide büyüyünce yaramazlasir benim oglus
Ben ilk gebeligimde hiç hareketlerini hissetmezdim neredeyse bazen yaşıyor mu diye tedirgin olurdum. Bi doğdu aşırı derecede hareketli bi çocuk ki hala da öyledir. Bunda da hareketlerinin acısından duramiyorum yolda yururken bile hissediyorum.bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım bu durum. Bi de karnında hareketliydi normalde de öyle olur derler hikâye bence o da ilk kızında onu yaşayıp gordum.Günaydın kızlar, ya burda okuyorum sizin bebislerin tekmelerinin can acittigini felan ama benim oglum hiç can acitici tekme atmadi şimdiye kadar, cok hareketli kıpır kıpır dönüp duruyor ama öyle annenin canını yakmadi hiç, normalmi acaba
kizlar parmaginizi deler delmez ilk kani silin yeniden sıkın o kani kullanin..ilk cikan kani kullanmicakmisiz doktorum bana oyle dedi.bendede bazen duzensız ara ogunlerı yemek saatıne yakın yıyınce yuksek cıkabılıyor ama 161 baya yuksek cıkmıs ben aksam yemegınde olctum baya yemıstım patates falan yuksek cıkcak dıye kortum 108 cıktı aclıkta 98 dı bıraz cıhazdada sorun olabılır mı dıye dusunmedım degıl bır seferde 156 cıkmıstı 5 dakıka sonra bır daha olctum 136 duzmus gercekten duzende tutmak cok zor ınsulın ıle kontrol etmek daha mı kolay olur dıye dusunmedım degıl
bu siralar benimkide gececi ve sabahlari masallah karnim kipir kipir gobek atar gibiKızlar uyuyamıyorum bebeğin hareketinden.kaburgalarımı esnetiyor gümbür gümbür şuan. Sizde durumlar nasıl.. Bir de yandım..gecenin bu saatinde bu enerji..gececi olacak benimki
benimde ablamin ayni oyle olmustu :) ilk.yigenime hamileyken hic hareket etmez uyusuk biseydi doguncada oyle olur diye beklemis ama ayyy ne fenaydiii cok cekti bebekligindeBen ilk gebeligimde hiç hareketlerini hissetmezdim neredeyse bazen yaşıyor mu diye tedirgin olurdum. Bi doğdu aşırı derecede hareketli bi çocuk ki hala da öyledir. Bunda da hareketlerinin acısından duramiyorum yolda yururken bile hissediyorum.bebeğin pozisyonuyla alakalı sanırım bu durum. Bi de karnında hareketliydi normalde de öyle olur derler hikâye bence o da ilk kızında onu yaşayıp gordum.
benim bebeiste yan durus pozisyonunda ayaklar omuzlarda kafada hepGünaydın kızlar Nasılsıniz umarım herkesle iyidir doğum yapan filan yok dimi aramızda nisan Annelerinden 3 kişi doğum yapmış geçen haftada..
Ben 1 buçuk aydır doktora gitmiyorum nerdeyse normalde ay başlarında gidiyordum ay değişimie denk geliyordu kafama göre yanibu sefer 32+0 da nasılsa gidicem diye bekledim pazartesiye aldım randevumu çalışabilir raporu alıcam inşallah.. Bu işleri halleder varmı aranızda çalışabilir raporu alan veya doğum iznini başlatan ? Raporu alıp isyerimize veriyoruz dimi başka bişey yapmıyoruz ?
Bide bu haftalarda gidenler doktor nst istiyor mu yoksa erken mi bizim için daha bundan sonra 2 haftada bir mi cagiracakmis bizi ?
Birde kızlar ayriyetten çok düşündüren bi sorum daha var bebeginizin duruş pozisyonları nasıl sizin anlayabiliyorum musunuz benim bebegimin duruşu resmen yan gibi geliyo bana ne kasiklarim da tekme var ne kaburgalarimi başı sıkıştırip zaten görseniz göğsümun altı bomboş nefes alıp vermem ne bileyim eğilmek filan hiç zor bişey değil benim için yoksa büyümedi mi küçük mu kaldı yavrum kiloda hep aynı nerdeyse hiç kilo almıyorum 2 3 haftadır başından beride 7 kilo aldım.. sizlerde nasıl durumlar umarım boşa uzuluyorumdur yalnız degilimdir inşallah offf
Ayy teyzesi yesin onu ya ne de güzel anlatmissinGünaydın tatlışlaaaarrminik kuşum atalarının izinden gidip ordan oraya göç ediyor herhalde bu hareketlerin başka bir açıklaması olamaz ben de oturdum yerleşik hayata geçmesini bekliyorum
Herkese bol güneşli, mutlu pazarlar
Canım benim Rabbim yardımcin olsun inşallah vaktinde gelsin meleğin hemen geçsin sancilarindaKizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?