- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.721
Canım inşallah vaktinde doğar kazasız belasız.bizi haberdar et.Kizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
Canım nasılsın.. Ne oldu nts de sancin mi çıktı .. İnşallah zamanında gelir, ciğer geliştirici iğneyi de ne olur ne olmaz vurdursan miKizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
İnşallah vaktinde gelir bebeğin canım sakin olmaya çalış, şimdi gelse bile Allahın izniyle yaşama şansı çok yüksek zaten o nedenle çok fazla kendini kasmamaya çalış. İnşallah herşey yolunda gider ve bebişin tam zamanında sağlıcakla gelir dünyaya. Bizleri haberdar et cnmKizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
Canim ya sen sakin olmaya calış sanciların duracagına inan inşallah zamanini bekler minigin Allah yardımcın olsun dualarımız seninle. Bizi habersiz bırakmaKizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
Rica ederim canım hatta zincirin yapilisiyla ilgili video da yollayacaklardi ama ben yaptığım icin istememistim eger ordan alirsan onu da istersinAa ne güzelmiş uyarmalari:) çok sağol canim
Oh oh ne iyi yapmışsın tatlım ama doktora bi danissan mi ki yine deUzun zamandır dışarıda yuruyus yapmamistik çok çok iyi geldi bizeinşallah havalarda güzel sıkıntı olmazsa her gün cikariz yuruyuse
Canım sakin ol bebislerimiz de sonucta günün büyük kısmını uyuyarak geciriyor, bizim ruh halimize göre hareketleri artiyor ya da azalıyor. Sen stres yaptikca onun hareketleri de azalır ( bizzat tecrübe ettim ) Benimki bazen aşağıdan cikiverecek gibi oluyor ama her sey yolunda demek ki olmasi gereken süreci yaşıyoruz biraz rahatlaHerkese selam şu negatif duyguları doğurunca da devam ettircem mi acaba deyip duruyorum kendi kendime hareketleri yavaşlıyo bebişimizin aaaaaa bişey mi oldu çok aşağılardan hareketi geliyo doğum kanalına mı girdi 2 hafta geçsin doktor dönüşünden acaba bu hafta gitsem mi??? Deli oldum galiba iyice
Canım enfeksiyon varsa bol bol su içmen iyi olur senin icin geçmiş olsun ya bazen böyle sürpriz partiler oluyor işteKızlar dün gece baş ağrısından dayanamadım ve acilde aldık soluğu oglum doğum günü hediyesi verdi babasına 2 den 5 e kadar hastanede tuttu doğum günunde serum taktılar ve geçti çok sukur idrar tahlili yaptılar biraz enfeksiyon çıktı doktor buna ilaç yazamam yemene icmene dikkat et dedi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
Ye teyzesi o da seni kocaman öpüyormuşAyy teyzesi yesin onu ya ne de güzel anlatmissin
Canim ya panik yapmam bebisin artik buyudu. Umarim birazdaha bekler ama dogarsada erkenden kavusacaksin bebisine dualarimiz seninle sen ve bebisin saglikla insallah.Kizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
Tutabilen e AşkolsunRica ederim canım hatta zincirin yapilisiyla ilgili video da yollayacaklardi ama ben yaptığım icin istememistim eger ordan alirsan onu da istersin
Oh oh ne iyi yapmışsın tatlım ama doktora bi danissan mi ki yine de
Canım sakin ol bebislerimiz de sonucta günün büyük kısmını uyuyarak geciriyor, bizim ruh halimize göre hareketleri artiyor ya da azalıyor. Sen stres yaptikca onun hareketleri de azalır ( bizzat tecrübe ettim ) Benimki bazen aşağıdan cikiverecek gibi oluyor ama her sey yolunda demek ki olmasi gereken süreci yaşıyoruz biraz rahatla
Canım enfeksiyon varsa bol bol su içmen iyi olur senin icin geçmiş olsun ya bazen böyle sürpriz partiler oluyor işte
Ye teyzesi o da seni kocaman öpüyormuşay aklıma bu geldi kuzum ya ordan oraya taşınıyor gibi hareketleri
Hastaneye geldigim de yaptilar antibiyotik, sanci kesici ve ciger icin olani. Biraz rahatlamistim ama tekrar basladi Cok erken basladiCanım nasılsın.. Ne oldu nts de sancin mi çıktı .. İnşallah zamanında gelir, ciğer geliştirici iğneyi de ne olur ne olmaz vurdursan mi
Hastaneye geldigim de yaptilar antibiyotik, sanci kesici ve ciger icin olani. Biraz rahatlamistim ama tekrar basladi Cok erken basladi
Iyi olmana cok sevindim canim ya insanin ailesi gibisi yok İşteSlm kızlar npyonuz ben biraz toparladım ailemin yanındayım buraya gelmem çok iyi oldu
CNM İNŞ SABREDER BEBISIN ERKENDEN GELMEZ IGNE ILE FALAN DURDURUYORLAR SANIRIM SANCILARI INS GECERKizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
Öyle tabi canım da tehlikeli bi durum olmasın diye dedim neyse yavaş yavaş yap madem söz dinlemeyeceksin senTutabilen e Aşkolsunvalla eve geldim çınar da bi oynuyordu ki hoşuna gitti sanırım bence normal doğuma faydası olacak sorarsam hayır diyecek biliyorum ama bize iyi geliyo bari son ay yapalım yuruyusü tatlim +17 kiloyuz zaten üzülüyorum çok yemememe rağmen
CNM STRES YAPMA SUAN YASAMA SANSI ZATEN VAR HASTANEDE YENI DOGAN UNITESI KUVEZ FALAN VARMIHastaneye geldigim de yaptilar antibiyotik, sanci kesici ve ciger icin olani. Biraz rahatlamistim ama tekrar basladi Cok erken basladi
Ellerine sağlık canim cok güzel olmuş hepsiERKEK BEBIŞLERI OLACAKLARA FIKIRLER BIZIMLE AYNI ZAMANLARDA DOGACAK BI ARKADAŞA HAZIRLADIM NASIL OLMUSLAR
Öyle tabi canım da tehlikeli bi durum olmasın diye dedim neyse yavaş yavaş yap madem söz dinlemeyeceksin senah ah Çınarcım büyüsün de bi sözünü dinlemezse aferin ona dicem işte
Bana da bir türlü bulamadık adimizibana da bi erkek ismi lazım, hala!
İnşallah sıkıntı olmaz .iki hafta daha taşısan kardır .rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Kizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?