- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #44.781
Bana bebek çok büyürse sezeryan olcaksin demişlerdi. Ama benim oğlan şimdilik normal gözüküyor. Yine de sezeryan isterler mi ki?AYNEN CNM AZ KALDI ZAMANIMIZ SIKICAZ DISIMIZI SEZARYAN OLMA IHTIMALI COK YUKSEK BELKI DAHA ERKENDE OLABILIR 38.39. HAFTALARDA ALIYORLARMIS
Banada defne daha cabuk gelirmis gibi gelityor. Hatta bu aksam gelicek sandimAy ali kaan da mı 41. Hafta da doğdu?? hey maşallah. Bebişler içerde rahat herhalde. Çıkmaya çalışan yok baksna :)
Bakalım prenses nasıl gelecek. Bence defne daha sabırsız olabilir
Gerçekten kendime eziyet iyiyim şimdi çok sukur benim ilk canım ayy sen benden önce alicaksin kucağınaEvet canım gecen hafta,takip ettim ama,fazla yazamadım sen baya dip köşe başladın ama yorma canım kendini canımıza yazık.şimdi nasılsın?benim ilk gebeliğimde kızımda,çok baş ağrısı yaşamamiştim seni çok iyi anlıyorum. Evet canım şimdi söyleyince fark ettim.senin ilkti de mi?benim ilki sezeryandı o yüzden buda,öyle olacak.galiba senden bi hafta önce gelir bizim minnoş
Kuzum benim ya aman dikkat bu işler bitmiyo bitmez de ikimizde yorduk kendimizi iyi olmanıza sevindim anne kızBanada defne daha cabuk gelirmis gibi gelityor. Hatta bu aksam gelicek sandim
Uzun sure ve duzenli agrim oldu, kv deydik. Eve gelip uzanip dinlebince gecti. Cok sukur. Ama baya korkuttu beni kizcrm. Simdide kipir kipir yerinde durmuyor.ama bana bi daha derrs oldu hazirliklasri yavastan yapmam lazim. Abisi gibi 41 hafta durmaz bu kizce
Hem evde biraz zorladim kendimi canim. Hem bide bu ara esim evdeydi. Surekki disari ciktik gezmeye. Oglumlada normal bi gezme olmuyyor ki kosturmaca hep. Bide oyun alanina girdim onla sanki hamile degilmjsim gibi bi rahat hareketlerim vardi. Simdi acisi cikiyor iste. Doguma gidicem heralde dedim bi ara.Kuzum benim ya aman dikkat bu işler bitmiyo bitmez de ikimizde yorduk kendimizi iyi olmanıza sevindim anne kız
Haa iyi canim aman bi sorun olmasin da sen yine de dikkat et kendine yorulma fazlaTesekkür ederim pamuk anneyok canım normal gebeliğe bağlı dedi şekeri sordu o da normal çıkmıştı zaten.arada yine olmuyor değil.inşallah canım sonlara yaklaştıkça daha çok endişe ediyorum.ayyy ne güzel olur iki haftada bir böyle zamanda gecmiyo canım
SON ZAMANDA BELLI OLUYORMUS BEBEGIN GELISIMI NORMAL GIDERLERSE ISTEMZLER HERHALDE BENDE ILTAHAPLI ROMATIZMA VAR DR NORMAL DOGUMA IZIN VERMEDI KADIM DOGUMCUDA O DR NE DERSE ONU YAPARIZ DEDI BEBEGIN GELISIMI NORMAL SUANDA SAGLIKLI DOGSUNLARDA OYLEDE BOYLEDE FARK ETMEZ ARTIKBana bebek çok büyürse sezeryan olcaksin demişlerdi. Ama benim oğlan şimdilik normal gözüküyor. Yine de sezeryan isterler mi ki?
Canım ben de perşembeden beri yapıyorum ölçümlerimi hemen kontrol altına girdi. Açıkçası ben sadece tatlı yemeyi bırakmış oldum ve ekmeklerimi tam tahıllı almaya başladım. bir de 6 öğün sistemine geçtim. Yoksa yine annemin yaptığı yemekleri yiyorum hiç de geçmedi daha limitimi.
oyyyy gecmis olsun canim, korkmussundur tabi.Banada defne daha cabuk gelirmis gibi gelityor. Hatta bu aksam gelicek sandim
Uzun sure ve duzenli agrim oldu, kv deydik. Eve gelip uzanip dinlebince gecti. Cok sukur. Ama baya korkuttu beni kizcrm. Simdide kipir kipir yerinde durmuyor.ama bana bi daha derrs oldu hazirliklasri yavastan yapmam lazim. Abisi gibi 41 hafta durmaz bu kizce
allah allah.. ben de bu isi hic anlamadim.. bugun mesela annem ayiptir soylemesi dolma yapmis. ki dolma ne kadar pirincli hani ben kesin yememeliyim diye dusunmustum. ama dayanamadim yedim. gecerse gecsin dedim. aksam yemeginden sonra sekerimi olctum, gayet normal cikti.Benim zaman zaman azda yesem geçiyor ya, yarın kontrolum var bakalim ne diyecek dr
haklisin hayatim herseyden once bebegin sagligi geliyor. doktorlar bazen yok acilma olmadi diyerek sezeryana ikna etmeye calisiyorlar anne adaylarini. cunku islerine geliyor erkenden dogum bitince evlerine gitmek. ben sadece buna cok karsiyim. ya da acilmayi dogal haliyle beklemek yerine episiotomy yapiyorlarmis. dogum hemsiresi arkadasim var, o bile bunu itiraf etti.SON ZAMANDA BELLI OLUYORMUS BEBEGIN GELISIMI NORMAL GIDERLERSE ISTEMZLER HERHALDE BENDE ILTAHAPLI ROMATIZMA VAR DR NORMAL DOGUMA IZIN VERMEDI KADIM DOGUMCUDA O DR NE DERSE ONU YAPARIZ DEDI BEBEGIN GELISIMI NORMAL SUANDA SAGLIKLI DOGSUNLARDA OYLEDE BOYLEDE FARK ETMEZ ARTIK
Evet canim bana da ilk kizimda dogumdan önce 3550 gr dedi dr. Cocukcagiz 3140 gr çıktıhaklisin hayatim herseyden once bebegin sagligi geliyor. doktorlar bazen yok acilma olmadi diyerek sezeryana ikna etmeye calisiyorlar anne adaylarini. cunku islerine geliyor erkenden dogum bitince evlerine gitmek. ben sadece buna cok karsiyim. ya da acilmayi dogal haliyle beklemek yerine episiotomy yapiyorlarmis. dogum hemsiresi arkadasim var, o bile bunu itiraf etti.
ama tabi bunun disinda medikal bir suru neden var sezeryan icin. onlardan birine denk gelirsek, bebegimiz icin ne gerekiyorsa onu yapacagiz. halbuki sezeryan dogum sirasinda cok kolay ama, dogum sonrasi hakikaten daha zor. ama katlanacagiz agrilarina. annelik boyle bir sey.
Nitekim yine de cok dikkatli olmak lazim. benim canim yegenime 4 kiloyu asti demislerdi de ablam sezeryana girmisti. ameliyat sonrasi kizcagiz dort hafta iki buklum kaldi, yerinden kalkamadi. ustelik epiduralini yaparlarken de sinirlerini zedelemisler, cok zor iyilesmisti. nitekim oglusumuz 3 kilo 200 gram dogmustu. hic unutmuyorum, hayatimda gordugum en minicik seydi!
Canım bunun erkek versiyonu da var mı cok guzel olmus bende yapmak istiyorum ya :)Bide becerebilirsem kapi susu ve yastiginida yapıcam elim alissin die ilk kucuklerden basladim)
valla bende interntte görmüştüm ilgimi çekmişti araştır bi bakalım1anne1cocuk canim yapmaya calisayim bakayim becerebilirsem bi zarari yok ama dimi bunun pinpirikliyim ben azıcık kusuruma bakma @NicksizYumurta Allah razı olsun canım benim İnşallah döner inatçı sıpa
Saol canım benim ünv.zamanında sürekli gittiğim yerlerdi.insan artık gitmeyede korkuyo.burda bile çok çıkma diye tembihliyo eşim.insan korkuyo ister istemez.Amin canım cok üzüldüm ben de ya aklıma siz geldiniz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?