2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
evet cnm dedı kontrol altına alamazsak ınsılun verecek bu haftada olcum yapıyorum haftaya carsamba rendevum var bakalım o gun bellı olur nasıl devam edecegım
Yani diyetle kontrol altına alınsaydı iyiydi tabi ama alınmazsa da insülin yardımcı olacaktır. İnsülin derlerse sakın bozma moralini. Herşey bebişler için. Biz katlanacagiz sadece. Senin bayağı az kalmış zaten maşallah. 8 haftacik ne ki! Göz açıp kapayıncaya kadar gecer

Ahahhaha kıyamam yaaa. Nasıl zor olmuş öyle Öyle tabi vaktini onlar biliyor.

benim 2 gun ince lise arkadasim dogum yapti kizina. 42.haftasi bittigi gun...sezeryan istemiyordu ama doktoru artik bekleyemedi suni sanciyla baslattilar masallah normal yapti catir catir.4 dikisi varmis oh ne guzel valla.
Oy maşallah! 42. Hafta ne yaaa. Bayağı on ay hamile kalmış! Bebek peki kilolu doğmuş mu çok?

Ay canım o gebelik sekeri bende de çıktı, 1 hafta diyet kontrol altına alınmazsa iğne basliycaz dedi, Pazartesi kontrol var bakalım ne diyecek
Canım ben de perşembeden beri yapıyorum ölçümlerimi hemen kontrol altına girdi. Açıkçası ben sadece tatlı yemeyi bırakmış oldum ve ekmeklerimi tam tahıllı almaya başladım. bir de 6 öğün sistemine geçtim. Yoksa yine annemin yaptığı yemekleri yiyorum hiç de geçmedi daha limitimi.

Kizlar yatis yapildi sabah sancilarimi durdurmak icin Bana da dua eder misiniz vaktinde gelsin bebegim
Kumsalcim inşallah bebeğin vakti zamanında gelir. Ama erken cikagelirse bile korkmak üzülmek yok. Küçüğün büyüyecek, kilo alıcak, tombislesecek. Sen yeter ki moralini yüksek tut. Sütünü sağ. Sabırlı ol. Öpüyoruz seni kocaman! Sevgiler gönderiyoruz

AYNEN CNM AZ KALDI ZAMANIMIZ SIKICAZ DISIMIZI SEZARYAN OLMA IHTIMALI COK YUKSEK BELKI DAHA ERKENDE OLABILIR 38.39. HAFTALARDA ALIYORLARMIS

Cok sagolun kizlar hepinizden Allah razi olsun desteginiz icin Sevincli gunlerimizi anlatiriz insallah

İyi akşamlar canım arkadaslarım nasılsınız inşallah bebişler ve anneler çok iyidir.benim bugün başim çok döndü hafifte bi bulantı vardı acilde tansiyona bakıldı normal!şansa doktorumda hastanedeydi.yarın oğluşumu sabah göreceğiz bakalım miniğim neler yapıyor.büyüdü mü? Birde inşallah sizler gibi iki haftada bir çağırır umarım.nst için de ne söyleyeceğini merak ediyorum

Geçmiş olsun tatlım ya neden oldugu konusunda bisey soyledi mi doktorun? Inşallah yarın oğluş sana güzel güzel poz verir iyi haberlerini alırız bence artık 2 haftada bir kesin çağırır

Geçmiş olsun tatlım ya neden oldugu konusunda bisey soyledi mi doktorun? Inşallah yarın oğluş sana güzel güzel poz verir iyi haberlerini alırız bence artık 2 haftada bir kesin
Tesekkür ederim pamuk anne yok canım normal gebeliğe bağlı dedi şekeri sordu o da normal çıkmıştı zaten.arada yine olmuyor değil.inşallah canım sonlara yaklaştıkça daha çok endişe ediyorum.ayyy ne güzel olur iki haftada bir böyle zamanda gecmiyo canım

Canım benim geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bi daha ama bu zamanlarda yaşıyoruz bunları bende çok yasiyodum şunu soyleyim bol su iç yanında hep su bulundur insan çok ozluyo dimi artık

Canım benim geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bi daha ama bu zamanlarda yaşıyoruz bunları bende çok yasiyodum şunu soyleyim bol su iç yanında hep
Tesekkür ederim canım benim.aslında çokta su tüketiyorum neredeyse 3litre.yorgunluk bitkinlik falan olur,dedi.ayy hiç sorma,canım hemde nasıl özledim.kontrolum inşallah güzel gecer canım.bu hafta kıyafetleride yıkayayım artık.sen ne yaptın nasıl gidiyor temizlik hazırlıklar

İnsallah guzel gecicek gidip gelince yazarsin bize...
Ayy geçen hafta yordum kendimi degmedi canım ya bak dün geceyi bostan yere hastanede geçirdim baş ağrısından bitmiyor işler ya bir turlu hiç sorma tek olunca da bitsin istiyorum sona kalmasın diye
1 gün bu arada aramızda

İnsallah guzel gecicek gidip gelince yazarsin bize...
Ayy geçen hafta yordum kendimi degmedi canım ya bak dün geceyi bostan yere hastanede geçirdim baş ağrısından bitmiyor işler ya bir turlu hiç
Evet canım gecen hafta,takip ettim ama,fazla yazamadım sen baya dip köşe başladın ama yorma canım kendini canımıza yazık.şimdi nasılsın?benim ilk gebeliğimde kızımda,çok baş ağrısı yaşamamiştim seni çok iyi anlıyorum. Evet canım şimdi söyleyince fark ettim.senin ilkti de mi?benim ilki sezeryandı o yüzden buda,öyle olacak.galiba senden bi hafta önce gelir bizim minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…