2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ayy bana çekmesin zaten huyu.. ama babası da fenaaa kime çekse ki acaba sakin, söz dinlese filan tamam teyzesii yavaş yavaş yaparız çok pasif kaldık bu ara
Bana çeksin baaaateyzesi söz dinleyen uslu bir çocuktu ama kendini de ezdirmezdi aslinda yürüyüş cok iyi canim hadi bakalım inşallah sorunsuz atlatırız şu birkac haftayı da

Seni cok iyi anliyorum canim ayni seyler bendede var cok oynayinca neden bugun boyle acaba biseyimi var,az oynayinca hic tekme atmadi ters giden bisey var diyip duruyom... her durumdan biseyler cikariyorum,ama eminimki bizim minikler cok rahat ve iyiler orda nasil rahat ediyorlarsa oyle davraniyorlar... doktor kontrolunden gelince 1 hafta rahatim sonra yine basliyom acaba bu bi haftada ters giden bisey oldumu vs... yani anlayacagin canim doguma kadar boyle

Cok gecmis olsun canim... artik dogum yaklasiyo agri sanci hersey olcak hazirliyo vucut bizi,aniden gelmesinden iyi... bu arada ilac vermediyse bana idrarda iltihap ciktiginda bol bol su icmen gerekiyo demisiti dr.

Bana çeksin baaaateyzesi söz dinleyen uslu bir çocuktu ama kendini de ezdirmezdi aslinda yürüyüş cok iyi canim hadi bakalım inşallah sorunsuz atlatırız şu birkac haftayı da
Ayy hadi ceksin teyzeye akıllı olsun hemde ezdirmesin kendini ayy şunun surasinda ne kaldı ki aynen inşallah canım sağlıklı kavuşuruz bebeklerimize, mis kokulularimiza

Kizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim

Canim gecmis olsun inşallah bebegin biraz daha bekler ilaclarla durdurular sancilari Allah yardimcin olsun.

Slm kızlar npyonuz ben biraz toparladım ailemin yanındayım buraya gelmem çok iyi oldu

İyi olmana çok sevindim canim insanim kendi ailesi gibi yok inşallah bundan sonra öyle kotu olaylar yasamazsin

Cok gecmis olsun canim... artik dogum yaklasiyo agri sanci hersey olcak hazirliyo vucut bizi,aniden gelmesinden iyi... bu arada ilac vermediyse bana idrarda iltihap ciktiginda bol bol su icmen gerekiyo demisiti dr.
Bu hafta Tektarlaticam idrar tahlilini doktoruma kokrtum erken doğuma bile neden oluyormuş doktor sadece yemene icmene dikkat et dedi aslında elimden geldiğince dikkat ediyorum

Ay ali kaan da mı 41. Hafta da doğdu?? hey maşallah. Bebişler içerde rahat herhalde. Çıkmaya çalışan yok baksna :)
Bakalım prenses nasıl gelecek. Bence defne daha sabırsız olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…