2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
Canım nasılsın.. Ne oldu nts de sancin mi çıktı .. İnşallah zamanında gelir, ciğer geliştirici iğneyi de ne olur ne olmaz vurdursan mi

Kizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
İnşallah vaktinde gelir bebeğin canım sakin olmaya çalış, şimdi gelse bile Allahın izniyle yaşama şansı çok yüksek zaten o nedenle çok fazla kendini kasmamaya çalış. İnşallah herşey yolunda gider ve bebişin tam zamanında sağlıcakla gelir dünyaya. Bizleri haberdar et cnm

Aa ne güzelmiş uyarmalari:) çok sağol canim
Rica ederim canım hatta zincirin yapilisiyla ilgili video da yollayacaklardi ama ben yaptığım icin istememistim eger ordan alirsan onu da istersin

Uzun zamandır dışarıda yuruyus yapmamistik çok çok iyi geldi bize inşallah havalarda güzel sıkıntı olmazsa her gün cikariz yuruyuse
Oh oh ne iyi yapmışsın tatlım ama doktora bi danissan mi ki yine de

Canım sakin ol bebislerimiz de sonucta günün büyük kısmını uyuyarak geciriyor, bizim ruh halimize göre hareketleri artiyor ya da azalıyor. Sen stres yaptikca onun hareketleri de azalır ( bizzat tecrübe ettim ) Benimki bazen aşağıdan cikiverecek gibi oluyor ama her sey yolunda demek ki olmasi gereken süreci yaşıyoruz biraz rahatla

Canım enfeksiyon varsa bol bol su içmen iyi olur senin icin geçmiş olsun ya bazen böyle sürpriz partiler oluyor işte

Ayy teyzesi yesin onu ya ne de güzel anlatmissin
Ye teyzesi o da seni kocaman öpüyormuşay aklıma bu geldi kuzum ya ordan oraya taşınıyor gibi hareketleri

Canim ya panik yapmam bebisin artik buyudu. Umarim birazdaha bekler ama dogarsada erkenden kavusacaksin bebisine dualarimiz seninle sen ve bebisin saglikla insallah.

Tutabilen e Aşkolsun valla eve geldim çınar da bi oynuyordu ki hoşuna gitti sanırım bence normal doğuma faydası olacak sorarsam hayır diyecek biliyorum ama bize iyi geliyo bari son ay yapalım yuruyusü tatlim +17 kiloyuz zaten üzülüyorum çok yemememe rağmen

Canım nasılsın.. Ne oldu nts de sancin mi çıktı .. İnşallah zamanında gelir, ciğer geliştirici iğneyi de ne olur ne olmaz vurdursan mi
Hastaneye geldigim de yaptilar antibiyotik, sanci kesici ve ciger icin olani. Biraz rahatlamistim ama tekrar basladi Cok erken basladi

ERKEK BEBIŞLERI OLACAKLARA FIKIRLER BIZIMLE AYNI ZAMANLARDA DOGACAK BI ARKADAŞA HAZIRLADIM NASIL OLMUSLAR

Eklentiler

• 11297778_10208909324158825_330194857_n.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 12167561_10208909324438832_1105954338_n.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 12421847_10208909324918844_520532882_n.webp
    56 KB · Görüntüleme: 56
  • 12516221_10208909324998846_892526830_n.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 64
Hastaneye geldigim de yaptilar antibiyotik, sanci kesici ve ciger icin olani. Biraz rahatlamistim ama tekrar basladi Cok erken basladi
Canımmm korkma bebişin iyi olacak artık kritik dönemlerde sayılmaz ama inşallah zamanında gelir neyseki kontrol altindasin hiç stres yapma ki bebişin de sakin olsun

Öyle tabi canım da tehlikeli bi durum olmasın diye dedim neyse yavaş yavaş yap madem söz dinlemeyeceksin sen ah ah Çınarcım büyüsün de bi sözünü dinlemezse aferin ona dicem işte

Öyle tabi canım da tehlikeli bi durum olmasın diye dedim neyse yavaş yavaş yap madem söz dinlemeyeceksin sen ah ah Çınarcım büyüsün de bi sözünü dinlemezse aferin ona dicem işte
ayy bana çekmesin zaten huyu.. ama babası da fenaaa kime çekse ki acaba sakin, söz dinlese filan tamam teyzesii yavaş yavaş yaparız çok pasif kaldık bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…