2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
AYNEN CNM AZ KALDI ZAMANIMIZ SIKICAZ DISIMIZI SEZARYAN OLMA IHTIMALI COK YUKSEK BELKI DAHA ERKENDE OLABILIR 38.39. HAFTALARDA ALIYORLARMIS
Bana bebek çok büyürse sezeryan olcaksin demişlerdi. Ama benim oğlan şimdilik normal gözüküyor. Yine de sezeryan isterler mi ki?

Ay ali kaan da mı 41. Hafta da doğdu?? hey maşallah. Bebişler içerde rahat herhalde. Çıkmaya çalışan yok baksna :)
Bakalım prenses nasıl gelecek. Bence defne daha sabırsız olabilir
Banada defne daha cabuk gelirmis gibi gelityor. Hatta bu aksam gelicek sandim
Uzun sure ve duzenli agrim oldu, kv deydik. Eve gelip uzanip dinlebince gecti. Cok sukur. Ama baya korkuttu beni kizcrm. Simdide kipir kipir yerinde durmuyor.ama bana bi daha derrs oldu hazirliklasri yavastan yapmam lazim. Abisi gibi 41 hafta durmaz bu kizce

Gerçekten kendime eziyet iyiyim şimdi çok sukur benim ilk canım ayy sen benden önce alicaksin kucağına

Kuzum benim ya aman dikkat bu işler bitmiyo bitmez de ikimizde yorduk kendimizi iyi olmanıza sevindim anne kız

Kuzum benim ya aman dikkat bu işler bitmiyo bitmez de ikimizde yorduk kendimizi iyi olmanıza sevindim anne kız
Hem evde biraz zorladim kendimi canim. Hem bide bu ara esim evdeydi. Surekki disari ciktik gezmeye. Oglumlada normal bi gezme olmuyyor ki kosturmaca hep. Bide oyun alanina girdim onla sanki hamile degilmjsim gibi bi rahat hareketlerim vardi. Simdi acisi cikiyor iste. Doguma gidicem heralde dedim bi ara.
Neyseki yatip dinlenince gecti.
Sen nasilisn canim ogluss nasil

Haa iyi canim aman bi sorun olmasin da sen yine de dikkat et kendine yorulma fazla aslında sanki zaman hizlı geçiyor tatlim 230 günü geride bırakmışım bugün 50 gün kalmışsenin de benden biraz fazla oooo bisey kalmadı yaa

Bana bebek çok büyürse sezeryan olcaksin demişlerdi. Ama benim oğlan şimdilik normal gözüküyor. Yine de sezeryan isterler mi ki?
SON ZAMANDA BELLI OLUYORMUS BEBEGIN GELISIMI NORMAL GIDERLERSE ISTEMZLER HERHALDE BENDE ILTAHAPLI ROMATIZMA VAR DR NORMAL DOGUMA IZIN VERMEDI KADIM DOGUMCUDA O DR NE DERSE ONU YAPARIZ DEDI BEBEGIN GELISIMI NORMAL SUANDA SAGLIKLI DOGSUNLARDA OYLEDE BOYLEDE FARK ETMEZ ARTIK

Benim zaman zaman azda yesem geçiyor ya, yarın kontrolum var bakalim ne diyecek dr

oyyyy gecmis olsun canim, korkmussundur tabi.
benim de icimde nedense oyle gecti, defne daha cabuk gelecekmis gibi. annesine kavusmak icin sabirsizlaniyormus gibi. ama tabi cok da vaktinden once gelmesin defne kizimiz :)
bu arada evet artik bol bol dinlenmemiz lazim. ben de bazen unutyorum. is yerinde surekli oturdugum icin yoruldugumu farketmiyorum ama bazen bebis bir tekme atiyor. surekli one dogru egilerek bilgisayar kullandigimi hatirlatiyor bana.
hafta sonu da birkac isim vardi, onlari hallettim. amaaan eve gelmeyeyim. yattigim yerleri bulamadim vallahi. allah tan bebek icin yapilmasi gereken alisveris kalmadi :)

Benim zaman zaman azda yesem geçiyor ya, yarın kontrolum var bakalim ne diyecek dr
allah allah.. ben de bu isi hic anlamadim.. bugun mesela annem ayiptir soylemesi dolma yapmis. ki dolma ne kadar pirincli hani ben kesin yememeliyim diye dusunmustum. ama dayanamadim yedim. gecerse gecsin dedim. aksam yemeginden sonra sekerimi olctum, gayet normal cikti.
valla iki uc gun daha boyle giderse pasta yemegi de planliyorum. sanirim benim tek yapmam gereken cayima attigim sekeri atmamakti...

haklisin hayatim herseyden once bebegin sagligi geliyor. doktorlar bazen yok acilma olmadi diyerek sezeryana ikna etmeye calisiyorlar anne adaylarini. cunku islerine geliyor erkenden dogum bitince evlerine gitmek. ben sadece buna cok karsiyim. ya da acilmayi dogal haliyle beklemek yerine episiotomy yapiyorlarmis. dogum hemsiresi arkadasim var, o bile bunu itiraf etti.
ama tabi bunun disinda medikal bir suru neden var sezeryan icin. onlardan birine denk gelirsek, bebegimiz icin ne gerekiyorsa onu yapacagiz. halbuki sezeryan dogum sirasinda cok kolay ama, dogum sonrasi hakikaten daha zor. ama katlanacagiz agrilarina. annelik boyle bir sey.

Nitekim yine de cok dikkatli olmak lazim. benim canim yegenime 4 kiloyu asti demislerdi de ablam sezeryana girmisti. ameliyat sonrasi kizcagiz dort hafta iki buklum kaldi, yerinden kalkamadi. ustelik epiduralini yaparlarken de sinirlerini zedelemisler, cok zor iyilesmisti. nitekim oglusumuz 3 kilo 200 gram dogmustu. hic unutmuyorum, hayatimda gordugum en minicik seydi!

Evet canim bana da ilk kizimda dogumdan önce 3550 gr dedi dr. Cocukcagiz 3140 gr çıktı yani usg ye cok guvenmemek lazım

Yok bugün gün aymıyor bana dışarısı da içim gibi karanlık sanki.. İyice depresyona girdim, bu ülke nereye gidiyor vallahi sonumuz suriye gibi olacak iki kuruş paraya tüm Suriyelileri avrupa dan alıp buraya getirecekler bi de istediği gibi kullanıyorlar ülkeyi lanet olsun.. Bizi hiç güzel bir gelecek beklemiyor ve ben aklımdan atamiyorun ölen gencecik insanları.. Eşim zaten yanımda değil sınavlar, ödevler.. Dün tüm gün ve gece yokt, hala arkadasinda ödev yapıyor.. İstediği kadar bu stresi yaşasın ödev, sınav .. Acaba değecek mi kendi ülkesinde güzelce yaşayabilecek mi çok karamsarim bugün cokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…